Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

horia2008

Astazi  LA MULTI ANI si lui Paul  -  Renovatio!



ariel

La multi ANI !!! Cu sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi ptr toti cei ce se numesc Ilie cat si pentru Renovatio

"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

fiulploii

Citat din: SLEAH19 din  18 Iulie 2012, 23:16:22
PS : În cel priveşte pe Martin Luther
       
Din perioade în perioade (istorice), masele inculte, nespiritualizate se desteaptă, motiv pentru care reteaua neagră trebuie să-si redreseze întregul arsenal de metode si de mijloace prin care masele reactive să fie supuse în continuare. Exemple de astfel de perioade (praguri) pot fi date: Renasterea, Iluminismul (francez), Reformele crestinismului (Luther, Calvin), „Evenimentul Gutenberg" (Toate „redesteptări" iudaice ! Drumul spre Iad pavat cu intentii (aparent) bune...La capătul tunelului asteaptă Globalizarea, Noua Ordine Mondială......

                                                                                                                             Alexandru Dobos

 
Ne e frica cumva de evrei ? Mie unul nu !
Ne e frica de globalizare? Eu zic ca e o etapa necesara . Pentru cine stie ceva istorie - aia oficiala, desigur  :wink: parca traim vremea oraselor-cetati din Grecia Antica sau vremea cnezatelor romano-valahe cand nimeni nu dorea sa se uneasca cu altcineva pentru a nu-si pierde identitatea nationala - stabilita atunci functie de cetatea de care apartineai . Unirea intr-un intreg este o etapa necesara si chiar daca cineva vrea sa o faca pentru a stapani mai bine turma , se va ajunge la un echilibru in cele din urma .
  Oricum, daca nu e timpul coacerii cireselor , marele conglomerat se va autodistruge , exemple au fost destule.
Atunci cand in zona ta ploua si e furtuna ai impresia ca e prapadul pe pamant insa Pamantul nu se reduce doar la zona ta de trai . Asa si cu ceea ce pare a fi o forta malefica . Totul are un rost . Existenta a ceea ce blamam a fi malefic este doar un ajutor , o stimulare pentru a depasi un obstacol , o etapa .
Redesteptari iudaice?  :lol: E doar o acaparare de merite in diverse scopuri . Daca privim putin mai adanc vedem mai mult .
Parerea mea , nesemnificativa in context.  8-)

Xanadron

Pe scurt: prin prisma unei logici "matematice", si mie globalizarea mi-ar parea un proces justificat si cu implicatii benefice pentru Umanitatea de pe planeta asta atit de mica-n definitiv. Care ne-ar gazdui - teoretic cel putin - mai confortabil si fara asperitatile rezultate din granitze, discriminari de toate genurile (Nord-Sud, Est-Vest) etc etc.

La modul concret insa:

1. E clar prematura (zic io) in faza asta de amestecare babilonica a... limbilor in primul rind, ca sa nu mai vb. de bulibaseala :-D sufletelor, cu grade atit de diferite de "maturizare".

2. Devine SI MAI CLAR deloc dorita sub forma TCS ("Total Controlled Slavery") sub care vor s-o puna-n aplicare sforarii NWO :evil: (mai are rost sa repet biliardele :lol: de argumente-n sprijinul afirmatiei asteia?)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

144.000 face referire la altceva, nu la cei alesi. Cei ce vor trece la alt nivel al realitatilor vor fi mult mai multi.

Parerea mea  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

La multi ani, Renovatio !
La Multi Ani ! si tuturor Iliilor si Ilianelor.

S-aveti o viata luminata !

Si pentru ca totul sa fie ca-n basme, sa facem cu totii un mic efort si s-aducem ploaia cea vestita de Sf. Ilie  :-D

Lets bring the Rain !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

padme

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi - asta ca sa nu-i copiez pe cei ce deja i-au enumerat!

Bono va ureaza si el "La multi ani!"

U2 - Bono & The Edge - Happy Birthday 2U

abyss

Poate face referire la orice. Depinde fiecare pe ce-si bazeaza ori argumenteaza parerea.

Tamerlan

Citat din: Xanadron din  20 Iulie 2012, 11:48:36
[...] sub forma TCS ("Total Controlled Slavery") sub care vor s-o puna-n aplicare sforarii NWO :evil: (mai are rost sa repet biliardele :lol: de argumente-n sprijinul afirmatiei asteia?)
Am meditat îndelung asupra motivelor sau scopului final urmărit de aceştia.  :? Şi cred că întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem este: Oare ce le-ar lipsi acestor sforari NWO, dacă noi am fi liberi?.   :? :| Oricum au la dispoziţie tot, începând cu materia de orice tip şi terminând cu puterea dată de posibilitatea de face ORICE fără a fi pedepsit. De ce totuşi nu se opresc?  :x
Fie suntem o colonie - un fel de turmă de vite exploatată exact cum exploatează fermierii bietele animale pentru a da laptic şi cărniţă, fie aceştia se "hrănesc" cu un gen de energie de frecvenţă foarte joasă generată de starea continuă de suferinţă şi mizerie a umanităţii... şi deci perpetuarea unei atari situaţii se impune (în opinia lor), ca o condiţie sine qua non a existenţei lor.
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

mariusvlad

Citat din: Tamerlan din  20 Iulie 2012, 18:18:16De ce totuşi nu se opresc?  :x
Fie suntem o colonie - un fel de turmă de vite exploatată exact cum exploatează fermierii bietele animale pentru a da laptic şi cărniţă, fie aceştia se "hrănesc" cu un gen de energie de frecvenţă foarte joasă generată de starea continuă de suferinţă şi mizerie a umanităţii... şi deci perpetuarea unei atari situaţii se impune (în opinia lor), ca o condiţie sine qua non a existenţei lor.
...fie sunt aici pentru a conduce deoarece asta le e menirea si o fac pentru ca le place. Se razboiesc si comploteaza chiar intre ei cand e vorba de putere si nu pot fi acuzati de rea vointa caci au asta in sange. Au ramas pe aceasta planeta avand probabil un scop si nu-i vad prea curand iesind din scena. Mai degraba imi pun intrebarea, suntem pregatiti sa evoluam pe cont propriu?

alex 2012

Pentru mine,Apocalipsa lui Ioan e doar un simplu capitol biblic.De fapt,nici nu avea ce sa caute in Biblie,fiind un fel de "carte gnostica" care cuprinde tot felul de elemente pagane.Dar imparatul Constantin cel Mare a adaugat-o in Biblie pentru ca prezenta lupta finala dintre bine si rau.


Citind Apocalipsa,dai peste tot felul de balarii antice: balauri,ingeri,fiare,lumi fantastice etc.
Apocalipsa face parte exact din aceeasi categorie in care se afla "Legendele Olimpului" care prezinta lupta pentru suprematie dintre doua tabere.

Apocalipsa poate fi interpretata simbolic (in fond,nu exista dragoni,balauri,uriasi,ingeri) si nici nu trebuie luata ad-literam.
Dar daca analizezi mai bine si asociezi aceasta poveste mitica cu epoca actuala,ai putea crede ca Ioan chiar a prevazut viitorul.



Iata cateva pasaje care i-ar convinge pe producatorii de la History Channel sa lanseze un episod din seria Ancient Aliens in care "Apocalipsa lui Ioan" sa fie intens dezbatuta:


Citat9.   Eu Ioan, fratele vostru şi împreună cu voi părtaş la suferinţa şi la împărăţia şi la răbdarea în Iisus, fost-a în insula ce se cheamă Patmos, pentru cuvântul lui Dumnezeu şi pentru mărturia lui Iisus.
10.   Am fost în duh în zi de duminică şi am auzit, în urma mea, glas mare de trâmbiţă,
12.   Şi m-am întors să văd al cui este glasul care vorbea cu mine şi, întorcându-mă, am văzut şapte sfeşnice de aur.
13.   Şi în mijlocul sfeşnicelor pe Cineva asemenea Fiului Omului, îmbrăcat în veşmânt lung până la picioare şi încins pe sub sân cu un brâu de aur.
14.   Capul Lui şi părul Lui erau albe ca lâna albă şi ca zăpada, şi ochii Lui, ca para focului.
15.   Picioarele Lui erau asemenea aramei arse în cuptor, iar glasul Lui era ca un vuiet de ape multe;
16.   În mâna Lui cea dreaptă avea şapte stele; şi din gura Lui ieşea o sabie ascuţită cu două tăişuri, iar faţa Lui era ca soarele, când străluceşte în puterea lui.
17.   Şi când L-am văzut, am căzut la picioarele Lui ca un mort. Şi El a pus mâna dreaptă peste mine, zicând: Nu te teme! Eu sunt Cel dintâi şi Cel de pe urmă,


Ioan,cand era exilat pe insula Patmos,a auzit o voce "metalica" produsa de un megafon.Extraterestrii sau "zeii" ii comunicau telepatic.
Cele 7 sfesnice de aur erau sapte nave,iar in mijlocul lor se afla unul de-ai lor,un astronaut echipat cu un costum de zbor,alb,mulat si cu o casca dotata cu 2 proiectoare(ochii) ,iar picioarele sale stateau pe 2 pingele  etanse din metal galben,iar in mana avea un transmitator cu 7 semnale.
Ioan a fost coplesit de panica pentru ca avea o mentalitate antica.
"Calatorul" ii ordona lui Ioan sa-i transmita mesajul la 7 biserici.


Citat1.   După acestea, m-am uitat şi iată o uşă era deschisă în cer şi glasul cel dintâi - glasul ca de trâmbiţă, pe care l-am auzit vorbind cu mine - mi-a zis: Suie-te aici şi îţi voi arăta cele ce trebuie să fie după acestea.
2.   Îndată am fost în duh; şi iată un tron era în cer şi pe tron şedea Cineva.
3.   Şi Cel ce şedea semăna la vedere cu piatra de iasp şi de sardiu, iar de jur împrejurul tronului era un curcubeu, cu înfăţişarea smaraldului.
4.   Şi douăzeci şi patru de scaune înconjurau tronul şi pe scaune douăzeci şi patru de bătrâni, şezând, îmbrăcaţi în haine albe şi purtând pe capetele lor cununi de aur.
5.   Şi din tron ieşeau fulgere şi glasuri şi tunete; şi şapte făclii de foc ardeau înaintea tronului, care sunt cele şapte duhuri ale lui Dumnezeu,
6.   Şi înaintea tronului, ca o mare de sticlă, asemenea cu cristalul.

Ioan vede pe cer nava-mama a carei usa de la intrare se deschide si este urcat de "raze purtatoare",el insa a perceput ca a fost preluat de "Sf.Duh".
De indata ce a intrat in nava-mama,Ioan descrie incaperea si bordul navei  cu un vocabular primitiv:
-in mijlocul incaperii vede un Supercomputer Gigantic cu carcasa verde,care stoca informatii si cunostiinte ce depasesc limita de intelegere al unui om.
-fulgerele erau "luminitele" cu care sunt dotate multe unitati centrale performante in ziua de azi,glasurile erau comenzile vocale date de computer  si tunetele erau sunetele produse de ventilator,iar cel care sedea acolo era cel care prelua datele din computer
-cei 24 de batrani imbracati in alb,care sedeau pe scaune erau membrii echipajului extraterestru
-"marea de sticla,asemenea cu cristalul de dinaintea tronului " e ecranul sau monitorul plat conectat la  computer,probabil asezat in orizontala asemeni unei harti holografice




CitatIar în mijlocul tronului şi împrejurul tronului patru fiinţe, pline de ochi, dinainte şi dinapoi.
7.   Şi fiinţa cea dintâi era asemenea leului, a doua fiinţă asemenea viţelului, a treia fiinţă avea faţă de om, iar a patra fiinţă era asemenea vulturului care zboară.
8.   Şi cele patru fiinţe, având fiecare din ele câte şase aripi, sunt pline de ochi, de jur împrejur şi pe dinăuntru, şi odihnă nu au, ziua şi noaptea

Cele 4 fiinte pline de ochi si inaripate : leul,vitelul,omul (sau putem sa-i spunem cimpanzeu ca se aseamana cu omul) si vulturul,care traditional sunt percepute ca emblemele celor 4 evanghelisti sunt de fapt roboti gardieni care pazesc nava si echipajul de la bord,doi dintre ei fiind roboti patrupezi (vitelul si leul),unul biped si unul care zboara asemeni unui mini-aeroplan.



Citat1.   Am văzut apoi, în mâna dreaptă a Celui ce şedea pe tron, o carte scrisă înăuntru şi pe dos, pecetluită cu şapte peceţi.
2.   Şi am văzut un înger puternic, care striga cu glas mare: Cine este vrednic să deschidă cartea şi să desfacă toate peceţile ei?
3.   Dar nimeni în cer, nici pe pământ, nici sub pământ nu putea să deschidă cartea, nici să se uite în ea.
4.   Şi am plâns mult, fiindcă nimeni n-a fost găsit vrednic să deschidă cartea, nici să se uite în ea.
Era Agenda Apocaliptica,care cuprindea evenimentele viitoare pentru civilizatia umana.

Citat6.   Şi am văzut, la mijloc, între tron şi cele patru fiinţe şi în mijlocul bătrânilor, stând un Miel, ca înjunghiat, şi care avea şapte coarne şi şapte ochi, care sunt cele şapte duhuri ale lui Dumnezeu, trimise în tot pământul.
7.   Şi a venit şi a luat cartea, din dreapta Celui ce şedea pe tron.
8.   Şi când a luat cartea, cele patru fiinţe şi cei douăzeci şi patru de bătrâni au căzut înaintea Mielului, având fiecare alăută şi cupe de aur pline cu tămâie care sunt rugăciunile sfinţilor.

Cupele de aur in care se aflau rugaciunile sfintilor erau aparate ce au inregistrat  dialogurile oamenilor de-a lungul vremii.


Despre Miel nu pot spune daca era un lider influent care parea sa aiba mutatii genetice,ci mai degraba o aparatura sotisficata si performanta,destinata vizualizarii gandurilor, neinventata inca de om,capabil sa citeasca agendele si sa transmita informatiile la mare departare.



Citat1.   Şi am văzut când Mielul a deschis pe cea dintâi din cele şapte peceţi, şi am auzit pe una din cele patru fiinţe zicând cu glas ca de tunet: Vino şi vezi.
2.   Şi m-am uitat şi iată un cal alb şi cel care şedea pe el avea un arc; şi i s-a dat lui cunună şi a pornit ca un biruitor ca să biruiască.

Culoarea alba a calului reprezinta puritatea,pacea,biruinta si stralucirea,iar arcul,din perspectiva simbolica,reprezinta rapiditatea,viteza si precizia.
Primul calaret reprezinta Triumful Crestinismului asupra celorlalte religii pagane si raspandirea rapida a religiei pe tot cuprinsul Imperiului Roman in doar 3 secole.Cununa pe care o primeste se poate asocia cu Iisus caruia i-a fost pusa cununa de spini pe cap si desi a murit pe cruce,mesajul sau a avut un impact puternic asupra intregului continent european,deci moartea sa reprezinta o biruinta.


Citat3.   Şi când a deschis pecetea a doua, am auzit, zicând, pe a doua fiinţă: Vino şi vezi.
4.   Şi a ieşit alt cal, roşu ca focul; şi celui ce şedea pe el i s-a dat să ia pacea de pe pământ, ca oamenii să se junghie între ei; şi o sabie mare i s-a dat.

Culoarea rosie a acestui cal ii e caracteristica acestui calaret razboinic,reprezentat de toate conflictele umanitatii,de la persecutii la Inchizitie si Cruciade,de la lovituri de stat si razboaie civile la campanii militare de cucerire si razboaie mondiale.


Citat5.   Şi când a deschis pecetea a treia, am auzit pe a treia fiinţă, zicând: Vino şi vezi. Şi m-am uitat şi iată un cal negru şi cel care şedea pe el avea un cântar în mâna lui.
6.   Şi am auzit, în mijlocul celor patru fiinţe, ca un glas care zicea: Măsura de grâu un dinar, şi trei măsuri de orz un dinar. Dar de untdelemn şi de vin să nu te atingi.

Negrul este caracteristic saraciei,foametei,crizei si depresiunii economice,capitalismului,sistemele ineficiente in care nu exista egalitate,esecul utopiilor,bogatii care se imbogatesc si saracii care devin mai saraci.

Painea si Berea (orzul) se scumpesc,in timp ce industria petroliera (undelemnul) si industria alcoolului (vinul) iau avant in epoca actuala,insa accesibila doar oamenilor bogati.

Citat7.   Şi când a deschis pecetea a patra, am auzit glasul fiinţei a patra, zicând: Vino şi vezi.
8.   Şi m-am uitat şi iată un cal galben-vânăt şi numele celui ce şedea pe el era: Moartea; şi iadul se ţinea după el; şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabie şi cu foamete, şi cu moarte şi cu fiarele de pe pământ.

Ultimul calaret reprezinta ciumele,epidemiile,pandemiile si moartea.Iadul care se tine dupa el reprezinta distrugerea societatilor umane.



Cei patru calareti,adunati laolalta,reprezinta cele 4 Etape ale fiecarui imperiu sau civilizatii umane:


1.civilizatia infloreste,cucereste,biruieste,se extinde si se imbogateste
2.ca sa biruiasca,civilizatia respectiva se razboieste cu celelalte civilizatii
3.de pe urma razboaielor si extinderii excesive,imperiul nu poate mentine controlul deplin si intra in declin,apar problemele suprapopularii,incepe foametea,oamenii saracesc,flamanzesc si se imbolnavesc,societatea decade,diferenta dintre clase se mareste
4.la final,imperiul se prabuseste si civilizatia dispare

Un bun exemplu ar fi Imperiul Roman,contemporan cu vremea in care Ioan a scris Apocalipsa.


Citat"Si cand a deschis pecetea a cincea, am vazut, sub jertfelnic, sufletul celor injunghiati pentru cuvantul lui Dumnezeu si pentru marturie pe care au dat-o."
"Si strigau cu glas mare si ziceau: Pana cand, Stapane sfinte si adevarate, nu vei judeca si nuvei razbuna sangele nostru, fata de cei ce locuiesc pe Pamant?"
"Si fiecaruia dintre ei i s-a dat cate un vesmant alb si li s-a spus ca sa stea in tihna, inca putina vreme, pana cand vor implini numarul si cei impreuna-slujitori cu ei si fratii lor, cei ceaveau sa fie omorati ca si ei."
Aceasta scena reprezinta ce s-a intamplat atunci cand marii profeti, din care au fost prelevate monstre si au fost clonati,traind pe planeta lor, le-au cerut sa le permita oamenilor, care au dus o viata pozitiva, sa fie recreati inainte de judecata de apoi. Doar  un numar de cateva mii de oameni de pe Pamant vor fi recreati , in prima faza le sunt pastrate  codurile genetice pentru a-i recrea numai atunci cand Omenirea isi va completa evolutia.


Citat"Si m-am uitat cand a deschis pecetea a sasea si s-a facut cutremur mare, soarele s-a facut negru ca un sac de par si luna intreaga s-a facut ca sangele;"
"Si stelele cerului au cazut pe pamant, precum smochinul isi leapada smochinele sale verzi,cand este zguduit de vijelie."
"Iar cerul s-a dat in laturi, ca o carte de piele pe care o faci sul si toti muntii si toate insuleles-au miscat din locurile lor."
"Si imparatii pamantului si domnii si capeteniile ostilor si bogatii si cei puternici si toti robiisi toti slobozii s-au ascuns in pesteri si in stancile muntilor."
Strigând munţilor şi stâncilor: Cădeţi peste noi şi ne ascundeţi pe noi de faţa Celui ce şade pe tron şi de mânia Mielului;
Că a venit ziua cea mare a mâniei lor, şi cine are putere ca să stea pe loc?

A sasea pecete reprezinta pericolul final pentru Omenire, cel mai mare pericol, cel care o poate distruge complet, razboiul atomic."Marele cutremur" este explozia in sine, "soarele negru"este intunecarea cerului de catre ciuperca atomica, iar caderea cenusei, pe care cu totii o stiti, va intuneca luna in timpul noptii."Cerul facut sul" este atunci cand norii sunt indepartati de catre supra-tensiunea brusca a aerului fierbinte rezultat din explozie. Oamenii ascunsi in pesterile muntilor sunt oamenii care se adapostesc in buncarele anti-nucleare. Din populatia actuala a planetei,doar din 140.000 li se vor prevela monstrele genetice pentru a fi recreati,iar Supercomputerul ,care detine date despre ei,va desfasura selectia.


StarDust

Citat din: alex 2012 din  21 Iulie 2012, 15:32:09

Citat"Si m-am uitat cand a deschis pecetea a sasea si s-a facut cutremur mare, soarele s-a facut negru ca un sac de par si luna intreaga s-a facut ca sangele;"
"Si stelele cerului au cazut pe pamant, precum smochinul isi leapada smochinele sale verzi,cand este zguduit de vijelie."
"Iar cerul s-a dat in laturi, ca o carte de piele pe care o faci sul si toti muntii si toate insuleles-au miscat din locurile lor."
"Si imparatii pamantului si domnii si capeteniile ostilor si bogatii si cei puternici si toti robiisi toti slobozii s-au ascuns in pesteri si in stancile muntilor."
Strigând munţilor şi stâncilor: Cădeţi peste noi şi ne ascundeţi pe noi de faţa Celui ce şade pe tron şi de mânia Mielului;
Că a venit ziua cea mare a mâniei lor, şi cine are putere ca să stea pe loc?


....
A sasea pecete reprezinta pericolul final pentru Omenire, cel mai mare pericol, cel care o poate distruge complet, razboiul atomic."Marele cutremur" este explozia in sine, "soarele negru"este intunecarea cerului de catre ciuperca atomica, iar caderea cenusei, pe care cu totii o stiti, va intuneca luna in timpul noptii."Cerul facut sul" este atunci cand norii sunt indepartati de catre supra-tensiunea brusca a aerului fierbinte rezultat din explozie. Oamenii ascunsi in pesterile muntilor sunt oamenii care se adapostesc in buncarele anti-nucleare. Din populatia actuala a planetei,doar din 140.000 li se vor prevela monstrele genetice pentru a fi recreati,iar Supercomputerul ,care detine date despre ei,va desfasura selectia.

....

Si crezi ca asta va fi in 2012???

Iar pecetea a sasea, mie imi seamana a caderea unui asteroid/comete mari, fragmentate, nu a unei arme atomice.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

alex 2012

Apocalipsa lui Ioan descrie detaliat razboiul dintre Occident si Orient.

Citat"Si am vazut un alt inger care se ridica de la Rasaritul Soarelui si avea pecetea Viului Dumnezeu:Ingerul a strigat cu glas puternic catre cei patru ingeri, carora li s-adat sa vatame pamantul si marea."
"Zicand: Nu vatamati pamantul, nici marea, nici copacii, pana ce nu vom pecetlui, pe fruntile lor, pe robii Dumnezeului nostru."
Ingerul de la Rasaritul Soarelui ar putea fi o superputere mondiala,China sau Rusia,care au in dotare armament nuclear.Acestea vor incepe invazia asupra Europei.



Citat1.   Şi când Mielul a deschis pecetea a şaptea, s-a făcut tăcere în cer, ca la o jumătate de ceas.
2.   Şi am văzut pe cei şapte îngeri, care stau înaintea lui Dumnezeu şi li s-a dat lor şapte trâmbiţe.
Cei sapte ingeri sunt avioane militare,iar trambitele sunt lansatoare de rachete.

Citat6.   Iar cei şapte îngeri, care aveau cele şapte trâmbiţe, s-au gătit ca să trâmbiţeze.
7.   Şi a trâmbiţat întâiul înger, şi s-a pornit grindină şi foc amestecat cu sânge şi au căzut pe pământ; şi a ars din pământ a treia parte, şi a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot.

O treime din vegetatia planetei a fost arsa de radioactivitate.Totodata,razboiul atomic si poluarea atmosferica au condus la aparitia ploilor acide care vor agrava situatia.


Citat8.   A trâmbiţat, apoi, al doilea înger, şi ca un munte mare arzând în flăcări s-a prăbuşit în mare şi a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge;
9.   Şi a pierit a treia parte din făpturile cu viaţă în ele, care sunt în mare, şi a treia parte din corăbii s-a sfărâmat.

Intre timp,un vulcan (probabil din Europa: Vezuviu sau Etna? ) erupe si distruge o treime din vietatile marine din Marea Mediteraneana,precum si navele militare si din ambarcatiunile europene.


Citat10.   Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor.
11.   Şi numele stelei se cheamă Absintos. Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare.
Cea mai mare parte din apa potabila devine poluata simulti oameni mor din cauza ei.Oamenii nu vor mai putea consuma lichide,fructe si legume deoarece vor fi contaminate.
O alta interpretare moderna ar fi ca steaua Absintos sau pelinul este prezentata ca sigla a corporatiei petroliere,British Petroleum,responsabila pentru catastrofa petroliera din Golful Mexic,care a ucis mii de vietati si a poluat o buna parte din Golf.


Citat12.   Şi a trâmbiţat al patrulea înger; şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, ca să fie întunecată a treia parte a lor şi ziua să-şi piardă din lumină a treia parte, şi noaptea tot aşa.

Atmosfera este poluata,fie datorita fabricilor si uzinelor industriale,fie datorita transportului aviatic si auto,fie datorita unui razboi atomic...


Totusi,pana acum ne putem da seama ca pentru primele 4 catastrofe,omul este se pare,raspunzator pentru poluarea atmosferica,poluarea apei,distrugerea lantului trofic,disparitia a multor specii de plante si animale,distrugerea vegetatiei,distrugerea stratului de ozon etc.


Citat13.   Şi am văzut şi am auzit un vultur, care zbura spre înaltul cerului şi striga cu glas mare: Vai, vai, vai celor ce locuiesc pe pământ, din pricina celorlalte glasuri ale trâmbiţei celor trei îngeri, care sunt gata să trâmbiţeze!

Pe sigla SUA apare un vultur si se stie ca SUA e Jandarmul Mondial,in mare parte,si ea responsabila pentru distrugerea planetei.




Citat1.   Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului.
2.   Şi a deschis fântâna adâncului şi fum s-a ridicat din fântână, ca fumul unui cuptor mare, şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii.

Aceasta este descrierea unei rachete teleghidate care cade, si a ciupercii de fumpe care o creaza

Citat3.   Şi din fum au ieşit lăcuste pe pământ şi li s-a dat lor putere precum au putere scorpiile pământului.
4.   Şi li s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului şi nici o verdeaţă şi nici un copac, fără numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor.
5.   Şi nu li s-a dat ca să-i omoare, ci ca să fie chinuiţi cinci luni; şi chinul lor este la fel cu chinul scorpiei, când a înţepat pe om.
6.   Şi în zilele acelea vor căuta oamenii moartea şi nu o vor afla şi vor dori să moară; moartea însă va fugi de ei.
7.   Iar înfăţişarea lăcustelor era asemenea unor cai pregătiţi de război. Pe capete aveau cununi ca de aur, şi feţele lor erau ca nişte feţe de oameni.
8.   Şi aveau păr ca părul de femei şi dinţii lor erau ca dinţii leilor.
9.   Şi aveau platoşe ca platoşele de fier, iar vuietul aripilor era la fel cu vuietul unei mulţimi de care şi de cai, care aleargă la luptă.
10.   Şi aveau cozi şi bolduri asemenea scorpiilor; şi puterea lor e în cozile lor, ca să vatăme pe oameni cinci luni.
11.   Şi au ca împărat al lor pe îngerul adâncului, al cărui nume, în evreieşte, este Abaddon, iar în elineşte are numele Apollion.



Lacustele sunt avioanele si elicopterele  incarcate cu bombele atomice pe care le vor detona  asupra marilor orase si, datorita expunerii la radioactivitate,vor pricinui suferinte teribile acelor oameni care vor supravietui exploziilor.Ei vor fii expusi la radioactivitate,la fel ca si in cazul inteparii de catre un scorpion.

Aceste lacuste acoperite cu metal aratau ca niste cai care merg la razboi, in ochii unui om primitiv.Ele aveau un cockpit in interiorul caruia se poate vedea o fata deom precum "niste fete de oameni", si, zburand la inaltimi foarte mari, aveau o darade fum alb pe care Ioan o numeste "par" (in cazul elicopterelor,elicele sunt numite "par") , iar "cozile" lor reprezinta rachetele teleghidate remorcate sub aripile lor (la elicoptere-rotorul din spate). "Platosele de fier" reprezinta fuselajul, iar zgomotul vine de la motoarele cu reactie.Puterea din"cozile ca ale scorpionilor"  (rotoarele din spatele elicopterelor) este reprezentata de catre radiatiile produse de rachetele care sunt lansate asupra populatiei tarilor atacate.




CitatSi a trambitat al saselea inger. Si am auzit un glas, din cele patru cornuri alealtarului de aur, care este inaintea lui Dumnezeu.

Ioan descrie cele patru difuzoare localizate in fata lui .


CitatDezleagă pe cei patru îngeri care sunt legaţi la râul cel mare, Eufratul.
15.   Şi au fost dezlegaţi cei patru îngeri, care erau gătiţi spre ceasul şi ziua şi luna şi anul acela, ca să omoare a treia parte din oameni.
16.   Şi numărul oştilor era de douăzeci de mii de ori câte zece mii de călăreţi, căci am auzit numărul lor.
17.   Şi aşa am văzut, în vedenie, caii şi pe cei ce şedeau pe ei, având platoşe ca de foc şi de iachint şi de pucioasă; iar capetele cailor semănau cu capetele leilor şi din gurile lor ieşea foc şi fum şi pucioasă.
18.   De aceste trei plăgi: de focul şi de fumul şi de pucioasa, care ieşea din gurile lor, a fost ucisă a treia parte din oameni.
19.   Pentru că puterea cailor este în gura lor şi în cozile lor; căci cozile lor sunt asemenea şerpilor, având capete, şi cu acestea vatămă.

Cei patru ingeri de la Eufrat (Irakul) ar putea fi patru puteri din lumea araba care se afla intr-un conflict permanent  cu Israelul: Iran,Siria,Liban si  Iordanul.

Intr-o alta interpretare,ar putea fi SUA si fortele NATO care invadeaza Irakul.


Cert e ca  Ioan descrie avioane si tancuri- "capetele cailor" sunt tunurile  din care flacarile si fumul ies,fiind vehicule de lupta blindate,acele "cozi asemenea serpilor" sunt rotile lor.



Citat1.   Şi am văzut alt înger puternic, pogorându-se din cer, învăluit într-un nor şi pe capul lui era curcubeul, iar faţa lui strălucea ca soarele şi picioarele lui erau ca nişte stâlpi de foc,
2.   Şi în mână avea o carte mică, deschisă. Şi a pus piciorul lui cel drept pe mare, iar pe cel stâng pe pământ,
3.   Şi a strigat cu glas puternic, precum răcneşte leul. Iar când a strigat, cele şapte tunete au slobozit glasurile lor.
4.   Şi când au vorbit cele şapte tunete, voiam să scriu, dar am auzit o voce care zicea din cer: Pecetluieşte cele ce au spus cele şapte tunete şi nu le scrie.
5.   Iar îngerul pe care l-am văzut stând pe mare şi pe pământ, şi-a ridicat mâna dreaptă către cer,
6.   Şi s-a jurat pe Cel ce este viu în vecii vecilor, Care a făcut cerul şi cele ce sunt în cer şi pământul şi cele ce sunt pe pământ şi marea şi cele ce sunt în mare, că timp nu va mai fi,
7.   Ci, în zilele când va grăi al şaptelea înger - când va fi să trâmbiţeze - atunci va fi săvârşită taina lui Dumnezeu, precum bine a vestit robilor Săi, proorocilor.
8.   Iar glasul din cer, pe care-l auzisem, iarăşi a vorbit cu mine, zicând: Mergi de ia cartea cea deschisă din mâna îngerului, care stă pe mare şi pe pământ.
9.   Şi m-am dus la înger şi i-am zis să-mi dea cartea. Şi mi-a răspuns: Ia-o şi mănânc-o şi va amărî pântecele tău, dar în gura ta va fi dulce ca mierea.
10.   Atunci am luat cartea din mâna îngerului şi am mâncat-o; şi era în gura mea dulce ca mierea, dar, după ce-am mâncat-o pântecele meu s-a amărât.
11.   Şi apoi mi-a zis: Tu trebuie să prooroceşti, încă o dată, la popoare şi la neamuri şi la limbi şi la mulţi împăraţi.




Simbolic,reprezinta SUA care vrea sa instaureze o Noua Ordine Mondiala.
Cartea reprezinta Constitutia Americana,care promite democratie,libertate si egalitate.Ioan o mananca,si desi era dulce ca mierea, a deveni amara in pantecele sale.Oamenii au primit democratia cu mainile deschise,insa au fost inselati si capitalismul le-au ruinat vietile.
Picioarele ca niste stalpi de foc reprezinta stabilitatea.
Soarele si curcubeul reprezinta prosperitatea aparenta.
Declara ca infaptuieste totul in numele lui Dumnezeu: vezi bacnota de 1 dolar in care scrie "In God We Trust".
Va promite pace  si uniune deplina pe pamant,insa pacea va fi una falsa si oamenii vor fi in continuare dezbinati.

De aceea,lui Ioan i se da sarcina de-a predica din nou la " popoarele si neamurile,vorbitoare de multe limbi"


Citat1.   Apoi mi-au dat o trestie, asemenea unui toiag, zicând: Scoală-te şi măsoară templul lui Dumnezeu şi altarul şi pe cei ce se închină în el.
2.   Iar curtea cea din afară a templului, scoate-o din socoteală şi n-o măsura, pentru că a fost dată neamurilor, care vor călca în picioare cetatea sfântă patruzeci şi două de luni.

Noua Ordine Mondiala incepe si Ioan  vede cum cel de-al Treilea Templu este construit pentru scopul de-a uni cele 3 mari religii monoteiste ale lumii: Crestinismul,Iudaismul si Islamul.




Citat3.   Şi voi da putere celor doi martori ai mei şi vor prooroci, îmbrăcaţi în sac, o mie două sute şi şaizeci de zile.
4.   Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Domnului pământului.
5.   Şi dacă voieşte cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi mistuieşte pe vrăjmaşii lor; şi dacă ar voi cineva să-i vatăme, acela trebuie ucis.
6.   Aceştia au putere să închidă cerul, ca ploaia să nu plouă în zilele proorociei lor, şi putere au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi.

Cei doi prooroci sunt doi luptatori anti-sistem,care vor lupta prin vorbe si dezvaluiri.Ei vor incerca sa le dezvaluie oamenilor adevaratele secrete ales sistemului si ca pacea religioasa e una aparenta.


Citat7.   Iar când vor isprăvi cu mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei, şi-i va birui şi-i va omorî.
8.   Şi trupurile lor vor zăcea pe uliţele cetăţii celei mari, care se cheamă, duhovniceşte, Sodoma şi Egipt, unde a fost răstignit şi Domnul lor.
9.   Şi din popoare, din seminţii, din limbi şi din neamuri vor privi la trupurile lor trei zile şi jumătate şi nu vor îngădui ca ele să fie puse în mormânt.
10.   Iar locuitorii de pe pământ se vor bucura de moartea lor şi vor fi în veselie şi îşi vor trimite daruri unul altuia, pentru că aceşti doi prooroci au chinuit pe locuitorii de pe pământ.

Cei doi vor fi considerati conspirationisti sau rebeli care incita la "violente",iar sistemul ii va anihila.
Vor fi asasinati si vor fi expusi publicului  in Ierusalim,locul unde a fost si Iisus crucificat,pentru a le arata tuturor ce se intampla cu cei care se impotrivesc sistemului.Oamenilor indoctrinati evident ca nu le vor pasa si vor fi ignoranti ca si inainte.



Citat11.   Şi după cele trei zile şi jumătate, duh de viaţă de la Dumnezeu a intrat în ei şi s-au ridicat pe picioarele lor şi frică mare a căzut peste cei ce se uitau la ei.
12.   Şi din cer au auzit glas puternic, zicându-le: Suiţi-vă aici! Şi s-au suit la cer, în nori, şi au privit la ei duşmanii lor.
13.   Şi în ceasul acela s-a făcut cutremur mare şi a zecea parte din cetate s-a prăbuşit şi au pierit în cutremur şapte mii de oameni, iar ceilalţi s-au înfricoşat şi au dat slavă Dumnezeului cerului.

Extraterestrii creatori ii vor readuce la viata si ii vor lua cu ei.Ca razbunare,vor porni un cutremur care va ucide multi locuitori ai Ierusalimului.

Citat19.   Şi s-a deschis templul lui Dumnezeu, cel din cer, şi s-a văzut în templul Lui chivotul legământului Său, şi au fost fulgere şi vuiete şi tunete şi cutremur şi grindină mare.

Multi oameni vor vedea Nava-Mama cu putin timp inainte de sfarist si vor vedea si Chivotul Legamantului,obiectul prin care marii profeti din Vechiul Testament comunicau cu "zeul creator".


In capitolele 12-13 sunt descrise cu exactitate 3 fiare:
-Femeia cu soarele,cele 12 stele si cu luna de sub picioare este Europa,care este gravida cu un prunc de parte barbateasca,sau mai bine spus,contine adevaratul mesaj a lui Hristos,insa Sarpele sau Satan ii persecuta si astfel,pruncul este luat in cer.
-Prima fiara,care are componentele Leului (Babilon),ale Ursului (Persia),ale Leopardului (Imperiul Macedonean) si ale Fiarei (Imperiul Roman) reprezinta in totalitate Imperiul Roman,care a dorit sa cucereasca si sa se extinda,depasind celelalte imperii anterioare
-A doua fiara reprezinta Papalitatea,feudalismul si capitalismul de azi




CitatAici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

De fapt, 666 este numarul generatiilor care au existat pe Pamant din momentul creatiei primilor oameni in laboratoarele originale.Civilizatia umana,asa cum o cunoastem azi, a aparut acum 13,000 de ani,cand oamenii practicau agricultura
O generatie umana este estimata la o medie de 20 de ani, deci daca se multiplica 666 cu 20, rezulta 13,320 de ani.Generatia nascuta la inceputul Anilor Apocalipsei in 1945 al erei Crestine, a fost de fapt a 666-ea de la momentul inceperii civilizatiei.
Aceasta generatie coincide precis cu prima folosire a energiei nucleare inscopuri distructive, la Hiroshima, pe 6 august 1945.


Citat"Si s-au pornit fulgere si vuiete si tunete si s-a facut cutremur mare, asa cum nua mai fost, de cand este omul pe pamant, un cutremur atat de puternic."
Post-socurile unei explozii atomice sunt inspaimantatoare si cresc daca urmeaza o reactie in lant.

Citat"Si toate insulele pieira si muntii nu se mai aflara"

Monstruoasa explozie datorata rectiei in lant va divide continentele cubrutalitate, inghitind insulele si va matura muntii ca pe niste fire de paie.

"Si grindina mare, cat talantul, se pravali din cer peste oameni.
CitatIn acele parti ale Pamantului neatinse de catre bombe, roci cad din cer, la mii de kilometri distanta de unde cazusera bombele



Citat"Şi am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei." (21:2)
"Şi cetatea este în patru colţuri şi lungimea ei este tot atâta cât şi lăţimea. Şi a măsurat cetatea cu trestia: douăsprezece mii de stadii. Lungimea şi lărgimea şi înălţimea ei sunt deopotrivă." (21:16)

În primul rând, vedem că această descriere este similară cu o navă extraterestră gigant care va coborî din spatiu (21:2). Dimensiunile acestei nave sunt de 3.000 de kilometri lungime, lăţime şi înălţime. Este asemenea unui cub gigant (21:16). Scenariştii din serialul SF "Star Trek: Next Generation" au fost profetici, în viziunile lor despre nava Borg, atunci când au portretizat-o ca pe un cub gigant.




Citat"Si am vazut cer nou si pamant nou. Caci cerul cel dintai si pamantul cel dintaiau trecut; si marea nu mai este." Revelatii21: 1.



Ioan a vazut cum arata Pamantul in timp ce statea intr-o racheta lansata de la sol. I se parea ca Pamantul era cel care se retragea decat faptul ca racheta insasi sedeparta.Apoi racheta calatoreste pe un cer instelat, lucru nefamiliar unui om de pe Pamant, un "cer nou". Apoi naveta spatiala atinge o alta planeta, un "pamant nou".

"Si am vazut cetatea sfanta, noul Ierusalim, pogorandu-se din cer de laDumnezeu, gatita ca o mireasa, impodobita pentru mirele ei


.Apoi, omul primitiv are senzatia opusa decolarii,nava aterizeaza, si asta ii daimpresia ca insasi planeta se misca catre el. Evident ca se intampla tocmai contrariul.

"Si am auzit din tron, un glas puternic care zicea: Iata cortul lui Dumnezeu estecu oamenii si El va salaslui cu ei si ei vor fii poporul Lui si insusi Dumnezeu va fi cuei."
"Si va sterge orice lacrima din ochii lor si moarte nu va mai fi; nici plangere, nicistrigat, nici durere nu vor mai fi, caci cele dintai au trecut."

Aceasta este descrierea planetei extraterestrilor creatori, acolo unde toti oamenii salvati din cataclismul final vor astepta ca atmosfera Pamantului sa se linisteasca, pentru a recladi  o alta civilizatie de oameni pasnici.









Sursa:
Design Inteligent,desi eu personal nu sunt adeptul la miscarea raeliana
Apocalipsa intercer.net



alex 2012

Citat din: StarDust din  21 Iulie 2012, 20:24:06

.
Si crezi ca asta va fi in 2012???

Iar pecetea a sasea, mie imi seamana a caderea unui asteroid/comete mari, fragmentate, nu a unei arme atomice.


N-am stiut unde sa-l pun,n-am vazut nicio rubrica cu Biserica,nu aveam decat sa-l pun aici,ca in fond,se discuta despre sfarsitul lumii sau laAstronautica Antica,in fond,topicul demostreaza interventia extraterestrilor in Biblie




referitor la pecetea a sasea,si mie mi se pare ca seamana cu caderea unui asteroid,dar daca asa scrie in Design Inteligent..... 

Tayka

#2084
Citat din: mariusvlad din  21 Iulie 2012, 10:48:00
...Ei sunt aici pentru a conduce deoarece asta le e menirea ...
Desigur că sânt aici,dar nu pentru a ne conduce ci pentru a ne supraveghea evoluţia.. :-P
Citat din: mariusvlad din  21 Iulie 2012, 10:48:00
... Se razboiesc si comploteaza chiar intre ei cand e vorba de putere si nu pot fi acuzati de rea vointa caci au asta in sange. ..
În lumea lor nu mai există războaie,nici comploturi,şi nici rea voinţă,căci lumea lor este cu mult superioară,numai că această lume a LOR e bazată pe principii pe care noi încă nu le cunoaştem,căci EI au o altă logică de viaţă şi de aceia noi nu-i putem înţelege,s-au îi înţelegem greşit.. :?
Citat din: mariusvlad din  21 Iulie 2012, 10:48:00
.. imi pun intrebarea, suntem pregatiti sa evoluam pe cont propriu?
Eu cred că încă de când ne-au creat ne-au lăsat absolut liberi şi pe cont propriu..
căci fără libertate nu poate exista evoluţie.. :wink:
Şi mai cred că dacă vom reuşii (individual) cumva să ajungem la stadiul lor evolutiv,vom fi primiţi cu bucurie,deocamdată însă nu prea reuşim iată să fim nici măcar..europeni.. :lol:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).