Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

A venit un lup din crâng... (G.C.)
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Nox

Aș vrea să explic mesajul meu de mai sus. Din punctul meu de vedere ASFAN - România a devenit nefrecventabilă. Din aceasta motiv am și plecat acum mai bine de un an (martie 2023) din asociație. Mai sunt și alte motive pe care nu doresc să le expun aici pentru că îmi fac dușmani în mod gratuit și singura protecție pe care o am e cea divină și asta nu prea te ajută când ai de-a face cu oameni fără Dumnezeu.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

fiulploii


liviutatarus

Greu de crezut, dar nu imposibil! Depinde in ce termeni se va desfasura, daca se va desfasura, WW3! Eu cred ca "cineva" nu ne va lasa sa folosim arme nucleare! Daca chiar se va intampla ceva neprevazut sau se incepe un pic de escaladare, poate aflam joia viitoare dupa sedinta CSAT!

fiulploii

Acu ce sa mai zic, nici eu nu vreau razbel si e faina teoria cu parintii care nu lasa copchilu' sa se taie cu cutitu' insa am oarece obiectiuni.
- da, se pare ca au existat in trecut niste interventii pe la silozurile atomice , si 'merigane si rusasti insa poate ca atunci nu era momentul aprinderii.
- eu am invatat ceva ca adult, nu vine nimeni sa te scape de bau-bau si mai ales de tine insuti, singurul care poate sa o faca esti doar tu. Tu adica nu tu ca persoana ci in general, sper ca se intelege.

Cum a escaladat joaca de la scara vecina sa ne reamintim:
 - in primele faze, ala micu si-a folosit armele si munitia lui pana s-a terminat aproape. Vecinii din vest si de dincolo de baltoaca i-au promis ajutor. Nemtalaii le-au trimis chiar si casti  :)) ./ infine, una s-a promis, putzin s-a primit . Dar s-a primit.
 - apoi ala micu a primit chiar si soldati straini voluntari in propria armata. Si li s-a dat prastii mai mari care bateau mai departe insa cu interdictia de a trage cu ele in tinte din afara locului de joaca din fata blocului.
 - si ce sa vezi, ala micu a reusit chiar o lovitura sau doua departe de tot in curtea lu' ala mare nemerind doua sisteme de radare ce fac parte din sistemul de alerta nucleara timpurie. Ups, scuzati dar logistica necesara unei asemenea lovituri nu cred ca o are cel mic desi s-ar putea sa ma insel.
 - colac peste pupaza, se vehiculeaza sa se introduca serviciul militar obligatoriu european. Si bineinteles, primii care vor sari la cap impreuna cu ala mic vor fi vecinii lui.
 - uitasem, vin prastiile alea de zboara de mult numai ca ce sa vezi? Nu vor sta toate in curtea lui ala mic fiindca nu au destui aruncatori cu prastia. Polonii vor fi mecanicii de serviciu iar noi vom avea aeroporturi operationale. Ce-o fi insemnand asta? Si ce-o zis ala mare de cateva ori?

In rest, doar lozici reincalzite din alte vremuri cum ar fi " Traiasca pacea in lume"

P.S. incearca macar sa intri pe contul lui TVM de pe feisbuc sa citesti niste chestii apropo de "recoltarile" ce le faceau wraith in Stargate Atlantis

liviutatarus

"Ups, scuzati dar logistica necesara unei asemenea lovituri nu cred ca o are cel mic desi s-ar putea sa ma insel." Nu te inseli! Tot ce tine de Himars lucreaza doar cu sateliti americani, harti primite de la ei, sistem de coordonate specifice etc. Fara "indrumare", nu doborau cele doua radare!