Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Premiera documentarului ENDGAME in Romania

Creat de spooky, 29 Aprilie 2008, 11:22:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Sirius13

Ronin,fara suparare insa asta e paranoia pura.Alex Jones nu ne'a dus cu nimic din lac in putz,nu a zis nimic de reptilieni(inventie masonica) etc.

tot ceea ce a facut a fost sa fie impotriva NWO,unde vezi tu dezinformare?lasand la o parte CIA si de unde se inspira

Sirius13

#46
Am revazut documentarul in seara aceasta in totalitate

tot ce vreau sa zic este...

Felicitari Paul Dorneanu !  :star: adevaratii luptatori pentru dreptate vor ramane in istorie

theGodfather

Tocmai am vazut documentarul ,,Endgame - Blueprint for global enslavement''. Inca sunt marcat si nu stiu ce cred. Documentarul e foarte bine facut cu foarte multe dovezi scrise. Deasemenea am vazut si cele 2 Zeitgeist. Ce parere aveti, mai poate fi oprit acest plan diabolic? :?

romulus

CitatCe parere aveti, mai poate fi oprit acest plan diabolic?
Scenarii s-au facut si se fac in continuare pe aceasta tema . Despre intentia de a domina lumea a unui grup sau altul, a luat cunostinta mai toata planeta - intr-un fel sau altul .
Cu siguranta ca aceia care planuiesc sa fie stapanii lumii cunosc destule aspecte , hai sa le spunem secrete (la care au acces doar putini, initiatii) iar acest fapt le da - probabil - increderea ca vor avea succes.
Nu trebuie sa uitam insa un lucru monser, ca deasupra tuturor(sclavi ori stapani -  exista un " conspirator" sef, iar acesta nu se stie daca le va aproba actiunile !! Eu unul, ma indoiesc de acest fapt.
Vom trai si vom vedea ! Daca as avea certitudinea ca voi trai cat Matusalem , as avea chiar curaj sa pun un pariu strasnic pe tema asta ......dar cum suntem destul de repede trecatori pe carapacea asta de testoasa, ma abtin .
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

mirela

Inteleg dilema doctorului Raed Arafat, fac parte dintr-o organizatie de voluntari "ambulace corp" si stiu ce inseamna triajul, credeti-ma ca am fost pusa in situatia cind am stiut ca desi merge si vorbeste aceea victima este o bomba cu ceas si tot ce am putut face a fost sa pun verde: adica posibila urgenta.Este situatia de asa natura si nu ai ce face.Avem protocoale ce trebuiesc respectate.Nu exista destul personal medical calificat, iar majoritatea celor care urmeaza un curs de prim ajutor nu sint de gasit in momentele cheie sau nu se implica pentru ca le este teama.

spooky

Discutiile despre Legea Duminicala si celelalte lucruri IN AFARA SUBIECTULUI au fost separate.
Discutiile pe tema aceasta se pot discuta aici:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2381.0.html
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Ronin

Poate binevoiesti, Spooki, sa activezi iarasi topicul cu "Legea Duminicala"..., a trecut de miezul noptii...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.