Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

X-Testers la Discovery Science

Creat de Cautatorul, 12 Mai 2008, 23:36:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cautatorul


"Credeþi în OZN-uri, creaturi marine subacvatice ºi uriaºi? Pentru cei care cred, dar ºi pentru cei care sunt sceptici, Discovery Channel are programul perfect: "X-Testers". O serie absolut nouã, cu un duet real de tipul "Mulder ºi Scully", care îi poartã pe telespectatori prin toatã lumea, pentru a demonstra sau infirma diverse cazuri de apariþii bizare. "X-Testers" încearcã sã reconstituie evenimente paranormale, prezentând atât dovezile, cât ºi evenimentele în sine, dar într-o manierã amuzantã ºi incitantã pânã la extrem. Seria le prezintã telespectatorilor un duet unic în lumea efectelor speciale: Clark James ºi Patrick Denver, un adevãrat guru în domeniu. De la demonstrarea existenþei fantomelor pânã la stabilirea adevãrului asupra fenomenului de combustie umanã spontanã, aceºti maeºtri ai iluziei strãbat lumea, din Chile pânã în Canada, în cãutarea misterelor paranormale uimitoare, testând în final toate aceste evenimente neexplicate"

Aceasta este descrierea oficiala promotionala a emisiunii.
Concret o echipa incearca sa refaca fotografii si/sau filme ale unor evenimente stranii (fantome, OZN-uri, si alte aparitii).
Baietii vor sa afle cum s-ar fi putut contraface acele fotografii, si uneori chiar le reusesc foarte bine.

Din pacate s-ar putea ca unii, urmarind emisiunea, sa le vina idei in a o face si ei pe interesantii si sa prezinte "fotografii" cu fenomene ciudate.

Cautatorul

Am inregistrat un fragment dintr-o emisiune x-testers despre umanoizi zburatori si cum au reusit sa refaca o inregistrare video cu un presupus umanoid zburator:

http://video.google.com/videoplay?docid=3386105408525835793

Ce parere aveti de aceasta emisiune? Urmareste cineva aceasta emisiune X-TESTERS?