Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

@Guest
Acesta este ultimul avertisment pentru tine. Dacă vei continua să provoci userii de aici, și vei întreține această stare de conflict, vei primi BAN pentru 3 luni de zile! Iar dacă după aceea vei continua tot așa, vei primi BAN pentru totdeauna pe acest forum! Consideră-te avertizat!

Pentru restul de useri: vă rog să nu mai răspundeți provocărilor userului mai sus menționat. Este suficient să dați report la mesajul care vi se pare că nu este în regulă, și de acolo mă ocup eu. Orice conflict deschis/întreținut cu acest user vă va aduce penalități!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

#5536
Domnul Academician Victor VOICU, Profesor de farmacologie, toxicologie si psihofarmacologie clinică, Preşedinte al Secţiei de Ştiinţe Medicale a Academiei Române, Membru titular al Academiei Române din 2001 (corespondent - 1991) si actual Vicepresedinte al Academiei Romane a zis intr-o emisiune de televiziune recent ca un articol ce a fost retras ulterior sub presiuni, evident , continea dpdv profesional lucruri adevarate despre covid19. A mai afirmat totodata faptul ca acest virus nu avea cum sa apara asa cum se sustine de catre unii si ca sunt multe elemente care arata ca ar fi o arma biologică.

Am gasit adticolul respectiv.

abyss

#5537

Domnul academician chiar asa a spus. Ca tu nu crezi e irelevant. Cine esti tu sau eu in comparatie cu o asemenea somitate.
Tragi concluzii superficiale si te grabesti in a judeca aiurea lucrurile fara sa ai toate datele, dar punand colegii in lumina proastă,  lansezi suspiciuni... etc etc etc etc .

Revin la postarea mea anterioara. Daca exista cineva de specialitate și ne poate da explicații despre continutul acestui document (deci nu filozofii de doi lei  ) am fi recunoscatori.
Citat din: abyss din  08 Aprilie 2020, 02:10:17
Domnul Academician Victor VOICU, Profesor de farmacologie, toxicologie si psihofarmacologie clinică, Preşedinte al Secţiei de Ştiinţe Medicale a Academiei Române, Membru titular al Academiei Române din 2001 (corespondent - 1991) si actual Vicepresedinte al Academiei Romane a zis intr-o emisiune de televiziune recent ca un articol ce a fost retras ulterior sub presiuni, evident , continea dpdv profesional lucruri adevarate despre covid19. A mai afirmat totodata faptul ca acest virus nu avea cum sa apara asa cum se sustine de catre unii si ca sunt multe elemente care arata ca ar fi o arma biologică.
A aparut in emisiunea lui Radu Tudor de acum cateva zile .

Am gasit adticolul respectiv.

SLEAH19

Victor Voicu, doctor în medicină: Coronavirusul seamănă cu o armă biologică - 02-04-2020

În fragmentul de pe youtube este cenzurat momentul ( eu nu dau un leu pe antene dar dacă are cineva cont Antena play, ar putea fi acolo arhiva integrală ) dar citiți comentariile făcute de privitorii atenți !


https://www.youtube.com/watch?v=Ie3dBcENcpQ
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

prodcomb

Ar trebui sa aflam parerea celor care lucreaza efectiv in ingineria genetica.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Grifon

Până ne vom lămuri cu privire la adevărata proveniență (și natură) a acestei trăsnăi, deocamdată tot mai mulți oameni încep să remarce incredibila exagerare a pericolului, observând (abia acum) ce li se pregătește.
Statisticile sunt prezentate tot mai aiuritor. Despre primii care au "dezlănțuit" psihoza nu se zice că n-au murit (ăla de la Gerota, polițaiul, despre care spuneau acum 2 săptămâni că e "f.grav" se pare că e bine),in schimb continuă acumularea de morți atribuiți...virusului.
Nici acum nu fac distincție clară între cine o pățește doar de la virus, băgând la număr tot soiul de cazuri - de parcă altfel n-ar fi murit nimeni prin spitale.

E clar că, indiferent de realitatea COVID, șmecherii au găsit "țapul ispășitor" perfect să-și impună "austeritățile" și toate ideile care le vin din "larghețea" stării de urgență.

kandaon

Se poate specual la greu despre virusul asta, incepand de la faptul ca au aparut inca de acum cativa ani informatii despre savantii chinezi care cercetau un coronavirus de la lilieci si posibilitatea de a se transfera la oameni.

Coinicidentele continua ca faptul ca virusul apare in Wuhan, unde chinezii au singurul laborator de nivel 4 de securitate (cea mai inalta posibila, unde se tin si studiaza cei mai periculosi agenti patogeni).
Apoi virusul apare taman in perioada anului nou chinezesc, o perioada de intensa circulatie a oamenilor prin partile alea de lume, inclusiv chinezii imigrati in alte tari si care se intorc acasa pentru sarbatoare, Wuhan fiind un nod central de transport in China. Aceiasi chinezi pleaca apoi inapoi, in tarile pe unde au emigrat, in plus foarte posibil ca si numarul turistilor straini sa fie foarte mare in China, in perioada aia, si aia se intorc si ei in tarile de bastina apoi.

Daca vroiam sa raspandesc o arma biologica ori sa produc o pandemie globala, asa as fi procedat si eu, de la punctul de pornire la vectorii de transmisie, e cea mai eficienta metoda.

Toate astea nu exclud neaparat o aparitie accidentala, naturala, a coronavirusului asta dar tre sa recunoastem ca sunt o serie de conicidente dubioase. Asta fara sa ne uitam la opiniile unor specialisti care indica o probabila origine artificiala a virusului, si care desi par in minoritate si pare ca se incearca sa li se inchida gura imediat ce fac opinie separata, mie imi par cel putin plauzibile.

Care ar fi motivele raspandirii, in cazul in care e ceva artificial, iarasi lasa loc la multe speculatii

SLEAH19

#5542
 Oarecum - scenariu optimist pentru Romania!

Institutul pentru Măsurători și Evaluare în domeniul Sănătății, care funcționează în cadrul University of Washington, a publicat marți mai multe modele matematice cu previziuni despre evoluția COVID-19 în lume.

În privința României, estimările afișate arată că vârful pandemiei va fi atins pe 13 aprilie și se va menține până pe 16 aprilie. Potrivit studiului, pe 13 aprilie vor fi înregistrate 36 de decese, pe 14 aprilie – 35 de decese, pe 15 aprilie – 35 și 36 de decese pe 16 aprilie, imediat după această zi numărul deceselor înregistrate fiind într-o continuă scădere. Numărul deceselor va ajunge, potrivit studiului, la două, pe 4 și 5 mai, unul singur pe 6 și 7 mai, iar ziua de 8 mai va fi prima fără nici un deces înregistrat.

Potrivit modelelor cu previziuni ale Institutului, în România va fi înregistrat un total de 804 decese cauzate de COVID – 19.


https://covid19.healthdata.org/romania
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Grifon

Când isteria tembelă (cu nesimțire întreținută) se va mai calma, și dacă se vor face, într-un sfârșit, analize obiective pe categorii separate, situația nu va diferi mult față de :

https://www.google.com/amp/s/amp.dcmedical.ro/cum-ucide-gripa-de-ce-mor-i-oameni-tineri-anterior-sanato-i_606352.html

Dar de li se va arăta această realitate, șmecherii vor da un răspuns...din filosofia sufi:

"Un beduin, mergând prin deșert, vede un derviș ce arunca pe nisip bucățele de pâine.
- Hei, de ce irosești pâinea prostește ? întreabă beduinul, nedumerit.
- Tinere, habar nu ai. Eu așa țin la depărtare leii.
- Ce ? Păi printre dune nu vine niciodată leul ! !
Dervișul, zâmbind superior, a confirmare:
- Păi vezi...
"

Da...că dacă nu erau ei...și "măsurile înțelepte"...ar fi murit sute de mii...milioane...miliarde.
Da, da. "Indubitabil".

Grifon

Relevant titlul acestui articol : "Virus cu PR":

https://www.forbes.ro/un-virus-cu-pr-158156

Exact ce tot spun (și nu doar eu) de vreo 3 săptămâni. Acum o zice Forbes, citând specialiști (că deh, dacà o zicem noi, proștii...nu contează).
Bun, PR...dar care e cauza acestei "publicități" deșănțate ? Rețelele sociale ? Păi și guvernele ce draq mai sunt, ecoul dobitocilor FaceBook ?
Conspirație sau prostie ?
Eu cred că ambele. Că șmecherul și fraierul sunt simbionți, primul neputând supraviețui în natură fără al doilea.
Șmecherii sunt "virusul', fraierii sunt "gazda".

Grifon

Cam atát cu libertatea de exprimare.

https://m.hotnews.ro/stire/23828230

Orice altceva decât suntem hràniți "oficial" e ...fake news. Dar isteria și prostia non-stop de la "știri" e bună...
Poate cà ar fi indicat sà așteptàm ridicarea "stàrii"...pentru alte opinii. Sau cel puțin sà nu mai opinàm, direct, despre "virus".

Cristian 1

Ca tot urmeaza Sarbatorile Pascale:

abyss


terraflorin

După ce David Icke a devenit cunoscut anterior cu conspiraţii de genul lumea este condusă de reptile printre care și familia regală britanică, acum a dat un interviu şi despre Corona virus  la London Live, într-un program numit London Real: COVID-19.


https://news.sky.com/story/coronavirus-david-ickes-lunatic-conspiracy-theory-interview-investigated-by-ofcom-11971203
Ofcom a primit 19 reclamații în privința emisiunii.

David Icke vorbeşte de lansarea a mii de sateliţi artificiali şi indirect despre tehnologia 5G care provoacă dificultăţi de respiraţie

totuşi....

Nu ar exista dovezi științifice conform cărora 5G poate slăbi sistemele imunitare, așa cum cred unii, iar reţeaua 5G de la Wuhan înainte de focar este doar o coincidență ,  coronavirusul s-a răspândit şi în locuri fără 5G, ca de ex. Iran.

5G ocupă aceleași lungimi de undă ca cele folosite anterior de televizorul analogic. Motivul pentru care nu mai puteți accesa semnalul de televiziune analogică este pentru că a fost eliminat treptat pentru a face loc noii tehnologii de telefonie mobilă 5G.

hoinar

Deja nu mai e o stire faptul ca majoritatea caselor de filme imbiba toate productiile cu simbolism si elemente de programare sociala.
Iata ce am descoperit ieri, uitandu-ma la unul din serialele preferate: Curb your Enthusiasm.

Pt cei ce nu fac legatura, cateva linkuri explicative:

https://wikileaks.org/wiki/FBI_pedophile_symbols
https://www.dailymail.co.uk/news/article-3560069/The-symbols-pedophiles-use-signal-sordid-sexual-preferences-social-media.html



the older I get, the faster I was