Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

roxaline

via FB- Iulian Urban:

CitatBANII VORBESC!!! BANII VORBESC ÎN CAZUL IZVOARELE.

Uneori, din greşeală, fără să vrea, mai vorbesc şi oamenii mai ales dacă au coloană vertebrală.
Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, doctoral Bacalbaşa, a dat răspunsul la toate întrebările într-o intervenţie televizată la Antana 3: " acolo mai este o exploatare de petrol unde se pare că se bagă sub presiune apă sărată. Este un model absolut similar, gazelor de şist care sunt renumite pentru microcutremurele care se produc." Acesta este adevărul, asta este explicaţia, şi nu o cunoaşte doar domnul Bacalbaşa ci toată clasa politică, administrativă şi de afaceri. Ce nu a spus domnul Bacalbaşa este CUI APARŢINE FIRMA RESPECTIVĂ CARE FOREAZĂ PRIN METODA FRACTURĂRII HIDRAULICE ŞI CINE A DAT AVIZELE DE EXPLOATARE?

Interesant este că imediat ce domnul Bacalbaşa a pomenit de gazele de şist şi de microcutremurele care se produc, doamna Dana Grecu moderatoarea emisiunii a încercat să îl acopere pentru a îl opri şi a trece peste subiect, cu replici de doi bani, gen "o fi bine şi cu gazele de şist" pentru ca apoi văzând că acesta continuă cu explicaţiile îl întreabă direct, pentru a-i atrage atenţia că a comis o gafă şi că nu trebuia să spună asta: " Domnul preşedinte, ca să scurtăm ....una peste alta, de ce aţi spus asta cu gazele de şist, de ce aţi spus asta cu gazelle de şist? " Aici domnul Bacalabaşa realizând gafa o dă puţin la întors: "Nu Doamne fereşte, am amintit despre introducerea apei sărate ca tehnică de fracturare pentru creşterea producţiei, acolo de gaze, aicea de hidrocarburi, care sigur că în sine poate nu ar produce evenimente foarte grave, dacă nu ar fi şi alţi factori cumulaţi."

Ce spuneţi ? Este incredibil cum chiar televiziunile, ascund adevărul şi atrag atenţia celor care spun adevărul, că vorbesc despre lucruri interzise. Intervenţia doamnei Grecu spune totul, se vede fără ochelari cum încearcă să îl oprească pe Bacalbaşa când vorbeşte despre gazele de şist şi cum îl pune la punct întrebându-l "da de ce aţi spus asta, despre gazele de şist," pe un ton de admonestare, nicicum interesată de subiect, pentru că dacă ar fi fost interesată de subiect i-ar fi cerut să continue, să dezvolte subiectul, dar domnia sa nu îi cere asta, din contră, vrea să închidă subiectul spunându-i " Domnule preşedinte, să scurtăm , una peste alta, DE CE AŢI SPUS ASTA ?"

Răspunsul domnului Bacalbaşa arată că a realizat gafa şi spune "a, nu, Doamne fereşte, am amintit de introducerea apei sărate ca tehnică de fracturare hidraulică", cu alte cuvinte, nu a vrut să spună nimic rău despre gazele de şist, despre Chevron şi metoda fracturării în sine ",care sigur că în sine poate nu ar produce evenimente foarte grave, dacă nu ar fi şi alţi factori cumulaţi", pentru că sunt subiecte TABU şi nu e voie să vorbeşti despre ele că te saltă "procurorii cu biblia în mână."

"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Xanadron

#3167
Citat din: Tyanu din  04 Octombrie 2013, 12:32:45
http://endoftheamericandream.com/archives/yellowstone-supervolcano-alert-the-most-dangerous-volcano-in-america-is-roaring-to-life
Chiar în aceste zile, solul de sub Parcul Naţional Yellowstone se ridică cu o viteză record. De fapt, se înalţă cu aproximativ opt centimetri pe an. Motivul pentru care această crestere a devenit îngrijorătoare este că sub parcul Yellowstone se află Supervulcanul – cel mai mare vulcan din America de Nord. Oamenii de știință ne spun că este inevitabilă erupţia sa intr-o zi, și, atunci când se va întâmpla, distrugerea va fi de neimaginat.
O erupție completă a supervulcanului de sub Yellowstone ar arunca un strat adânc de 3 metri de cenușă vulcanică până la 1.000 de kilometri depărtare, și o mare parte din Statele Unite ar deveni de nelocuit.
Ca tot s-au incins speculatiile pe tema ISON, dupa Elenin-Nibiru-Hercolubus-Ce-o-mai-fi-X, :planet: merita revazuta una din cele mai haioase animatii-parodii EVER (din 2012-The Movie, cu Woody Harrelson - care tineti minte c-avea "baza" in Yellowstone): :lol:

2012 for Dumbies
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Dar nu ziceau unii ca se termina lumea la 1 octombrie?
Parca era si unul din america cu limbricu autist de fiu-su care prezicea si facea.
Lumea e dependenta de frica. O si cumpara chiar...

acme

Citat din: abyss din  05 Octombrie 2013, 17:33:30
Dar nu ziceau unii ca se termina lumea la 1 octombrie?
Parca era si unul din america cu limbricu autist de fiu-su care prezicea si facea.
Lumea e dependenta de frica. O si cumpara chiar...

Pai s-a terminat. Luna asta e o lume noua.
We're born alone, we live alone, we die alone.

abyss

Corect si de bun simţ ceea ce spui. Eu chiar ma simt intr-o noua lume. O fi si varsta de vina...

roxaline

Citeam aseara ceva aparent inofensiv insa m-a pus pe ganduri bine de tot ... asa ca am dormit atat de bine ca nu am simtit nici un cutremur  :-D

CitatWith the government shutdown, many GS and contract priests who minister to Catholics on military bases worldwide are not permitted to work – not even to volunteer.  During the shutdown, it is illegal for them to minister on base and they risk being arrested if they attempt to do so. http://www.milarch.org/site/apps/nlnet/content2.aspx?c=dwJXKgOUJiIaG&b=8486699&ct=13344123

Nu pricep motivul unei astfel de interdictii; ok .. inteleg sa nu vrei sa platesti, dar interzicerea voluntariatului? Am citit cate ceva despre schimbarile produse de rugaciune + / - ritual ( fie ele crestine sau nu ) la nivelul creierului si schimbarea undelor cerebrale. Si aspectele astea sunt cunoscute de multi ani ( exemple de astfel de studii sunt pe link-urile de mai jos ). Insa .. de ce ar fi atat de periculoase intr-o perioada ca cea de acum, sa zicem cea legata de shutdown-ul din SUA ?

Link-uri ( doar ca exemplu ):
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21965118
http://www.andrewnewberg.com/pub.asp


"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

romulus

CitatInsa .. de ce ar fi atat de periculoase intr-o perioada ca cea de acum, sa zicem cea legata de shutdown-ul din SUA ?
Varianta cea mai plauzibila ar fi ca ideea de a te ruga,  credinta ori starea post-rugaciune ar deschide /ori inchide niste canale care ar (putea) afecta progaramul guvernamental de manipulare.
Si cum la militari (din orice parte ar fi ei rusi, americani, irakieni....)  cu cat  filozofezi, analizezi si gandesti mai mult cu atat devii mai ...incompatibil cu slujba!
Acolo cuvantul de ordine este "Obey" ori mai pe romaneste "Ordinul se executa nu se dicuta"! Punct.
Esti filozof, sensibil, analizezi, gandesti, ai mila?
Afara, in civilie! Si daca ai proasta inspiratie si  mai incerci sa deschizi niste ochi sa spui ce nu trebuie, ai pus-o: "cimitirul "eroilor" ori daca esti mai norocos , la balamuc ajungi!
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

terraflorin


Tu cu cine sau cu ce semeni?

hanzo

oameni buni, va mai aduceti aminte desenele animate romanesti, odiseea spatiala 2001 parca se numeau
erau romanesti, cu un baiat si o fata, si evident la tv prin anii 80 si un pic..

stie cineva de unde le pot descarca/vedea?

multumesc.

Xanadron

"Agent NSA pus pe liber.
Va ascult telefoanele gratis pentru haleala" :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

roxaline

Citat din: Xanadron din  07 Octombrie 2013, 19:17:15
"Agent NSA pus pe liber.
Va ascult telefoanele gratis pentru haleala" :-D

Suuuper   :-D  POt sa imprumut poza ?  :rainbow:
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

setris

Cred ca este vorba de "Misiunea spatiala Delta " din 1984, nu cred ca sunt sanse sa-l gasesti pe internet :( .

hanzo

telekinezie si reactia celor din cafenea.  (montaj, nu e real) :rainbow:


http://www.liveleak.com/view?i=f4c_1381179178

liviutatarus