Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vaticanul (JJJ) si fenomenul OZN !!!

Creat de Ronin, 04 Mai 2008, 00:11:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ronin

Eu incercam sa sugerez o analiza a recunoasterii vietii extraterestre de catre Vatican prin faptul ca Observatorul Astronomic al Vaticanului este deservit de ... membrii ai Ordinului Iezuit !

Vezi aceste materiale:

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-siozn-urile.html

http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/ordinul-si-astronomia.html

Redau doar putin:

"Intr-unul dintre aceste articole, Barbato vorbeste despre informatiile pe care le-ar fi primit de la un membru al enigmaticului Serviciu Informativ al Vaticanului, din cadrul Ordinului Iezuit, referitoare la niste observatii legate de o a zecea planeta, care s-ar apropia de sistemul nostru solar, fapt ce ar determina schimbarile de clima la care suntem martori, reactivarea vulcanilor, intensificarea activitatii seismice etc..."


"El spune ca sursa sa, misteriosul personaj de la Vatican, ar lucra in serviciul informativ amintit, in structura  Holy See , si i-ar fi dat nu numai informatii ci si un filmulet cu aceasta planeta, realizat in 1995 de o sonda spatiala numita Siloe, ale carei imagini fusesera transmise unui radio-telescop secret, ascuns intr-o rafinarie din Alaska, administrata de iezuiti.

Ca in filmele SF, sursa i-ar fi vorbit gazetarului italian chiar despre o intalnire de gradul III cu o delegatie extraterestra, petrecuta la Baza Aeriana Muroc, in februarie 1954, la care ar fi participat presedintele american Eisenhower si James Francisc Mc Intyre, episcopul de Los Angeles. Ulterior, Mc Intyre s-ar fi intalnit cu Papa Pius al XII-lea, caruia i-ar fi raportat situatia.

Asa se face ca, in perioada respectiva, acest episcop impreuna cu episcopul de Detroit, Edward Mooney, ar fi devenit principalii coordonatori ai informatiilor dintre SUA si Vatican! Mai mult, intalniri de gradul III ar fi avut loc, de doua ori, chiar la Vatican, mai precis, in gradinile de langa Academia Papala de Stiinte, in prezenta Papei Pius al XII-lea, iar toata operatiunea, numita Secretum Omega, ar fi avut cel mai inalt grad de confidentialitate, comparabil cu secretul Cosmic al NATO ! "
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

emilly

daca exista sau nu pentru extraterestrii notiunea de dumnezeu;ar putea fi posibil  in fond pe acest lucru se bazeaza si cartea generaluiui emil strainu razboiul ingerilor pentru care vo recomand

padme

poate o ai/are careva din intamplare in format pdf??!! :-D

Ronin

Exista si cenzura dar mai ales manipulare !
In cazul de fata s-ar putea sa avem de a face cu o informare cu finalizare reala dar falsa prin continut.
Adica informatia este reala, exista ET, ii vom intalni (poate) curand, un rol semnificativ il va juca institutia catolica (stat-biserica) + SUA, dar identitatea reala a extraterestrilor va fi ascunsa...
Acesta-i motivul pentru care va invit sa analizati originea Vaticanului, spiritul si spionajul sau iezuit in special in SUA...
Exista acolo "cooperari" metafizice care au rolul de a manipula intreaga planeta.
Suntem un conflict in miniatura a "ceva" cu mult mai grav.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Tayka

padme-cartea pe care o soliciþi-Rãzboiul Îngerilor-nu poate fi gãsitã in pdf -dar se vinde prin poºtã -uite aici ºi costã 23lei-:
http://www.buybooks.ro/razboiulingerilor-teoriisicercet.html
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

padme

esti foarte dragut! asa.... puteam sa ma deplasez pana la librarie! :))))))))))))))))) numai ca in cazul meu distanta e cam mare! chiar si pt comanda prin posta!

Cautatorul

"Vatican Pontifical Academy of Sciences va þine prima conferinþã cu privire la viaþa extraterestrã, a cãrei descoperire ar putea avea implicaþii profunde pentru Biserica Catolicã. "

"Academia va organiza o conferinþã de astrobiologie, al studiului vieþii dincolo de Pãmânt, la care vor participa oameni de ºtiinþã ºi lideri religioºi.

...


"La fel cum existã o mulþime de creaturi diferite pe Pãmânt, la fel ar putea fi ºi alte fiinþe, la fel de inteligente, create de Dumnezeu", a declarat pãrintele Jose Funes, astronom iezuit de la Observatorul Vaticanului ºi unul dintre organizatorii conferinþei. "Nu intrã în conflict cu credinþa noastrã pentru cã nu putem pune limite pe libertatea creativã a lui Dumnezeu".

...


Conferinþa Academiei va include mai multe prezentãri a oamenilor de ºtiinþã - nu toþi fiind creºtini - cu privire la descoperirea de planete înafara sistemului soalar, cu privire la dovezile geologice ale Pãmântului primar ºi ale evoluþiei vieþii. Cea mai interesantã ipotezã dezbãtutã va fi însã existenþa vieþii extraterestre pe Pãmânt, desfãºurate fãrã ºtiinþa noastrã. "


http://www.realitatea.net/vaticanul-incorporeaza-extraterestrii-in-planul-divin_661957.html

darksid3

Am impresia ca astia vor sa ne pregateasca pentru ceva.... :-D
11.11

Cautatorul

Extratestru Sfant atasat ca imagine:

:-D :-o :? :lol: :cry: :aliendance:

padme

Citat din: darksid3 din  11 Noiembrie 2009, 19:24:11
Am impresia ca astia vor sa ne pregateasca pentru ceva.... :-D

mda, cam de vreo 100 de ani! :))))))))))))

jean

 Vaticanul a tinut recent o "saptamana de studiu" cu peste 30 de astronomi, biologi, geologi si conducatori religiosi pentru a discuta problema existentei extraterestrilor.
http://www.universetoday.com/2009/11/10/vatican-holds-conference-on-extraterrestrial-life/
Adevarul este dincolo de noi

i1414xy

Citat din: jean din  11 Noiembrie 2009, 20:45:23
Vaticanul a tinut recent o "saptamana de studiu" cu peste 30 de astronomi, biologi, geologi si conducatori religiosi pentru a discuta problema existentei extraterestrilor.

Eu cred ca asta cu "a discuta problema existentei extraterestrilor" au spus-o asa doar de fatada, pt a ascunde de ochiul public unele lucruri secrete de-ale lor. Ei stiu sigur ca nu exista extraterestrii, dar spun contrariul ca sa zapaceasca mintile oamenilor si dup-aia le vor pun pe tava ideile lor masonice , poate se vor folosi si de ozn-urile pe care le au , ca sa sperie lumea si aceasta sa alerge la masoni care le promit pace si protectie, daca vor accepta conditiile lor.

jean

#27
CitatEi stiu sigur ca nu exista extraterestrii
De unde stii tu, ca cei de la Vatican stiu ca nu exista extraterestrii?
Citatpoate se vor folosi si de ozn-urile pe care le au , ca sa sperie lumea si aceasta sa alerge la masoni
Ozn-urile care le au?....Sa inteleg, tu crezi ca toate OZN-urile sunt o creatie umana? Pai daca asa crezi atunci se explica pentru ce nu crezi in existenta extrateresrilor. Ce legatura este intre ozn-uri si masoni? Eu vad ca nu este nici o legatura.
Nu stiu ce surse de informare ai avut, dar cred ca ai acumulat multe informatii false. Si mai ai o mare frica de masoni.
Dupa parerea mea, frica tot nefondata.
Fenomenul OZN exista si nu pote fi negat. Sunt o multime de persoane care au avut contact cu el. Sunt tone de informatii si relatari. Daca numai 10% sau 5% sunt adevarate, atunci el exista. Si sigur exista.
Adevarul este dincolo de noi

i1414xy

Citat din: jean din  16 Noiembrie 2009, 00:14:22
De unde stii tu, ca cei de la Vatican stiu ca nu exista extraterestrii?Ozn-urile care le au?....Sa inteleg, tu crezi ca toate OZN-urile sunt o creatie umana? Pai daca asa crezi atunci se explica pentru ce nu crezi in existenta extrateresrilor. Ce legatura este intre ozn-uri si masoni? Eu vad ca nu este nici o legatura.
Nu stiu ce surse de informare ai avut, dar cred ca ai acumulat multe informatii false. Si mai ai o mare frica de masoni.
Dupa parerea mea, frica tot nefondata.
Fenomenul OZN exista si nu pote fi negat. Sunt o multime de persoane care au avut contact cu el. Sunt tone de informatii si relatari. Daca numai 10% sau 5% sunt adevarate, atunci el exista. Si sigur exista.
Pai papa, presedintele americii si alti mari oameni care fac parte din masonerie, care vor sa conduca lumea , ce crezi ca discuta in intrunirile lor la nivel inalt , secrete? Cum sa-i zapacesca pe oameni. Apoi  pun pe net  filme cu "aliens" cu tot felul de mesaje pt. Pamant.
      Da toate OZN-urile sunt o creatie umana.
   Bine daca tu  crezi in existenta extrateresrilor, atunci spune si mie i-ai vazut, i-ai auzit , i-ai simtit, ti-au spus vreodata ceva, ti-au dat vreo indrumare, si-au aratat intr-un fel cat de mic existentsa?
   Despre legatura dintre ozn-uri si masoni este aceea ca toti cei care au ozn-uri sunt masoni: cei de la Nasa, cei de la Area 51, pres. americii, frantiei , germaniei,angliei si ai altor state sunt toti masoni, care lucreaza in secret si musamalizeaza tot.
   Nu cred ca aminformatii false , ca multe au legatura cu Apocalipsa.
    Desigur ca fenomenul OZN exista

jean

CitatPai papa, presedintele americii si alti mari oameni care fac parte din masonerie, care vor sa conduca lumea
Pai tocmai ei conduc lumea. Nu trebuie sa mai faca ceva in acest sens.
CitatDa toate OZN-urile sunt o creatie umana.
Te-ai gandit vreo data ca in acest spatiu din jurul pamantului si pe Pamant se pot manifesta si alt fel de entitati in afara omului? Acestea existand in mod normal tot in acest univers dar in alte planuri (dimensiuni)? Vezi aparitii si disparitii subite in diverse cazuri. Este posibil ca entitatile respective sa treaca in mod aproape instantaneu in afara simturilor noastre fizice. Din aceasta cauza anumite persoane au sentimentul ca sunt urmarite de cineva dar nu vad pe nimeni. Ei primesc totusi anumite semnale de la acea entitate care in mod normal nu stim sa le decodam. Asta provoaca starea de panica, stii ca este cineva si tu nu poti sa-l vezi.
Citatspune si mie i-ai vazut, i-ai auzit , i-ai simtit, ti-au spus vreodata ceva, ti-au dat vreo indrumare, si-au aratat intr-un fel cat de mic existentsa?
Da, tocmai acesta este motivul pentru care cred ca exista si alte entitati aici. Nu neaaparat extraterestre, dar ar putea fi si extraterestre.
CitatNu cred ca aminformatii false , ca multe au legatura cu Apocalipsa
Ai foarte multe informatii false, Iar legat de apocalipsa, sa stii ca in 2012 nu va fi nici un sfarsit al lumii.

Adevarul este dincolo de noi