Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jean

Citat din mesajul lui i1414xy:
CitatCe, te miri ? Nu-i ceva de speriat au altele si mai mari.OZN-uile  acestea mari nu-s decat replica marita a celor mai mici care sunt filmate in intreaga lume, si au acelasi sistem de propulsie electromagnetic ca si acestea , proportional cu marimea navei, si folosesc aceeasi energie, energia electrica cosmica care-i free , inepuizabila si-n cantitati enorme. Si da, sunt facute de om , nu pe pamant , ci posibil marte , luna sau sau alte planete.
Sublinierile din text i-mi apartin. Cred ca detii unele informatii gresite. Sunt tehnician electronist si sunt familiarizat destul de bine cu electicitatea si campurile electromagnetice. Am sa le iau pe rand. Sistem de propulsie electromagnetic. Iti dai seama ce camp electromagnetic este necesar pentru a contracara campul pamantului pentru o nava asa de mare? Si daca totusi ar putea fi creat ce efecte ar avea acesta asupra mediului ambiant? Ce cantitate de energie necesita sustinerea unui astfel de camp?
Energia electrica cosmica. Eu nu cunosc un asemenea tip de energie. Din cate stiu energia electrica este de doua feluri: statica si curentul electric care este o miscare dirijata de electroni. Energia electrica cosmica? Cum poti explica acest tip de energie electica? Ai ceva informatii corecte? Lamureste-ma si pe mine.
Facute de om pe Luna, Marte sau alte planete. Nu cred ca-ti dai seama ce costuri necesita desfasurarea unor asemenea proiecte, mentinerea secreta a lor, pregatirea echipajelor si bazelor in care pot fi construite. Transportul la asemenea baze psihologia celor implicati si aflati la distante mari de Pamant. Si nu in ultimul rand crearea conditiilor de viata pt. cei care lucreaza acolo. Cat despre alte planete nu uita conditiile de acolo, imposibile desfasurari activitati fiintelor umane. Pentru mine este clar, daca omul se avinta in acest moment dincolo de Luna si cu tehnologia actuala, merge la moarte sigura.
Fara suparare, cred ca ar trebui sa mai studiezi putina fizica si astronomie.
Nu vreau sa te superi pe mine vreau numai sa fii mai atent la noile informatii pe care le capeti , capatam, si sa fim in stare sa le alegem pe cele corcte sau aproape de adevar. Atentie in sistemul informational circula si foarte multe informatii false. Daca unele din cele false ne plac atunci la luom ca si corecte. Chiar credem ca sunt adevarate dar realitatea este alta.
Multa sanatate!                                                                                                                      Jean
Adevarul este dincolo de noi

i1414xy

 Jean
  Daca pamantul emite un camp electromagnetic, iti dai seama de ce cantitate  de energie electrica vorbim aici si-n cazul restului planetelor?Sute si sute de milioane de volti.
    Da stiu de ce camp electromagnetic este necesar pentru a contracara campul pamantului pentru o nava asa de mare,  si nu numai pt una mare ci si pt. una mica : componenta rotativa din interiorul navei atunci cand ajunge la 67000 de rpm creeaza un camp magnetic, care face ca nava indiferent de marime, sa nu mai fie atrasa de campul magnetic al pamantului si sa leviteze, adica antigravitatie.
   Efecte asupra mediului. O pasare sau o vietuitoare moare de sub nava moare, motor unui avion care trece pe sub el se opreste pt. ca o ia razna, am vazut multe relatari ale unor piloti despre acesta.
   Cum n-ai auzit de Free Energy?  E plin internetul, citeste-l pe Tesla, cauta pe youtube sa vezi ca-s multi angajati in cursa descoperirii unei modalitati de receptare a energiei electrice din atmosfera, momentan pot capta din cate am vazut eu cam 15 volti, deci exista.

Da, da , nu cred ca stii cate zeci de miliarde de $$$ aloca SUA anual numai si numai pt. aceste lucruri si asta de zeci de ani. Americanii au o gramada de baze subterane imense secrete de unde pot pleca cu ozn-urile lor spre luna sau alte planete , calatoria spre luna de ex. fiind de cateva minute.  PE alte plante planete ei nu stau afara, ci in interiorul unor baze, unii dintre ei nici nu stiu de pamant, ceilalti sunt instruiti militar de mici , apartinand masoneriei ei depun juramant de atine secret ceea ce stiu , unii dinte ei sunt clone umane, altii sunt oameni modificati genetic.

      Si pentru mine este clar, ca  unii oamenii au tehnologia necesara pt. a se avanta dincolo de Marte si de Luna in cateva ore sau minute si asta in cea mai deplina siguranta si confort si asta nu de acum ci de vreo cateva decenii in urma.

Nu-s suparat deloc pe tine. Multa sanatate.

jean

   Campul electromagnetic contine o componenta electrica si una magnetica, nu contine volti in el. Voltul este o diferenta de potential intre doua puncte ale unui circuit electric. Deci nici pamantul si nici planetele nu contin milioane de volti cum ai spus tu. Doar daca  am scurcircuita soarele cu pamantul  :lol:
Citatcomponenta rotativa din interiorul navei atunci cand ajunge la 67000 de rpm creeaza un camp magnetic
La o asemenea viteza de rotatie (67000 de rpm) Forta centifuga devine foarte mare, componenta rotativa trebuie foarte bine centrata, altfel poate dezintegra aparatul. Centratul perfect, foarte greu de obtinut pt o nava de 1.5Km, dar cred ca este imposibil.
Te rog sa-mi explici si mie ce componenta rotativa poate produce camp electromagnetic? Care este procesul fizic de producere a acestuia. Ce lagare trebuie sa aiba acea componenta rotativa cum zici tu pentru a rezista la o asemenea frecare? Ce sistem de ungere are? NU ar fi mai simplu ca in jurul navei sa fie un camp rotitor? Acesta ar ioniza atmosfera si ar micsora ferecarea si nici nu are nevoie de lagare. Eu cred ca asa functioneaza unele OZN-uri, inconjurate de campuri si nu cu piese care se rotesc ca un titirez.
CitatCum n-ai auzit de Free Energy?
Sigur ca am auzit si am citit, Am auzit si de Tesla, dar nu se gaseste asa ceva, Pt. captare si transformare tot se consuma ceva. Iar in spatiul cosmic este si mai greu cu energia. Panourile solare nu au randamentul necesar.
  Poate ca sunt OZN-uri care pleaca spre alte planete dar acestea nu sunt de origine pamanteana, intelegandu-se facute de om.
CitatPE alte plante planete ei nu stau afara, ci in interiorul unor baze
Pai, pana sa ajunga pe solul sau in subsolul acelor planete terbuie sa treaca prin atmosfera, gravitatie etc, lucru deloc simplu, mai ales la planetele mari. Deci nu pot fi de acord cu teoria ta ca sunt nave de origie pamanteana care se deplaseaza pe celelalte planete. Dupa cunostintele mele nu cred ca oamenii sunt in acest moment capabili de asemenea calatorii.
Adevarul este dincolo de noi

i1414xy

Eu nu-s expert in privinta asta, poate m-am exprimat gresit, dar cred ca pt. produce un camp electromagnetic permanent e nevoie de energie electrica, yar in cazul pamantului sau a altor planete e nevoie de energie eletrica enorma.

67000 rpm numai ca sa se debaraseze de campul e .m.  al pamantului, iar ca sa atinga viteze uimitoare se ajunge la sute si sute de mii de rpm. Centrarea se rezolva cu tehnica digitala , cu lasere , cu senzori...

Nu stiu cum se explica producerea campului e.m. si nici despre componenta rotativa pt. ca oamenii care au avut acces au spus prea putine lucruri despre asta Tot ce stiu e ca in jurul componentei rotative , deasupra si dedesubtul ei sunt magneti puternici de respingere asezati in asa fel incat  ca componenta rotativa sa se invarta intr-o singura directie, si totodata s-o mentina intr-o pozitie centrala perfecta , frecarea fiind nula .  Pai si ca ssa se produca un camp rotitor, nu este nevoie de ceva care se roteste? Asta-i componenta rotativa . Da se ionizeaza atmosfera, dar ca sa se ajunga aici e nevoie de energie electrica cosmica. Dac-ai sa te uiti la mai toate ozn urile filmate ai sa vezi ca toate se-nvart, se-nvart in sens opus componentei rotative din interior.

  Nah, e parerea ta si ti-o respect, eu zic ca nu exista extraterestrii, si ca toate navele sunt facute de om, ca daca-r fi extreterestrii nu inteleg de ce nu coboara pe pamant sa dea mana cu noi. De ce se tem? De ce fac totul in secret?

Serban M

Citat din: i1414xy din  10 Aprilie 2010, 16:16:07

 Nah, e parerea ta si ti-o respect, eu zic ca nu exista extraterestrii, si ca toate navele sunt facute de om, ca daca-r fi extreterestrii nu inteleg de ce nu coboara pe pamant sa dea mana cu noi. De ce se tem? De ce fac totul in secret?

Foloseste`ti imaginatia si estimeaza cum ar reactiona masa de tonti, pardon, religiosi.

Ah, oare de ce fac totul in secret ? pentru ca nu am scapat de ignoranta, pardon, religie.

Quicksilver

Pentru ca sunt demonizati ... oamenii nu inteleg ca ei ne sunt poate cu un milion de ani superior noua ... Totusi, cativa insi au descoperit cum doboara o farfurioara plutitoare, au prezentat ideea ca fiind dusmana omenirii, prin urmare: cand coboara navele, mare parte incep sa strige speriati "shoot the crap out of em' " si ghici ce o sa faca acesti oameni pe care voi ii pomeniti?  :-D ... Nu mai fiti atat de aroganti, ignoranti si plini de sine ... in fond si la urma urmei suntem doar o gloata de animale primitive si salbatice ... si mirosim urat. Asta e adevarul ... Asta e deocamdata ....

Poate ca pe unii i-am ranit la orgoliu, insa inainte sa ripostati, va rog sa imi dovediti daca gresesc. 
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Xanadron

#546
Citat din: i1414xy din  10 Aprilie 2010, 16:16:07
.....eu zic ca nu exista extraterestrii, si ca toate navele sunt facute de om, ca daca-r fi extreterestrii nu inteleg de ce nu coboara pe pamant sa dea mana cu noi. De ce se tem? De ce fac totul in secret?

Opinie pur personala:
Nu doar fiindca nivelul mediu de... ignorantza / obtuzitate al pamintenilor e inca destul de ridicat (de acord deci cu Sirius13 si altii), ci si fiindca, daca Ei :martiansmile: ar face asta, ar interfera nepermis de mult cu legea liberului arbitru.

...De ce nepermis de mult? Presupun aici (fiindca, dac-as avea date certe, n-as mai fi aici, pe forumul Rufon, ci poate as zburda in stare de energie pura prin Univers :-D), deeeci, optiunile noastre -  intre... hai sa zicem bine si rau - facute in cursul testului asta complex care-i incarnarea fizica ar fi clar influentzate.
Pornesc, evident, in presupunerea asta de la premiza ca Ei :-) ar fi nu doar instrumente ale Creatorilor nostri, ci si "supraveghetorii" evolutiei noastre. Din umbra, bineinteles. :fullmoon:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#547
Citat din: Quicksilver din  10 Aprilie 2010, 17:27:00
Pentru ca sunt demonizati ... oamenii nu inteleg ca ei ne sunt poate cu un milion de ani superior noua ... Totusi, cativa insi au descoperit cum doboara o farfurioara plutitoare, au prezentat ideea ca fiind dusmana omenirii, prin urmare: cand coboara navele, mare parte incep sa strige speriati "shoot the crap out of em' " si ghici ce o sa faca acesti oameni pe care voi ii pomeniti?  :-D ... Nu mai fiti atat de aroganti, ignoranti si plini de sine ... in fond si la urma urmei suntem doar o gloata de animale primitive si salbatice ... si mirosim urat. Asta e adevarul ... Asta e deocamdata ....

Poate ca pe unii i-am ranit la orgoliu, insa inainte sa ripostati, va rog sa imi dovediti daca gresesc.  

Imi permit sa-ti reprosez chiar tie un anume grad de ignorantza...
Nu de alta, dar mi se pare ca generalizezi excesiv si-n plus uiti ca macar calitatea... neuronala :-D a forumistilor Rufon depaseste cu mult media. :wink:
Ce sa mai zic de "farfurioarele tale plutitoare" - pe Apa Sambetei poate?! :-D

...In fine, e posibil ca mult-asteptata "Disclosure" (dezvaluire) a prezentzei ET sa fie deja in curs, dar nu cred ca va fi vreodata una totala - inclusiv din motive evident legate de posibilele reactii haotice ale multzimilor ignorante, care-ar duce la dizolvarea ordinii sociale (asa imperfecta cum e ea acum).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Quicksilver

Eu vorbeam de majoritate ... nu majoritatea domina intotdeauna?  Desigur, cine nu se simte incadrat in aceasta majoritate nu se va simti jignit de ce am spus.

Calitatea neuronala? E vorba de mult mai multe decat folosirea calitatatii neuronale, prietene. Uite, eu iti recomand sa iti gasesti o data un loc linistit, pentru 30 de min., sa te asezi confortabil si sa meditezi. Incearca sa iti golesti mintea de tot. Apoi stai 30 min. asa. Poti sa faci asta?

"Disclosure is happening and has been happening since the 90' ... ". Nu e un lucru pe care sa il astepti sa se intample dintr-o data. Totul iese la lumina, incet dar sigur. Si stii de ce? Pentru ca, oricat de puternici ar parea "unii", noi suntem cei care "producem". Nu detinatorii Lockheed Martin, sau conducatorul oricarei natiuni. Regele este facut de cei pe care ii conduce. Trebuie doar sa fim mai deschisi la minte si sa nu inghitim chiar tot ce ni se spune, mai ales daca nu am cercetat. Ei fac orice sa isi atinga scopurile ... Orice.  Dar lumea pare sa isi deschida ochii, un proces lent, dar sigur!
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

abyss

     Orice civilizatie capabila sa ajungã in sistemul nostru solar dintr-un altul va manifesta tehnologii atât de avansate încât ni se vor pãrea magie purã, satanism ori miracol (toți habotnicii se vor trezi în același oloi)... Asemenea civilizații pot trece de viteza luminii si de materia solidã cu ușurința cu care sunãm acasã de pe un telefon mobil. Tehnologiile lor de comunicație strãbat prin ''infraspace'' - din tãrâmuri trans-dimensionale unde gândul, conștiința, lumina si electromagnetismul se intersecteazã și devin una.
     Acești vizitatori ne-au contactat in multe moduri diferite utilizând tehnologii, nave materializate, gândul/telepatia, stãri de conștiințã elevatã, sunetul, lumina și altele...
     Cheia contactului cu entitãți biologice extraterestre este conștiința non-localã: conștientizarea cã aceasta este trans-personalã, transcendentalã și cã deschide calea cãtre conștientizarea personalã a Minții omniprezente. Tãrâmul minții neângrãdite este un adevãrat Internet pentru comunicațiile interstelare. Aceste civilizații extrem de avansate au tehnologii ce dispun de o interfațã care le conecteazã la gândurile coerente emanate dintr-o minte aflatã într-o stare de conștiițã elevatã. Sunt mai mult dacât convins, mai ales duppã ultimele evenimente ce se petrec în lume cã cea mai importantã științã a urmãtorilor 100 de ani sau chiar 1000 va fi Știința Conștiinței si a Conștientizãrii. Poate vã sunã ridicol dar așa a fost cu fiecare nouã idee prezentatã, ținând cont totuși cã privim cãtre viitor...un viitor în care deja pãșim aflându-ne intr-un moment universal - o erã in care umanitatea va atinge pacea planetarã și apoi Pacea Universalã.

Între timp aceste civilizații extraterestre sunt aici, ne vãd, ne supravegheazã, așteptând - sperând- maturizarea rasei umane. Unii dintre noi de pe tot globul pãmântesc au decis sã ajungã cumva la ei, sã-i anunțe cã le urãm bun venit prin ceea ce umanitatea are mai bun de oferit- un contact de pionierat chiar acum în ultimele momente.

Xanadron

Aici nu pot decit sa fiu de acord cu tine, Quicksilver - asa cum postam de fapt mai devreme pe un alt thread:

"...Si totusi, banii inseamna (din pacate) PUTERE de cind lumea - inclusiv puterea de munca a oamenilor.

Iar cele circa 4,5 trilioane  (mii de miliarde) de dolari "evaporate" doar in ultimele decenii din bugetul Apararii USA au mers, se pare, tocmai in directia unor "black ops" (operatii militare "negre"), niciodata controlate de Congresul american. Din trilioanele astea, nu credeti ca o buna parte au fost si taxele platite de Bill Gates? Plus, evident, de "simplii" contribuabili din Statele Unite.

Proiecte care aveau clar nevoie de... bani.  Adica de munca a jdemii de salariati in definitiv - civili sau militari, indiferent daca a fost vorba de enorme baze secrete subterane (cu volume de zeci de kilometri cubi), aparate de zbor neconventionale, crearea de clone, porti temporale, surse de producere a "energiei libere" (Zero Point Energy) etc etc.
Proiecte de mare amploare, cu costuri exorbitante, in care-s dovezi din ce in ce mai evidente c-au fost implicati si "pretenii" ET  ai americanilor (si nu doar ai lor de fapt )."

Unica (si deocamdata irezolvabila) problema a umanitatii mi se pare insa blocarea de mii de ani a accesului nostru, al "producatorilor" - asa cum simplu (dar bine) ii numesti si tu - la pupitrul deciziilor. Deturnarea clara a muncii si-n definitiv a resurselor de creativitate ale umanitatii in directii deloc progresiste :x e marea crima a "celor din umbra" - indiferent cum ii cheama ori caror imbarligate societati secrete ar apartine toti astia.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#551
Citat din: @biss din  10 Aprilie 2010, 18:59:51
    Orice civilizatie capabila sa ajungã in sistemul nostru solar dintr-un altul va manifesta tehnologii atât de avansate încât ni se vor pãrea magie purã, satanism ori miracol (toți habotnicii se vor trezi în același oloi)... Asemenea civilizații pot trece de viteza luminii si de materia solidã cu ușurința cu care sunãm acasã de pe un telefon mobil. Tehnologiile lor de comunicație strãbat prin ''infraspace'' - din tãrâmuri trans-dimensionale unde gândul, conștiința, lumina si electromagnetismul se intersecteazã și devin una.
    Acești vizitatori ne-au contactat in multe moduri diferite utilizând tehnologii, nave materializate, gândul/telepatia, stãri de conștiințã elevatã, sunetul, lumina și altele...
    Cheia contactului cu entitãți biologice extraterestre este conștiința non-localã: conștientizarea cã aceasta este trans-personalã, transcendentalã și cã deschide calea cãtre conștientizarea personalã a Minții omniprezente. Tãrâmul minții neângrãdite este un adevãrat Internet pentru comunicațiile interstelare. Aceste civilizații extrem de avansate au tehnologii ce dispun de o interfațã care le conecteazã la gândurile coerente emanate dintr-o minte aflatã într-o stare de conștiițã elevatã. Sunt mai mult dacât convins, mai ales duppã ultimele evenimente ce se petrec în lume cã cea mai importantã științã a urmãtorilor 100 de ani sau chiar 1000 va fi Știința Conștiinței si a Conștientizãrii. Poate vã sunã ridicol dar așa a fost cu fiecare nouã idee prezentatã, ținând cont totuși cã privim cãtre viitor...un viitor în care deja pãșim aflându-ne intr-un moment universal - o erã in care umanitatea va atinge pacea planetarã și apoi Pacea Universalã.

Între timp aceste civilizații extraterestre sunt aici, ne vãd, ne supravegheazã, așteptând - sperând- maturizarea rasei umane. Unii dintre noi de pe tot globul pãmântesc au decis sã ajungã cumva la ei, sã-i anunțe cã le urãm bun venit prin ceea ce umanitatea are mai bun de oferit- un contact de pionierat chiar acum în ultimele momente.

Absolut corecte prezumtiile tale, @biss - evident insa ca prin prisma unei logici... deloc pamintene cumva. :-D In sensul ca nivelul de dezvoltare a constiintzei "non-locale" pe Terra e undeva la picioru' broastei actualmente...

Mai avem asadar cam multishor pina cind, de pilda, vom sesiza adevarul doar aparent simplu al faptului ca raul provocat oricarui om de pe planeta e si raul NOSTRU de fapt.

Cit despre constatarea (poate un pic sofistica :-P) a realitatii existentei contactului unora - pe plan strict individual - cu alte fiintze/constiintze :-) din Univers, nu mai adaug nimic. Fiindca ai facut-o deja si tu, si altii. :rainbow:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

jean

Citat din mesajul lui   i1414xy:
Citateu zic ca nu exista extraterestrii, si ca toate navele sunt facute de om.
OK! Este parerea ta nu vreau sa te influentez.
CitatNu stiu cum se explica producerea campului e.m. si nici despre componenta rotativa pt. ca oamenii care au avut acces au spus prea putine lucruri despre asta Tot ce stiu e ca in jurul componentei rotative , deasupra si dedesubtul ei sunt magneti puternici de respingere asezati in asa fel incat  ca componenta rotativa sa se invarta intr-o singura directie, si totodata s-o mentina intr-o pozitie centrala perfecta , frecarea fiind nula .........Centrarea se rezolva cu tehnica digitala , cu lasere , cu senzori...
Gandesti prea omeneste, material, si te inteleg. Dar s-ar putea ca @biss sa aiba dreptate cand spune:
CitatOrice civilizatie capabila sa ajungã in sistemul nostru solar dintr-un altul va manifesta tehnologii atât de avansate încât ni se vor pãrea magie purã, satanism ori miracol (toți habotnicii se vor trezi în același oloi)... Asemenea civilizații pot trece de viteza luminii si de materia solidã cu ușurința cu care sunãm acasã de pe un telefon mobil. Tehnologiile lor de comunicație strãbat prin ''infraspace'' - din tãrâmuri trans-dimensionale unde gândul, conștiința, lumina si electromagnetismul se intersecteazã și devin una.
In continuare ai spus:
CitatDa se ionizeaza atmosfera, dar ca sa se ajunga aici e nevoie de energie electrica cosmica. Dac-ai sa te uiti la mai toate ozn urile filmate ai sa vezi ca toate se-nvart, se-nvart in sens opus componentei rotative din interior.
Nu este nevoie de energie cosmica ca se ionizeze atmosfera din jurul OZN-ului, pentru ca ionizarea se face pe distanta mica fata de nava si la diferente mari de potential. Aceasta este cauza care duce la bruiaje electrice si electronice, scurgeri de energie.
Nu toate OZN-urile din poze se invart, dar am constatat ca majoritatea pozelor sunt neclare tocnai datorita campului care le inconjoara.
Adevarul este dincolo de noi

i1414xy

Citat din: Sirius13 din  10 Aprilie 2010, 17:08:02
Foloseste`ti imaginatia si estimeaza cum ar reactiona masa de tonti, pardon, religiosi.
Ah, oare de ce fac totul in secret ? pentru ca nu am scapat de ignoranta, pardon, religie.
Asta-i buna, vezi ca-s 1 miliard de atei pe pamntul asta, de ce n-au dat mana cu ei?  ha.

Citat din: jean din  10 Aprilie 2010, 21:04:00
Nu este nevoie de energie cosmica ca se ionizeze atmosfera din jurul OZN-ului, pentru ca ionizarea se face pe distanta mica fata de nava si la diferente mari de potential. Aceasta este cauza care duce la bruiaje electrice si electronice, scurgeri de energie.
Nu toate OZN-urile din poze se invart, dar am constatat ca majoritatea pozelor sunt neclare tocnai datorita campului care le inconjoara.

Oho, de n-ar fi nevoie de energie electrica sa ionizezi atmosfera din jurul unui corp, pt. ca acesta sa leviteze, acumaia as pune-o in in practica. Sti cum ? Zi si mie, pt. ca in toate video de pe youtube este folosita  energie pt. a ioniza atm . din jurul unui corp mic si usor  , acesta ridicandu-se de la pamant http://www.youtube.com/watch?v=VAKkmR9eh0U

Shiro Phoenix

Citat din: i1414xy din  10 Aprilie 2010, 23:05:13
  Asta-i buna, vezi ca-s 1 miliard de atei pe pamntul asta, de ce n-au dat mana cu ei?  ha.

Sa stii ca sunt oameni care au putut contacta fiintele extraterestre,si chiar au comunicat cu ele, cum ar fi controversatul doctor Greer care a initiat miscarea CE-5.
Asa individual sunt multi oameni care "au dat mana" cu extraterestrii, insa populatiei pamantului ar fi riscant sa se arate deocamdata, avand in vedere cati fanatici religiosi exista, ar provoca haos, si poate chiar mai mult, razboi, si nu orice fel de razboi, ci vorba aceea un jihad, care aduce oamenii in stare de crime oribile pentru Dumnezeul fiecaruia dintre ei.Iti dai seama numai ce ar iesi?
In plus de aceasta trebuie sa ne maturizam singuri ca civilizatie, si asa ne apara de multe rele "fratiorii nostrii" mai mari.
Toate cele bune!
"Avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.Avem timp sa invatam lectii si sa le uitam mai apoi. Eroii sunt cei ce fac ce trebuie CAND trebuie, indiferent de consecinte." "Dominati cu mintea!Nu-i nimic mai frumos decat asta!"