Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Premiera documentarului ENDGAME in Romania

Creat de spooky, 29 Aprilie 2008, 11:22:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Serban M

#30
Citat din: LupinThe3rd din  03 Mai 2008, 01:16:47
Stiu si eu. Popular e una, faimos e alta, credibil e altceva... Pari destul de tanar daca William Cooper este "acest cooper".
Arunca un ochi pe biografia lui Cooper, citeste cartea si pune in balanta. Incearca sa judeci cand cunosti ambele parti ale "intregului"

well,mai mult ca probabil nici tu nu ai stiut ce vrei sa zici si ai recurs la Psychogenetic Fallacy
take a look here :

POPULARITÁTE s.f. Calitatea de a fi popular (4); p. ext. faimã, renume. – Din fr. popularité. 

referitor la Cooper,cunosc intregul la care faci referire si stiu unde sa ma opresc;daca l-am pomenit intr-un mod mai domestic,asta nu inseamna ca nu sunt constient de istoricul lui;intr-adevar il respect pentru calitatea umana de care a dat dovada si sunt ferm convis ca merita asa zisul trofeu nedecernat al adevaratilor eroi ai libertatii,alaturi de JFK.insa asta tot nu ma face sa nu il vad pe James tot un Cooper contemporan;care este pana la urma sursa injuriilor?faptul ca il promova pe Ron Paul? sa fim seriosi trebuie sa respectam aceste varfuri cat timp le mai avem langa noi

Ronin

Redau cateva 'randuri' din "Nasii-Perdele":

"Iezuiþii au instruit anumiþi evrei, care erau loiali papei, sã scrie un document numit "Protocoalele Sionului"(6). Când a fost publicat, europenii au devenit cumplit de furioºi."

"De aceea au fost publicate aºa de multe cãrþi care demascau comunismul, comisia trilateralã, imperiul Rockefeller, sionismul, iluminaþii, opus dei, clubul de la Roma, etc. Partea tragicã este cã cei mai mulþi dintre scriitori ºi cei ce-i urmeazã, sunt orbi la faptul cã Roma a creat cele mai multe dintre aceste organizaþii, precum ºi pe cele ce luptã împotriva lor. Este un joc imens."

Nu vi se pare suspect (cel putin) ca in ultima vreme piatza a 'explodat' prin aparitia multor 'materiale' anti-masonice...sau 'demascatoare'...plus paradele masonilor televizate...
Istoria se repeta...masonii sunt 'diversiunea' iezuitilor...interesant (si grav) este faptul ca ei, iezuitii, s-au folosit de acest aparat de propaganda DOAR in 'pragul' unor evenimente importante la nivel international...
Oricum, un lucru este sigur, se incearca sa fim pusi pe un teren (sens) gresit ca prin actiunile noastre (unite) sa sustinem 'proiectele' Vaticanului (Iezuitilor)... nu la nivel de grup ci la nivel de planeta...
Deasemenea sunt constient ca unii, in mod inconstient, sustin proiectele iezuite deoarece ei cred ca au 'descoperit' adevaratul inamic...stapanii din umbra...etc... efortul 'nostru' de a 'avertiza' lumea vis a vis de 'pericolul' masonic face din 'noi' instrumente (inconstiente) in marele aparat de propaganda iezuita...
Stiu ca unii se pot simtii raniti in 'orgoliul' propriu... dar luati 'lucrurile' cu calm si rabdare si cred eu ca vom intelege altfel istoria sau politica internationala...

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

LupinThe3rd

http://www.cotidianul.ro/doctorii_americani_intocmesc_lista_mortii_batranii_si_bolnavii_mintal_sunt_primii_sacrificati_in_cazul_unei_epidemii-45010.html
CitatUn grup influent de medici de peste ocean, compus din membri ai unor universitãþi prestigioase, agenþii guvernamentale ºi militare, a propus o listã neîndurãtoare de recomandãri privind pacienþii care nu trebuie trataþi în cazuri extreme, de genul pandemiilor, informeazã Associated Press.

Lista nãpãstuiþilor de soartã îi numãrã pe cei cu ºanse slabe de supravieþuire pe termen lung, inclusiv persoane cu vârste peste 85 de ani, oameni cu traumatisme acute, printre care leziuni foarte grave de pe urma accidentelor rutiere ºi a schimbului de focuri de armã, pacienþi peste 60 de ani cu arsuri severe, oameni cu boli mintale severe sau cu boli cronice grave, cum ar fi criza cardiacã sau diabetul prost controlat. Publicitate

Proiectul se vrea a fi un ghid pentru spitale, astfel încât ,,toþi sã gândeascã la fel" atunci când se confruntã cu o epidemie de gripã sau cu un alt dezastru medical larg rãspândit.

Raed Arafat, medicul care a înfiinþat serviciul SMURD, acum subsecretar de stat în Ministerul Sãnãtãþii (MS), spune pentru Cotidianul cã asemenea criterii clare de triaj în situaþii de acest gen sunt necesare ºi în România. ,,Conceptul este de a trata ºi de a salva cel mai mare numãr de oameni, acesta este conceptul de intervenþie în dezastre", explicã el.

Proiectul vrea sã asigure cã resursele limitate ale spitalelor - atât ventilatoare ºi medicamente, cât ºi medici ºi infirmiere - sunt folosite uniform ºi obiectiv. ,,Dacã un eveniment medical critic, în masã, s-ar întâmpla mâine, numeroºi oameni internaþi ce depind de condiþiile obiºnuite de îngrijire medicalã pentru supravieþuire ar putea fi privaþi de intervenþii care sã-i þinã în viaþã, din cauza deficitului de provizii sau personal", aratã raportul medicilor. Pentru a se pregãti, spitalele ar trebui sã desemneze o echipã de triaj, cu rolul de a decide cine va fi sau nu salvat.

Lawrence Gostin, expert legal în sãnãtate publicã, spune însã cã aceste recomandãri pot încãlca legile federale ale discriminãrii pe criteriul vârstei ºi a persoanelor cu dizabilitãþi. Urmate pânã la ultimul punct, asemenea reguli ar exclude îngrijirea celor mai sãraci ºi dezavantajaþi dintre cetãþeni, ce suferã disproporþionat de pe urma bolilor cronice ºi a dizabilitãþilor, mai spune el. Pe de altã parte, James Bentley, prim-vicepreºedinte al Asociaþiei Spitalelor din America, spune însã cã raportul va ajuta spitalele sã-ºi configureze propriile planuri de pregãtire, fãrã sã urmeze toate sugestiile. În plus, ne explicã Raed Arafat, grupul medical trebuie sã-l înainteze forurilor internaþionale. ,,S-ar putea ca anumite organizaþii sã nu valideze aceste criterii, sã spunã: aici trebuie sã modificãm un pic, pentru cã nu considerãm cã e etic sau moral. Nu cred cã este forma finalã".

Fondatorul SMURD reclamã probleme mari cu etica în medicina de dezastre, dând ºi un exemplu. ,,Mã duc la un accident ºi am patru victime, eu sunt singurul medic. Am doi în stop cardiac ºi doi în stare foarte gravã, ce pot intra în stop cardiac. Pe cei doi în stop cardiac îi declar imediat decedaþi ºi mã ocup de cei care ar putea sã intre în stop cardiac. Când ai un dezastru ºi mai multe victime decât posibilitãþile tale de a trata, este singura situaþie în care spui: trebuie sã fac triaj", spune medicul român de origine palestinianã.

,,În cazul unei pandemii de gripã aviarã, toatã lumea ºtie cã nu se va putea – lucru foarte clar pe plan mondial – trata toatã lumea. Resursele vor fi sub nevoi". Iar pacienþii cu probleme foarte grave, continuã el, dacã nu vor fi rãpuºi pandemiei, sigur vor muri din cauza afecþiunilor de care suferã. ,,Atunci medicul spune: eu, cu resursele mele limitate, dau prioritate celor care nu sunt în aceste grupuri. Aceasta nu înseamnã însã cã renunþ la aceste grupuri. Dacã am resurse destule îi tratez ºi pe ei, dar nu le dau prioritate de tratament". În ceea ce priveºte România, nu s-au reglementat încã criterii clare în cazul pandemiilor, deºi au fost discutate în Comisia de Urgenþã a MS. ,,Dar aceasta nu înseamnã cã nu avem nevoie de asemenea reglementãri", conchide Arafat.

Interesanta problema ridicata de Raed Arafat:
Citat
,,Mã duc la un accident ºi am patru victime, eu sunt singurul medic. Am doi în stop cardiac ºi doi în stare foarte gravã, ce pot intra în stop cardiac. Pe cei doi în stop cardiac îi declar imediat decedaþi ºi mã ocup de cei care ar putea sã intre în stop cardiac.


Cautatorul

Endgame, subtitrat in romaneste, este disponibil pentru descarcare

http://ro.altermedia.info/general/endgame-subtitrat-in-romaneste-este-disponibil-pentru-descarcare_8520.html

"In urma succesului inregistrat la proiectia de vineri, 9 mai, cu premiera documentarului "Endgame", si a solicitarilor participantilor la eveniment, organizatorii (Altermedia si Infocon) va pun la dispozitie, integral, pentru descarcare de pe internet, filmul "Endgame", cu subtitrare in limba romana.

http://earhiva.info/endgame/

Filmul va fi disponibil pana pe 14 iunie 2008. Descarcare/vizionare placuta!

Persoanele doritoare sa organizeze (oriunde in tara) proiectii ale acestui documentar si discutii pe marginea lui, sunt rugate sa se adreseze Altermedia sau Infocon, care multumesc, inca o data, realizatorului Alex Jones pentru colaborare si permisiunea utilizarii filmului."

Cautatorul

Citat din: LupinThe3rd din  02 Mai 2008, 22:18:40
Link-ul asta: http://spirituallysmart.com/Jones-CIA.htm zice ca Alex Jones ar fi si el in tabara care trebuie. Adica CIA.
Al doilea link: http://www.youtube.com/watch?v=NAgTFWglHrc indica in titlu ca William Cooper, un fel de tatal lor in teoria conspiratiei, il denunta pe Alex Jones.
Bingo!
Iar acum, mai in gluma mai in serios, urmeaza teoria mea (nu o luati in serios deloc): Alex Jones e agent CIA si la Istanbul s-a intalnit cu Paul, care este si al agent. Cal troian infiltrat care conduce RUFOn si controleaza InfoCon. Actualmente se ocupa de deraierea Altermedia. Impreuna s-au intalnit la Istanbul unde prin faptul ca au atras media alternativa asupra lor au acoperit in realiteate intalnirea Bilderberg... Din acest motiv "urmareste" Jones intalnirea...
QED  :evil: .
Nu luati ce am spus in serios. Dar ganditi-va ce informatii au venit de la Istanbul care nu au fost in presa inainte. Chiar glumesc :D. Daca Paul raspunde la acest mesaj inseamna ca vrea sa acopere ceva. Daca nu raspunde atunci ascunde ceva... Tic, tac, tic, tac, Trrrrrrr!  Glumesc. Nu ma  luati si voi in serios, dar totusi  :-)

Pentru a se ascunde adevarata conspiratie, se lanseaza 1000 de teorii ale conspiratiei, astfel incat cea corecta sa fie innecata de informatii, ipoteze, etc. Unii chiar primesc bani pentru asta.

Spooky dar tu de unde ai bani sa mergi in atat de multe locuri, sa inchiriezi sala pentru vizionare filme, etc. ? Sponsori?  :evil: :-D :evil: :-D

Acum pe bune, dar si eu am avut si inca mai am impresia ca infocon e un site de dezinformare. Aroganta este specifica baietilor cu ochi albastri... Bluemoon... si s-a nascut o noua teorie a conspiratiei.

Apropo cum se face ca Jurnalul National a distribuit atatea informatii despre grupul Bilderberg?

contemplatorul


Dragilor,

atat cei PRO, cat si cei CONTRA !

Eu va propun sa nu va mai lasati INHIBATI, nici unii si nici ceilalti:

Puneti urgent pe tapetul forumului tot ce puteti voi ca sa dati mai bun !

SELECTIA NATURALA isi va spune cuvantul in declararea INVINGATORILOR !

Cautatorul

Singurul despre care stiu ca nu lucreaza pentru cineva ci isi exprima propriile opinii sunt eu. Nu exclud ca as putea fi manipulat fara sa stiu.
Restul n-au decat sa fie orice, dar sa nu o facem pe luptatorii pentru libertate (inclusiv de exprimare) si apoi sa avem impresia ca discutiile pe forum sunt prea libere.

Si-am incheiat.

Intrucat mesajul meu initial a fost acoperit de discutii off-topic, repet informatia:

Endgame, subtitrat in romaneste, este disponibil pentru descarcare

http://ro.altermedia.info/general/endgame-subtitrat-in-romaneste-este-disponibil-pentru-descarcare_8520.html

"In urma succesului inregistrat la proiectia de vineri, 9 mai, cu premiera documentarului "Endgame", si a solicitarilor participantilor la eveniment, organizatorii (Altermedia si Infocon) va pun la dispozitie, integral, pentru descarcare de pe internet, filmul "Endgame", cu subtitrare in limba romana.

http://earhiva.info/endgame/

Filmul va fi disponibil pana pe 14 iunie 2008. Descarcare/vizionare placuta!

Persoanele doritoare sa organizeze (oriunde in tara) proiectii ale acestui documentar si discutii pe marginea lui, sunt rugate sa se adreseze Altermedia sau Infocon, care multumesc, inca o data, realizatorului Alex Jones pentru colaborare si permisiunea utilizarii filmului."

sevastase

 "The Hegelian Dialectic is a technique commonly used to bring about a desired result. It is a three step process as follows...

        *

          Thesis - A problem is intentionally created
        *

          Antithesis - Opposition to the problem is created
        *

          Synthesis - The desired result is brought in as a solution


sevastase

Premiera a avut loc cu acordul si prin directia fortelor ce controleaza mersul lucrurilor. Rufon a fost acolo in primul rand.


Nu e nimic socant in documentar. Ceea ce traim noi zi cu zi este socant.

Ronin

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Serban M


Ronin

NWO 'propavaduita' de Alex Jones este un 'instrument' care are rolul de a conduce-directiona 'lumea' din ...lac in putz !!!

Asta inseamna ca suntem speriati (se creaza unitatea) cu un anumit tip de NWO pentru a accepta adevarata NWO care se vrea 'implementata'... in acest sens, acest baiat Alex Jones, este un instrument...asa cum pot fi toti cei care se alatura 'evangheliei' lui...

Am spus din lac in putz deoarece nici una din cele doua NWO nu este ceea ce omul si-ar dori... puteti vedea la 'lucru' strategia Hegeliana... Iezuitii/Vaticanul se vor bucura pentru scurta durata de reusita lor 'inteleapta'...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

contemplatorul

Ronin=Samuraiule,

Felicitari pentru luciditate.

Eu te ineleg perfect, ca te-ai saturat ca sa fii MERCENAR, si ca ai vrea ca sa te retragi in linistea si satisfactia vietii unui AGRICULTOR.

Ai dreptate, inainte de a ne alatura luptei lui Alex Jones, trebuie ca sa-l rugam sa ne dez_valuie daca are deja facut si care este exact: planul B.

Ronin

http://www.youtube.com/watch?v=BkInIz3bkY8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oDUMp0OniVI&feature=related

Alex Jones se 'inspira' din cartea Iezuitului Malachi Martin care a scris, prin 1990, cartea "Cheile acestui sange"...

« Exista o carte, scrisa de un fost Iezuit (Malachi Martin - rang inalt), " Cheile acestui sange-Keys of this blood" in care spune ca exista in lume o lupta pentru dominatie...o lupta intre cele 3 mari puteri mondiale - comunismul, capitalismul si catolicismul (CCC).
El prevede, in esenta, ca, in jurul anului 2000 !!!, numai una (1) dintre aceste trei (3) va ramane, ea fiind Biserica Romano-Catolica, avandu-l in frunte pe Papa.

A urmat "Sfanta Alianta" - 1984 , sub pretextul 'dusmanului comun (comunismul)... refacerea legaturilor SUA cu Vaticanul...Ronald Reagan fiind mason (grad 33), deci instrument Iezuit.

(Reamintesc ca aceasta 'ruptura' intre SUA si Vatican de 117 ani a avut loc in 1867 deoarece in asasinarea Presedintelui SUA de atunci, Abraham Lincoln, a fost demonstrata implicarea Vaticanului (Iezuiti/Cavaleri de Malta), situatie care a dus la ruperea relatiilor diplomatice.)

"Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun (controlat din 1814 de Iezuiti) , ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei"

(Melady, The Ambassador's Story, The United States and the Vatican in World Affairs, p.42,43).
Thomas P. Melady, ambasador oficial SUA la Vatican, din 1989-1993.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.