Sectiune pentru limba româna > Astronomie

O noua statuie pe Marte

<< < (2/4) > >>

Cautatorul:

--- Quote from: sevastase on  21 May 2008, 08:51:27 ---daca dai click pe linkul de mai sus unde e poza principala, vei vedea cel putin 2 puncte sterse de NASA.

--- End quote ---

Le-am vazut. Intr-adevar care ar putea fi alta explicatie decat ca s-a lucrat asupra fotografiilor?

sevastase:
Inca ceva semnificativ : rasa umana a fost creata mai intai pe marte apoi pe pamant. La randul lor, reptilienii au ajuns mai intai pe Marte, si apoi pe Pamant. Cea mai mare p[opulatie reptiliana se afla pe Venus. Exista 7 rase reptiliene si nu sunt toti prieteni la catarama asa ca traiesc in comunitati separate. Pe Venus. Nu din intamplare au fost fotografiate cele 7 structuri semisferice pe Venus, structurile semisferice fiind specifice culturii draco.

antoniu:
s-a descoperit o noua statuie pe marte...........statuia prostiei


    moderated avb

dbd:
antoniu argumenteaza parerea ta...
e evident ca poate fi o pura asemanare dar...e absurd sa zici doar ce-ai zis :roll:

Sirius13:

--- Quote from: sevastase on  21 May 2008, 09:07:59 ---Inca ceva semnificativ : rasa umana a fost creata mai intai pe marte apoi pe pamant. La randul lor, reptilienii au ajuns mai intai pe Marte, si apoi pe Pamant. Cea mai mare p[opulatie reptiliana se afla pe Venus. Exista 7 rase reptiliene si nu sunt toti prieteni la catarama asa ca traiesc in comunitati separate. Pe Venus. Nu din intamplare au fost fotografiate cele 7 structuri semisferice pe Venus, structurile semisferice fiind specifice culturii draco.--- End quote ---

Pe venus ?~!  :-D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version