Author Topic: Comentarii libere  (Read 3197109 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Posts: 3,110
 • Gender: Male
Aici pe fundul caldarii... intr-o ultima lingura cu apa
« Reply #5685 on: 11 May 2021, 12:40:08 »
Aici pe fundul caldarii... intr-o ultima lingura cu apa...
Cred ca manevrele lui BG cu tzantzarii sunt un avertisment (al unora) transmis catre PCC.

Amenintarile chineze cu arma nucleara (daca ele exista) sunt o diversiune, o perdea de fum. Iar chinezii stiu bine asta. Fiindca:

Iata si argumentele scrise cu mantza galbena din putzul gandirii chinezesc (culmea?) intr-o carte mai putin cunoscuta de 261 de pagini intitulată „Originea artificiala a SARS și a armelor genetice bazate pe viruși antropici” ce a fost publicată în februarie 2015 de către Presa militara de Stiinte Medicale, o editură deținută de armata chineză, Armata Populară de Eliberare (PLA acronimul in lb. engleza).

Teoriile oamenilor de știință militari chinezi au fost detaliate în carte, ce a fost raportată pentru prima dată recent de catre The Australian, de la News Corp. Oamenii de știință au pledat pentru inarmarea cu agenți patogeni, inclusiv a coronavirusurilor SARS, pentru a „provoca teroare și a obține un avantaj politic și strategic” asupra unui stat inamic.

„Dezvoltarea armelor biologice a intrat într-o nouă etapă fără precedent în istorie”, au scris autorii.

Autorii au continuat să implore experții chinezi să „înțeleagă și să acorde atenție armelor genetice contemporane” pentru eventualele războaie viitoare, inclusiv în apariția unui al treilea război mondial.

„Arme genetice contemporane” despre care au scris autorii se referă la utilizarea biotehnologiei experimentale și testarea pe animale pentru a modifica genele agenților patogeni, care ar putea fi adaptate pentru a viza trăsăturile genetice specifice ale populațiilor inamice.

Utilizarea unor astfel de arme biologice ar fi mai avantajoasă decât utilizarea războiului convențional și a acțiunilor militare, au susținut autorii, deoarece mișcările militare pot fi urmărite înapoi catre statul ce comite agresiunea și pot duce la condamnare internațională.

Pe de altă parte, armele genetice „pot fi ascunse [în timpul lansarii/implementarii] și este greu să găsești dovezi împotriva lor”, au scris autorii.

Xu Dezhong, unul dintre cei doi redactori șefi ai cărții, era la acea vreme un analist pentru echipa națională de prevenire și tratament SARS din China. Sarcinile sale includeau, de asemenea, raportarea către comandamentul militar superior al Chinei, Comisia militară chineză, potrivit Baike, o platformă asemănătoare Wikipedia administrată de motorul de căutare chinez Baidu.

Xu a fost, de asemenea, profesor în departamentul de epidemiologie militară de la Universitatea de Medicină a Forțelor Aeriene din China. Școala, cunoscută anterior sub numele de a patra universitate medicală militară, este situată în Xi’an, capitala provinciei Shaanxi din China centrală. Alți zece oameni de știință din această universitate militară au fost incluși printre cei 18 autori ai cărții.

Celălalt redactor-șef a fost Li Feng, care a fost șef adjunct al biroului de prevenire a epidemiilor la Departamentul de logistică al PLA. Nu este clar dacă Li mai deține această poziție.

Orice atac este menit să copleșească sectorul local de sănătate în jurul valorii zero, se spune în carte. Sectorul medical ar fi sub „o povară enormă” din cauza numărului mare de pacienți, a spus acesta. În plus, necesitatea de a pune pacienții în carantină, precum și tratamentul medical prelungit, ar tensiona și mai mult resursele medicale.

Un flux stabil de vânt într-o singură direcție este important, au spus autorii, pentru a transporta agenții patogeni aerieni ai armei biologice în zona vizată. Deoarece acești agenți patogeni pot fi slăbiți sub lumina puternică a soarelui, este mai bine să le eliberați în „zori, amurg, noapte sau zi înnorată”, au adăugat ei.

În plus, autorii au menționat că precipitațiile și zăpada nu sunt condiții optime, deoarece acest tip de vreme ar „reduce concentrația efectivă” a agenților patogeni din aer.

Dezvăluirea cărții vine la mai mult de un an de la izbucnirea Virusului PCC (Virusul Partidul Comunist Chinez – denumire sub care covid-19 circula in occident), cunoscut în mod obișnuit ca si coronavirusul nou, în Wuhan China. Manipularea greșită gestionata de PCC a focarului inițial a însemnat că boala s-a răspândit la nivel global, atunci când ar fi putut fi totusi tinuta sub control, urmând să sufere peste 3 milioane de vieți în întreaga lume.

Anders Corr, director la firma de consultanță politică Corr Analytics, cu sediul în New York, într-un recent interviu dat pentru The Epoch Times, a spus că manualul oamenilor de știință militari chinezi ar trebui să servească drept avertisment cu privire la potențialul unui „bio-atac surpriză din China."


sursa=>https://www.theepochtimes.com/chinese-military-scientists-discussed-man-made-coronavirus-attack-years-before-covid-19-pandemic_3810621.html
A  burning  aspiration  can  overcome  all  obstacles.

Offline Ganditorul

 • Consacrat
 • *****
 • Posts: 1,739
Re: Comentarii libere
« Reply #5686 on: 26 May 2021, 09:20:16 »
Ce placut e sa revezi ... Prima ediție a conferinței OZN România a fost organizată de ASFAN (Asociația pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate) pe data de 10 mai 2014, în sala de conferințe a Muzeului Municipiului București (Palatul Suțu).  https://www.youtube.com/watch?v=7UYQc3PqvCg

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Posts: 3,110
 • Gender: Male
UFOs Revealed: CIA Total Recall
« Reply #5687 on: 27 May 2021, 14:54:39 »
Pe ASFAN am vazut ca au postat stirea despre ultimele imagini cu noi obiecte neidentificate, stire vehiculata pe MSM chiar si la noi. Ma asteptam si la oarece pareri.

Dar, pana atunci iata o emisiune a reputatului de acum (si simpaticului) DARK JOURNALIST (Daniel Liszt). Din pacate nu am dat de un transcript sa- l pot traduce.
De remarcat ca se vorbeste si despre Ion Pacepa si moartea sa oarecum suspecta survenita fix imediat dupa publicarea ultimei sale carti scrisa in colaborare cu  R. James Woolsey (!!) https://www.amazon.com/Operation-Dragon-Inside-Kremlins-America/dp/1641771453

Dark Journalist: UFOs Revealed: CIA Total Recall
https://youtu.be/L61_RRMJmJg

A  burning  aspiration  can  overcome  all  obstacles.

Offline Enz

 • Cool
 • ***
 • Posts: 117
Re: Comentarii libere
« Reply #5688 on: 31 May 2021, 20:05:00 »
Toatal Recall. There is no break away civilisation !! Suntem intr-un terarium, si mai vine din cand in cand zoo-keeper-ul... si noi zicem ca este un tic tac. Pentru ca iti reimprospateaza... bias-ul cognitiv.  Ma refer in general... Suntem fix intr-un fel de Dark City/Signal...  Ce e asa de greu, cand cade, Sirius ?...

Pe luna plina, dar fix plina, frate zici ca e lovita cu ciocanul, ca ai batut coasa pe o suprafata de metal, ce nu se intoarce niciodata cu - partea slaba la tine... ba, alea-s cratere, intr-un planetoid sau cum se zice ?? Unde e adancimea ? Get the fuck out of here, cine sustine asta... sunt asa de subtiri/shallow, ca se vede fix armatura !...  Cine sustine ca luna este un satelit perfect natural are o invitatie ca sa mai studieze. Candva, prin imaginatia sau cunoasterea oamenilor... s-au mai perindat si niste idei gen... Lumea Inelara, cum zice Larry Niven. Suntem intr-un terarium, menit ca sa contina toata psihopatia si erorile deosebite lol ale fiintei...  si, nu exita break away... decat, pe cale naturala. O sa distruga magicienii lol Elvetia, in Cer/N si tot nu o sa-l gaseasca... UAP-urile sunt custodienii. Ce e asa de greu ?  :ufo: :crescentmoon: :fullmoon:


Offline Enz

 • Cool
 • ***
 • Posts: 117
Re: Comentarii libere
« Reply #5689 on: 31 May 2021, 21:18:20 »
Imi imaginam, ca atunci cand o sa cresc mare... lumea reala, va depasi inca imaginatia mea... in materie de sf si calatorii spatiale. Am crescut, cu Alexandru Mironov si Star Trek... si imaginatie... duudee-ule. Ba si ce... fantesie ! Cand, sa apuce "lumea" apogeul tehnologiei, uite - ca vine si algoritmul de youtube :) sa limiteze "teoriile conspiratiei", sa bage numai shills... si uite ca a venit si pandemia... sa duca omenirea inapoi jos in oblivie si descalecata de pe turnul Babilon ! Internet.

Unde e viitorul ala spatial, stiintifico-fantastic... Unde, e, oamenilor ??... Scufundata in Atlantic, nu ?  :planet: Imi este ciuda, pe toti conducatorii astia, care fac parte din schema de control... gen, Chyper...! Ba idiotilor, ba ce slaba e specia umana, ca ne meritam soarta... ba, data viitoare, va veti reincarna, in spatele lantului trofic social... si daca nu data viitoare, ca avee/ti bloodlines, cu siguranta cand veti iesi vreodata de sub tutela aia, va va devora, haosul cosmic... Nu se poateee !! Ba dar afirmati ba, "boierilor" , daca stiti, despre ce este vorba... sa stie si micul cetatean din cosmos, ca nu putem evada de aici ! In schimb, avem jokeri... probabil ca nici nu meritam sa stim... Daca astia sunt oameni de stiinta sau austronauti adevarati... eu ma predau lui Loki... Este mai vechi interviul, dar tot despre aselenizarea pe Marte in Groenlanda si dedpre astro/nots! este...!!

https://youtu.be/zWP095B0W9w

Offline Enz

 • Cool
 • ***
 • Posts: 117
Re: Comentarii libere
« Reply #5690 on: 31 May 2021, 22:37:09 »
https://youtu.be/QqWR06773ic

Brain dead audience... mai pune lumea si intrebari, cand se vede de peste mari si tari si ani lol, cat sunt de falsi, si actornautii !! Bai omule... ce fac astia de la NASA. Numai de show-uri..se tin. Lol... cu hamuri.

https://youtu.be/yxAQgz3nQjc
https://youtu.be/Xm9T5QzaPdI

Cam greu mai gasesti mai multe, acum. Pun in youtube search Nasa Fake... si imi raspunde algoritmul cu... How Nasa got over faillure... bai esti nebun ?! Acces denied...

International Fake Station. Welcome aboard. Gata, am fugit.

https://youtu.be/wtDClTHpPrE


Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Posts: 3,110
 • Gender: Male
https://youtu.be/QqWR06773ic

Brain dead audience... mai pune lumea si intrebari, cand se vede de peste mari si tari si ani lol, cat sunt de falsi, si actornautii !! Bai omule... ce fac astia de la NASA. Numai de show-uri..se tin. Lol... cu hamuri.

Filmul Transformers – The Dark Of The MOON, a fost cu adevarat interesant si deloc discutat pe forum la vremea lui. Produs de S Spielberg care desigur are tot felul de cunoștințe si relatii (in politica, astronautica, mergand pana la aliens-connections 😊) iar in acest film in care americanii ajung pe luna, este arătat faptul ca isi întrerup comunicațiile si se îndepărtează rapid de locul aselenizării mergând sa investigheze niște ruine antice extraterestre care, desigur in ideea din film sunt prezentate ca fiind robotii Transformers.
 Culmea însă este ca l-au adus si pe „infamul” Buzz Aldrin (al doilea om care a pasit pe luna) ca sa faca o apariție speciala in film, unde el vorbește despre toate secretele pe care le-au gasit si aflat pe luna (te cam apuca durerea de cap!!) chestiune cam aiurea total fiindcă NASA si Buzz intotdeauna au negat asemenea lucruri !! Si acum NASA a colaborat la realizarea acestui film in care cu totii putem vedea ca NASA face un film care ne arata ca NASA si cei implicati sunt o gramada de mincinosi, si ca americanii au fost pe luna unde s-au gasit tot felul de tehnologii antice si artefacte. Chestiune bănuita de multi referitor la scopul programului Apollo . Deci s-au dus si au recuperat tehnologie antica ca sa o reproduca.
De ce ar jongla NASA cu ideea ca ei mint despre ceea ce stiu?? Ca sa arate ca nu au atâta control pe cat încă mai cred unii naivi? Ca exista agende secrete?https://ro.scribd.com/document/465391749/Dark-Moon-Apollo-and-the-Whist-Mary-Bennett-pdf
« Last Edit: 18 June 2021, 00:43:40 by abyss »
A  burning  aspiration  can  overcome  all  obstacles.

Offline terraflorin

 • Cool
 • ***
 • Posts: 404
  • blog
Re: Transformers: Dark of the Moon
« Reply #5692 on: 16 June 2021, 18:39:17 »
(@ abyss) La 16 octombrie 2010, o scenă din anii '60 a fost filmată la Lyndon B. Johnson Space Center din Houston, folosind figuranți îmbrăcați după moda și cu coafuri de epocă. https://www.nasaspaceflight.com/2010/10/sts-133-hyper-loading-discovery-star-transformers-movie/

În afară de acest lucru - cu ce s-a mai implicat NASA în producția filmului? Cu referințe din mainstream, nu teoria conspirației... Şi vorbim despre un film nominalizat la mult râvnita ... Zmeură (mălină) de Aur.

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Posts: 3,110
 • Gender: Male
Re: The Dark Of The MOON - Electro-Magnetic-Drive
« Reply #5693 on: 18 June 2021, 00:55:37 »
Nasa s-a implicat in film, validand niste lucruri ce pareau pana atunci (si iata chiar si acum pentru multi dintre noi) fantezie, speculatii duse la extrem (sintagma "teoria conspiratiei" e deja invechita si absurda in opinia mea)

Buzz Aldrin. NASA+Programul Apollo. JFK. E destul.
Ce mai avea filmul... un ElectroMagneticDrive (EMD)?

Dupa 5 ani NASA a anuntat in 2015 ca a testat cu scucces propulsia electromagnetica ce ar putea facilita calatoria cosmica. Deci, cumva impotriva tuturor legilor fizicii aceasta propulsie noua functioneaza. Cu zece ani mai devreme cred ca ar fi mintit de le sareau dintii, ar fi negat etc. ma rog, ce se pricep ei mai bine sa faca de atata timp  :wink:
« Last Edit: 18 June 2021, 00:57:03 by abyss »
A  burning  aspiration  can  overcome  all  obstacles.

Offline Ganditorul

 • Consacrat
 • *****
 • Posts: 1,739
Re: INTREBARE
« Reply #5694 on: 15 July 2021, 08:20:47 »
Era undeva pe aici postat un site care arata harta lumii ...sentimentale. Adica o harta a lumii care scintila in functie de sentimentele populatiei dintr-un anumit loc de pe glob. Stie cineva pe unde mai e site-ul asta ? As vrea sa vad cum arata "sentimentele lumii" in pandemie . Multumesc

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Posts: 3,110
 • Gender: Male
Re: Raspuns
« Reply #5695 on: 16 July 2021, 11:16:26 »
@Ganditorul
Eu doar de asa ceva imi aduc aminte sa se fi discutat.Poate ar merita deschis un "fir" nou ideea asta cu noosfera si nooscopul.
vezi http://noosphere.princeton.edu
Proiectul descris pe site-ul de mai sus a montat in diverse locuri din lume (si studiaza de vreo cincisprezece ani) generatoare de numere aleatoare si studiaza cat de aleatoare sunt numerele generate, in functie de evenimentele din respectiva perioada (razboaie, acte teroriste, fenomene ale naturii etc.)


La un moment dat era un "ou" (generator de-asta) si pe la noi, nu stiu daca mai este, cred ca la Cluj la UBB, in grija lui Adrian Patrut (stiti voi, Padurea Baciu, Societatea Romana de Parapsihologie etc.)
?
« Last Edit: 16 July 2021, 11:18:02 by abyss »
A  burning  aspiration  can  overcome  all  obstacles.

Offline terraflorin

 • Cool
 • ***
 • Posts: 404
  • blog
Re: Comentarii libere
« Reply #5696 on: 19 July 2021, 13:27:42 »
Nu ştiu unde ar trebui adăugată această ştire - la diverse, glume sau ... (Sau poate aţi citit / auzit deja despre Ieşeanul care a stat de vorbă cu extratereştrii)


http://www.agorapress.ro/ieseanul-care-a-stat-de-vorba-cu-extraterestrii-povestea-omului-care-se-afla-in-contact-cu-extraterestrii-de-peste-20-de-ani/

Quote
Omul  se laudă chiar cu o invenţie brevetată la OSIM privind „propulsia antigravitaţională sau energia ce acţionează asupra unui obiect lipsit de greutate”, invenţie datorată contactelor extraterestre.

N-am găsit nimic însă pe https://osim.ro/

Offline snapisrl

 • Junior
 • *
 • Posts: 16
Re: Comentarii libere
« Reply #5697 on: 19 July 2021, 19:34:02 »
asta e tare rau.
a vb cu el in limba romana !!!
tiganeste nu stia :))))

Offline Ganditorul

 • Consacrat
 • *****
 • Posts: 1,739
Re: Comentarii libere
« Reply #5698 on: 19 July 2021, 23:06:52 »
Multumesc Abyss dar era vb de ceva de genul asta dar in timp real : https://www.123rf.com/photo_103721762_stock-vector-emotion-world-map-collage-of-smileys-in-green-and-red-colors-positive-and-negative-mood-vector-templ.html   sau asta https://www.canstockphoto.com/vector-emotion-world-map-composition-of-58740682.html

Numai ca nu era cu zambete ci doar cu lumini scintilante, in timp real, pe toata suprafata globului ... puteai mari o zona ca sa vezi unde se manifestau mai puternic emotiile si de ce


Offline hoinar

 • upside down
 • Cool
 • ***
 • Posts: 102
 • Gender: Male
Re: Comentarii libere
« Reply #5699 on: 20 July 2021, 04:42:22 »
Nu vrea nimeni sa discute deschis despre oxidul de grafena prezent in "injectiile de depopulare" sau despre hidrogelul din testele PCR si mastile de unica folosinta?

Despre zecile de mii de decese in urma acestor vaccinuri si milioanele de efecte adverse grave (paralizie, boli de inima, magnetizare permanenta) raportate la nivel mondial in doar ultimile cateva luni?

Despre ratele alarmante de inbolnavire imediat dupa sesiunile de vaccinare cu aceasta otrava?

Despre testarea conformarii sociale prin impunerea absolut abuziva si ilegala a purtarii de masti, urmarirea miscarii individului si refuzul accesului la servicii de baza. Plus dezbinarea familiei si oricarui grup prin propaganda mincinoasa?

Despre poluarea 5G la intensitati de sute de ori mai mari decat limita maxima admisa?

Despre ilegalitatea pasapoartelor medicale si tiranitatea globala catre care ne indreptam?

Despre masoneria satanica si pedofilica care s-a infiltrat in toate sistemele de conducere ale tuturor tarilor, inclusiv Romania?


Continuam sa vorbim despre OZN-uri si alte infantilitati si in al 13-lea ceas?  :-(the older I get, the faster I was