Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Enz


Enz

#5716
Sunt curios, daca is blocat si eu sau numai topicul.

NU sustin religia, NU sustin pamantul plat !!

Una dintre ele este o unealta, funcionala ! si cealalta este un pic de 'recall'. Nu total, religia functioneaza pentru ca omul si-ar da cu toporul in cap odata la 3 zile (de 2 ori)... dar in ziua axsaptea, este 'chemat' la biserica si i se face reset. E functionala, functioneaza...

Eu sustin, Natura Realitatii !! Care este frate, cine suntem si unde traim ?? Nu m-a invatat nimeni nicioadata. Flooding, pe bune, pe praful asta ??... Eu sustin Dark City ! si The Signal ! Daimon

Eu sustin ca suntem intr-o gradina zoologica, dar cu scopuri de cercetare... si evolutie a constiintei, dinspre, maimutza... si in sensul asta, fan-of-man-ul OZN ne supravegheaza... ca e ograda lor pana la urma, cum, nu e relevant ??

Eu am invatat engleza, furisandu-ma in alimentara (sa stau la rand) (ca aveau televizor) ca sa ma uit la Cartoon Nettwork... asa, ca nu aveti nici o scuza, pentru cine nu poate sa inteleaga !

Natura Realitatii... Care E ?

https://youtu.be/pLbSlC0Pucw

https://youtu.be/tdsVRh9oKiE

Sustin Stiinta !! (NU Astronomia si restul de praf in ochii) si cred lool, ca va fi mai relevanta ca niciodata din primavara, cand nu va mai sti omul de rand / ce inseamna 'curentul electric' sau o pompa de apa... fara, curent electric. Sau un radio pe quartz. Succes... si toate bune !!

https://youtu.be/XtMmeAjQTXc



abyss

Stie cineva dacă in Franța acum aproximativ 1 luna a fost o zi in care lumina zilei a fost mult diminuată? Asa precum o inserare prelungită??

terraflorin

Citat din: abyss din  30 Septembrie 2021, 23:53:04
Stie cineva dacă in Franța acum aproximativ 1 luna a fost o zi in care lumina zilei a fost mult diminuată? Asa precum o inserare prelungită??

Am auzit şi eu aşa ceva dar am pe cineva în Franţa de mai mulţi ani şi nu ştie, nu a auzit de aşa ceva. Este în Paris zi de zi, nu avea cum să rateze evenimentu, dar mai ştii...

abyss


fiulploii

Citat din: Xanadron din  28 Ianuarie 2015, 10:42:09

Plus expeditia amiralului Byrd versus Neuschwabenland, plus... plus...



  Stie cineva ceva despre operatiunea HighJump 2.0 din timpul mandatului lui Trump? Ceva mai mult decat zvonuri dezvoltate pe langa
https://www.military.com/daily-news/opinions/2020/08/04/president-trumps-new-polar-strategy-first-step-defending-arctic.html

abyss


fiulploii

#5722
Multumesc, @abyss

Interesant cat a progresat tehnologia , sa trimiti un om de 90 de ani in spatiu, sa ai hublouri imense si spatiu in capsula ...

abyss

Citat din: fiulploii din  14 Octombrie 2021, 20:06:00
Multumesc, @abyss

Interesant cat a progresat tehnologia , sa trimiti un om de 90 de ani in spatiu, sa ai hublouri imense si spatiu in capsula ...

A progresat.... la vedere ("in plain sight") :-). Spun asta fiindca cu cativa ani in urma am fost martor la ceva mai bizar decat ...irealele. Pe scurt, un avion de vanatoare a coborat si s-a oprit in paralel cu masina noastra in timp ce si noi am oprit. Arata diferit, negru mat, fara insemne, cifre, nimic. Pe varful aripilor si botului avea putin gri mai deschis si nu avea anpenaj vertical (deriva) la coada. Si statea in aer la punct fix fara nici un sunet, nimic. Nici cand a plecat nu se auzea nimic desi se afla la aprox 50-70 metri. Semana din cate am gasit cu un YF-23. Dar...ce experienta!! In fine.
Prin urmare, tehnologii exotice camuflate in vehicule zburatoare cu forme conventionale. Mie mi-a luat ceva din ultimii ani ca sa rumeg treaba asta si ce dracu o insemna.

Apoi vine pandemia asta bizara. Hai sa vedem ce ziceau unii prin 2018 despre un Beta Test sau Field Test referitor la un atac biologic cu o componenta virala in prima faza relativ inofensiva (virus gripal ceva pe acolo) pentru evaluarea propagarii si abia apoi atacul real ce va sa vina cu neuro-virusi adica virusi modificati cu o incarcatura speciala ce au ca tinta creierul si modificarea comportamentala. Chestii nasoale ce tin de controlul mintii, amplificarea mintii etc. Usa vs China. Anti-vax e tot la pachet in B-Test, parerea mea.

Gagiul care vorbea cu Steven Greer are un blog, nu stiu daca ai observat destul de funky. Acolo e un video:

Vezi mai intai asta de la ModernWarInstitute apoi video urmator despre Central Banking Reset Plan. Ce ar mai fi de zis? Hmmm...
https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s&ab_channel=ModernWarInstitute

https://www.youtube.com/watch?v=2LOIABoZOyw&ab_channel=DarkJournalist


SLEAH19

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss


fiulploii


fiulploii

După amprenta de carbon iacă apăru

și ... maturitatea digitală, ptiu!

https://www2.deloitte.com/ro/ro/pages/operations/solutions/digital-maturity.html


He, he, adn digital al companiei , wow, io i-aș da premiu la ăla de a inventat conceptele astea

abyss

#5728
Un premiu digital să-i oferi! 😁
Probabil e un AI după cum a structurat ideile.

jean

Vă salut dragi colegi!
Tare aș dori să știu care mai sunteți din cei vechi, cei care ne mai întâlneam la o bere și discuții libere.
Îl salut și pe Paul care spunea mai sus următoarele:
"retea (network) care nu va fi limitata la X oameni... spre deosebire de ASFAN."
Draga Paul îmi permit să spun că aici greșești. Sunt în ASFAN de aproape 14 ani și de când am intrat în această asociație s-au schimbat multe să stii. ASFAN are o echipă nouă care a făcut și dorește să facă mai mult pentru observațiile din România. Este o activitate febrilă aici pe multe planuri.
Asociația NU este închisă, am modificat statutul...
ASFAN este o asociație deschisă oricui dorește să facă parte din ea. Orice membru este binevenit mai ales dacă doreste să facă ceva în domeniu OZN/UAP pentru România.
Noi la asociatie asta încercăm să facem cât mai bine.
Vă doresc toate cele bune în noul an și vă asigur că ASFAN nu dorește să fie în conflict cu alte grupuri de acest fel din România.
Noi dorim să colaborăm în acest sens.
Adevarul este dincolo de noi