Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Nox

Fiecare cu cât poate...  :-D
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

abyss

Nici cainii nu-l mai plac pe domnul presedinte...



jean

Pe ,,scientia.ro a aparut un articol interesant ,,12 evenimente posibile care vor schimba modul de intelegere a lumii". Citat din articol:
Pânã nu se vor materializa, nu vom ºti cu precizie care sunt urmãtoarele evenimente care vor modifica din temelii concepþiile noastre privind Universul. Dar putem încerca un exerciþiu de imaginaþie, iar acest exerciþiu include 12 posibile evenimente.
1-topirea gheti polare;
2-descoperirea extra-dimensiunilor. Citat din articol:
Misterele nerezolvate ale fizicii creeazã sentimentul cã Universul cunoscut este doar o "umbrã" a unei realitãþi ce este alcãtuitã din mai mult de 3 dimensiuni spaþiale. Extra-dimensiunile ar putea explica acceleraþia cosmicã ori ar putea reformula conceptul de dimensiune, consolidând ideile conform cãrora spaþiul ºi timpul sunt emergenþe ale unor principii care acþioneazã din afara spaþiului ºi timpului;
3-inteligenta extraterestra. Citat din articol:
În acest moment - dupã ºtiinþa "vânãtorilor" de semnale extraterestre - nu existã emisie de unde radio  din interiorul galaxiei noastre care sã dezvãluie existenþa unei inteligenþe extraterestre. Iar dacã viaþa extraterestrã existã, probabilitatea ca formele de viaþã existente sã foloseascã comunicarea prin unde radio este foarte micã;
Articolul va continua si poate fi citit aici:
http://www.scientia.ro/homo-humanus/75-granitele-gandirii/862-12-evenimente-posibile-care-vor-schimba-modul-de-intelegere-a-lumii-1.html
Adevarul este dincolo de noi

jean

#603
La topicul ,,Evenimente OZN in Romania -CE SA INTAMPLAT", dab270277 a spus urmatoarele:
Citat din: dab270277 din  10 Iunie 2010, 17:02:45
Nu sunt o persoana care nu are pacate, ba din contra pe langa pacatul care il primit cu totii cand ne nastem in aceasta lume.
Desi nu are legatura cu subiectul discutat acolo, nu pot sa ma abtin sa nu raspund, vazand cum unii semeni de-ai nostrii gandesc despre viata. Nu este vina lor, vina este a mediului in care au trait si au fost educati.
  Oameni buni! Faptul de a te naste nu este un pacat, este o alegere a spiritului spre a cunoaste si aceasta lume, materiala. Spiritul trebuie sa progreseze continu, iar aceasta se face traind si in aceasta lume. Spiritul nostru alege, inainte de a ne naste, unde si de ce sa ne nastem, pt. a ne atinge scopul. Biserica este de vina pentru formularea ,,pacatul care il primim cu totii cand ne nastem''. Nu este nimic mai fals, este o mare greseala a biserici. La fel spunea cineva, pe aici, pe uneva , ca si sexul este un mare pacat. Nu este adevarat este la fel de fals ca in cazul de mai sus si tot biserica este de vina. Pai nu asa a lasat Dumnezeu? Ca fiinta umana sa se nasca din barbat si femeie? Relatiile sexuale normale nu sunt un pacat, pacat este, relatiile sexuale anormale. NU va mai simtiti pacatosi pentru asemenea fapte. Fiti bucurosi ca sunteti oameni, fiti drepti si corecti, si bucurati-va ca aveti copi sanatosi care la randul lor vor fi oameni. Noi oamenii mai in varsta avem misiunea de a educa pe cei mai tineri, pentru ca nivelul lor sa fie superior nivelului nostru. Dar, din pacate nu ne ridicam la standardul de care este nevoie. Este necesar sa ne schimbam modul de a gandi, revolutia incepe in mintea si gandurile omului, abia dupa aceia este pusa in practica.
O seara buna tuturor.
Adevarul este dincolo de noi

Guest

La multi ani dragului nostru coleg de forum, D-nul Romulus!

romulus

Multumesc pentru urare .
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

padme


lylyt_ice

   Sa ne traiesti, Romulus.


Lylyt,
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Nox

Rãspund la mesajul lui Urban de aici.

Citat din: Urban din  22 Septembrie 2010, 15:30:59
CERN-ul exista nu pentru ca fizicienii i-au convins pe bancheri (oricum bancherii habar nu au o iota din Fizica) sa le dea bani pentru experimente ci pentru ca bancherii i-au convins pe fizicieni sa experimenteze tot ce le trece prin cap ca sa scoata Energie infinita din Nimic...oricum pe fizicieni nu ii intereseaza cu ce scop vin banii atata vreme cat isi pot pune in practica experimentele.
Desigur ca cercetarile fizicienilor care spun ca Energia nu poate fi produsa din nimic nu au fost finantate pentru ca nu au potentialul profitului.
E simplu, nu-i asa?

Nu ºtiu dacã e strict idea ta sau e împrumutatã.

Foarte bine cã li s-a dat bani cercetãtorilor pentru experimente. Cui ai fi vrut sã le dea? Sã se construiascã mai multe biserici ºi mãnãstiri? Ai citit prea multã propagandã.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Urban

#609
Citat din: Nox din  22 Septembrie 2010, 19:47:17
Rãspund la mesajul lui Urban de aici.Nu ºtiu dacã e strict idea ta sau e împrumutatã.
Foarte bine cã li s-a dat bani cercetãtorilor pentru experimente. Cui ai fi vrut sã le dea? Sã se construiascã mai multe biserici ºi mãnãstiri?
Ai citit prea multã propagandã.

Repet:
Daca un fizician spune ca poate face din rahat bici, sigur se va gasi un bancher care sa il finanteze.
Cu cat fizica e mai complexa si mai greu de inteles cu atat va fi mai usor sa pacalesti pe nespecialisti de minunile ce se ascund sub ecuatiile matematice (mai ales ca deja au descoperit undele radio, fisiunea, genetica, si alte minuni tehnologice), iar daca fizicienii insasi "cred in ceea ce sustin", finantatorii vor arunca toate resursele in joc, pe fundalul crizei energetice ce se prevede odata cu epuizarea petrolului, miza fiind imensa: controlul unicei resurse de energie ce nu poate fi duplicata de populatia civila, datorica costurilor enorme ce le implica reactoarele de fuziune nucleara.
Ai citit prea multa propaganda.
Principalul finantator al reactorului de fuziune nucleara este Noua Ordine Mondiala, deoarece in acest fel isi asigura un control TOTAL si ABSOLUT asupra unicei resurse de energie (ieftina din ceea ce cred ei) din lume, energiile neconventionale sau regenerabile fiind relativ scumpe.

P.S.
Piata economica religioasa e deja plina iar explozia de mici-guru a dus la epuizarea oricarei nise potentiale.

Xanadron

#610
@Nox: Sa stii ca se dau bani destui si la biserici (de la aceiasi facatori de "fiat money" :evil: care finanteza si CERN, evident) - peste 16.000 s-au construit in Romania doar in ultimii 20 de ani. Adica echivalentul aproximativ a un milion de apartamente (care ar fi rezolvat problema a cca. 3 milioane de actuali chiriasi aflati la marginea prapastiei financiare). No more comments.

@Urban: Sa-nteleg ca hienele financiare (ca J.P.Morgan care i-a spus lui Tesla "Aham, tu vrei sa-ti finantez cercetarile pentru obtinerea unei energii MOCA, necontorizabile? Pai ce crezi, ca-s Mos Craciun?" :-D) tin in continuare "la sertar" sistemele de producere a Free Energy si se pregatesc sa ne "blagosloveasca" c-o alta (rezultata din fuziunea controlata) obtinuta cu unele costuri initiale - dar practic tot din nimic, adica ceva H2O acolo-sha - si vinduta eventual c-un profit si mai nerusinat decit petrolul si/sau gazele naturale acum? :roll:

Repet umila mea parere de pe topicul "creditelor de carbon dur": NU mai au timp pentru asta. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

Xanadron, era o întrebare retoricã. [smile]

Uite... Tãierile de buget forþeazã CERN sã-ºi opreascã aceleratoarele pentru un an.

Bani de la CERN vin de la țãrile implicate în proiect.

CitatScientists and technical staff staged a protest outside CERN's main building on the French-Swiss border near Geneva last month over the possibility of budget cuts.

The reduced government contributions come as European governments seek to slash non-essential spending in the wake of a global financial crisis. Scientists say cuts to research budgets will reduce innovation and job creation, thus damaging economic recovery in the long-term.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

#612
Imagineaza-ti ca "m-am prins" de caracterul retoric al intrebarii tale "bisericesti", Nox... ;)

Nu ma prind insa deloc (zic asta fiindca tot sintem pe topicul "comentarii libere") de ce unele site-uri (indeosebi americanesti) imi cenzureaza comentarii de genul astuia de mai jos (exemplu aleatoriu - postare dupa o stire Yahoo despre extinderea protestelor europene anti-masuri de austeritate). :roll:
...Ceva ma face sa cred ca "butonul anti-Internet" e pregatit deja pentru Obama. :x
Dar sint si alte jdemii de butonase :-D pe minutza altor mini-Obamei...

The social situation is on the brink of explosion in Romania too - a EU poor country where the harshest austerity measures of the entire Europe have been applied (25-40 percent wage-cuts, VAT up to 24% from 19%, inflation, rising unemployment). The script of this "Holy Crisis" seems to be written by cynical non-humans, in order to make us accept practically anything imaginable: chip implants, fiat money, New World Order, Brave New World total control and absolute slavery to the industrial-military-banking complex.

P.S. Credeti c-am fost cumva:
- antisemit
- antinegrotei
- antiamerican
- porno
- pedo
- agramat in anglo-globaleza?

:D - fiindca astea ar putea fi, cred io, unicele motive pentru banarea unor comentarii.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Eu cred ca esti porno cu acte-n regula bagand acel comentariu :lol: 
:wink: daca adaugai acolo si petro-nazi te-mpuscau direct...

Nox

Îmi pare rãu, dar n-am putut sã postez decât aici știrea

Gen. dr. Emil Strãinu a realizat un dispozitiv straniu, care a primit patru medalii de aur: «Ne apãrã chiar ºi de blesteme»

http://www.libertatea.ro/stire/gen-dr-emil-strainu-a-realizat-un-dispozitiv-straniu-care-a-primit-patru-medalii-de-aur-ne-apara-chiar-si-de-blesteme-308356.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee