Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sunnyboy

mda... cand e vorba sa intram in Schenghen nu suntem buni, dar cand e vorba de primit refugiati contam si noi...
Mi-as dori un politician roman ca Viktor Orban...

Arhanghelul

#4201
Citat:
""Ce e formidabil la docrina corectă e prăpastia dintre filantropia intenţiilor şi perfidia rezultatului pe care îl urmăreşte în ascuns. Cine nu-şi doreşte o lume în care să nu mai existe discriminări, abuzuri şi nedreptăţi? Că dorinţa e simplă reverie generoasă, fără acoperire în concreteţea lumii acesteia, e de la sine înţeles, dar cînd iei dorinţa şi o preschimbi într-o bardă egalitaristă cu care razi ierarhiile, atunci rezultatul e malign. Distrugi o civilizaţie manipulînd resentimentul celor slabi, pentru ca în final să obţii o devălmăşie de zdrenţe umane din al căror aluat debil poţi face ce vrei: spectatori de fotbal, prizători de marijuana, transsexuali androgini, adepţi ai feminismului sau analfabeţi militînd pentru pace.""

http://www.romlit.ro/flagelul_corect

http://www.certitudinea.ro/articole/editorial/view/despre-vanzarea-pAmanturilor-si-despre-indatorarea-romaniei
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

classic

We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

fiulploii


Arhanghelul

#4204
Citat din: horia2008 din  10 Septembrie 2015, 17:07:01
http://www.hotnews.ro/stiri-international-20414397-nicolas-sarkozy-propune-crearea-unor-centre-pentru-imigranti-tari-periferia-schengen.htm

poate-i propune V. Orban piticului niste centre la periferia Arcului de Triumf si a Versailles-ului...

Remember:
"Ungaria a început construirea unui gard la graniţa cu Serbia
13 Iul 2015 - 15:44

Ungaria a început construirea unui gard la graniţa cu Serbia
Armata ungară a început luni construirea gardului destinat să oprească afluxul de imigranţi ilegali la frontiera cu Serbia, informează MTI.
Ministrul de externe Peter Szijjarto a anunţat, pe 17 iunie, că Ministerul de Interne a primit ordin să se pregătească pentru ridicarea unui gard cu o înălţime de 4 metri, de-a lungul celor 175 km de graniţă cu Serbia.
La 6 iulie, parlamentul a acordat statului ungar folosinţa unei fâşii de 10 metri în interiorul frontierei externe a Uniunii Europene pentru a asigura construirea rapidă a gradului.
Guvernul a anunţat că va aloca aproape 6,6 miliarde de forinţi (21 milioane de euro) pentru lucrările de construcţie. ""

http://jurnalul.ro/stiri/externe/ungaria-a-inceput-construirea-unui-gard-la-granita-cu-serbia-692249.html

P.S. Acum intrebare retorica ... ce va face Cipru, Grecia, Macedonia si Serbia (tari majoritar ortodoxe) cu restul de " migratori" ... blocati de zidul ghimpat ...
P.S. Ungaria construia gardul inainte ... de declansarea acestui ...  taifunul mediatic ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

#4205
O poveste scurta si istorică :

    Pâna in anul 1003 ungurii din Transilvania erau creștini dupa legea de la Constantinopol fiindca de acolo primiseră crestinarea. In anul 1000 Ștefan cel Sfânt ii creștinează pe ungurii din Ungaria primind coroana de la Roma pt acest serviciu. Evident ca apoi intra in conflict cu unchiul lui care stătea la Albă-Iulia ce era ungur si creștin dupa Bizanț , conflict care se va rezolva in 1003 cand Stefanuțu i-o trage lui Gyla ( unchiul) si astfel Transilvania devine creștina dupa Roma. Lămurit cu ortodoxia din Transilvania? Ca sa nu intram in amănunte de genul ca prin zona noastră era si este un creștinism aparte, adaptat pe credințele populare si obiceiurile pamântului încât Bizanțul trimite mesageri pt restabilirea legilor  :wink:

    Nu mai socotim nici faptul ca religiile astea doua sunt la fel in privința tratării femeii si mai adaug doar ca ar trebui sa ne aducem aminte de milioanele de creștini uciși de alți creștini  :evil: Din cauze religioase. Siri.a si Li.banul au dat si niste sfinți creștini sărbătoriți si azi iar faptul ca acum vine valul tot de acolo ma face sa zic ca istoria e ciclică  :lol: mai mult decât am crezut. Pe vremuri cine erau păgânii, cine erau Sodoma si Gomora ?
   Faptul ca noi suntem azi ăia de mai sus dupa părerea unora nu ar trebui sa ne mire fiindca in mod sigur așa  considerau si cei pomeniți anterior , nu?
   E o lege istorică ca o cultura rafinata si elevata este distrusă de o cultura grosiera si violenta chiar fundamentalista fiindca cea din urma nu are aceleași precepte morale si etice .
   Părerea mea ...
   

Cristian 1



  Un tip firav statea intr-un bar, ganditor, cu o bere in fata.
La un moment dat apare in bar un interlop, ii da doua palme, ii ia berea si o da pe gat.
Omul nostru incepe să se vaite, sa se tavaleasca pe jos disperat...
- Ce ai, ma? il ia in ras smecherul. Plangi pentru o bere?
Ce barbat esti tu?
- Cum sa nu plang?
Azi dimineata m-a parasit nevasta, mi-a golit contul din banca si mi-a luat tot din casa.
Pe la pranz am fost concediat de la slujba... Disperat, am incercat sa ma
arunc in fata trenului, dar asta a luat-o pe alta linie, am incercat sa ma spanzur,
dar s-a rupt funia, am incercat sa ma impusc si s-a blocat pistolul.
  Acuma seara, cu ultimii bani, imi cumpar o bere, torn otrava in ea si vii tu si o bei.......

Ganditorul

#4207
Azi asistam la "pericolul" indus/impus ca niste zaluzi mistici de prin nordul Africii vin sa impuna noi cutume si traditii altor zaluzi mistici de prin Europa. Ambele tabere au pretentia ca numai ei stiu adevarul si ca numai ei sunt cel mai aproape de Dumnezeu - si drept urmare numai ei au dreptul sa IMPUNA tuturor un mod de viata "civilizat".
- Isi mai aduce aminte cineva ca suntem in era descoperilor stiintifice si ca privim (si chiar ajungem...) in Univers dincolo de "carutzele lui Sfantu' Ilie" ? Care e baza acestui conflict intercultural cu premisa violenta ?
Normal ar fi ca fiecare tabara sa-si reprime pretentia de a fi "singurii cunoscatori ai adevarului" si sa-si practice discret credinta pastorala fara sa impuna prin forta sau manipulare restuluin umanitatii obligativitatea de a privi realitatea prin ochii si mintea unor pastori de acum 2000 de ani a caror mare realizare era "contemplarea realitatii" intre 2 mulsaturi de capre sau intre doua ciomageli sangeroase cu triburi de aceiasi origine.
- Imbecilii astia de la ISIS distrug vestigii si constructii megalitice vechi de mii de ani - in conditiile in care ei, "detinatorii adevarului suprem" nu sunt in stare sa-si ridice nici macar niste bordeie mai ca lumea. Dar sa nu uitam ca si ai nostrii au trecut prin faza asta a ddistrugerii totale a tot ce nu era crestin acum cateva sute de ani...

Mergand totusi pe firul banului si al interesului ce sta in spatele circului mediatic al "impunerii acestui pericol" sa nu uitam ca imensele forte militare din zona, ce au gasit si pedepsit O SINGURA PERSOANA (fie ca vb de Saddam sau Gadaffi ), nu sunt in stare sa descopere, delimiteze si sa distruga o haita de babuini "ascunsi in desert"cu pretentii de "far calauzitor al umanitatii".

De aceea este evident ca in spatele ISIS se afla interesele financiare ale producatorilor de petrol din zona nordului Africii (Asia Mica) + sustinatorii lor merigani care nu au nici un interes sa lase Europa sa se dezvolte independent si in nici un caz sa se racordeze la resursele Rusiei fie prin Ucraina (alt bambilici sangeros ) fie prin Turcia (azi mare sustinatoare tacita a islamului).
Restul sunt doar povesti si scenarii care sa ascunda cat mai bine interesele regizorilor din umbra. Parerea mea.

Xanadron

Citat din: Ganditorul din  15 Septembrie 2015, 08:05:35
De aceea este evident ca in spatele ISIS se afla interesele financiare ale producatorilor de petrol din zona nordului Africii (Asia Mica) + sustinatorii lor merigani care nu au nici un interes sa lase Europa sa se dezvolte independent si in nici un caz sa se racordeze la resursele Rusiei fie prin Ucraina (alt bambilici sangeros ) fie prin Turcia (azi mare sustinatoare tacita a islamului).
Restul sunt doar povesti si scenarii care sa ascunda cat mai bine interesele regizorilor din umbra. Parerea mea.
Prezumtii valabile fiindca logice, colega Ganditor - care pot fi completate cu altele, pe linia cauzelor implicarii pe cit de directe, p-atit de incomode :wink: a rusilor in haosul sirian:
http://www.debka.com/article/24885/Putin%E2%80%99s-offer-to-shield-develop-Israel%E2%80%99s-gas-fields-predated-Russia%E2%80%99s-military-buildup-in-Syria
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

#4209
Dupa o logica simpla... religia lor (habotnica) e cu vreo 500-600 ani in urma celei crestine. Ce faceau crestinii habotnici acum 500-600 de ani in urma?

Depresiunea asta in gandirea urangutanilor ISIS (si nu numai) este creata si speculata de forte constiente, in timp, si pe cheltuiala lor. Care-s acele forte? Nu le putem arata cu degetul, pentru ca au grija de asta. Le vedem efectele calculate, in schimb.

Care-i motivatia pentru situatia exploziva de azi? Si asta poate fi previzionata intr-o logica de 100 de ani: s-a creat nazismul si bolsevismul care s-au anulat reciproc rezultand un teren favorabil pentru comunism si capitalism. Capitalismul, prin anii '90, s-a dorit a inghite comunismul, fapt implinit cu succes. Firesc, in logica fortelor, capitalismul, cu formele sale stiintifico-elevate, trebuie anihilat. Solutia, prin barbarism!

Capata logica, dintr-o anumita perspectiva, sintagma: prin haos la ordine..., unde ordinea dorita pare a fi/deveni extrem de nociva pentru mentalul colectiv.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

angellla29

Salut dragi colegi xx

Eh, mi-a fost dor de voi... Tocmai ce m-am intors din Anglia. Am lucrat un an acolo in domeniul medical. Si voi pleca din nou la sfarsitul lunii. Ce pot spune?! Stiti  voi vechiul proverb.  Fie painea cat de rea tot mai bine in tara mea. Dar fiecare cu parerea lui. Vreau sa sharuiesc cu voi ceva imagini de acolo. Dar sa stiti ca Romania este muuuuuuuult mai frumoasa. Pacat ca e locuita!Din pacate nu pot sa inserez imagini din telefon asa ca am postat ceva imagini pe Twitter. Sunt bucuroasa sa imi petresc o parte din concediul meu in Ro cu voi x


https://twitter.com/angellla29/status/643692016522665984/photo/1

https://twitter.com/angellla29?lang=ro

Ganditorul

#4211
Citat din: mr din  15 Septembrie 2015, 10:05:08
Solutia, prin barbarism!

Capata logica, dintr-o anumita perspectiva, sintagma: prin haos la ordine..., unde ordinea dorita pare a fi/deveni extrem de nociva pentru mentalul colectiv.

Logica de care vb ar putea fi definita mai clar ca si "conducerea/ordinea prin reducerea la necesitatile primare" suprimand gandirea libera si neconditionata, cunoasterea, iar cine detine solutia pentru alungarea fricii ca nu ti-ai putea satisface necesitatile primare (foame, sete, siguranta, reproducere) detine si controlul, tranformand omenirea intr-o turma ce asculta de instincte.
Iar daca aceasta "teorie" are si un suport divin (lumea e o turma condusa de un "sfant" - pt ca pana la urma orice dogma religioasa se bazeaza pe aceasta axioma ) atunci controlul este total si fara riscuri pentru regizorii din umbra.
Mai trebuie introdusa o singura "mantra" : cine nu crede in religia noastra este impotriva lui Dumnezeu. Si cum dogma crestina a devenit prea blanda pe aceasta directie au fost introdusi in ecuatie "credinciosii islamisti" (pentru a avea o motivatie "legala" de a scoate din ecuatie, definitiv, pe orice liber cugetator ).

P.S.  Imbrobodirea femeii si scoaterea ei din spatiul activitatilor sociale este "piatra de temelie" a dogmei islamice.
Putini stiu insa ca acest concept nu respecta de fapt Coranul - care spune ca nu femeia ci BARBATUL trebuie sa-si acopere fata in fata lui Alah. Dar ce mai conteaza "cartile sfinte" cand avem babuini care le interpreteaza cum vor ei, in functie de cerintele regizorilor din umbra.

abyss

Sau poate că după dispariția lui Sadam acum pot în mod controlat sa se adune toți în mod simbolic la Meghido sa împlinească profeția. Fiindcă aceste așa zise profeții par a marca niște noduri/puncte de susținere în țesătura timpului și a evenimentelor. E un punct de legatura/plecare spre alte evenimente viitoare. 
  Urmăream cu interes în ultimul timp faptul că pe multe sau chiar pe toate canalele (history, visat, n geographic, discovery science etc , au apărut documentare despre extratereștri, mistere antic ET, cazuri nerezolvate și tot așa. La un moment dat,  zilele trecute în cadrul unei emisiuni pe Discovery Science apare un tip care afirma degajat ca lucrează în cadrul proiectelor negre americane în domeniul propulsiilor neconvenționale . Și afirma tipul ca acum au toate informațiile necesare pentru a putea sa se realizeze călătorii interstelare însă mai au nevoie de 100-200 de ani pentru a perfecționa tehnologia.
   Nu cred că de perfecționarea tehnologiei e vorba . Cred ca e vorba de toți sonatii + garaboii care trebuie cumva aduși la un numitor comun cu restul lumii sau trimiși în uitare...cu religii cu tot. Cum însă rămâne de văzut.

Arhanghelul

#4213
V-am facut fraierilor ... zise ... :evil:
V-am bagat ... DISTrugatorul ... in casa ... zise ...  :evil:

https://www.youtube.com/watch?t=43&v=dKQFkPYkMaU

P.S. Cei sapte ani de acasa.  :-D
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

abyss

Sau poate că s-au gândit sa păstreze de sămânță câțiva arabi prin europa fiindcă pica vreun pietroi din cer în Asia mica și rezolva problema ăla.h  Mai știi. ...