Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 29 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Grifon

Cânt eternele domnițe
              Cu o liră de artist
      Căci, sau tandre, sau cu fițe,
            Fără ele ar fi trist...

La Mulți Ani tuturor colegelor RUFOn !

Ganditorul

Cristian 1

La multi ani tuturor femeilor. :rainbow:

Ca si gluma,avem asta:

Cristian 1

Cristian 1

În seara asta când m-am urcat și eu pe bandă sa alerg, mi-a sărit casiera de la Lidl în cap! :-D

Grifon

Pinocchio, ieşind furios de la un concurs de minciuni:
- Cine draqu' mai e şi Dragnea ăsta ?

Cristian 1

Cristian 1

Ganditorul

Nu, pensia nu o primesti - dar impozitul il platesti pe tot anul pe numele bunicului - cf logicii ca oricum impozitul il platesc succesorii, si nu mai are rost ca fiscul sa mai astepte pana la finalizarea succesiunii.

Cristian 1

Adica,ceva de genul bunicul e muritor,proprietatile ba! :-D

Cristian 1

Cu politisti...

fiulploii

Ce faine îs teoriile conspirației cu zapada colorată.  :lol:
Ignoranța naşte ...conspirații.

Cristian 1

Profesorul: Cati ani are tatal tau?
Elevul: 6 ani.
Profesorul: Poftiiim? Cum e posibil?
Elevul: Pai a devenit tata,cand m-am nascut eu...

Grifon

Trei americani - un evreu, un negru și un irlandez - mor în aceeași zi și ajung în fața lui Dumnezeu.
Bătrânul, fiind în toane bune, le zice:
- Bre păcătoșilor, pe voi vă iert total, vă mai dau 20 de viață de căciulă, si vă îndeplinesc śi fiecăruia câte o dorință. Hai, să vă aud !
Irlandezul, disperat, nădușit, dă să intre în față, plin de zel.
- Un' te arunci așa, irlandezule ? îl mustră Dumnezeu. Ai uitat regula ? Mai întãi evreul, apoi negrul, apoi tu !
- Aoleu, Domane....chiar si aici ?!?
- Gura ! Zi tu, evreule !
- Păi Doamne, vreau ca noi, toți evreii, să ne adunăm definitiv în Israel și să facem acolo cea mai tare țară a lumii, să nu ne mai acuze goimii că furăm de la ei !
- Bine, așa va fi. Următorul !
Irlandezul, nădușit, panicat,iar dă să se bage, dar Dumnezeu îi face vânt din priviri. Vorbește negrul:
- Doamne, fă ca noi, toți negrii, să ne întoarcem in Africa, unde să clădim o civilizație sa-i umilim pe albi !
- Bine, așa va fi. Ei hai, irlandezule, zi si tu, ca m-ai obosit cu insistența !
Irlandezul, cam nedumerit:
- Păi stați să pricep ! Deci în SUA nu va mai fi niciun evreu, niciun negru ?!
- Nu, doar ai auzit. Hai, bagă-ți dorința odată !
Brusc, total plictisit, irlandezul dă din umeri:
- Stiu si eu ? Dați-mi si mie acolo....o Cola...

panta_rh_ei

Are si fumatul avantajele lui...   Cu putin timp in urma , 21.20 mai precis, stateam la fereastra si-l admiram pe Orion cand...imi atrage atentia ceva sclipitor pe cer. Un avion probabil dar...putin mai jos, oblic dreapta, o "stea"plimbareata, cam cat Betelgeus dar alba. ISS mi-am zis si...verificand chiar asa ar fi. Le-am urmarit "competitia"; distanta dintre ele se micsora vizibil, au trecut in tandem prin dreptul nebuloase Orion, au depasit Sirius si in momentul cand s-au suprapus(iluzia optica era aceea ca ISS era in prim plan si mai jos iar avionul era mai sus) ceea ce eu am zis ca-i ISS a disparut pur si simplu, avionul si-a continuat drumul pana a disparut din campul meu vizual dar...era mai stralucitoare lumina de pozitie(sau cum s-o numi ea) si viteza de deplasare mai mare. Nu afirm ca am fost martor FAN (desi mi-ar fi placut sa fiu) dar spectacolul a fost fain. Directia de deplasare era N-S mai degraba decat N,NE-S,SV(eu am vedere spre cerul de S,SV si V). S-aveti o seara frumoasa; eu am avut  :-)
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.