Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: Guest din  14 Noiembrie 2020, 02:23:34
Forumul: https://www.youtube.com/watch?v=qeSVKojarwc

La revedere!


După cum nu știți, stimabilul @Guest mi-a trimis următorul mesaj personal:
Va rog sa stergeti toate mesajele publice si personale scrise de mine pe acest forum. Dupa ce le stergeti, sa imi stergeti si contul.


O să-i răspund aici, spunându-i că are opțiunea să-și șteargă contul cu mânuța lui. Cât despre ștergerea mesajelor, asta nu se va întâmpla, pentru că, bune sau rele, acele mesaje sunt parte a unui fir de discuție. Iar ștergerea lor ar face harcea-parcea tot topicul respectiv. În plus, chiar dacă ar fi ok ștergerea mesajelor, cine crede stimabilul user că are atâta timp să-i șteargă manual fiecare mesaj?


Cât despre videoclipul pe care tocmai l-am aprobat, doresc să îl anunț pe stimabilul user că userii vin și pleacă...forumul rămâne! Și nu se scufundă, nici nu devine o ruină, doar pentru că inestimabilul, inegalabilul, incredibilul, importantul, interesantul Guest nu va mai fi membru...
  Apropo...dacă tot ai solicitat ștergerea contului...de ce la revedere? Adio...și n-am cuvinte!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

#5611
Citat din: Guest din  15 Noiembrie 2020, 02:32:13
Daca nu vrei sa ajungi la proces te vei conforma si vei sta ca ultimul sclav sa stergi manual toate postarile mele - ca de, atat de duce mintea, nici macar nu stii sa faci un query pe baza de date. https://legalup.ro/dreptul-la-stergerea-datelor-sau-dreptul-de-fi-uita/ Iti dau 48 de ore. Adica de Luni te astepti la un baubau...
EU nu sunt sclavul nimănui, și cu atât mai puțin al tău!
Apoi, înainte să postezi link-ul ală, legat de ștergerea datelor PERSONALE, trebuia să citești ce scrie acolo. Citez:


Dreptul de a fi uitat reprezintă dreptul unei persoane de a cere ca datele personale să îi fie șterse astfel încât terțele persoane să nu le mai poată urmări. O altă definiție a dreptului de a fi uitat se poate referi la tăcerea asupra evenimentelor din trecut care nu mai au continuitate în prezent.
Dreptul de a fi uitat permite oamenilor să obțină ștergerea din anumite arhive de pe internet informațiile, pozele sau videoclipurile în care aceștia apar, pentru a nu mai putea fi găsite de motoarele de căutare.
GDPR (Regulamentul General privind Protecția Datelor) prevede dreptul de a fi uitat în articolul 17. Conform articolului 17, alineatul 1: Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"), "persoana vizată are dreptul de a obţine din partea operatorului ştergerea datelor cu caracter personal, fără întârzieri nejustificate", iar operatorii sunt obligaţi să şteargă datele cu caracter personal, în cazul în care există unul dintre următoarele motive:
datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate;

       
  • persoana vizată îşi retrage consimţământul pe baza căruia are loc prelucrarea;

       
  • persoana vizată se opune prelucrării în temeiul articolului 21 alineatul (1) dreptul la opoziție

       
  • există neclarități ce vizează legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal;

       
  • datele trebuie şterse pentru respectarea unei obligaţii legale ce îi revine operatorului;

       
  • datele cu caracter personal aparțin unor copii cu vârsta sub 16 ani.

       
  • Și acum, ca să fim clari, te rog să cauți și să prezinți DOVEZI că în tot ceea ce ai scris pe acest forum PUBLIC, și unde, la înscriere, ți-ai dat consimțământul vizavi de anumite lucruri, reprezintă DATE CU CARACTER PERSONAL respectiv, adresă, cnp, serie CI, etc. Și dai, ai voie să cauți ca un sclav prin cele peste 1000 de postări așa ceva. După ce găsești ceea ce cauți, faci frumos o listă, cu link-uri spre fiecare post unde îți apar datele cu caracter personal, apoi faci o cerere către administrația acestui forum, la care anexezi lista cu link-urile, și apoi vedem cât din cererile tale se supun regulamentului GDPR și cât nu.
      În plus, pe acest forum exiști ca și user, cu nick-name. Nu ți-ai dat, la momentul la care ai postat, numele real, și nu l-ai folosit pe acesta în respectivele postări. Deci, până la urmă, cărei persoane îi încalc eu drepturile? Lui Guest. Cu el am eu treabă, și va trebui să prezinte un act de identitate pe acest nume ca să i se șteargă postări...altfel, oricine poate solicita orice!
PS/ Am uitat să-ți spun, ai termen până luni, 16.11.2020 ora 23.59, să faci ceea ce trebuie, pentru că în 17.11.2020, la ora 00.01 vei fi banat pe acest forum și nu vei mai avea acces la nimic de aici.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

SLEAH19

  ...vei sta ca ultimul sclav ..

Ce limbaj de dobitoc infatuat și inutil, cum dracu' am putut să-mi pierd vremea cu tine deși am fost avertizat de caracterul tău!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

horia2008


hoinar

Xperyens: nu va trebui sa te uiti peste umar Cezar, nu te va cauta nimeni.
the older I get, the faster I was

Ganditorul

Pacat ca am ajuns la discutiile astea. Din toate subiectele universului asta atat de frumos si complex am ajuns in aceasta pandemie idioata...sa ne certam. Imi doresc - si va doresc - sa ajungem cat mai curand la discutii constructive.

fiulploii

  Interesanta curatenia care s-a facut, nu?
Deci cine a avut dreptate, cine a castigat si cine a pierdut? Exact ca la gradinita.  :lol: 

alx

Citat din: fiulploii din  18 Noiembrie 2020, 17:37:22
  Interesanta curatenia care s-a facut, nu?
Deci cine a avut dreptate, cine a castigat si cine a pierdut? Exact ca la gradinita.  :D
Ezîstă o esplicație. Numa o țâră de răbdare...și tiutun! :D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii


horia2008

deci aia zic ca au vazut chestia aia din groapa fix din elicopter ?? :mrgreen:
ca si cum mi-as gasi cheile pierdute anul trecut in parcare uitandu-ma de pe bloc dupa niste "capre"  :evil:
foarte tare...


fiulploii


kenjiro



hoinar

Citat din: fiulploii din  26 Noiembrie 2020, 22:25:18
https://www.tradeville.eu/press-room/Cum-investesti-in-Odiseea-Spatiala2025??utm_source=newsletterTradeTalk&utm_medium=email&utm_campaign=EditorialTradeVille&utm_content=articolOdiseeaSpatiala2025

Ce poveste frumoasa... Insa ma mir ca inca au motoare chimice. Agentia mea spatiala foloseste motoare warp de peste 1 deceniu...Am trimis deja expeditii pe ici pe colo prin curtea galaxiei noastre...

Nu inteleg ce e atat de complicat...Nu trebuie decat sa stii sa regizezi filme, nici mcar presa nu are voie sa-si bage nasul prin ciorba ta de explorator. Traiasca Terra feudala, plina de adormiti!
the older I get, the faster I was

fiulploii

Citat din: hoinar din  27 Noiembrie 2020, 01:42:35
Ce poveste frumoasa...

Traiasca Terra feudala, plina de adormiti!


I presume you are awake  :lol:  Nu ai vrea sa deschizi un subiect nou unde sa aduci in discutie eventuale dovezi in sustinerea afirmatiilor tale?
Multumesc anticipat.