Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Energia Chi MEDITATIA si puterea mintala

Creat de jackie28t, 12 Iunie 2008, 00:36:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mopeka

Citat din: daos din  10 Martie 2009, 20:18:31
A misca obiecte folosindu-te de biocamp nu este mare filozofie, trebuie doar sa-ti obisnuiesti "biocampul" sa coboare in abdomen la doua degete sub ombilic si apoi sa se intinda intre palme..............

@daos 

Ai incercat si ai reusit acest lucru?
Ai grija ceea ce-ti doresti,s-ar putea sa se intimple!

daos

Citat din: mopeka din  11 Martie 2009, 18:00:30
@daos 

Ai incercat si ai reusit acest lucru?

Da am reusit cu un creion, dar cu ceva ani in urma. Acum nu mai sunt interesat de asa ceva. In timp devine periculos.

jackie28t

#47
Citat din: daos din  11 Martie 2009, 20:24:59
Da am reusit cu un creion, dar cu ceva ani in urma. Acum nu mai sunt interesat de asa ceva. In timp devine periculos.

Sigur nu a fost din cauza curentiilor de aer?
James Hydrick putea la fel misca un creion dar nu cu puterea mintala ci cu propria respiratie.  :-D
De fapt el misca creionul intentionat dar poate ca la tine a fost vorba tot despre curentii de aer dar neintetionat.
De acea este bine sa faci experimentul/sa probezi in conditii controlate de exemplu obiectul sa fie acoperit pentru a nu fi afectat deloc de curentii de aer.
La tine creionul a fost acoperit cand l-ai miscat? De unde stii ca obiectul a fost miscat prin puterea mintii si nu din cauza curentiilor de aer sau propria rasuflare?
Poate ca a fost doar o iluzie dandu-ti impresia ca obiectul a fost miscat de tine cand defapt ar fi putut fi foarte bine propria rasuflare.
Confuzia naste iluzii foarte rapid in subconstientul omului. De acea avem nevoie de dovezi si verificari tocmai pentru a avea ceva concret.
Poti gasi demascarea trucului cu creionul aici la topicul Expunand fraude....

mopeka

#48
Citat din: daos
.............. In timp devine periculos.





Poti sa ne spui,ce anume sa intimplat?
Ai grija ceea ce-ti doresti,s-ar putea sa se intimple!

daos

#49
Citat din: mopeka din  12 Martie 2009, 11:02:45
Poti sa ne spui,ce anume sa intimplat?
Eu unul am pornit de la oratio mentis (rugaciunea inimii). Prostia mea a fost ca am privit-o ca pe o forma de yoga. Pana la un punct este, se aplica aproximativ acelasi gen de tehnica, cu diferenta ca nu trebuie sa-tio deschizi toate nodurile principale, ci doar pe cel din frunte si de aici pe cel din inima. In timp am avut contact cu bioenergeticieni si atunci am incercat si eu sa ma "joc" cu "biocampul" meu: sa-l intind spre exemplu. Reuseam intr-o vreme sa-l intind pe diagonala unei sufragerii de bloc. Problema este ca in momentul in care iti fixezi acest biocamp la nivelul inimii aceasta abilitate dispare. In schimb ti se incalzeste inima si palmele, in primul rand, iar apoi intreg corpul, uneori chiar cu un grad-doua peste temperatura normala. Cand acest "biocamp" iti urca apoi prin ceafa spre cap si se deschide nodul mare din cap, atunci apare "telepatia". Suna bine, interesant si atractiv. Problema este ca in lumea aceasta telepati sunt mai ales capi de societati secrete, oameni din servicii secrete, in special militare. Sunt in general indivizi rau intentionati, care in cazul in care nu te-a deschis vreunul di ei, devin foarte agresivi pentru a te convinge sa-i alegi pe vreunul ca "protector". Ce-i amuzant este ca unii se cred foooarte evoluati spiritual, un fel de ingeri. In timp daca nu esti un autodeschis, incepi sa ai probleme cu stapanirea fenomenului. Ceea ce parea o modalitate de comunicare fara cuvinte devine un cosmar, din cauza multitudinii de voci din jurul tau. Si atunci preferi sa te inchizi, indiferent de consecinte.

Mesaj de la spooky: atentie in momentul cand citati, ca nu se mai intelege nimic dupa acea!!!

Fr0styan

da acum se stie de ce unii invatati ai acestei lumi pleaca in "pustietate"  :-D

mopeka

Am gasit ceva mai mult decit interesant, intr-un material prezentat intr-o sesiune de comunicari internationale in 2007.Pentru prezentul topic cititi de la pag.7
http://www.scribd.com/doc/12923859/Actiuni-energoinformationale-2007

De altfel toata sesiunea de comunicari,daca timpul va permite,este cu caracter deosebit.
Ai grija ceea ce-ti doresti,s-ar putea sa se intimple!

mopeka

Ai grija ceea ce-ti doresti,s-ar putea sa se intimple!

vladtheodor

#53
Apropo de chi. Multa vreme am "simtit" vecinii prin pereti cind se imbatau, cind urma sa fie un meci de fotbal (nu-mi place fotbalul ca am niste stari ciudate inainte de asa ceva) sau cind sint mai multe persoane care vorbesc sa se afle in treaba (adica musafiri prin vecini care au descoperit ca au gura) etc. Partea pozitiva este ca in urma acestor "trairi" am reusit sa le cataloghez si sa nu le mai bag in seama. "Stari ciudate" adica nervozitate (poate de la cola), usoare dureri de cap, tensiune... Cu ce ma pot mindri din toata afacerea asta este ca intimplator am lasat in urma cu vreo patru luni aceste energii "sa ma patrunda" mai intens si-am descoperit un alt tip de comunicare intre oameni. Norocul meu este ca in apartamentul de sub mine si linga mine s-au mutat niste fete (care nu le cunosc deloc) dar sint foarte comunicative (interactionam RECIPROC) si facem deja dragoste virtuala. PRIN PERETI !!! Nu glumesc, ne intelegem chiar bine, cel putin cu cea de sub mine ma inteleg de minune. Chestia e ca inca nu ne cunoastem personal dar, poate ma credeti nebun, am economisit o gramada de prezervative neavind contact direct. Si e totul fun, fun si iar fun. Saga continua... Lucky me !
Eu!? - Vorbesc de unul singur. Ceilalti abereaza doar... Si altii chiar ne cred. :D
R.I.P. Ronnie James Dio !!!

padme

Nu am inteles totusi, cum devii constient de propriul biocamp? E ceva nativ, sau se poate educa?
Nu stiu daca m-am exprimat corect.

vladtheodor

#55
Habar nu am de procedeu. N-am facut nici yoga (dar stiu cu ce ce consuma), n-am facut nici bilutze energetice, incantatii, n-am mutat pixuri etc dar se simte. REAL. Totul e sa fie pe faza si persoana "interlocutoare" sa te accepte. Altfel simti doar funicaturi. Orice furnicatura poate fi de fapt o atingere voluntara (energetica) sau nu din partea altcuiva dar nu esti constient de aceasta. E ca si cind ai adulmeca aerul dupa miros (daca vrei sa te patrunda energiile). Deja m-am obisnuit, acum e materializare (ca si) directa, de parca ar fi in aceasi camera. Nu-mi intra prin nici o chakra neaparat sau prin palme etc. Feriti-va de aglomeratie prin autobuze, in caz ca functioneaza si la voi - veti simti si alte energii care nu cred ca vor conveni. Cele negative. Dupa un timp le veti constientiza si veti reusi sa "filtrati" ce nu va place. Bafta ! Knok, knok !!! :D
Eu!? - Vorbesc de unul singur. Ceilalti abereaza doar... Si altii chiar ne cred. :D
R.I.P. Ronnie James Dio !!!

daos

Citat din: padme din  08 Ianuarie 2010, 13:18:06
Nu am inteles totusi, cum devii constient de propriul biocamp? E ceva nativ, sau se poate educa?
Nu stiu daca m-am exprimat corect.
Ce numesti tu a deveni constient de propriul biocamp poate fi si nativ dar mai ales se poate educa. Daca te simti chiar asa interesata de performante de gen, apuca-te de qi-gongul chinezesc. In tehnicile tip qi-gong esenta dublului astral (biocampul) este coborat la nivelul ombilicului prin diverse tehnici de meditatie plus gimnastica. Astfel capata consistenta aproape materiala si este destul de spectaculos sa te joci apoi cu el intinzandu-l intre palme sau facand demonstratii de telekinezie incipienta (vei putea misca obiecte usoare pe distante scurte sau smucit pe distante mai mari, vei putea misca suprafata apei dintr-un vas, etc). Dar asta dupa ani si ani de practica intensa si renuntare la orgolii inutile.