Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

B1TV - 6! Vine presa, 15.05.2008 ora 18:00 - Vaticanul ºi Extratereºtrii

Creat de spooky, 15 Mai 2008, 13:52:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

spooky

Astazi (15 mai 2008 ora 18:00) continua emisiunea Nasul la "6! Vine presa" continuã subiectul, discutat ºi ieri la emisiunea Naºul, cu privire la noile declaratii ale astronomului de la Vatican pe tema extraterestrilor.

Va rog sa contiuam discutia pe tema subiectului si a emisiunii aici, pentru nu a aglomera subiectul de anunt a emisiunilor TV.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

AdiM

Citat din: spooky din  15 Mai 2008, 13:52:54
Va rog sa contiuam discutia pe tema subiectului si a emisiunii aici, pentru nu a aglomera subiectul de anunt a emisiunilor TV.

Din pacate, presa a speculat subiectul lansind formule care creeaza impresii gresite publicului, gen Papa crede in extraterestri (titlu Cancan), si pe chestia asta vorbind cu diversi oameni aflu ca ei au auzit ca Papa ar fi declarat ca el crede in extrerestri. Abia azi am descoperit ca astronomul Vaticanului a facut acele declaratii. De aici, e usor de inteles cum functioneaza mintea ziaristilor, si cit de usor se pot crea imagini gresite printr-un titlu de presa tras de par. Si atunci prin aceeasi metoda ar fi de spus: TOATA redactia Cancan e convinsa ca Papa crede in extraterestri, pornind de la o declaratie a astronomului Vaticanului... :D

Nu ma mira ca Papa e pasionat de S.F. sau ca la Vatican problema extraterestrilor e luata in serios si se cauta o impacare a ei cu teologia. Orice om deschis catre cunoastere este preocupat in primul rind sa cerceteze ceea ce se intimpla, si nu sa refuze ceea ce nu poate intelege. Iar un om care ajunge sa fie Papa, inconjurat de multe minti luminate, nu poate ramine mai prejos decit altii. Presupun ca astronomul Vaticanului nu se hazarda sa emita astfel de opinii daca nu ar fi fost convins ca ele sunt impartasite in cele mai inalte cercuri de la Vatican.

Dar una e sa anunti ca Papa crede in extraterestri, ca si cum el insusi ar fi declarat asta, si alta e sa prezinti adevarul sub un titlu care sa corespunda articolului... Se pare ca la Cancan se practica titlurile false, dar nu e singurul caz din media romaneasca unde se trage de par un subiect doar ca se atraga atentia publicului. Gardul vopsit ascunde un biet leopard, la multe firme de presa. Mai cinstit ar fi sa se spuna direct ca e leopard...

spooky

Tocmai mi-am dat seama ca am facut o confuzie. Emisiunea e "6! Vine presa" si nu Nasul. Nasul a fost aseara.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Rayden

ok..a inregistrat-o cineva ?

daca da, sa o posteze pls.

merci

Rayden

Cautatorul

Citat din: Rayden din  15 Mai 2008, 22:06:33
ok..a inregistrat-o cineva ?

daca da, sa o posteze pls.

merci

Rayden

http://video.google.com/videoplay?docid=814676495347199267&hl=en

Inca da eroare link-ul dar o sa fie procesata in curand si o sa fie accesibila inregistrarea.