Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

PRO TV: Pãdurea Baciu, Triunghiul Bermudelor

Creat de Kymosabe, 11 Iunie 2008, 22:08:58

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Kymosabe

Te vezi la ªtirile Pro Tv: Pãdurea Baciu, Triunghiul Bermudelor - I

Obiecte zburãtoare neidentificate, perturbãri electromagnetice, emisii radioactive, toate acestea sunt fenomene asociate în general cu Triunghiul Bermudelor.

Însã, toate aceste manifestãri inexplicabile nu se petrec numai în acel loc îndepãrtat de pe glob, ci ºi mult mai aproape – în pãdurea Baciu-Hoia, de lângã Cluj, locul unde s-a aflat Cristian Tabãrã pentru ediþia din 4 mai a emisiunii "Te vezi la ªtirile Pro TV", difuzatã de la ora 13:15.

De acestã pãdure misterioasã de lângã Cluj sunt legate nenumãrate legende care circulã în zonã, iar dupã 1989 presa a acordat o atenþie deosebitã acestor fenomene enigmatice. S-a vorbit despre apariþia unor OZN-uri, dispariþii de persoane, cripte negre care se deschid în noaptea de Sânziene.

Aflat la pãdurea Baciu-Hoia, Cristian Tabãrã a stat de vorbã cu oameni de ºtiinþã ºi cu localnici, pentru a afla cât adevãr sau câtã exagerare se ascunde în aceste legende. Mulþi dintre oamenii locului povestesc cã, mergând în pãdure sã culeagã ciuperci, ºi-au pierdut dintr-o datã simþul orientãrii, bateriile telefoanelor s-au descãrcat, iar animalele care erau cu ei pãreau foarte speriate.

Chiar în momentul în care Cristian Tabãrã purta aceste discuþii cu localnicii, în pãdure bãtea grindina, deºi la marginea ei era soare, frumos ºi se înregistrau în jur de 10 grade Celsius. De cincizeci de ani, ºtiinþa încearcã sã explice aceste fenomene, însã rezultatul nu a fost unanim acceptat nici pânã în ziua de azi.

Lector universitar doctor Adrian Pãtruþ este de pãrere cã pãdurea Baciu se aflã într-o zonã de stres seismic, iar ceea ce se întâmplã în aceste locuri are corespondenþã cu fenomene similare din Norvegia, Italia, deºertul Mojave ºi Brazilia. ªi dr. Pãtruþ aminteºte de lumini ciudate care apar noaptea, însoþite, sau nu de diverse sunete, variaþii de temperaturã, deviaþii magnetice ºi chiar de efecte asupra vegetaþiei din zonã - unii copaci au vârfurile arse ºi o formã ciudatã.

Multe persoane s-au plâns de stãri de confuzie, anxietate ºi chiar arsuri pe piele, iar pe sol au apãrut forme sferice perfecte, care au persistat de-a lungul întregului an. Echipe de cercetãtori din strãinãtate au studiat fotografiile fãcute în pãdurea Baciu, care surprindeau apariþia unor ciudate obiecte zburatoare, le-au confirmat autenticitatea, însã nu au putut oferi nici o explicaþie plauzibilã.

Pânã când aceste fenomene vor putea fi înþelese, pãdurea Baciu, o pãdure chinuitã, rãmâne mãrturie a unui mister care nu se doreºte revelat.

http://www.protv.ro/stiri/social/te-vezi-la-stirile-pro-tv-padurea-baciu-triunghiul-bermudelor.html
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Kymosabe

Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)


abyss