Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

9/11 sau ce se intampla cand deschizi usa care nu trebuie ...

Creat de sevastase, 22 Martie 2008, 18:19:10

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Serban M

Toate dovezile prezentate pe acest forum referitoare la unicitatea coincidentelor ce au luat aparte la 911 sunt absolut corecte si tin sa va sfatuiesc un singur lucru,acela ca mintea umana NU este inca capabila sa inteleaga anumite lucruri.De asemeni tin sa precizez ca in viitorul apropiat tot adevarul va iesi la suprafata.

un clip foarte expresiv 11 sept 1991 :

http://youtube.com/watch?v=BLwbe6R2yIQ

cautati de asemeni illuminati numerology

romulus

Citatacela ca mintea umana NU este inca capabila sa inteleaga anumite lucruri.De asemeni tin sa precizez ca in viitorul apropiat tot adevarul va iesi la suprafata.
----Referitor la mintea umana, cred ca e corect ce  NE SPUI  .
----Cu adevarul care va iesi la suprafata, sa te auda Dumnezeu, ne-ar confirma noua astora, carcotasii, banuielile (hai sa nu zic convingerile ori certitudinile ) dar io unul am devenit mai sceptic in ultima vreme ! Ceea ce nu inseamna ca nu ma rog si eu sa fie asa cum zici ! Da Doamne !
---Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

sevastase

spooky

UN ar putea deschide o investigatie asupra evenimentelor de la 11 septembrie.

Pe 26 februarie 2008 la Parlamantul European a avut loc o conferinta pe seama acestor teme.

CitatFujita spune cã existã o posibilã mobilizare în a avea un organism global sã probeze suspiciunile ce înconjoarã atacurile teroriste.

Membrul Parlamentului japonez Yukihisa Fijita a spus în show-ul Alex Jones cã o nouã potenþialã investigaþie a muºamalizãrii evenimentelor de la 11 septembrie ar putea fi conduse de parlamentarii uniunii globale cu care a fost el in legãtura, sau chiar de Naþiunile Unite.

Fujita, membru al parlamentului, parte a Partidului Democratic Japonez, ºi membru al Casei Consilierilor aparþinând Adunãrii Parlamentare (legislatura naþionalã), a prezentat dovezi care contraziceau varianta oficialã a evenimentelor de la 11 septembrie; în timpul unei ºedinþe de amploare din luna ianuarie a acestui an, desfãºuratã în cadrul comisiei japoneze de apãrare ºi afaceri externe.

Urmând prezentarea lui Fujita în Parlamentul Japonez, el a luat parte de asemenea la o conferinþã la Parlamentul European din Bruxelles, gãzduitã de europarlamentarul italianul Giulietto Chiesa în cadrul cãrora au fost prezentate date viabile despre evenimentele de la 11 septembrie (ambele prezentãri pot fi vizionate la sfârºitul acestui articol).
...

http://www.infocon.ro/stiri/2008/04/onu_un_ar_putea_conduce_o_noua_investigatie_referitor_la_11_septembrie_2001_declara_un_membru_al_p-20080416-109.html
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

sevastase

Citat din: spooky din  16 Aprilie 2008, 05:01:08
UN ar putea deschide o investigatie asupra evenimentelor de la 11 septembrie.

Pe 26 februarie 2008 la Parlamantul European a avut loc o conferinta pe seama acestor teme.

http://www.infocon.ro/stiri/2008/04/onu_un_ar_putea_conduce_o_noua_investigatie_referitor_la_11_septembrie_2001_declara_un_membru_al_p-20080416-109.html
Cam greu pt UN  sa deschida o ancheta cand UN este schela pt noul guvern mondial finantat, infiintat si sub egida acelorasi grupuri de interese care au orchestrat 9/11. Vezi tu...e greu sa tragi laraspundere pe CEI ce controleaza mediile deinformare, judiciarul, legislativul, politia , armata. Intelegi ?

Lupul e paznic la oi. Singura solutie la aceasta situatie globala este sa informam publicul pe orice cale asupra la ce se intampla in realitate si cine sunt cei care creeaza aceasta situatie. De aceea sunt eu pe RUFOn, de aceea exista documentarul de mai sus peyoutube, etc, intelegi tu.

Am postat documentarul de mai sus pentru cei care cunosc imagine si grafica digitala cu adevarat. Pentru ca sunt niste demonstratii socante.

Concluziile sunt simple : S-au tras 2 rachete nu stiu ce tip in WTC, au fost efectiv desenate digital deasupra lor avioane, transmisiile live erau trucate si alterate, toti martorii intervievati in direct au mintit cu o singura exceptie, cele 4 avioane nu au fost decat 2 care au fost terminate tot cu rachete, 2 nici nu au existat vreodata, in pentagon s-a tras tot cu o racheta, si cel mai surprinzator lucru a fost faptul ca , calitatea falsificarii a fost foarte slaba pentru asa profesionisti.

Documentarul exista pe youtube....si este simplu si direct ca bunaziua.

Serban M

Citat din: sevastase din  16 Aprilie 2008, 09:22:25
Cam greu pt UN  sa deschida o ancheta cand UN este schela pt noul guvern mondial finantat, infiintat si sub egida acelorasi grupuri de interese care au orchestrat 9/11. Vezi tu...e greu sa tragi laraspundere pe CEI ce controleaza mediile deinformare, judiciarul, legislativul, politia , armata. Intelegi ?

Lupul e paznic la oi. Singura solutie la aceasta situatie globala este sa informam publicul pe orice cale asupra la ce se intampla in realitate si cine sunt cei care creeaza aceasta situatie. De aceea sunt eu pe RUFOn, de aceea exista documentarul de mai sus peyoutube, etc, intelegi tu.

Am postat documentarul de mai sus pentru cei care cunosc imagine si grafica digitala cu adevarat. Pentru ca sunt niste demonstratii socante.

Concluziile sunt simple : S-au tras 2 rachete nu stiu ce tip in WTC, au fost efectiv desenate digital deasupra lor avioane, transmisiile live erau trucate si alterate, toti martorii intervievati in direct au mintit cu o singura exceptie, cele 4 avioane nu au fost decat 2 care au fost terminate tot cu rachete, 2 nici nu au existat vreodata, in pentagon s-a tras tot cu o racheta, si cel mai surprinzator lucru a fost faptul ca , calitatea falsificarii a fost foarte slaba pentru asa profesionisti.

subscriu si felicitari domnule sevaste pt atitudinea dvs

spooky

Citat din: sevastase din  16 Aprilie 2008, 09:22:25

sevastase... ma scuzi, "teoriile" astea sunt total deplasate, plus ca nu au nici o baza. Putem vorbi de un avion posibil dezintegrat in aer pentru ca rapoartele de atunci indicau urme lasate pe campurile din Pennsylvenia pe o lungime de 10km si ceva... iar la locul impactului nu prea mai vezi ramasite de nici un fel, nici umane, nici ale unor aeronave. Putem vorbi de un cal troian privitor la Pentagon, pentru uite avionul nu e avionul... nu e greu sa scoata oricand cateva filmulete cu un 747 intrant in Pentagon frumos generate pe calculator... Dar restul...

Cu asemenea teorii nu facem nimic decat sa ne dezinformam si sa ne ingropam. Exista zeci... sute... de alte informatii si probe care pot dovedi multe... iti recomand sa imi citesti articolele de pe infocon.ro:
http://www.infocon.ro/articole/2007/09/o_analiza_a_atacurilor_teroriste_de_la_11_septembrie-20070911-3.html
si
http://www.infocon.ro/articole/2007/09/motive_pentru_care_11_septembrie_2001_este_o_conspiratie-20070911-2.html

Dar deja e extrem de deplasat sa spui ca avioanele de la WTC nu au existat si au fost rachete in schimb... si multe altele care le sustii...

Daca UN va conduce sau nu o investigatie... ramane de vazut, eu unul sunt sceptic, cel putin exista oameni, parlamentari si persoane si din politica, din multe tari, care s-au trezit si au descoperit ca exista o musamalizare... drept urmare a avut loc in Parlamentul European acea conferinta pe care o poti urmari.

Astfel de atitudini dauneaza noua celor care facem ceva in aceasta privinta, incercam sa aducem informatii incontestabile asupra unor evenimente... iar noi doi suntem pusi de main-stream-media, in general, in aceeasi oala... dar in fine, aici suntem pe un forum si fiecare are dreptul la opinie...............
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

sevastase

Incerci sa te bazezi pe cei care te mint in cautarea adevarului....gandeste-te la propozitia asta.

Inca ceva :  ai privit toate cele 9 episoade referitoare la 9/11 din care 2 am pus eu mai sus ?

romulus

Citatcei care te mint in cautarea adevarului
----Daca se mai gaseste prin lumea asta vreun ciocoflender care sa creada idiotenia cu "RAZBOIUL  IMPOTRIVA TERORISMULUI" lansata prin maimutoiu' reprezentant legal al SUA si sustinuta tare de  ANGLIA , la fel, tot prin maimutoiul legal, iata  - daca mai era nevoie - inca una :
-----Ex-ambasadorul  Marii Britanii in Uzbekistan pe numele lui CRAIG MURRAY explica cu cuvintele lui, modalitatea prin care MI6 –ul englez si CIA –ul American  obtineau  "informatiile " care au stat la baza asa-ziselor "decizii istorice" de a ataca IRAKUL si apoi toata prosteala cu AL QAIDA .....!!!!
---- Cum : va intrebati nerabdatori ? Cum ? Eeeeeee, e complicat de simplu :
-----PRIN TORTURA  dragilor.
-----Adica se luau niste tipi,  musai musulmani,   care  -probabil - guvernului   lor le sedea in gat , ori chiar simpli indivizi mai religiosi si care erau TORTURATI pana la moarte pentru a semna asa-zise declaratii ce incriminau AL OAIDA de complicitate cu Saddam in procurarea/folosirea de arme   de nimicire in masa (ANM) respective bombe atomice si arme chimice .........
----Retineti  : aceasta dezvaluire apartine unui oficial , unuia care a reprezentat pe rahat/majestatea sa regala .......Brrrrrrrrrr imi vine sa vars !
----Pe zi   ce trece, imi dau seama ca predecesorii  mei,  ofiterii de securitate din anii 50 – 60 ai secolului trecut, care-I bumbaceau si bagau la zdup  p'aia  indicati   de sovietici ca "dusmani ai poporului" : legionari, liberali, taranisti si alti – erau doar niste tipi nevinovati, dulci copilasi, prosti cu diplome, iar actualii  culegatori de informatii sub tortura, sunt adevaratii  salbatici degenerati  demni de epoca necioplita!
Paste fericit tuturor !
----Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

LupinThe3rd

Citat din: romulus din  28 Aprilie 2008, 12:08:23
----Pe zi   ce trece, imi dau seama ca predecesorii  mei,  ofiterii de securitate din anii 50 – 60 ai secolului trecut, care-I bumbaceau si bagau la zdup  p'aia  indicati   de sovietici ca "dusmani ai poporului" : legionari, liberali, taranisti si alti – erau doar niste tipi nevinovati, dulci copilasi, prosti cu diplome, iar actualii  culegatori de informatii sub tortura, sunt adevaratii  salbatici degenerati  demni de epoca necioplita!
Paste fericit tuturor !
----Am zis !
Depinde ce compari cu ce. Daca se ia in considerare experimentul Pitesti, cred ca nu e nici o diferenta...
Citat din: romulus din  28 Aprilie 2008, 12:08:23
----Retineti  : aceasta dezvaluire apartine unui oficial , unuia care a reprezentat pe rahat/majestatea sa regala .......Brrrrrrrrrr imi vine sa vars !
Uite o diferenta: aia din Anglia recunosc. Aia din 50 nu au recunoscut niciodata. Cand au fost amnistiati "politicii" s-a vorbit nu de tortura, ci probabil doar de "exagerari". A doua diferenta: aia iau niste indivizi care stau in gatul guvernelor tarilor lor. In anii 50 comunistii au luat TOT ce le statea in gat, in special intelectualii, preotii greco-catolici si sefii partidelor de opozitie. Lista pe scurt ar fi asa: Petre Tutea, Maniu, Ioan Balan, Radu Gyr.  Pe scurt au "adunat" tot ce puteau. Inclusiv o matusa a carei singura crima impotriva statului a fost sa dea de mancare unui copil ramas singur in casa pentru ca parintii fusesera arestati...
La un moment dat citeam un interviu cu unul din cei care ii pazeau pe detinutii politici: "bateam in ei ca in fasole", "niste banditi", samd...

Urban

Pentagonul a renunþat la acuzaþiile formulate împotriva unui bãrbat despre care se presupusese cã ar fi fost "cel de-al douãzecilea atentator" în atacurile de la 11 Septembrie, a precizat avocatul acestuia.Mohammed al-Qahtani, reþinut la închisoarea militarã americanã de la Guantanamo Bay, Cuba, este unul dintre cei ºase bãrbaþi judecaþi pentru omucidere ºi crime de rãzboi pentru implicarea lor în atentatele din 2001. Bryan Broyles, avocatul militar al lui al-Qahtani, a declarat cã au fost retrase toate acuzaþiile formulate clientului sãu. Procurorii menþin acuzaþiile de implicare în atentatele de la 11 septembrie formulate împotriva a cinci persoane, a precizat Broyles. Acuzarea cere pedeapsa cu moartea pentru inculpaþi, în cazul în care aceºtia vor fi gãsiþi vinovaþi. 

http://www.voxword.com/arhiva.php?IdZi=582&IdStire=39397&IdDomeniu=11