Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

romulus

CitatSpicuiri:
"Observam asadar ca bugetul pe care SRI il aloca doar pentru a-si plati angajatii (880 milioane lei) este cat bugetul total al BfV (205 milioane euro)."
Oricat ar fi de adevarate, de aranjate, de sincere etc. cuvintele si cifrele vehiculate mai sus, pe mine, doar bunul simt ma indeamna sa nu le dau crezare! Vrei sa cred ca nemtalimea intreaga, cea super dezvoltata, care tine in frau Ioropa are trei paduchi de agenti  pe care ii platesc cu 2000 de euroi pa luna,ca  vai  mama lor! S'avem pardon monser! Oi fi io fost securist, da guguman nu cred ca mis !
Ca sa faceti asa, o oarescare comparatiune, va reamintesc dezinformarea si  manipularea grosiera (zic io)  facuta in anii 80 de Europa libera - dar care prinsese de minune la gura-casaca din Romania, cum ca Securitatea avea zeci si sute  de mii de agenti platiti cu zeci de mii si milioane de lei, in timp ce populatia murea de foame ! Adevarul era ca Securitatea avea un maxim de opt, noua mii de angajati (inclusiv personalul auxiliar: soferi, instalatori, femei de serviciu si alte ielea) iar salariul mediu era undeva la 2500 lei.Pentru alde Toma necredinciosu', a se lua la cercetat arhivele si evidentele aflate azi la CNSAS si se va convinge.
N'am sa uit  veci moaca unui capitan din MApN (care, normal, muscase adanc din gulgutele Europei Libere) venit sa ne preia pe noi securistii/teroristi cand a vazut salariile noastre, exact  cati bani luam, pe docomente! A intrebat: "Asta e tot ?! Unde e celalalt shtat"Eu la vremea aia eram lt.maj. aveam cu cateva sute de lei  mai putin ca el si lui, nu-i venea sa creada, asa de adanc avea infipta gulguta in creierashi!Exact ca unii concetateni ai nostri de azi. 
Tot asa, pentru comparatiune corecta, prin 1991 un ofiter de informatii neamt (Lt.col) avea cam la 8000 DM(cifra spusa de el), adica de fo cinci ori mai mult decat un similar roman la vremea aceea. Si tot noua ni se duce buhul ca asa si pe dincolo!? S'avem pardon, monser!
Am zis.
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

#4366
Like pt. sinceritate (ca de obicei), romulus!
Te cred deci apropo de situatia pre-'89, da-n rest cifrele (de la noi si de-acum) par la fel de credibile - de ex., la 880 mil. pt. 10 mii angajati rezulta o medie de 88 mii/an brutto (adica >7000/luna, corespunzind unui "net" de ...doar cca. +4.000 lunar, scazind darile la stat - marisoare salarii ce-i drept, da' perfect comparabile cu media din industria petrolului, tutunului etc.)

Cit despre nemtzalaii "undercover" si doar aparent "underpaid", posibil sa fie totusi pe bune statisticile germane - fiindca o avea BfV cam aceiasi bani ca SRI-ul pt. salarii, da-s de 4 ori mai putini "007" nemti (si-n cei 2.600 cu lefuri medii... de 4x mai mari ca ale omologilor romani, sint inclusi si la ei auxiliarii gen Putzfrauen.)
(Later Edit - repet, parerea mea e ca nemtii nici n-au nevoie de mai multi agenti "pe intern", fiindca la ei mai toata lumea TOARNA :lol: - nu delatiuni fanteziste insa si implicit dintr-un real simt patriotic, sa fiu bine intzeles...)

In fine, problema exodului medicilor imi pare oricum mai acuta - mai ales ca-i aparent irezolvabila intr-un termen rezonabil.
...Dar nu rezist sa nu ma-ntreb totusi de ce n-o exista si un exod al preotilor?! :roll: :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cristian 1

PROVERBE STRICT ROMANESTI
- Ca romanu' nu-i nici unu', unde-s multi putea fi unu'!!
- Fie painea cit de rea, tot ti-o fura cineva.
- Cine NE viziteaza ne face ONOARE, cine NU, PLACERE.
- Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc.
- In viata sunt doua cuvinte care deschid multe usi: "trage" si "impinge".
- Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc.
- Cine fura azi un ou si se lasa prins...e bou!!!
- Proverb marinaresc: "Iubeste-ti copilul ca si cum ar fi al tau".
- Nicio fapta buna nu scapa nepedepsita!
- Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau.
- Ai carte, ai cu ce sa te stergi la fund.
- Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva.

mm


Citat din: Xanadron din  12 Noiembrie 2015, 13:14:47
...Dar nu rezist sa nu ma-ntreb totusi de ce n-o exista si un exod al preotilor?! :roll: :-D
Te inseli aici, exista un exod al preotilor ortodocsi romani, s-a umplut de ei tot occidentul. Si te inseli numai din cauza ca tratezi superficial problema credintei romanilor. Credinta ta si credinta românilor s-ar putea sa fie doua entitati diferite, ceea ce nu inseamna ca ele nu fiinteaza (in paralel sau simultan, etc.). Deci, indiferent de conceptiile tale (pe care le inteleg), exista si incapatanarea romaneasca de a-si duce cu ei si preotii acolo in departata Germanie, Suedie, Danemarca, s.a. tari wikinge. In Spania au luat fiinta sate de moroseni, cu bisericile lor dintr-un lemn, adiacente (si preot adiacent). No, ş-apăi? Exista tot felul de episcopii ortodoxe infiintate cu aceasta ocazie (Germania de nord-vest, Germania de Sud, Germania de Est (cu putin inclus), Spania de vest sau centrala, Parisul central, etc. Eu le citez asaa, din slaba mea memorie si dupa cum le banuiesc dar pentru informare exacta te poti interesa direct la sursa - in Bucarest, la seful lor. Ca locuiesti pe-aproape.

  La nemti, ai dreptate, nu e nevoie de informatori - toti fac benevol aceasta munca. Ceea ce v-a scapat din vedere si tie si colegului romulus (apropo, am avut un coleg de grupa Romulus, noi ii ziceam Vulpasin deoarece lucrase ca vanator de vulpi - alea radio, sper ca nu sunteti sinonimi? In caz ca da, va trebui sa-ti zic colegule.) e faptul ca informatorii nu au fost declarati oficial (odata cu cei 13.000 de lefegii secret service) desi ei reprezinta o armata in toata puterea cuvantului, sub acoperire civila, in numar de .... aproximez eu asaa, ca un inginer (ca tot sunt dispretuiti inginerii in tara asta), de min. 10%. Printre/Dintre civili. Daca veti lua in calculele voastre si acesti auxiliari, atunci bugetul aferent vă va arata corect.

  Exodul medicilor romani, dupa parerea mea avizata, se datoreaza in special faptului ca medicii romani sunt cam intre de doua ori si de zece ori mai buni decat medicii germani. In meserie, vreau sa zic. Sii acesta, este unul din motivele pentru care fac alergie atunci cand cineva ii vorbeste de rau pe romani. Apropo, anul trecut m-am intalnit cu (30% dintre) fostii mei colegi, absolventi de liceu din localitatea mea de bastina. Organizatorul intalnirii, absolvent cu studii superioare, zise ceva incepand cu spusa: Noi care ne tragem din Traian si Decebal. Nu i-am replicat, poate tu, ca eu nu, ci i-am atras atentia ca aceasta spusa e lansata de dusmanii romanilor si ca nu e cazul ca tocmai el, roman, sa o propage mai departe. Am dat acest exemplu din exp. personala, fara nume, ca sa nu jignesc pe cineva, pentru ca se intampla ca tocmai subiectii supusi batjocurii sa se preteze la a se batjocori singuri. Si nu e cazul, desi vi se intampla chestii similare si voua celorlalti (care cititi aici) in relatiile voastre personale.
.

Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

SLEAH19

#4369
 Am auzit la radioul din maşină o ştire teribilă despre uciderea a 200 de copii sirieni de către ISIS, ştire reluată de multe siteuri româneşti şi străine cu, comentarii impresionante, cu imagini blurate pentru a nu ,,afecta emoţional,,  Şi am tot căutat şi m-am oripilat până am dat de asta:

http://www.activenews.ro/externe/Stirea-servita-luni-de-TOATA-mass-media-o-MANIPULARE-ordinara-Cei-%E2%80%9E200-de-copii-executati-de-ISIS-erau-de-fapt-100-de-soldati-sirieni-126686

1. Tastaţi pe goagăl ceva de genu : 200 de copii sirieni ucişi de ISIS în română sau engleză pentru a vedea ce ni s-a pregătit nouă , occidentalilor din spatele tastaturii probabil întru fezandarea emoţională spre deschiderea largă a braţelor atunci când un nou val consistent de sirieni se vor reloca în Evropa!

2. Din filmul link-ului de mai sus se poate deduce clar că la baza imaginilor a stat totuşi o execuţie criminală în masă în care sirieni ISIS ucid în numele lu Allahu Akbar soldaţi tot sirieni.

Zilele astea, nişte colegi de pe rufon  şi-au dat  check in în tranşee în faţa ăstora de la ISIS , când vor ajunge ei pe aici.. chestie de timp.
Nasol, ăştia nu iau prisoneri nici pe conaţionalii lor  darămite  .....cruciaţi  :wink:

Atunci toţi vitejii vor fi în exod , în frunte cu popii probabil  ...dar toţi !!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Aseneth

Citat din: Cristian 1 din  12 Noiembrie 2015, 15:08:14
PROVERBE STRICT ROMANESTI

....
Cine sapa groapa altuia departe ajunge si cine se scoala de dimineata cade in ea.

Xanadron

Citat din: mm din  12 Noiembrie 2015, 17:28:38
    [...]Si te inseli numai din cauza ca tratezi superficial problema credintei romanilor. Credinta ta si credinta românilor s-ar putea sa fie doua entitati diferite, ceea ce nu inseamna ca ele nu fiinteaza (in paralel sau simultan, etc.). Deci, indiferent de conceptiile tale (pe care le inteleg), exista si incapatanarea romaneasca de a-si duce cu ei si preotii acolo in departata Germanie, Suedie, Danemarca, s.a. tari wikinge.

Exodul medicilor romani, dupa parerea mea avizata, se datoreaza in special faptului ca medicii romani sunt cam intre de doua ori si de zece ori mai buni decat medicii germani. In meserie, vreau sa zic. Sii acesta, este unul din motivele pentru care fac alergie atunci cand cineva ii vorbeste de rau pe romani.

Valeuu, oh boy, my-o-my etc.  Cred ca-i cazu' sa iau o pauza de postari – macar anu' asta, daca nu di tat. Nu fiindca m-ar ofusca / rani unele "sageti" tzintite personal, chiar daca ma ating - da' nu-n orgoliu, ca nu [mai] am asa ceva (repet: traiasca diversitatea! ...inclusiv in  "judecati", oricit de ne-crestine ar parea - doar sa fie logice.) Am ajuns totusi la sanatoasa concluzie cuprinsa-n maxima usor adaptata "Daca mai multi iti spun ca esti in eroare... mahmura, du-te acasa si culca-te!"

N-avusei deci resentimente nici pe vremea cind un anume "employé juridique au Grand Tribunal de Aix-en-Provence" :-) ma facea satanist, asa ca n-au cum sa-mi aduca vreo tulburare-n duhul (lipsa?) nici aprecieri – subiective, dar binevenite - ca asta de mai sus a stimabilului si analitic-sistematicului coleg @mm. Ori altele mai vechi de pe topicurile despre proto-crestini, gnostici, arhonti, djinni si alte etero-oratanii ipotetice (f. posibil deci sa ai SI TU dreptate, frate @SLEAH19 – mai exact, ca-n finalul "cautarii gnosticoid-logice" a Creatorului sa nu gasesc nimic si doar sa ma re-gasesc mult mai sarac launtric ca acu'... si poate intr-un Iad mai dihai incins ca asta terran.)

Cu aceeasi sinceritate... cam idioata marturisesc insa ca p-un forum cu profilul RUFOn m-as fi asteptat de-a lungul timpului la o mai mica "refractaritate" versus simplele ori mai complicatele tentative de raspuns la intrebari decisive de genu' :
- De unde venim?
- Incotro ne-ndreptam?
- De capu' nostru ori ghidonati/deturnati De-Mai-Sus... ori de-mai-jos?
- ...Sau ce-i sus e si jos?! - hai lasa si tu goangele deviante, trismegistrule Hermes! :-)
- Si de catre cine/ce oare?
- Or fi high-tech-A.I.- sau bio-entitati veghetorii-testerii nostri?
- Cu suflete-n dotare sau is clone fara?
- Si de ce tre'sa acceptam evolutia prin testare aparent duplicitara si nu putem alege alta cale mai cinstita?
- etc. etc.

Clar ca orice gen de raspunsuri - inclusiv cele repetate ca mantre milenar-subliminale, tip "Trebuie s-aveti credintza cit un bob de mustar" - sint admisibile si chiar plauzibil-corecte, desi ceva-ceva parca scartzaie-n subtextul detaliilor nespuse (da-da, admit si ca... poate "Diavolul sta in detalii" - sau o sta Luciferu' vaticanez?)
Numai Dany Ciobotea "al nostru" cred ca stie, doar e dottore in patristica "de-a lor"... na ca iar "atac Biserica Strabuna si clevetesc de rau romanismul/romanii definiti doar prin ortodoxie" - da' uite ca si prin catolicism, si chiar la virful "auto-cefaliei" noastre... cu mai multe capete, dar si "la mai multe capete" pare-se.

La modul cel mai serios acu' si fara vreo intentie bascalizatorie: cred in continuare ca putem crede fiecare orice... si IN orice/oricine, la fel cum mozaicii nu cred intr-un Iad "clasic" (parshiv, dar iscusit reusind sa-i convinga pe crestini insa.) Pina si ateii cred in ceva - in ei insisi exclusiv – chestie cu care eu de ex. nu-s deloc de acord, da' mai conteaza-n marasmul bulibaselii globale mentinute expert de milenii si prin multipolaritate religioasa?

Realizez deci (cam tirziu ce-i drept) cit de deplasat eram cind bateam campii fara gratzie despre Tertullian, Origen, Anu/Marduk, Ninhursag, Semyaza, Lilith, elohimi, nefilimi, refaimi, annakimi, Glykon, arhati, arhonti si alti cotorontzi din Biblie, Coran, Tora/Talmud/Zohar sau alte cartulii mai putin sfinte (pentru noi cel putin – sa fie deci la ei si mortii lor egipteni, tibetani etc.)
Sau cind aduceam in discutie la modu' pur teoretic ipoteza inexistentzei Raiului sau Iadului sub forma lor biblica. Ori ca asa-zisa Judecata de Apoi ar fi doar o confruntare (auto)critica post-mortem a experientelor noastre (bune/rele) cu propria constiintza, adusa de "veghetori" intr-o stare neutra, lipsita de subiectivismul EGO-ului.
...Si hopa, ete cum vine la 2-3 ani distantza si Papa Francisc c-o teorie partial similara, a "Iadului Personal" (remarc asta nu-n scop de auto-laudatio - ba chiar dimpotriva, ca-ncep sa ma-ntreb de n-oi fi alunecat deja, Doamne-feri, p-o panta "luciferica"...)

Hai c-am lungit-o deja neiertabil de mult – urati-mi deci nu doar "Somn usor, Xanadroane", ci si  "Trezire grabnica"!

P.S. Despre calitatea medicinii romanesti - numa' de bine, desi parerea mea e mai nuantzata ca asta un pic prea hiper-entuziasta a colegului @mm.
Pe f. scurt deci, romanii si-au dezvoltat ce-i drept mai mult (n.b. – pe vremuri mai ales) "flerul diagnostic" din cauza lipsei dotarilor high-tech vestice, dar imi pare incorect verdictul ca doctorii nemti ar fi de 2, 10 sau 3,14 ori mai "slabi" decit medicii romani - cei contemporani noua, subliniez din nou... fara sa mai intru in detaliile subcalificarii efectiv periculoase a unor absolventi de medicina - tot romaneasca, dar "la privat".
Nu mai zic de ce-i f. avizata SI parerea mea (prietenii stiu de ce... ;-))
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

Citat din: SLEAH19 din  12 Noiembrie 2015, 17:50:11
Nasol, ăştia nu iau prisoneri nici pe conaţionalii lor  darămite  .....cruciaţi  :wink:
Atunci toţi vitejii vor fi în exod , în frunte cu popii probabil  ...dar toţi !!
Probabil ca ai dreptate daca te referi la vitejii de Dorobanti (care se vor sui in Range Rover-uri si Porsche-uri si valea la Monaco) si popii (aia care au facut Teologia din pur oportunism - sa aiba si gura lor ce manca acolo o paine). Astia precis o sa imbunatateasca/inmulteasca diaspora.

SLEAH19


13 noiembrie c'est égal 11 septembrie !

Europa va fi determinată să se înarmeze la altă scară şi să intre în tranşee , o să ia modelul de gard de la unguri şi o să-l facă mai înalt.

Moartea a devenit statistică   ..... 55 români  ....224 ruşi ... 43 libanezi ..... 120 francezi  .....din care - ... patru barbati au macelarit sistematic cel putin 87 de tineri ce participau la un concert rock   .... a devenit periculos să asculţi rock..... ori eşti împuşcat ori iei foc..

  Cum spuneam   .... vacanţa s-a terminat! 
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Arhanghelul

#4374
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

panta_rh_ei

Am citit ultimele postari de pe acest topic unde se fac printre altele referiri la religie, ortodoxie, credinta, biserica si cred ca ceea ce se spune in aceste randuri are macar un punct tangential cu temele abordate.
http://ioncoja.ro/textele-altora/requiescat-in-pace-2/
Interesante sunt, ca de obicei - in opinia mea, evident - comentariile, cel referitor la semnul # in  special.
Trebuie sa recunosc ca n-aveam habar de trupa asta si muzica promovata dar in urma diverselor pareri exprimate in spatiul virtual am ascultat din curiozitate "The day we die" - nu mi-a indus nu stiu ce emotii negativ-sataniste, dimpotriva, mi-a placut.
Citind articolul din linkul de mai sus am avut si o explicatie a acestei perceptii.
Exista tentatia de-a face o legatura cu evenimentele tragice petrecute la Paris dar ma abtin deocamdata cu precizarea ca inclin spre ideea prezentata aici :
http://www.veteranstoday.com/2015/11/13/charlie2/
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

abyss

#4376
    Eu zic ca astia ar trebui trimisi acasa la ei. Si asa cand ii vad prin capitala ma apuca sila. Numai cu ochii dupa femei, sunt plini de superioritate si legea lor le permite sa faca toate porcariile fiindca ne privesc ca pe o sub specie. Si ce fac cu femeile pe aici nu mai zic.
Hai sa recunoastem, sunt tzigani, sunt primitivi si periculosi, au alte valori decat ale noastre.
Ma pish pe moscheia lor sa se duca dracului. Eu sunt crestin dar asta nu inseamna ca  sunt idiot si tolerant cu leprele astea tuciurii si ipocrite.

Prea multa libertate. Cu poponari, cu islam, cu ciori, cu bozgori , cu popi in mertzane... o sa ne ducem naibii. Multa libertate si prea putina liniste si prosperitate.

Multzam unui coleg pentru link!
https://youtu.be/44vzMNG2fZc

Cristian 1

O mai ia si Politia Romana?...

SLEAH19


Întrebarea e dacă .. o fo, or no fo ..False Flag   ..a Paris ?

Toţi simţim ca tine abyss,  dar tind să cred că aceasta e  reacţia care  se aşteaptă de la noi , să fim aduşi în situaţia în care să strigăm  ..unde sunt armele , mergem peste ei ... totul ni se induce gradual ...Papa Francisc a transmis ca atacurile din Franta reprezinta o parte din ceea ce el numeste "Al Treilea Razboi Mondial", in care sunt incluse crimele, masacrele, persecutiile religioase si distrugerea zonelor incarcate de istorie care au avut loc in ultima vreme.

De la declanşarea crizei mondiale se ştia că totul se va sfârşi cu un conflictla scară mondială, lumea e mai conştientă decât acum 100 de ani când un singur atentat, cel de la Sarajevo a fost suficient pentru declanşarea Primului Război Mondial, acuma este nevoie de mai multe  acţiuni concertate, dar scopul este acelaşi -un nou pas pentru un Guvern Mondial!

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

   Ok, dincolo de masinatiunile macro si implicarea europeana actuala in orientul mijlociu ramane aceeasi problema. Ce faci cu islamul? il iei acasa la tine (cu violuri, mizerie/droguri, radicalisti) sau te duci tu la el? Eu unul nu am chef de mai multi ciorei si garaboi prin Bucale. Si asa sudul tarii e plin de gunoaie umane, lipsa de educatie, de onoare si bun simt. Mai ramane sa vina astia sa transforme totul intr-o Favela sau un oras afgan.
   Chiar vrei sa auzi prin oras la tine cantand la megafoane rugaciuni islamiste sau musulmane ce mama lor or fi? Penru ca asta urmeaza. Hai ca simt ca ma ia cu rău...

  Eu nu zic sa mergem peste ei fiindca nu ne sta in fire. Stam aici, iar ei servus si la autogara!
  Da, astia ai nostri vor o moschee ca sa-i scoata din subsolurile blocurilor unde vreo 15.000 deja stau si trag beshini si alte temenele. Si sa-i filmeze, scaneze etc. Ei bine eu nici asta nu vreau. Sa stea la ei acasa la cioricile si cioreii lor si sa isi vada de treaba. Aici suntem satui de migratori si migratii.