Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

hoinar

Citat din: terraflorin din  13 Aprilie 2020, 17:26:04
Nu ar exista dovezi științifice conform cărora 5G poate slăbi sistemele imunitare, așa cum cred unii....


Orice radiatie slabeste sistemul imunitar si exista studii militare despre spectrul radio care sa confirme acest lucru inca din 1940. Exista motive evidente pentru care Wifi-ul emite in 2.4GHz la fel ca orice cuptor cu microunde. Mai nou emit in 60GHz (atat Wifi cat si 5G), frecventa de excitare a moleculei de oxigen.

Ma intreb oare, doar pentru ca nu stii si nici nu vezi si nici nu vrei sa crezi, meriti sa mori?
the older I get, the faster I was

SLEAH19

#5551
Medicii spanioli au ajuns  după aproape 20 000 de morți la ce spuneau israelienii la început -  În formele severe de COVID-19 adevăratul ucigaș nu este  coronavirusul, ci raspunsul sistemului imunitar al pacientului care distruge organe vitale!

https://www.mediafax.ro/coronavirus/adevaratul-ucigas-nu-este-noul-coronavirus-ci-sistemul-imunitar-al-pacientului-care-distruge-organele-vitale-19068624


Apar din nou dovezi că imunitatea celor trecuți prin boală este relativ de scurtă durată, anticorpii ori se elimină din organism ori nu sunt funcționali, sunt cazuri și în România, pacienți testați negativ de 2 respectiv 3 ori sau reinfectat după 12 zile , sunt sute de cazuri în China dar cel mai concludent în Corea de Sud unde peste 100 de vindecați sau reinfectat iar oficialitățile medicale susțin că este exclusă în  cazul Coreii de Sud vreo eroare de testare :

https://www.mediafax.ro/coronavirus/in-coreea-de-sud-111-pacienti-vindecati-au-fost-testati-pozitiv-cu-noul-coronavirus-19068271


Toată lumea s-a supraturat în ce privește producția unui vaccin, ținta fiind și una comercială dar personal sunt sceptic în ce privește producerea în timp scurt la scară largă și eficacitatea unui eventual vaccin deoarece au constatat că SARS -2  este foarte versatil la nivel genetic. Cum scriam și in alte postări nu s-a reușit nici în cazul celorlalte coronavirusuri SARS /MERS obținerea unui vaccin autorizat, sa ajuns doar în faza ,, vaccinului de studiu,,  și nu din cauză că  .... nu mai erau oameni bolnavi pe cine să-l testeze , cum spunea mai sus un habarnist .  ( vaccinurile nu se inoculează niciodată la pacienți deja infectați sau bolnavi pentru că reacția este una vecină cu moartea, vaccinurile se fac de către oamenii sănătoși, mai ales cei din grupele de risc pentru a căpăta imunitate împotriva unei boli cu ceva timp înaintea sezonului regulat de apariție a respectivei boli) 

Sunt 70 de vaccinuri împotriva coronavirusului în lucru, trei aflându-se deja în faza de testare pe oameni, spune Organizația Mondială a Sănătății

Cercetările clasice pentru un vaccin durează și 15 ani. Acum, va fi gata într-unul singur
Industria farmaceutică speră să comprime timpul necesar pentru găsirea unui vaccin la doar un an, în condițiile în care un astfel de produs este obținut, de obicei, în 10-15 ani.



https://stirileprotv.ro/stiri/international/oms-exista-70-de-vaccinuri-in-lucru-3-se-testeaza-deja-pe-oameni.html


O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Cristian 1


Grifon

Scenariul EVENT 201, pregătit de Centrul Johns Hopkins ín octombrie 2019

"Simularea apariției unui nou coronavirus zoonotic, transmis de la lilieci la porci, apoi la om, devenind o severă pandemie. Patogenul și boala aferentă au fost modelate dupà tiparul SARS, dar imaginat mult mai transmisibil in comunitàți, prin indivizi cu simptome obișnuite.
Boala incepe in Brazilia, la o fermà de porci, apoi se extinde în Portugalia, SUA și China. Deși la ínceput unele state íl controleazà, virusul continuà a se ràspândi pânà când nicio țarà nu-l mai poate stopa.
Nu va exista posibilitatea unui vaccin ín primul an. Existà un medicament ficțional ce poate ajuta bolnavii dar nu poate frână epidemia.
Numàrul de cazuri crește exponențial, dublându-se săptămânal. Pe măsură ce bolnavii și morții se înmulțesc, consecințele economice și sociale devin tot mai severe.
Scenariul prevede durata de 18 luni, cu 65 milioane de morți"

Detalii aici:   https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

Bun. Deci, în octombrie 2019, niște băieți și fete de la Centrul J.Hopkins au zis : să imaginăm ceva ! Ce ? Un coronavirus (nu orișice virus), care să vinà de la lilieci, apoi, prin porc, la om. Și mai departe ? Pài sà plece din Brazilia și sà ajungà așa...prin China, SUA...și apoi toatà lumea. Vaccin ioc, doar niște pastile acolo...cât sà ajute un pic. Și vă crește...crește...și vor fi belele grave, și sociale...și economice...Dar cát ? Aăă...păi vreo 18 luni și vreo 65 milioane morți...rotunjim, oarecum.

Vā întreb : care e probabilitatea (matematică) să se întâmple exact așa, la doar o lună după simulare ? Tot coronavirus, tot înrudit SARS, tot lilieci (doar că apoi porc...erau încă cu "porcina" in cap), tot China țintà, tot fărà vaccinuri un an...și, mai presus de orice, tot cu Centrul J. Hopkins dispecer !

18 luni...65 milioane de morți ! Sper doar că nu vor ímpinge ticàloșia până la a a-și impune integral "scenariul" !

Grifon

#5554
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DaN8X_atS3Tk&ved=2ahUKEwiRm43bne3oAhUNHHcKHYfgBtkQo7QBMAZ6BAgHEAE&usg=AOvVaw2l2_P-zMtzfNN9gEWF0eCE

Ce să mai adaug ?
A...păi ín experimentul EVENT 201, o parte a "simulărilor" erau (cum o spun chiar ei) pregătiri ale mesajelor media către populație.

Și lumea crede...crede...

(se impune rezerva că și acest clip poate fi un fake:. dacà avem colegi care sà poată confirma - din SUA sau Canada - ar fi o contribuție utilă)

hoinar

Citat din: Guest din  16 Aprilie 2020, 03:41:01
Arata-ne studii despre 5G si Covid-19. Dar sa fie stiintifice, militare daca se poate, pe frecvente etc. Si studii cu excitarea, moleculei, de 4G, 5G, 6G 7....  3G, 11G, 13G

https://www.youtube.com/watch?v=-ByU20e7gnA

Am tot incercat sa atasez un pdf, dar are 11MB. Cauta te rog NMRI: Clinical Manifestations Attributed to Microwave and Radio-Frequency Radiation.
the older I get, the faster I was

Grifon

Amice @Guest, ești cumplit de plictisitor.
N-ai priceput că nimeni nu mai are chef să dialogheze cu tine ?
Te invit să nu mă (ne) mai bați la cap cu sforțările tale. Nu ești un interlocutor dezirabil, iar tot ce faci e să enervezi colegii, când te apucă tribulațiile nocturne.
E ultima oară când îți mai înghit aiurelile, după care mă voi vedea silit să folosesc butonul către administrație.

Către ceilalți colegi - scuze pentru ieșirea momentană din subiect. Până nu se iau măsuri mai drastice, vom tot trebui să vedem sincope de dialog, pricinuite de un caracter tulburat.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

bk

#5558
 Intreb si eu ca prostul... Ce ziceti, virusul asta "a tot-puternic" ar rezista la radiatie nucleara? Ma refer la o doza care sa nu puna viata omului in pericol.

Arhanghelul

#5559
Cititi cur...sul :-D din pdf-ul asta si sunteti mai  :mrgreen: ... decat ... guvizii analisti de la tembelizor ...

http://www.umft.ro/data_files/documente-atasate-sectiuni/6306/curs_20de_20microbiologie_20special_c4_82_20vol_20ii.pdf

"Criterii taxonomice
1. Proprietăţile virionului: dimensiuni, formă, prezenţa peplosului
2. Proprietatile genomului: tipul de acid nucleic (ADN sau ARN), numărul de spire (simplu sau dublu spiralat = s.s / d.s), liniar sau circular (L / C), sensul de transcriere sau polaritatea (pozitivă, negativă sau ambele = ambisens), dimensiunea genomului.
3. Replicarea virală: strategia replicării, transcripţie, translaţie, modificări posttranslaţionale, asamblarea şi eliberarea virionilor progeni.
4.Proprietăţile  proteinelor  virale:  număr,  secvenţa  de  aminoacizi,  greutate  moleculară, funcţie (transcriptaze, reverstranscriptaze, hemaglutinine, neuraminidaze)
5. Proprietăţi fizico-chimice: stabilitate termică, rezistenţa la pH, radiaţii, detergenţi, solvenţi.
6. Proprietăţi biologice:  spectrul gazdelor  naturale  (bacterii,  plante,  animale  vertebrate  sau nevertebrate) şi experimentale, tropism celular, transmisie prin vector, aspecte serologice."


"
A. Mutaţia
Mutaţia  constă  în  modificarea  stabilă  a  uneia  sau  mai  multor  gene având  drept  rezultat absenţa sintezei unor proteine virale sau sinteza unor proteine virale modificate.
Caracterul de stabilitate  al  acestor  modificări  presupune  transmiterea  acestora  la  descendenţi  (mutanţi).
Varianta  genomică  virală  iniţială,  neafectată de  mutaţie,  este  desemnată  ca  variantă "sălbatică" (virus «sălbatic»).

În funcţie de mecanismul de producere, deosebim mutaţii prin:
- Substituţie -înlocuirea unei baze azotate cu o altaoInserţie -intercalarea unei secvenţe nucleotidice suplimentare
- Deleţie -pierderea uneia sau mai multor secvenţe nucleotidiceoInversie -schimbarea sensului unei secvenţe nucleotidiceÎn funcţie de modul în care survin:
- Mutaţii  spontane -determinate  de  erori  neremediate  survenite  în  replicarea virală.
- Mutaţii  induse-cauzate  de  agenţi  mutageni  fizici  (temperatură,  radiaţii), chimici (analogi ai bazelor azotate, etc)

În funcţie de dimensiuni:
- Mutaţii punctiforme -interesează o singură pereche de baze
- Mutaţii multisitus -interesează mai multe secvenţe de baze.

B. Complementarea
Complementarea este procesul prin care două virusuri cu genom incomplet au capacitatea de a-şi completa reciproc produsele genice defective.

C. Recombinarea
Recombinarea  este  procesul  prin  care  două  virusuri  au  capacitatea  de  a  face  schimb  de segmente genomice."
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

prodcomb

Și care sunt proprietățile fizico-chimice ale ,,prietenului" nostru, conform listei citate?
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Arhanghelul

#5562
Am citit si n-am inteles ... nimic ...

Rotavirus sufera mutatii minore ... des  (si dispar incipient aceste exemplare prototiop)... adica virusul de acum este o jucarie ... singura lui problema este ... ca pana se manifesta simptomele de boala ... dureaza de la 2 zile la 14 zile sau niciodata ... astfel... ca poti "" impartasii lumanarea neiluminii"" ... pe cand Ebola , etc. ... au "rezultate" in cateva zeci de ore ... bolnavul cade lat.. sub 20% scapare ... Case CloseT ...

Pe cand Virusul Influentza ... odata modificat major nu mai este gripa anuala ... este istorie ... dupa o gripa minora de Incoronata ... apar slabiciuni si sechele ... si la inceputul iernii 2021 vom avea ... "shansa " sa avem si un Sars Cov 3 (gripa sezoniera mai noua) plus fratele sau sora mai mare Influentza NWO(gripa sezoniera mai veche) ...  :mrgreen:

P.S. "Covid 19" ...  este o denumire populara ... stiintific este SARS - COV ... al 2-lea ... incoronat ... :mrgreen:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

panta_rh_ei

Paste binecuvantat!
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Grifon

HRISTOS A INVIAT !