Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Un general român în zona interzisã Z51

Creat de Nox, 09 Iunie 2008, 14:55:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Un general român în zona interzisã Z51

08 iunie 2008

I se spune ,,Zona 51", ,,Dreamland" sau ,,S–4". Este localizatã în deºertul Nevada ºi este protejatã de ochii curioºilor prin sisteme IRIS (infraroºu). Un general român a explorat, pe cont propriu, aceastã zonã interzisã.

Zona 51" este,­ poate, cel mai mediatizat ,,mister" referitor la civilizaþiile extraterestre ºi relaþiile lor la nivel ,,oficial" cu pãmântenii. Cu anumiþi pãmânteni, aflaþi la nivel înalt de... guvernare. De ea sunt legate o grãmadã de legende ºi a apãrut în numeroase filme gen ,,Dosarele X". Oficial – atât cât permite transparenþa activitãþilor militare – este o bazã militarã care se ocupã cu cercetãri în domeniul aviatic, plus unele numite generic ,,Hybrid Intelligence", orice ar însemna aceastã inteligenþã... hibridã.

Ufologii cautã dovezi în favoarea ipotezei cã acest program include schimb de experienþã cu reprezentanþii unei civilizaþii extraterestre privind tehnologii aeronautice. Mulþi lucrãtori în ,,Zona 51", deºi semnaserã un contract de confidenþialitate, s-au grãbit sã declare cã n-au vãzut niciodatã alte creaturi decât cele pãmântene.

Au admis totuºi cã existau sectoare strict secrete unde nu au avut acces. Lovitura de graþie a dat-o, în 1989, Bob Lazar, un inginer care a dezvãluit public (iniþial la KLAS – Tv din Las Vegas) cã a lucrat la departamentul ,,S-4" din ,,Zona 51", care se ocupa cu tehnologie... extraterestrã provenitã de la nave spaþiale prãbuºite ºi recuperate de aviaþia americanã.

Însuºi Bob Lazar ar fi inspectat o ,,navã sport" extraterestrã, dupã cum a clasificat-o, propulsatã de amplificatori de gravitaþie ºi alimentatã de un reactor cu antimaterie. Aceste noþiuni tehnologice nu erau vehiculate pentru prima datã, ele fãcând parte din limbajul ,,fizicii speculative".

Existã multe mãrturii cã în spaþiul aerian al ,,Zonei 51" se ridicã noaptea multe ,,farfurii zburãtoare". Dupã cum evolueazã în aer, par a fi modele de încercare, nu foarte dotate tehnologic! E clar cã acolo se testeazã aparate de zbor, dar sunt ele de ,,inspiraþie" extraterestrã? Generalul de brigadã dr.

Emil Strãinu, consilier al Parlamentului pe probleme de ameninþãri neconvenþionale ºi asimetrice, a explorat ,,Zona 51" sau, mai bine zis, împrejurimile ei fãrã sã fie urmãrit de ,,oameni în negru" sau sã fie rãpit de vreo farfurie zburãtoare.

Pe fondul unei transparenþe limitate, am zice noi, din partea autoritãþilor din þãrile cu ,,istoric" ufologic care doresc rezolvarea enigmei musafirilor galactici, gen. Emil Strãinu a fost invitat la Roswell, New Mexico, unde a explodat pentru opinia publicã ,,bomba" ufologicã. A fost primul român care a cãlcat pe teritoriul tabu.

Conspiraþia Roswell

În iulie 2007, s-au împlinit 60 de ani de la presupusa prãbuºire la Roswell a unui OZN. Militarii de la baza din apropiere ar fi recuperat nu numai nava avariatã, ci ºi corpurile câtorva astronauþi umanoizi. Totul a început în iunie 1947, când pilotul Kenneth Arnold, aflat în misiune, a vãzut o flotã de nouã obiecte zburãtoare de origine necunoscutã deasupra Munþilor Cascade. Pilotul a estimat cã viteza de deplasare a OZN-urilor era de 1.600 mile pe orã, de trei ori mai mare decât a celor mai performante avioane la acea datã. El a descris zborul lin al obiectelor ca al unor ,,farfurii ce plutesc pe apã".

A fost primul care a folosit termenul de ,,farfurie zburãtoare", preluat imediat de presã. Douã sãptãmâni mai târziu, avea sã debuteze ,,fenomenul Roswell", când o farfurie zburãtoare din cele observate de Kenneth Arnold s-a prãbuºit.

Din capul locului, incidentul promitea a fi ºocant, mai ales datoritã – sau ,,din cauza", din punctul de vedere al militarilor implicaþi în eveniment – primei declaraþii de presã, datã de biroul de presã al bazei militare din Roswell: ,,Zvonurile numeroase referitoare la farfurii zburãtoare s-au confirmat ieri, când ofiþerii de informaþii de la 509th Bomb Group, 8th Air Force, Roswell Army Air Field, au avut noroc ºi au reuºit sã intre în posesia uneia."

Toate ziarele au titrat pe prima paginã: ,,Farfurie zburãtoare capturatã de Air Force". 24 de ore mai târziu, militarii ºi-au cerut scuze public cã au confundat farfuria zburãtoare de origine necunoscutã cu un banal balon meteorologic!

Ambele declaraþii au fost fãcute de lt. Walter Haut, ofiþer de presã, cel care, în 2006, avea sã detoneze din nou ,,bomba Roswell". El a lãsat, ca ultimã dorinþã, o scrisoare care sã fie publicatã dupã moartea lui. Prin aceasta, recunoºtea cã la Roswell, 1947, prima declaraþie de presã fusese corectã.


,,Pe aici nu se trece!" De acest lucru au grijã ... Navele spaþiale testate în ,,Zona 51" înglobeazã tehnologie nonterestrã

Ofiþerul de presã Walter Haut­ a fost nevoit sã retracteze prima declaraþie în urma vizitei de urgenþã a generalului Roger Ramey, comandantul Flotei a 8-a Air Force, care l-a certat pe col. William Blanchard, comandantul bazei, pentru deschiderea cãtre presã. În scrisoarea lãsatã spre a fi cititã dupã moartea sa, Haut recunoaºte cã a vãzut nava extraterestrã de formã ovalã, fãrã aripi, hublouri, sistem de aterizare pe roþi - ,,parcã ar fi fost un ou uriaº" - în ,,Hangarul 18", unde l-a dus chiar comandantul Blanchard. Pe podeaua hangarului, Haut a vãzut ºi corpurile, de mãrimea unor copii de 6-7 ani, cu cranii disproporþionat de mari, a doi umanoizi.


Un transmiþãtor de mare putere dezgropat de sub o ... Un al doilea militar implicat în ,,incidentul Roswell", col. Philip J. Corso, fost oficial al Pentagonului, recunoscuse încã din 1998 cã la Roswell se prãbuºise o navã extraterestrã ºi cã misiunea sa la acea vreme era sã identifice sistemele tehnologice ale navei recuperate de RAAF (Roswell Army Air Field) ºi sã le dea unor companii americane pentru a le produce.

Mai mult decât atât, Corso a declarat cã materialul de protecþie Kevlar, tehnologia Stealth,­ sistemul night-vision, laserul, toate acestea îºi au ,,rãdãcinile" în tehnologia studiatã de pe nava prãbuºitã la Roswell. Curând dupã ce a fãcut aceste afirmaþii, Corso a suferit un atac de inimã ºi a murit, lãsând cu ochii în soare pe toþi curioºii care voiau sã ºtie mai multe de la o persoanã atât de avizatã ca el.

Iatã însã cã ,,fabulaþiile" lui Corso, dupã cum le-au catalogat colegi de-ai lui, militari, au fost recent confirmate de ministrul canadian al apãrãrii, Paul Hellyer, care a subliniat cã un oficial militar american de rang înalt i-a spus cã afirmaþiile lui Corso sunt reale.


Aeronave aranjate în dispozitiv de luptã la Groom Lake Gogoriþa dezvãluirilor

În ultima vreme, guvernele SUA, Marii Britanii, Franþei ºi Rusiei au decis sã publice dosarele OZN întocmite de specialiºtii lor de-a lungul anilor. La rândul lor, militarii care au fost implicaþi în evenimente ozenistice sau doar le-au studiat au ieºit ºi ei la rampã. Oare de ce se întâmplã toate acestea? Gen. dr. Emil Strãinu a fost invitat de Centrul de Studii ºi Cercetãri Ufologice (CSCU) din Roswell la activitãþile desfãºurate pe parcursul a cinci luni cu ocazia împlinirii a 60 de ani de când tot felul de "conspiraþii" au îndepãrtat opinia publicã de ceea ce s-a întâmplat cu adevãrat la Roswell în 1947.

Emil Strãinu este cunoscut în þarã ºi peste hotare pentru cercetãrile sale specializate în domeniul ozenistic. Ofiþer de radiolocaþie, specializat în arme geofizice, climatologice, membru fondator ASFAN (Asociaþia pentru Studiul Fenomenelor Aerospaþiale Neidentificate), a publicat numeroase cãrþi în domeniu, cum ar fi: "OZN. Universuri paralele", Editura UMC, 1994, "OZN în arhivele militare secrete" (coautor), Editura Majadahonda, 1999, "Men In Black - Poliþia extraterestrã", editura Z 2000, 1999, "Serviciile secrete ºi fenomenul OZN", Ed. Z 2000.

El trebuia sã prezinte la Roswell dosare OZN din România. Au fost prezenþi specialiºti NASA,­ USAF, USArmy, USNavy, în numãr mare. La Muzeul OZN Roswell, existã diverse probe, materiale fotografice ºi filmate, despre evenimentul petrecut în 1947, dar ºi alte probe, despre diverse evenimente ozenistice.

În apropiere, poate nu întâmplãtor, se aflã rampa de lansare ºi racheta construite de Robert H. Goddard, unul dintre pionierii tehnologiei zborurilor spaþiale. Tot în aceastã zonã funcþiona la data prãbuºirii OZN-ului, în 1947, prima escadrilã de bombardiere nucleare din lume, cunoscutã ca "Grupul 509", care a ºi intrat în posesia navei avariate, conform primului comunicat al lui Haut.

Prima impresie a gen. Emil Strãinu? "În ciuda aparentei transparenþe faþã de fenomen, se continuã ºablonul ridiculizãrii ºi trecerii în derizoriu a cercetãrilor individuale, precum ºi a martorilor. ,,Pentru mine, niciodatã nu a fost mai evidentã încercarea unor cercuri guvernamentele ºi ale complexului industrial militar american de a ridiculiza fenomenul Roswell", a declarat Emil Strãinu.

În cadrul ºedinþelor, s-a dovedit cã celebra autopsie a extratereºtrilor, care a fãcut înconjurul lumii, era un fals grosolan. Da! Însã era un fals produs de specialiºti ca sã demonstreze opiniei publice cã Roswell nu este decât o nebunie. "În realitate", a precizat Emil Strãinu, ,,falsul ascunde varianta realã, filmatã în timpul evenimentului, care nu a fost scoasã în evidenþã.

Aºa se întâmplã ºi cu aºa-zisele dezvãluiri ale dosarelor oficiale de tip OZN, de care se tot vorbeºte, dar, de fapt, sunt dosare care ridiculizeazã fenomenul în sine, ºi nu cele întocmite de specialiºti militari. Un exemplu concret e Cazul UMMO, manifestat în Franþa ºi Spania în anii '60 ºi '70, în care este vorba de contactul unor extratereºtri de pe planeta UMMO cu unii pãmânteni. Toþi specialiºtii sunt de acord cã este o mare poveste sf ºi atât, dar el continuã sã fie prezentat ca real".

Dar, dupã cum observa gen. Emil Strãinu, specialiºtii occidentali manifestã un interes foarte mare pentru fenomenele OZN semnalate în China, fosta URSS, fostele þãri din blocul sovietic, printre care ºi România. "Cazurile din România sunt foarte bine documentate, de cãtre specialiºti ºi militari", precizeazã gen. Emil Strãinu.


Amplasarea ,,Zonei 51" pe o hartã oficialã din ... Pe cont propriu prin ,,Zona 51"

La Muzeul Roswell, Emil Strãinu, ofiþer de radiolocaþie, a studiat diagrame reale ale unor staþii radar care au urmãrit navele extraterestre ce s-au manifestat la Roswell în 1947, fotografii ale unor OZN-uri fãcute în acea perioadã, precum ºi planul de mãsuri elaborat de militari pentru Roswell, care, ulterior, au fost extinse pentru întreg teritoriul SUA, în caz de apariþie a unor astfel de "fenomene".

Impresionant, la muzeu se aflã ºi planul de decredibilizare a martorilor, precum ºi mãsuri pentru a induce teamã celor care voiau sã se ocupe de cercetarea celor întâmplate, toate acte originale emise de US Army ºi US AirForce. Atracþia sesiunii de comunicãri de la Roswell a constituit-o relatãrile despre "Zona 51", "Dreamland"-ul ufologilor de pretutindeni.

Cum curiozitatea în privinþa "Zonei 51" nu-i fusese satisfãcutã de datele prezentate, gen. Emil Strãinu s-a hotãrât sã o exploreze pe cont propriu. Ajutat de o hartã a locului ºi de indicaþiile unui fost ofiþer ce lucrase în zonã, împreunã cu un temerar ºofer mexican, a purces la drum într-o regiune renumitã pentru temperaturi de peste 50 grade Celsius, ºerpi cu clopoþei, scorpioni, coioþi, furnici roºii ºi termite.

Dar mai periculos i se pãrea a fi faptul cã nu existau benzinãrii în zonã, drumurile erau greu practicabile, dacã nu þineai ºoºeaua "oficialã", iar supravegherea militarã maximã: camere de luat vederi mascate în forme din relief (cactuºi, pietroaie), arii acoperite cu senzori de zgomot, geofoni, suprafeþe întinse împrejmuite cu sârmã ghimpatã prin care trecea curent electric, perdele invizibile cu raze laser, care declanºau sisteme acustice ºi optice de alarmã.

La câteva clipe dupã ce se declanºa o astfel de alarmã, soseau jeepuri militare, fãrã însemne, care escortau intruºii în afara zonei strict secrete. Harta pe care o avea gen. Emil Strãinu îl ferea de astfel de pericole, fiind fãcutã de un profesionist care cunoºtea zona la perfecþie. De la punctul numit "La cutia poºtalã", doar avioanele fãrã pilot de tip Predator supravegheazã zona. Pe pista de la Groom­ Lake, gen.

Emil Strãinu a putut observa cele mai noi tipuri de avioane, aflate în testãri, prototipuri ale unor vehicule spaþiale, sisteme de comunicaþie nonconvenþionale cu bãtaie cosmicã ºi câteva bine-cunoscute rachete antiaeriene de fabricaþie ruseascã, de tip DVINA ºi Volkov, staþii de radiolocaþie ENISEI P-12 ºi PERISCOP P-35.

"Alãturi stãteau frumos aliniate avioane de tip MiG, de la MiG-15 la MiG-29 (vândut de ministrul moldovean al apãrãrii), inclusiv MiG-ul 25 obþinut prin dezertarea unui pilot rus la o bazã militarã japonezã", precizeazã gen. Emil Strãinu. "Toate erau aranjate în dispozitiv de luptã, pentru a fi angrenate în jocuri de rãzboi de tip Top Gun.

Tot acolo am vãzut, de pe înãlþimile din împrejurimi, avioane hipersonice de tip AURORA. Se pot observa, cu un binoclu, ºi câteva zeci de hangare, dintre care unul chiar avea pe el nr. 18, vestitul Hangar 18, care a dat titlul filmului inspirat dupã cazul Roswell. Mai interesante erau trapele care comunicã cu ascensoarele ce duc spre laboratoarele spaþiale subterane. ªi da, dacã ai rãbdare, poþi observa ºi vehicule spaþiale de formã ovoidalã.

"Noaptea, mai ales, când au loc zborurile de testare, se poate vedea clar traiectoria acestora în zigzag, parcã întorc ºi în unghi drept, ating viteze incredibile. Tot ce pot spune este cã acest tip de nave înglobeazã tehnologie nonterestrã, comparativ cu tehnologia aerospaþialã folositã la nivel mondial".

România, þara ,,carelor zburãtoare"

Pe peretele unei peºteri din Munþii Buzãului existã o imagine gravatã, stranie, datând din neolitic. Printre stele în cinci colþuri trece un car ceresc cu vreo cinci motoare de propulsie – dupã cum a observat un specialist de la Ambasada URSS prin anii '80 -, pe care pãmântenii îl întâmpinã cu suliþe ºi sãgeþi. Manifestare identicã cu cea observatã recent în jungla amazonianã, la graniþa dintre Brazilia ºi Peru, survolatã de un aeroplan, care a descoperit un trib total izolat.

Din ,,Enciclopedia observaþiilor OZN din România (1517-1994)", Ed. Emanuel, 1994, aflãm cã primele OZN-uri semnalate în spaþiul românesc sunt atestate în sec. XVI. Dalila-Lucia Aramã, paleograf principal la Cabinetul de Manuscrise al Bibliotecii Academiei Române, a publicat în revista ,,Magazin Istoric", nr. 12, din decembrie 1968, un articol intitulat ,,Sã fi fost, oare, farfurii zburãtoare?".

Era vorba despre o relatare din Letopiseþul Þãrii Moldovei: ,,Vãleat 7025 (1517) noiembrie 8, semn mare s-au arãtat pe ceriu, c-au strãlucit dinspre miadzãnoapte ca un chip de om, de-a stãtut multã vreme ºi iarã s-au ascuns în vãzduh". Gen. dr. Emil Strãinu citeazã câteva cazuri foarte bine documentate ºi inatacabile din punct de vedere ºtiinþific, cum ar fi cel de la Valea Plopului (1972), Bâlea Lac (1978), care a implicat militari, Marea Neagrã (1984), cu atât mai spectaculos cu cât el a fost observat de multe nave militare, Kogãlniceanu (1989), de asemenea observat ºi analizat de specialiºti militari.

Cazurile Valea Plopului ºi Bâlea-Lac au fost preluate de Securitate ºi Armatã, care au dorit "îngroparea" lor. Prof. Cãlin Turcu a monitorizat cazul Valea Plopului, în ciuda faptului cã în vara anului 1973 doi inºi, care au uitat sã se prezinte, i-au fãcut o vizitã ºi l-au "sfãtuit" sã înceteze cercetãrile. În privinþa asta, suntem ºi noi în rândul lumii! Avem ºi noi ,,Men in black", numai cã ai noºtri au ,,ochi albaºtri"!

LINK: http://www.adevarul.ro/articole/un-general-roman-in-zona-interzisa-z51/354699
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Shadowman

Citat din: bluemoon8520 din  09 Iunie 2008, 14:55:05
Un general român în zona interzisã Z51

08 iunie 2008

I se spune ,,Zona 51", ,,Dreamland" sau ,,S–4". Este localizatã în deºertul Nevada ºi este protejatã de ochii curioºilor prin sisteme IRIS (infraroºu). Un general român a explorat, pe cont propriu, aceastã zonã interzisã.

Amplasarea ,,Zonei 51" pe o hartã oficialã din ... Pe cont propriu prin ,,Zona 51"

Tot acolo am vãzut, de pe înãlþimile din împrejurimi, avioane hipersonice de tip AURORA. Se pot observa, cu un binoclu, ºi câteva zeci de hangare, dintre care unul chiar avea pe el nr. 18, vestitul Hangar 18, care a dat titlul filmului inspirat dupã cazul Roswell. Mai interesante erau trapele care comunicã cu ascensoarele ce duc spre laboratoarele spaþiale subterane. ªi da, dacã ai rãbdare, poþi observa ºi vehicule spaþiale de formã ovoidalã.

"Noaptea, mai ales, când au loc zborurile de testare, se poate vedea clar traiectoria acestora în zigzag, parcã întorc ºi în unghi drept, ating viteze incredibile. Tot ce pot spune este cã acest tip de nave înglobeazã tehnologie nonterestrã, comparativ cu tehnologia aerospaþialã folositã la nivel mondial".

LINK: http://www.adevarul.ro/articole/un-general-roman-in-zona-interzisa-z51/354699

  SENZATIONAL !!!   :-o :-o :-o
Laboratoare spatiale subterane exista,vehicule spatiale de forma ovoidala se observa ( cu rabdare  :wink: ),vehiculele inglobeaza tehnologie nonterestra,zboara-n zigzag,ating viteze incredibile si parca intorc la 90 de grade...
Ii multumesc domnului general Emil Strainu pentru rabdarea de care a dat dovada.Sa pastreze harta zonei,poate mai pleaca cineva in Zona 51 sa faca fotografii si filmari. :wink: Poate un cititor al forumului RUFON se va aventura in zona interzisa si va posta inregistrari senzationale !  :ufo:
Era fain daca ne prezenta domnul general fotografii ori inregistrari video cu vehiculele observate...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

alx

#2
Citat din: bluemoon8520 din  09 Iunie 2008, 14:55:05
Un general român în zona interzisã Z51

08 iunie 2008

I se spune ,,Zona 51", ,,Dreamland" sau ,,S–4". Este localizatã în deºertul Nevada ºi este protejatã de ochii curioºilor prin sisteme IRIS (infraroºu). Un general român a explorat, pe cont propriu, aceastã zonã interzisã.
Generalul de brigadã dr. Emil Strãinu, consilier al Parlamentului pe probleme de ameninþãri neconvenþionale ºi asimetrice, a explorat ,,Zona 51" sau, mai bine zis, împrejurimile ei fãrã sã fie urmãrit de ,,oameni în negru" sau sã fie rãpit de vreo farfurie zburãtoare.

Pe fondul unei transparenþe limitate, am zice noi, din partea autoritãþilor din þãrile cu ,,istoric" ufologic care doresc rezolvarea enigmei musafirilor galactici, gen. Emil Strãinu a fost invitat la Roswell, New Mexico, unde a explodat pentru opinia publicã ,,bomba" ufologicã. A fost primul român care a cãlcat pe teritoriul tabu.

Emil Strãinu este cunoscut în þarã ºi peste hotare pentru cercetãrile sale specializate în domeniul ozenistic. Ofiþer de radiolocaþie, specializat în arme geofizice, climatologice, membru fondator ASFAN (Asociaþia pentru Studiul Fenomenelor Aerospaþiale Neidentificate), a publicat numeroase cãrþi în domeniu, cum ar fi: "OZN. Universuri paralele", Editura UMC, 1994, "OZN în arhivele militare secrete" (coautor), Editura Majadahonda, 1999, "Men In Black - Poliþia extraterestrã", editura Z 2000, 1999, "Serviciile secrete ºi fenomenul OZN", Ed. Z 2000.
Amplasarea ,,Zonei 51" pe o hartã oficialã din ... Pe cont propriu prin ,,Zona 51"
Cum curiozitatea în privinþa "Zonei 51" nu-i fusese satisfãcutã de datele prezentate, gen. Emil Strãinu s-a hotãrât sã o exploreze pe cont propriu. Ajutat de o hartã a locului ºi de indicaþiile unui fost ofiþer ce lucrase în zonã, împreunã cu un temerar ºofer mexican, a purces la drum într-o regiune renumitã pentru temperaturi de peste 50 grade Celsius, ºerpi cu clopoþei, scorpioni, coioþi, furnici roºii ºi termite.

Dar mai periculos i se pãrea a fi faptul cã nu existau benzinãrii în zonã, drumurile erau greu practicabile, dacã nu þineai ºoºeaua "oficialã", iar supravegherea militarã maximã: camere de luat vederi mascate în forme din relief (cactuºi, pietroaie), arii acoperite cu senzori de zgomot, geofoni, suprafeþe întinse împrejmuite cu sârmã ghimpatã prin care trecea curent electric, perdele invizibile cu raze laser, care declanºau sisteme acustice ºi optice de alarmã.

La câteva clipe dupã ce se declanºa o astfel de alarmã, soseau jeepuri militare, fãrã însemne, care escortau intruºii în afara zonei strict secrete. Harta pe care o avea gen. Emil Strãinu îl ferea de astfel de pericole, fiind fãcutã de un profesionist care cunoºtea zona la perfecþie. De la punctul numit "La cutia poºtalã", doar avioanele fãrã pilot de tip Predator supravegheazã zona. Pe pista de la Groom­ Lake, gen.

Emil Strãinu a putut observa cele mai noi tipuri de avioane, aflate în testãri, prototipuri ale unor vehicule spaþiale, sisteme de comunicaþie nonconvenþionale cu bãtaie cosmicã ºi câteva bine-cunoscute rachete antiaeriene de fabricaþie ruseascã, de tip DVINA ºi Volkov, staþii de radiolocaþie ENISEI P-12 ºi PERISCOP P-35.

"Alãturi stãteau frumos aliniate avioane de tip MiG, de la MiG-15 la MiG-29 (vândut de ministrul moldovean al apãrãrii), inclusiv MiG-ul 25 obþinut prin dezertarea unui pilot rus la o bazã militarã japonezã", precizeazã gen. Emil Strãinu. "Toate erau aranjate în dispozitiv de luptã, pentru a fi angrenate în jocuri de rãzboi de tip Top Gun.

Tot acolo am vãzut, de pe înãlþimile din împrejurimi, avioane hipersonice de tip AURORA. Se pot observa, cu un binoclu, ºi câteva zeci de hangare, dintre care unul chiar avea pe el nr. 18, vestitul Hangar 18, care a dat titlul filmului inspirat dupã cazul Roswell. Mai interesante erau trapele care comunicã cu ascensoarele ce duc spre laboratoarele spaþiale subterane. ªi da, dacã ai rãbdare, poþi observa ºi vehicule spaþiale de formã ovoidalã.

"Noaptea, mai ales, când au loc zborurile de testare, se poate vedea clar traiectoria acestora în zigzag, parcã întorc ºi în unghi drept, ating viteze incredibile. Tot ce pot spune este cã acest tip de nave înglobeazã tehnologie nonterestrã, comparativ cu tehnologia aerospaþialã folositã la nivel mondial".

România, þara ,,carelor zburãtoare"

  mda...ma intreb cum a reusit dl. general sa vada toate astea?  sa fie de vina abilitatile sale in a face inventare? ca la cum a prezentat dansul ce a vazut in acea baza,armata americana stie exact ce si cum are pe acolo... :evil:
   si ca sa nu ma acuzati ca vb. doar ca sa ma aud,pun cateva capturi obtinute prin bunavointa ''bunicutului'' Google earth...puteti regasi imaginile daca introduceti in google earth adresa ''area 51''
   deci:in prima fotografie,area 51.1,se vede destul de bine baza,plus ceva avioane...
          in area 51.2,se vede un detaliu cu avioane de lupta
          in area 51.3 este vizibila dimensiunea bazei
          in area 51.4 se vede FOARTE CLAR  ca aceasta baza este intr-o zona unde nu ai acces CU NICI UN FEL DE AUTOTURISM,in afara drumurilor marcate!
       
   lasand gluma la o parte,as vrea sa mi se explice cum este posibil sa faci inventarul acestei baze,enumerand cu atat precizie ce ai vazut acolo?
sau cum o sa ma faca cineva sa cred ca i s-a permis d-lui general sa se plimbe liber ''Ajutat de o hartã a locului ºi de indicaþiile unui fost ofiþer ce lucrase în zonã, împreunã cu un temerar ºofer mexican'' printr-o zona unde si tantarii au placi de inmatriculare?
sau ca ''Harta pe care o avea gen. Emil Strãinu îl ferea de astfel de pericole, fiind fãcutã de un profesionist care cunoºtea zona la perfecþie.'' SERIOS? si armata SUA nu a facut nimic  ca sa retraga aceste harti de pe piata?  Adica pot crede ca daca binevoiesc sa ma deplasez pana acolo,as putea cumpara acea harta,si apoi PAZEA ROSWELL...CA VIN! :lol:

   nu cumva suntem martorii unei intoxicari voite?    
 
tare mi-as dori niste raspunsuri...da nu prea cred ca o sa le vad!
BTW:  roswell NU E TERITORIU TABU!  AIA TRAIESC DIN TURISM! deci oricine poate merge acolo,sa cumpere placute cu "ATENTIE TREC UFO"  sau sa vada cactusii aia cu camere video...pusi acolo probabil de un "investitor" smecher din zona... :-D  sau sa "bantuie" prin muzeu :evil:



Citat din: bluemoon8520 din  09 Iunie 2008, 14:55:05
El trebuia sã prezinte la Roswell dosare OZN din România. Au fost prezenþi specialiºti NASA,­ USAF, USArmy, USNavy, în numãr mare. La Muzeul OZN Roswell, existã diverse probe, materiale fotografice ºi filmate, despre evenimentul petrecut în 1947, dar ºi alte probe, despre diverse evenimente ozenistice.

CARE DOSARE?   se poate sa stim si noi?  ca formularea asta ma face sa cred ca exista niscaiva organizatii ''oficiale''(si nu ma refer la RUFOR,ASFAN sau RUFON) CARE SE OCUPA DE STUDIEREA ''PROBLEMEI'',si se poate deduce ca dl Streinu face parte dintr-o  astfel de organizatie?

apropo:  parerea mea !  alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

                continuare
in area 51.5 se vede cum aia tocmai demontasera niscaiva aparate de zbor,si le-au uitat pe afara :-D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Shadowman

Chiar si Hangar 18 se vede pe harta.  :lol:
Acolo sunt extraterestrii si navele lor spatiale. :-D
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

prometeus

      1.Mi-e greu sa cred ca dl.Strainu si-a abandonat statutul de cercetator pentru a scrie romane s.f.
      2.Nu vad de ce cativa forumisti rufon mai curajosi,cu o conditie fizica mai buna, nu ar incerca o vizita in zona respectiva.Sigur,e mai complicat decat in padurea Baciu,dar poate apare o sponsorizare...


CHIP

Chiar crezi ca se poate intra chiar asa de usor acolo?

prometeus

     Eu ma refeream la ceea ce se poate face fara incalcarea legii,adica la o vizita in imprejurimile locului...

Shadowman

#8
Citat din: prometeus din  01 Iulie 2008, 11:07:48
      1.Mi-e greu sa cred ca dl.Strainu si-a abandonat statutul de cercetator pentru a scrie romane s.f.
      2.Nu vad de ce cativa forumisti rufon mai curajosi,cu o conditie fizica mai buna, nu ar incerca o vizita in zona respectiva.Sigur,e mai complicat decat in padurea Baciu,dar poate apare o sponsorizare...

Citat din: CHIP din  01 Iulie 2008, 12:24:29
Chiar crezi ca se poate intra chiar asa de usor acolo?


  Riscant si costisitor...Daca studiem ofertele de pe piata,gasim ceva mai ieftin : extrasenzorii !  :wink:
  Putem apela la serviciile unei persoane care se dedubleaza sau la un clarvazator. 8-) Daca privim cu atentie
forumul,s-ar putea sa gasim persoane inzestrate.Care se dedubleaza,mai mult sau mai putin voluntar si care
ne-ar putea oferi informatii despre ceea ce se intimpla in Area 51.  :martiansmile: Pai nu spunea domnul general ca,citez : "activitãþile extrasenzoriale sunt mai intense doar în douã locuri din lume, Tibetul ºi spaþiul Carpato-Danubuiano-Pontic"  ?
http://www.antena3.ro/Generalul-Emil-Strainu-despre-razboiul-psihotronic-si-fenomenul-OZN-din-Romania_act_49758_ext.html
Si-n Romania,50 % dintre femei au capacitati paranormale,iar dintre barbati doar 30%...? http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=203948
Eu propun sa contactam Centrul special independent de studii si cercetari psihotronice si ufologice,centru particular de specialitate,infiintat cu bani din Statele Unite .Domnul general Emil Strainu este directorul centrului.Poate ne ajuta...  :wink:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Shadowman

 Sunt 943 de utilizatori pe forum.Sa nu gasim printre acestia un clarvazator...?  :roll:
Ori o persoana care poate calatori cu corpul energetic la distanta ?  :roll:
Ar trebui sa existe,dupa mesajele postate  pe forum... :wink: O calatorie cu  corpul energetic ori o privire la distanta ar trebuie sa fie un mezelic pentru acestia.
Unii au ajuns la un grad de spiritualitate atit de mare,ca si atunci cind transpira raspindesc  spiritualitate. 8-)  Nu mai spun de momentele in care deschid gura sau apasa tastatura...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

adelinn

Citat din: Shadowman din  01 Iulie 2008, 13:17:29

 Pai nu spunea domnul general ca,citez : "activitãþile extrasenzoriale sunt mai intense doar în douã locuri din lume, Tibetul ºi spaþiul Carpato-Danubuiano-Pontic"  ? ....

Si-n Romania,50 % dintre femei au capacitati paranormale,iar dintre barbati doar 30%...? http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=203948
..... Centrul special independent de studii si cercetari psihotronice si ufologice,centru particular de specialitate,infiintat cu bani din Statele Unite .Domnul general Emil Strainu este directorul centrului.

dupa parerea mea asta e informatia cea mai interesanta despre general.posibil ca dupa unele studii ale americanilor,sau a altor persoane ori organizatii aflate in spatele lor,sa fi ajuns la concluzia ca in zona noastra exista o activitate extrasenzoriala mai intensa.si atunci au tot interesul ca sa observe zona si sa obtina informatii despre ceea ce se petrece aici.cu cat stii mai multe cu atat poti controla situatia mai bine si eventual te poti apara.asta ar fi si motivul pentru care un asemenea  centru ar fi infiintat,si particular pentru a fi mai greu de urmarit activitatile lui.si cine are banii dicteaza si ce se face,nu? asa ca domnul general ar putea fi manipulat(asa cum a mai zis cineva inaintea mea) fara stiinta sa,ori sa incerce sa manipuleze el in sensul dorit de ei.ceea ce pare mai plauzibil.chiar si intr-o institutie militarizata nu ai voie sa mergi neinsotit si nu-ti poti baga nasul unde sunt lucruri sensibile.cu atat mai mult intr-o zona ca area 51.ti se arata ce vor ei sa vezi,si ti se spune ce vor ei sa auzi,pentru ca prin intermediul tau o sa ajunga mesajul la cei la care vor ei sa ajunga.
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle

spooky

E trist sa citeºti un asemenea articol, trist pentru domnul general, aflat in pragul pensionarii, momentan angajat al SPP la Palatul Parlamentului.

Dânsul se laudã cã, el a fost  primul român la Roswell...
Intr-adevãr, el a fãcut o plimbãricã prin New Mexico în cursul anului trecut și am si vãzut o pozã pe care a facut-o la muzeul UFO din Roswell.

Dacã ne amintim puțin, în cadrul emisiunii de pe NaționalTV din 2006, dl. Strãinu mã ,,lãuda" cum eu am fost în S.U.A. și am vizitat muzeul UFO din Roswell.
Se pare cã dânsul a uitat acest lucru și... între timp... se considerã primul român care sã fi cãlcat pe acolo... nici mãcar eu, care am vizitat acel muzeu în 2004, nu pot afirma acest lucru, pentru cã acolo existã un jurnal al vizitatorilor (guest book) și o hartã a lumii. În acea hartã erau înfipte pioneze colorate în dreptul țãrii și chiar a orașului de provenienþã. Aceastã hartã era golitã o datã la fiecare 30 de zile. Am vãzut cã în ultimele 30 de zile, cineva din Cluj vizitase acel muzeu...

Cât despre aventura domnului general în zona 51... cred ca e inutil de comentat... dar nu sunt surprins cã s-a apucat de scris SF-uri.

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Cyberdog

#12
Spooky,

Daca domnul general imi pune si mie la dispozitie harta aceea si ma pune in legatura cu soferul mexican si fostul ofiter care lucra prin acea zona, promit ca-mi iau cateva zile libere de la serviciu si dau o fuga pana in Area 51.  Dupa care, daca ma mai intorc acasa, promit sa raportez totul pe forumul RufonN, imi vand casa si masinile si ma mut inapoi in Bucale, unde-i cald si bine.
In alta ordine de idei, ma intreb daca ASFAN nu ar trebui sa solicite autoritatilor si fonduri pentru plata tratamentelor la bai sau la balamuc, dupa caz....

liteady73

 Salut forumiste si forumisti !...

Iata un motiv pentru care exista reticenta fata de aceasta zona asa zis secreta.
Am gasit pe net (youtube) doua incursiuni, ale unor civili, care au incercat sa se apropie cat se poate de legal si fizic observational, de celebra baza.

1. Un anume Chinodavis (nickname pe youtube) a facut o incursiune cu masina:

http://www.youtube.com/watch?v=883T2OyNV0M

2. Doi civili care au survolat cu un avion particular zona:

http://www.youtube.com/watch?v=2GtLeJRf9qk

PS: Filmele de pe youtube pe care le-am gasit sant postate in cu 1-2 ani in urma.

liteady73

Salut forumiste si forumiste RUFON !...

Iata un alt videoclip prezentand teama civililor, dar si curiozitatea acestora, in legatura cu zona 51 - groomlake - (e o secventa mai lunga dintr-un documentar, in care se prezinta o situatie similara de a intra, de a se apropia, de zona limitrofa a bazei 51) :

http://www.youtube.com/watch?v=NZGfL2-qOEc&feature=related