Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

   Ceea ce voi spune în continuare este părerea mea în calitate de user. Așadar, consider că tematica principală a forumului trebuie să fie legată de UFOlogie. Nu sunt însă atât de îngust la minte încât să nu observ că lipsesc cazurile REALE, și că este plin internetul de CGI, fake news, închipuiri și manipulări. Sincer, dacă ne-am apuca acum să disecăm tot ceea ce apare în online referitor la ozeneuri, nu ne-ar ajunge 100 de vieți, pentru că nu poți să faci analize în ritmul în care apar subiectele de analizat. De asemenea, nu cred că reluarea unor anchete după 20-30-40-50 de ani mai poate scoate la iveală ceva nou...cel mult, amintirile martorilor, deformate de trecerea timpului și alterate de asaltul continuu de informație la grămadă la care suntem supuși, pot să simuleze sau chiar să dezvolte...scenarii care de fapt nu s-au întâmplat în realitate. Iar investigatorul se va fi ales în realitate doar cu zgomot de fond! Și am trăit deja asta, indiferent ce cred unii sau alții...
    Așa că s-a observat o...permisivitate destul de mare vizavi de subiectele postate aici! Și deși am intervenit destul de rar în discuții, de obicei doar când lucrurile o luau razna, de citit am citit tot ceea ce s-a scris.

   Și au fost multe chestii interesante, și foarte mult balast. De aceea, nu cred că ar trebui să ne limităm și în viitor DOAR la ufologie...singura chestie ar fi ca subiectele..conexe să rămână așa, iar termenul conex să nu fie întins la maximum, ca să cuprindă absolut orice. Adică nu-mi doresc să deschid forumul și să văd 20 de postări despre covid. Sau alte asemenea.


Revenind la cazuistica OZN, am sesizat de câțiva ani că intrăm într-o zonă de liniște...suspectă! Și dacă acum vreo 3-4 ani îmi ajungeau la urechi chesti interesante, chiar și de prin zona unde locuiesc, acum e...tabula rasa! Bazându-mă doar pe instinct, cred că într-un interval nu foarte lung, probabil măsurabil în sute de zile vom asista la o...explozie a raportărilor REALE ale unor OZN-uri. E greu să explic pe ce mă bazez când spun asta, și aș avea nevoie de foarte mult timp și foarte multe litere că să mă fac înțeles...și cu timpul stau extrem de prost. Vom vedea dacă am avut sau nu dreptate...în timp. Oricum, lucrurile tind să se precipite, și chestii se întâmplă pe repede-nainte! Singura mea...problemă este că într-un viitor relativ apropiat s-ar putea ca acest forum să rămână fără obiectul principal de discuție... :martiansmile:
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Grifon

Întrucât îmi face plăcere să activez pe acest forum, mi se pare normal să contribui la îndeplinirea dezideratelor celor cărora le datorăm platforma.
Personal, mă angajez să nu mai inițiez subiecte care să se depărteze de UFO. Oricum nu am deschis prea multe, și cred (deși nu am lecturat integral tot ce s-a scris în 15 ani) că nici nu prea au mai rămas teme / idei neatinse. Multe subiecte au fost chiar reluate / răsucite în altă formă, și chiar, dacă ar exista timpul necesar, ar putea fi comasate sub mai puține titluri.

De asemenea, dacă voi vedea că se pornește (și "curge") o discuție strict OZN, nu voi posta în respectiva perioadă pe altă temă (chiar dacă lucrul nu e interzis). Menționez totuși că, din februarie 2016, când m-am înscris, un singur subiect OZN a ținut mai mult prim-planul - cazul Chiraleș, unde am zis și eu 2-3 idei).

În rest..baftă și inspirație. Eu fiind un sceptic în privința "ET" (nu și al OZN-urilor însă, pe care le cred foarte pământene) nu mă pot angaja să contribui major pe acest nucleu ideatic. N-am avut niciodată vreo experiență directă, nu stau niciodată "cu ochii pe cer"....ba chiar, sincer să fiu, ar putea trece o flotilă de discuri peste capul meu și probabil aș fi ultimul care aș ínălța privirile (dacă țipă careva ín jur, adică...)
Dar nici nu vreau să încurc sau să antagonizez pasionații. De citit citesc și eu cam tot ce se postează, iar de voi putea să contribui cu vreo părere constructivà la dezbaterea unei spețe, o voi face.
Altfel...mă pot și abține, nu-i o problemã.
Iar unele subiecte (non-OZN) care chiar mă atrag...le pot discuta cu unii din colegi și prin MP, fără să afectez interfața publică a platformei.
Deci...din punctul meu de vedere, toate bune.

Cristian 1

Sa revenim la tema topicului,adica umorul. :)

fiulploii

Apropo de ciorba reincalzita cu ozn filmat de piloti us navy

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

Iaca ci!

Aseneth

Saracul reddit ducea lipsa de reclama


Cristian 1



Urban

Cea mai ciudata stire din ultimul timp mi se pare declaratia lui Elon Musk de a-si vinde toate posesiunile de pe Pamant ca sa se "concentreze" mai mult pe "Spatiu".
Nu stiu de ce dar am impresia ca deja am colonizat alte planete...Parerea mea.

Grifon

Apropo de Musk...
https://www.google.com/amp/s/www.stiripesurse.ro/amp.php%3farticle_id=1462274
S-a trezit și ăsta, la spartul târgului. Trebuia să spună din primele zile, sau măcar la debutul lui aprilie, nu acum, când deja se lămuresc toți ce blat înfiorător a fost.

fiulploii

Citat din: Urban din  07 Mai 2020, 22:02:30
Cea mai ciudata stire din ultimul timp mi se pare declaratia lui Elon Musk de a-si vinde toate posesiunile de pe Pamant ca sa se "concentreze" mai mult pe "Spatiu".
Nu stiu de ce dar am impresia ca deja am colonizat alte planete...Parerea mea.

Am inteles de pe net ca isi va lua chirie in Cluj  :-)

Cristian 1

Citat din: fiulploii din  08 Mai 2020, 12:33:00
Am inteles de pe net ca isi va lua chirie in Cluj  :-)
N-are el bani de chirie-n Cluj...  :-D

Cristian 1


Cristian 1