Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Premiera documentarului ENDGAME in Romania

Creat de spooky, 29 Aprilie 2008, 11:22:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

#15
...din recomandarile lui Kissinger....
Mai marii lorzi ai dictaturii stiintifice continua fara mila un razboi impotriva celor mai neajutorati dintre noi.
In Dec. 1974, guvernul SUA a facut din reducerea populatiei lumii a 3-a o problema centrala a securitatii nationale.

Planul de operatie intitulat: Memorandum de Studiu al Securitatii Nationale 200, a fost pur si simplu o regurgitatie a Comisiei Britanice a Populatiei creata de King George VI al Angliei in 1944, care in mod deschis a afirmat ca populatia natiunilor lumii a 3-a reprezinta o amenintare la adresa monopolului puterii globale al elitei internationale.

Planul SUA autorizat de Kissinger a tintit 13 tari cheie unde erau necesare reduceri masive de populatie.
Kissinger a recomandat ca imprumuturile F.M.I si de la Banca Mondiala sa fie date pe conditia ca natiunile
sa initieze programe agresive de control al populatiei cum ar fi sterilizarea.

Kissinger a recomandat deasemenea ca mancarea sa fie folosita ca o arma si ca insigarea razboaielor era deasemenea un instrument ajutator in reducerea populatiei.
(Tare mult seamana cu perioada '80 a lui Ceasca)

Textul inclinat este traducerea clipului...

Serban M

#16
lupin & bluemoon :

conform DEX,cuvintele ''depopulare'' si ''exterminare'' sunt perfect distincte;insa intr-un context dat,cuvantul depopulare este aproape identic ca sens cu exterminare

si se folosesc reciproc unul de celalalt.

Ex : ''a extermina o particica din populatie cu ajutorul unor virusi'' = depopulare (valabil repetitiv)

*de sine statator

LupinThe3rd

Am ascultat fragmentul (nu am codec pe laptop) si acest fragment indica confirma cele spuse de mine: reducerea populatie iar ultimul cuvant este sterilizare. Nu se vorbeste despre exterminare... Multumesc de *avi. Traducerea ta confirma cele intelese de mine si cele citite de mine de-a lungul timpului. Mersi fain...
@Sirius13: cea mai periculoasa idee e sa te joci baubau cu virusii de genul gripa si cu virusi gen Ebola. Problema e faptul ca se transmit foarte repede si au o perioada de incubatie foarte scurta. Sa prespunem ca se doreste depopularea unei zone. Exista totdeauna un risca ca o persoana infestata dar in perioada de incubatie sa se urce intr-un avion si sa ajung intr-un oras mare. De ex. din jungla africana in NY. La inceputul sec. XX lucrurile eramai simple. Bananaiau cu vapoare, samd si dura ceva calatoria. In acest moment lucrurile s-au schimbat. In cateva ore poti sa ajungi din mijlocul junglei la Frankfurt unde sa tusesti in mijlocului unui grup de turisti din SUA care fac tranzit (fara a mai presupune ca tusesti in avion) la Frankfurt. Samd. Daca luam cazul gripei lucrurile stau si mai prost. Virisul gripei, dupa stiinta mea, este un "cameleon" genetic care se schimba de la un an la altul. Vaccinul se prepara pe baza virusului din anul trecut incercand sa se genereze o noua tulpina. Exista ani in care vaccinul nu se potiveste cu virusl care zburda. Tu ai lansa un virus de gripa mutant cu scopul de a decima populatia dintr-un loc fara a fi sigur ca din respectivul virus in anii urmatorii nu vor fi mutanti din ce in ce mai periculosi?Eu nu... Poti sa vinzi AKM-uri, poti sa dai cu Little Boy dar nu poti sa arunci in natura ceva care nu poti controla. Iar Viata nu o putem controla. Nici macar cele mai simple organisme cum sunt paramecii, nu stim ce este si nu stim cum lucreaza Natura. Omenirea nu a reusit sa emuleze nici macar creierul uman sau sa inteleaga intregul sistem genetic...

Serban M

#18
dupa cum ai spus,vezi ebola *virus ce isi face treaba de cateva secole cu acelasi scop.este mana omului,acest lucru trebuie acceptat.

repet,exterminarea la propiu ar fi absurda si ar implica o revolta de proportii in randul 'plebei'.Procesul de care vorbim este unul amplu si foarte lent ,avand mai degraba ca scop indobitocirea si molesirea populatiei decat exterminarea (trecut).ce urmeaza ramane de vazut  datorita faptului ca deabea prin 2007 s-a ingrosat gluma (vezi chemtrails).

de vazut :

http://youtube.com/watch?v=NpFu_bYkomc

LupinThe3rd

Citat din: Sirius13 din  02 Mai 2008, 15:42:29
dupa cum ai spus,vezi ebola.este mana omului,acest lucru trebuie acceptat
Dupa cate am citit eu nu. Se pare ca este unul din acele virusuri care se plimba de la animal la om. Eu nu sunt virolog de profesie asa ca pot sa spun din cele citite, probabil ca si tine. Exista mai multe variante de virus, care seamana intre ele enorm de mult. Virusul a erupt dupa stiinta mea undeva in Congo, in momentul in care sosele au inceput sa patrunda din ce in ce mai adanc in jungla. Am citit ca in timpul razboiului rece s-a discutat in ambele tabere probleme unei arme biologice, dar faptul ca e un virus "idiot" care is distruge gazda in totalite si faptul ca e posibil sa se transmita prin aer au facut ca sa fie privit cu mari rezerve. Vorba aia nu sti din ce parte bate vantul. Acele timpuri stateau sub descurajarea nucleara cand ambele tabere erau ghidate da calcule foarte precise. Lumea era impartita in doua iar confilectele erau in zonele periferice: Afganistan, Chile,samd. Vremurile au trecut, multi din USA si Rusia regreta enorm acele vremuri. SUA a avut controlul global pentru cativa ani dar lumea a inceput sa se faramiteze, China sa creasca, samd. Vecinii nu isi vorbesc intre ei, samd. NU stiu unul ce face celalalt. Intr-o astfel de lume sansa de a aparea ticniti de tot felul e destul de mare. Cum shitii si sunniti in Irak isi pun bombe unii altora in numele luptei impotriva USA posibilitate ca un ticnit sa foloseasca asa ceva daca are la indemana asa ceva e mare. Daca crede ca in acest fel Iisus va veni pe Pamant o va face.
Privind pe forum am vazut ca lumea e convinsa exista  monstrii, extraterestrii de diverse forme si marimi, samd. De ce nu ar putea Natura face singura unul din cele mai primitive virusuri letal?

Kymosabe

Citat din: LupinThe3rd din  02 Mai 2008, 16:01:02
De ce nu ar putea Natura face singura unul din cele mai primitive virusuri letal?

Lupin cred cã asta a fost o intrebare retoricã .
Normal cã Natura poate zãmisli astfel de viruºi . Un exemplu este gripa spaniolã , care a apãrut imediat dupã terminarea primul rãzboi mondial ºi a fãcut , oficial ,  aproximativ 50 de milioane de victime .
Deci întrebare nu este dacã , ci când se va mai întâmpla. :wink:
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

spooky

Partial sunt de acord cu Sirius... daca vorbim de masuri de depopulare, nu vorbim doar de masuri anti-cresterea si o reducere "naturala" a populatiei (asta vedem si in Romania si in alte tari... nu zic in momentul de fata ca asta e un rezultat a cestor mari planuri, dar indirect poate)... dar, daca ne jucam de-a cuvintele, devenim politicieni, pentru ca oricat de negru pe alb ar fi, putem pune totul in nuante de gri.

In concluzie, sunt de acord ca a depopula, conform Kissinger si elitei, Bilderberg etc, implica si exterminarea populatiei prin introducerea de agenti directi sau indirecti care duc la rate de mortalitate crescute, premature etc.

Conform aceluiasi dictionar indicat de bluemoon, dar incomplet citat, citez:

CitatDEPOPULÁRE, depopulãri, s.f. Acþiunea de a depopula ºi rezultatul ei; reducere a populaþiei unei þãri, a unei regiuni etc. – V. depopula.

depopuláre s. f. → populare

DEPOPULÁRE s.f. Acþiunea de a depopula ºi rezultatul ei; scãdere, dispariþie a populaþiei (unei þãri, a unei regiuni etc.). [Var. despopulare s.f. / < depopula].

DEPOPULÁ, depopulez, vb. I. Tranz. (Despre calamitãþi) A reduce numeric sau a distruge în mare parte populaþia unei þãri, a unei regiuni. – Din lat. depopulare. Cf. fr. d é p e u p l e r, it. d e p o p o l a r e.

A depopula ≠ popula

depopulá vb., ind. prez. 1 sg. depopuléz, 3 sg. ºi pl. depopuleázã

A DEPOPUL//Á ~éz tranz. (teritorii, regiuni) A lipsi de populaþie în mod violent. /<lat. depopulare

DEPOPULÁ vb. I. tr. A distruge, a nimici o mare parte din populaþia unei þãri, a unui teritoriu etc. [Var. despopula vb. I. / < de + popula, cf. it. depopolare].

DEPOPULÁ vb. tr. a distruge o mare parte din populaþia de plante, animale sau oameni dintr-un teritoriu. (< lat. depopulare)
http://dexonline.ro/search.php?cuv=depopulare

Deci, daca vorbim de depopulare, nu inseamna exterminare, dar putem spune exterminare a majoritatii sau a 90% din populatie.

Dar ai sa vedem ce zic unii asa-zis-profesori, cum ar fi profesorul Pianka:
http://www.infowars.com/articles/science/pianka_dr_death_religion_of_genocide.htm
http://www.infowars.com/articles/life/pianka_kill_90_percent_echos_un_elite_ngo_policies.htm

"Standing in front of a slide of human skulls, Pianka gleefully advocated airborne ebola as his preferred method of exterminating the necessary 90% of humans, choosing it over AIDS because of its faster kill period. Ebola victims suffer the most tortuous deaths imaginable as the virus kills by liquefying the internal organs. The body literally dissolves as the victim writhes in pain bleeding from every orifice."
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Nox

Am început sã ne lovim de bariere lingvistice... aºa cã poate ar fi mai corect "reducerea numãrului de... cu... " pentru cã pânã la urmã totul se rezumã la cifre ºi procente.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Ronin

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

LupinThe3rd

Link-ul asta: http://spirituallysmart.com/Jones-CIA.htm zice ca Alex Jones ar fi si el in tabara care trebuie. Adica CIA.
Al doilea link: http://www.youtube.com/watch?v=NAgTFWglHrc indica in titlu ca William Cooper, un fel de tatal lor in teoria conspiratiei, il denunta pe Alex Jones.
Bingo!
Iar acum, mai in gluma mai in serios, urmeaza teoria mea (nu o luati in serios deloc): Alex Jones e agent CIA si la Istanbul s-a intalnit cu Paul, care este si al agent. Cal troian infiltrat care conduce RUFOn si controleaza InfoCon. Actualmente se ocupa de deraierea Altermedia. Impreuna s-au intalnit la Istanbul unde prin faptul ca au atras media alternativa asupra lor au acoperit in realiteate intalnirea Bilderberg... Din acest motiv "urmareste" Jones intalnirea...
QED  :evil: .
Nu luati ce am spus in serios. Dar ganditi-va ce informatii au venit de la Istanbul care nu au fost in presa inainte. Chiar glumesc :D. Daca Paul raspunde la acest mesaj inseamna ca vrea sa acopere ceva. Daca nu raspunde atunci ascunde ceva... Tic, tac, tic, tac, Trrrrrrr!  Glumesc. Nu ma  luati si voi in serios, dar totusi  :-)

spooky

#25
e veche pagina aia... da de unde ai aflat ca Alex Jones a fost la Istanbul?

ce tare, cum de nu mi-a trecut prin cap???

si sa nu-l uitam pe Daryl Bradford Smith, tatal nu stiu cui, the french who talks english real nice (The French Connection radio show), care ii denunta pe toti si pe nimeni...
http://iamthewitness.com/Alex-Jones-summary.html

more?...
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Serban M

#26
fara suparare,imi e imposibil sa-l vad pe jones intr-o asemenea ipostaza.haideti sa ne folosim putin si de logica pe care o impune,nu a promovat nici un curent iesit din comun si tot ce a facut in plus fata de altii a fost tupeul pe care l-a avut ,ulterior publicitatea obtinuta l-a adus aici ,in punctul in care esti tavalit/murdarit dupa o asemenea cariera virtuala

LupinThe3rd

#27
Citat din: Sirius13 din  03 Mai 2008, 00:05:43
fara suparare,imi e imposibil sa-l vad pe jones intr-o asemenea ipostaza.haideti sa ne folosim putin si de logica pe care o impune,nu a promovat nici un curent iesit din comun si tot ce a facut in plus fata de altii a fost tupeul pe care l-a avut ,ulterior publicitatea obtinuta l-a adus aici ,in punctul in care esti tavalit/murdarit dupa o asemenea cariera virtuala
@Siriu13: Nu stiam ca Jones a facut mare tamtam cu Y2K. Si ca a dat rau pe langa... Cat traieste omul invata...
Nu stiu ce sa zic. Cel care vorbeste de el pe youtube e William Cooper http://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper ...
Minte Cooper sau nu? Nu stiu cine sunt ceilalti care afirma ca Jones ar fi agent dar Cooper e totusi unul din numele faimoase...
@Spooky:
Citat din: spooky din  02 Mai 2008, 22:43:10
da de unde ai aflat ca Alex Jones a fost la Istanbul?
ce tare, cum de nu mi-a trecut prin cap???
si sa nu-l uitam pe Daryl Bradford Smith, tatal nu stiu cui, the french who talks english real nice (The French Connection radio show), care ii denunta pe toti si pe nimeni...
http://iamthewitness.com/Alex-Jones-summary.html
more?...
Nu imi spune nimic numele. Problema este ca unul din acuzatori e Cooper...

Serban M

nu are nici o credibilitate in plus fata de alex jones acest cooper doar pentru faptul ca e ''faimos''

LupinThe3rd

Citat din: Sirius13 din  03 Mai 2008, 01:06:14
nu are nici o credibilitate in plus fata de alex jones acest cooper doar pentru faptul ca e ''faimos''
Stiu si eu. Popular e una, faimos e alta, credibil e altceva... Pari destul de tanar daca William Cooper este "acest cooper".
Arunca un ochi pe biografia lui Cooper, citeste cartea si pune in balanta. Incearca sa judeci cand cunosti ambele parti ale "intregului"