Sectiune pentru limba româna > Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO)

Premiera documentarului ENDGAME in Romania

<< < (2/11) > >>

bog2403:
Salut...
Am o altã idee... intraþi pe *** introduceti la search ENDGAME ºi... eu o sã vã urez... vizionare :-o plãcutã. Binenþeles trebuie sã aºteptaþi sã se descarce.
 

Urban:
"In mod gradat, prin reproducere selectiva, diferentele congenitale dintre conducatori si condusi vor
creste pana cand vor deveni aproape specii diferite.
O revolta a plebei ar deveni la fel de negandit ca si o insurectie organizata a oilor impotriva practicii
de a manca carne de oaie."                                                                             
                                                                                    Bertrand Russel

Demiurgul:
Am urmarit documentaru a 3 oara ..superb trebuie sa mentionam ca domnul administrator apare in film ..este o mandrie pentru noi toti ..de pe acest site ...

LupinThe3rd:

--- Quote from: Urban on  30 April 2008, 17:17:21 ---O mostra din documentar...dedicata lui Lupin ...
Cum argumentezi depopularea lui Kissinger ?
Traducerea clipului:
"Depopularea ar trebui sa fie prioritatea principala a politicii externe fata de tarile lumii a treia."
Henry Kissinger, 1974
Acum, este nevoie de o Noua Ordine Mondiala, dar aceasta are caracteristici diferite în diferite parti
ale lumii...Acum, nimic din toate astea s-ar putea sa nu reuseasca de data asta.
Dar pentru mine este un fel de schema dupa care într-o buna zi, în urmatorii ani, o solutie va apare....

--- End quote ---
Daca traducerea este exacta se vorbeste de depopulare si nu de exterminare. Depopularea se poate obtine prin reducerea natalitatii sub pragul mortalitatii. Scaderea natalitatii poate avea loc prin cresterea mortalitatii infantile sau prin reducerea numarului de nasteri. Asta inseamna fie sterlizare fie folosirea metodelor contraceptive. Nu le insir aici ca est baiat mare si ar trebui sa sti despre ce vorbesc.
In acest moment rasfoiesc: Limits to growth a COR. Update-ul facut in 2004. Si acolo se vorbeste de reducerea populatiei. Autorii folosesc o modelare pentru resurse vs populatie. Cea mai optimista suna asa: 8 miliarde la nivelul de trai din UE (anul 2004). Diagramele de la capitolul care se refera la populatie vorbesc de cresterea natalitatii si reducerea mortalitatii. Asta s-a intamplat peste tot in lume. Inca nu am terminat-o pentru ca am dat in biblioteca, in drum spre WC, de Eonul Dogmatic a lui Lucian Blaga. Cum cele mai bune carti se citesc pe WC, nu m-am intors inca la LTG (sa nu se inteleaga ca sunt inca pe wc-u). Cum am uitat-o in masina, norocul lui Urban (care nu se va supara pentru malitiozitatea fina din aceasta fraza), am intrat pe forum si raspund la intrebari.
Am gasit intre timp o carte, exista atat in librarii cat si in format electronic: Eseuri despre iudaism a lui Nicolae Steinhardt. Urban cred ca ti-ar place. Sau poate nu!?


--- Quote from: Urban on  30 April 2008, 20:08:08 ---"In mod gradat, prin reproducere selectiva, diferentele congenitale dintre conducatori si condusi vor creste pana cand vor deveni aproape specii diferite. O revolta a plebei ar deveni la fel de negandit ca si o insurectie organizata a oilor impotriva practicii de a manca carne de oaie."                                                                             
                                                                                    Bertrand Russel

--- End quote ---
Principia Mathematica a lui Bertrand Russel a fost "demolata" de Gödel . Si avea 3 volume. Matematica pura.
Nu stiu anul in care a facut Russel profetia si contextul. Cred ca Russel era mult prea "optimist". Per moment nu s-a reusit emularea creierului si decodarea genomului uman nu inseamna si intelegerea lui. Per moment se cunoaste ca multimea gandurilor e infinita (se demonstreaza matematic)
Per moment nu am vazut nici o reproducere "selectiva" la conducatori si nici la condusi. Se reproduc in continuare prin contact sexual. Se pare ca e mai placut sa te .... decat sa te divizi ca bacteriile. Desi unii dintre noi sigur au aparut prin diviziune...

Revenind la Kissinger si la ce am spus despre el. Am spus ca "Diplomatia" este o carte foarte buna si bine scrisa. Ca daca din punctul de vedere al unora asta este "admiratia pentru Kissinger" nu pot sa spun decat ca le lipseste un oarecare simt talmudic al interpretarii (persoanele din care citez se exclud). Al doilea post important era un articol scris de Mircea Malita. Dupa cum spuneam mai sus exista o problema cu nuantele...

O sa incerc sa vad documentarul. Legat de intalnirea de la Istanbul cred ca am argumentat destul de bine la momentul respectiv.
Cred in continuare ca argumentele din acel moment sunt valide.
Sper ca am
ps: Gödel a demonstrat chiar si existenta lui Dumnezeu: http://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6del%27s_ontological_proof
pps: Am citit offtopic-ul si pot sa spun ca sunt flatat de doua lucruri: Primul, Urban mi-a adresat intrebari iar eu ma simt onorat sa ii raspund iar al doilea ca sunt flatat de faptul ca trebuie sa beau vodca cu Spooky. Nu stiu daca si el e la fel de flatat. CIne stie poate intr-o zi poate nu vodca ci vin, cafea sau chiar apa minerala...

baguvix:
foarte fain si interesant documentarul ... si presupun ca spooky este uploader pe docs ... ii multumesc pt documentar

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version