Sectiune pentru limba româna > Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO)

Premiera documentarului ENDGAME in Romania

(1/11) > >>

spooky:
„JOC FINAL”, UNUL DINTRE CELE MAI APRECIATE DOCUMENTARE ALE ANULUI 2007, ARE PREMIERA IN ROMANIA

Comunicat de presã

Asociația Altermedia și Infocon.ro vã invitã la premiera în România a unuia dintre cele mai bine cotate documentare din 2007: „Endgame” („Joc final”), în regia lui Alex Jones. Proiecția va avea loc la Sala Union a Cinematecii Române, strada Ion Câmpineanu 21, vineri 9 mai 2008, orele 18,30. Filmul este subtitrat în limba românã. Intrarea este liberã.

Sinopsis
Intr-o Nouã Ordine Mondialã, un Guvern unic este doar începutul. Ajuns la putere, acesta își va pune în aplicare planul de exterminare a majoritãții populației lumii, în timp ce va asigura unei infime elite o viațã lungã și fãrã griji, cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Acesta este terifiantul scenariu analizat în “Endgame” („Joc final”), cel mai recent documentar al jurnalistului și regizorului american Alex Jones, cunoscut pentru incisivitatea și constanța cu care urmãrește cele mai incomode subiecte.

„Joc final” este, in fapt, o cronologie a cursei spre puterea absolutã a unui numãr foarte restrâns de oameni – astãzi, mai aproape ca niciodatã de țelul lor.

Alex Jones documenteazã în „Joc final” evenimente în desfãșurare, precum un apropiat colaps al Statelor Unite ale Americii și formarea Uniunii Nord-Americane, structura care va pune capãt suveranitãții naționale a statelor din America de Nord și care va forma, împreunã cu Uniunea Asiaticã și Uniunea Europeanã, nucleul viitoarei Guvernãri Unice Mondiale.

Totodatã, Jones și echipa sa urmãresc de câțiva ani reuniunile secrete ale Grupului Bilderberg și pregãtirile pe care membrii acestuia le duc pentru declanșarea celui de-Al Treilea Rãzboi Mondial.

Documentarul include imagini video și interviuri de la reuniunea din 2007 a Grupului Bilderberg din Istanbul, Turcia, imagini realizate de cãtre Paul Dorneanu, primul jurnalist român ce s-a deplasat la o reuniune a Grupului Bilderberg.

Documentarul mai atrage atenția cã adepții malthusianismului și eugeniei au preluat controlul asupra guvernelor lumii și sunt pe pragul de a începe o politicã de depopulare forțatã, cu scopul exterminãrii majoritãții locuitorilor planetei.

Pentru o mai bunã înțelegere a originii acestor evenimente, „Joc final” ne propune și o incursiune cuprinzãtoare în trecutul recent, arãtând cum elitele globaliste au sprijinit dictaturile și finanțat cele mai sângeroase rãzboaie, pentru a clãdi, pe ruine, o Nouã Ordine Mondialã, primul Imperiu Mondial adevãrat, în care libertatea va fi doar o amintire. Mass media, aflatã sub controlul acelorași elite, ascunde de decenii informații cruciale, pentru a pãstra secret programul de dominație asupra întregii lumi, spãlând în schimb creierele oamenilor cu spectacole de divertisment de cea mai joasã spețã.

Niciodatã pana acum vreun documentar nu a reușit sã semnaleze mai convingãtor și mai alarmant planurile din agenda celor care doresc sã controleze lumea. Mai mult decât obișnuita „teorie a conspirației”, „Joc final” reunește piesele ascunse și cenzurate ale unui Joc având ca mizã însuși viitorul omenirii.

Alex Jones (34 de ani) este un jurnalist american de orientare paleo-conservatoare (tradiționalist și anti-autoritar) binecunoscut în țara sa și în Canada pentru opoziția vehementã fațã de instituțiile și organizațiile internaționale precum ONU, Banca Mondialã sau Grupul Bilderberg. Jurnalist de radio, realizator al emisiunii zilnice The Alex Jones Show, transmisa în direct de peste 60 de posturi de radio din SUA, regizor, documentarist, autor a 15 documentare de lung metraj despre pericolul unei dictaturi mondiale și al instaurãrii unui stat polițienesc în SUA. Fondatorul unei rețele de website-uri de informare alternativã (Prisonplanet.com, Infowars.com etc.)

„Joc final” este a treia premierã pe care Altermedia o propune publicului roman, dupã alte douã documentare de excepție: „Pace, propagandã și pãmântul fãgãduinței” și „Intervenția Independentã” prezentate în 2006 și respectiv 2007.

Pentru mai multe amãnunte puteți contacta organizatorii proiecției la telefoanele 0722 190 685 sau 0722 643 640.

Madib:
pune un link de pe imdb, ca nu am gasit filmul.

Sirius13:
consider acest film din tot sufletul cea mai mare realizare a omenirii de la piramide pana azi,iar pe domunul alex jones un luptator sfant si demn de respect ca nimeni altul de pe terra.just my oppinion

un adevarat deschizator de ochi ,o sa se lase cu urmari dupa lansare,mai exista lumina insa.

felicitari alex jones pentru munca,riscul si dedicarea suprema catre adevar.

spooky:
http://www.infocon.ro/stiri/2008/04/infocon_ro_si_altermedia_lanseaza_endgame_in_romania_primul_documentar_al_lui_alex_jones_cu_partici-20080429-110.html

http://video.google.com/videoplay?docid=1070329053600562261

http://www.imdb.com/title/tt1135489/

http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/altermedia-va-aduce-joc-final-unul-dintre-cele-mai-apreciate-documentare-ale-anului-2007_8492.html

plus ca s-a mai discutat si pe aici pe forum.

Urban:
O mostra din documentar...dedicata lui Lupin ...
Cum argumentezi depopularea lui Kissinger ?


@Spooky
Foarte interesant documentarul, merita vazut chiar daca dureaza mai mult de 2 ore...


Traducerea clipului:
"Depopularea ar trebui sa fie prioritatea principala a politicii externe fata de tarile lumii a treia."
Henry Kissinger, 1974

Acum, este nevoie de o Noua Ordine Mondiala, dar aceasta are caracteristici diferite în diferite parti
ale lumii...Acum, nimic din toate astea s-ar putea sa nu reuseasca de data asta.
Dar pentru mine este un fel de schema dupa care într-o buna zi, în urmatorii ani, o solutie va apare....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version