Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Premiera documentarului ENDGAME in Romania

Creat de spooky, 29 Aprilie 2008, 11:22:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

,,JOC FINAL", UNUL DINTRE CELE MAI APRECIATE DOCUMENTARE ALE ANULUI 2007, ARE PREMIERA IN ROMANIA

Comunicat de presã

Asociația Altermedia și Infocon.ro vã invitã la premiera în România a unuia dintre cele mai bine cotate documentare din 2007: ,,Endgame" (,,Joc final"), în regia lui Alex Jones. Proiecția va avea loc la Sala Union a Cinematecii Române, strada Ion Câmpineanu 21, vineri 9 mai 2008, orele 18,30. Filmul este subtitrat în limba românã. Intrarea este liberã.

Sinopsis
Intr-o Nouã Ordine Mondialã, un Guvern unic este doar începutul. Ajuns la putere, acesta își va pune în aplicare planul de exterminare a majoritãții populației lumii, în timp ce va asigura unei infime elite o viațã lungã și fãrã griji, cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Acesta este terifiantul scenariu analizat în "Endgame" (,,Joc final"), cel mai recent documentar al jurnalistului și regizorului american Alex Jones, cunoscut pentru incisivitatea și constanța cu care urmãrește cele mai incomode subiecte.

,,Joc final" este, in fapt, o cronologie a cursei spre puterea absolutã a unui numãr foarte restrâns de oameni – astãzi, mai aproape ca niciodatã de țelul lor.

Alex Jones documenteazã în ,,Joc final" evenimente în desfãșurare, precum un apropiat colaps al Statelor Unite ale Americii și formarea Uniunii Nord-Americane, structura care va pune capãt suveranitãții naționale a statelor din America de Nord și care va forma, împreunã cu Uniunea Asiaticã și Uniunea Europeanã, nucleul viitoarei Guvernãri Unice Mondiale.

Totodatã, Jones și echipa sa urmãresc de câțiva ani reuniunile secrete ale Grupului Bilderberg și pregãtirile pe care membrii acestuia le duc pentru declanșarea celui de-Al Treilea Rãzboi Mondial.

Documentarul include imagini video și interviuri de la reuniunea din 2007 a Grupului Bilderberg din Istanbul, Turcia, imagini realizate de cãtre Paul Dorneanu, primul jurnalist român ce s-a deplasat la o reuniune a Grupului Bilderberg.

Documentarul mai atrage atenția cã adepții malthusianismului și eugeniei au preluat controlul asupra guvernelor lumii și sunt pe pragul de a începe o politicã de depopulare forțatã, cu scopul exterminãrii majoritãții locuitorilor planetei.

Pentru o mai bunã înțelegere a originii acestor evenimente, ,,Joc final" ne propune și o incursiune cuprinzãtoare în trecutul recent, arãtând cum elitele globaliste au sprijinit dictaturile și finanțat cele mai sângeroase rãzboaie, pentru a clãdi, pe ruine, o Nouã Ordine Mondialã, primul Imperiu Mondial adevãrat, în care libertatea va fi doar o amintire. Mass media, aflatã sub controlul acelorași elite, ascunde de decenii informații cruciale, pentru a pãstra secret programul de dominație asupra întregii lumi, spãlând în schimb creierele oamenilor cu spectacole de divertisment de cea mai joasã spețã.

Niciodatã pana acum vreun documentar nu a reușit sã semnaleze mai convingãtor și mai alarmant planurile din agenda celor care doresc sã controleze lumea. Mai mult decât obișnuita ,,teorie a conspirației", ,,Joc final" reunește piesele ascunse și cenzurate ale unui Joc având ca mizã însuși viitorul omenirii.

Alex Jones (34 de ani) este un jurnalist american de orientare paleo-conservatoare (tradiționalist și anti-autoritar) binecunoscut în țara sa și în Canada pentru opoziția vehementã fațã de instituțiile și organizațiile internaționale precum ONU, Banca Mondialã sau Grupul Bilderberg. Jurnalist de radio, realizator al emisiunii zilnice The Alex Jones Show, transmisa în direct de peste 60 de posturi de radio din SUA, regizor, documentarist, autor a 15 documentare de lung metraj despre pericolul unei dictaturi mondiale și al instaurãrii unui stat polițienesc în SUA. Fondatorul unei rețele de website-uri de informare alternativã (Prisonplanet.com, Infowars.com etc.)

,,Joc final" este a treia premierã pe care Altermedia o propune publicului roman, dupã alte douã documentare de excepție: ,,Pace, propagandã și pãmântul fãgãduinței" și ,,Intervenția Independentã" prezentate în 2006 și respectiv 2007.

Pentru mai multe amãnunte puteți contacta organizatorii proiecției la telefoanele 0722 190 685 sau 0722 643 640.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Madib

pune un link de pe imdb, ca nu am gasit filmul.

Serban M

#2
consider acest film din tot sufletul cea mai mare realizare a omenirii de la piramide pana azi,iar pe domunul alex jones un luptator sfant si demn de respect ca nimeni altul de pe terra.just my oppinion

un adevarat deschizator de ochi ,o sa se lase cu urmari dupa lansare,mai exista lumina insa.

felicitari alex jones pentru munca,riscul si dedicarea suprema catre adevar.


Urban

#4
O mostra din documentar...dedicata lui Lupin ...
Cum argumentezi depopularea lui Kissinger ?


@Spooky
Foarte interesant documentarul, merita vazut chiar daca dureaza mai mult de 2 ore...


Traducerea clipului:
"Depopularea ar trebui sa fie prioritatea principala a politicii externe fata de tarile lumii a treia."
Henry Kissinger, 1974

Acum, este nevoie de o Noua Ordine Mondiala, dar aceasta are caracteristici diferite în diferite parti
ale lumii...Acum, nimic din toate astea s-ar putea sa nu reuseasca de data asta.
Dar pentru mine este un fel de schema dupa care într-o buna zi, în urmatorii ani, o solutie va apare....

bog2403

#5
Salut...
Am o altã idee... intraþi pe *** introduceti la search ENDGAME ºi... eu o sã vã urez... vizionare :-o plãcutã. Binenþeles trebuie sã aºteptaþi sã se descarce.

Urban

"In mod gradat, prin reproducere selectiva, diferentele congenitale dintre conducatori si condusi vor
creste pana cand vor deveni aproape specii diferite.
O revolta a plebei ar deveni la fel de negandit ca si o insurectie organizata a oilor impotriva practicii
de a manca carne de oaie."
                                                                             
                                                                                    Bertrand Russel

Demiurgul

Am urmarit documentaru a 3 oara ..superb trebuie sa mentionam ca domnul administrator apare in film ..este o mandrie pentru noi toti ..de pe acest site ...

LupinThe3rd

Citat din: Urban din  30 Aprilie 2008, 17:17:21
O mostra din documentar...dedicata lui Lupin ...
Cum argumentezi depopularea lui Kissinger ?
Traducerea clipului:
"Depopularea ar trebui sa fie prioritatea principala a politicii externe fata de tarile lumii a treia."
Henry Kissinger, 1974
Acum, este nevoie de o Noua Ordine Mondiala, dar aceasta are caracteristici diferite în diferite parti
ale lumii...Acum, nimic din toate astea s-ar putea sa nu reuseasca de data asta.
Dar pentru mine este un fel de schema dupa care într-o buna zi, în urmatorii ani, o solutie va apare....
Daca traducerea este exacta se vorbeste de depopulare si nu de exterminare. Depopularea se poate obtine prin reducerea natalitatii sub pragul mortalitatii. Scaderea natalitatii poate avea loc prin cresterea mortalitatii infantile sau prin reducerea numarului de nasteri. Asta inseamna fie sterlizare fie folosirea metodelor contraceptive. Nu le insir aici ca est baiat mare si ar trebui sa sti despre ce vorbesc.
In acest moment rasfoiesc: Limits to growth a COR. Update-ul facut in 2004. Si acolo se vorbeste de reducerea populatiei. Autorii folosesc o modelare pentru resurse vs populatie. Cea mai optimista suna asa: 8 miliarde la nivelul de trai din UE (anul 2004). Diagramele de la capitolul care se refera la populatie vorbesc de cresterea natalitatii si reducerea mortalitatii. Asta s-a intamplat peste tot in lume. Inca nu am terminat-o pentru ca am dat in biblioteca, in drum spre WC, de Eonul Dogmatic a lui Lucian Blaga. Cum cele mai bune carti se citesc pe WC, nu m-am intors inca la LTG (sa nu se inteleaga ca sunt inca pe wc-u). Cum am uitat-o in masina, norocul lui Urban (care nu se va supara pentru malitiozitatea fina din aceasta fraza), am intrat pe forum si raspund la intrebari.
Am gasit intre timp o carte, exista atat in librarii cat si in format electronic: Eseuri despre iudaism a lui Nicolae Steinhardt. Urban cred ca ti-ar place. Sau poate nu!?

Citat din: Urban din  30 Aprilie 2008, 20:08:08
"In mod gradat, prin reproducere selectiva, diferentele congenitale dintre conducatori si condusi vor creste pana cand vor deveni aproape specii diferite. O revolta a plebei ar deveni la fel de negandit ca si o insurectie organizata a oilor impotriva practicii de a manca carne de oaie."                                                                             
                                                                                    Bertrand Russel
Principia Mathematica a lui Bertrand Russel a fost "demolata" de Gödel . Si avea 3 volume. Matematica pura.
Nu stiu anul in care a facut Russel profetia si contextul. Cred ca Russel era mult prea "optimist". Per moment nu s-a reusit emularea creierului si decodarea genomului uman nu inseamna si intelegerea lui. Per moment se cunoaste ca multimea gandurilor e infinita (se demonstreaza matematic)
Per moment nu am vazut nici o reproducere "selectiva" la conducatori si nici la condusi. Se reproduc in continuare prin contact sexual. Se pare ca e mai placut sa te .... decat sa te divizi ca bacteriile. Desi unii dintre noi sigur au aparut prin diviziune...

Revenind la Kissinger si la ce am spus despre el. Am spus ca "Diplomatia" este o carte foarte buna si bine scrisa. Ca daca din punctul de vedere al unora asta este "admiratia pentru Kissinger" nu pot sa spun decat ca le lipseste un oarecare simt talmudic al interpretarii (persoanele din care citez se exclud). Al doilea post important era un articol scris de Mircea Malita. Dupa cum spuneam mai sus exista o problema cu nuantele...

O sa incerc sa vad documentarul. Legat de intalnirea de la Istanbul cred ca am argumentat destul de bine la momentul respectiv.
Cred in continuare ca argumentele din acel moment sunt valide.
Sper ca am
ps: Gödel a demonstrat chiar si existenta lui Dumnezeu: http://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6del%27s_ontological_proof
pps: Am citit offtopic-ul si pot sa spun ca sunt flatat de doua lucruri: Primul, Urban mi-a adresat intrebari iar eu ma simt onorat sa ii raspund iar al doilea ca sunt flatat de faptul ca trebuie sa beau vodca cu Spooky. Nu stiu daca si el e la fel de flatat. CIne stie poate intr-o zi poate nu vodca ci vin, cafea sau chiar apa minerala...

baguvix

foarte fain si interesant documentarul ... si presupun ca spooky este uploader pe docs ... ii multumesc pt documentar
Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

Urban

Salut Lupin

Mersi pentru raspuns...in documentar este vorba de eugenie.
Cand ai timp, poate reusesti sa il vezi.

Serban M

#11
domnule lupin ,pe langa faptul ca dvs. promovati orice curent obscur si strigator la cer de inuman,aduceti si niste argumente care se bat cap in cap.daca nu sunteti capabil sa interpretati cuvantul sau factorul depopulare,asta rezulta ca ori sunteti aerian ori sustineti aceasta campanie demonica dar nu stiti cum sa mascati acest lucru.rusine mare domnule lupin ! imi este rusine ca sunteti Roman si de ironia de care dati dovada.cand o sa cunoasteti pe pielea dvs ce inseamna noua ordine mondiala ,atunci deja probabil ca nu o sa mai existe acces la internet ca sa va urmarim aceste batai de joc.depopularea=exterminarea

depopulare este un cuvant mai domestic,insa devine absurd sa nu recunosti ca are unul si acelasi sens cu exterminare.out

Nox

Vreau sã fac o observaþie: depopulare <> exterminare

Conform cu dexonline.ro:

EXTERMINÁ, extérmin, vb. I. Tranz. A face sã piarã în întregime, a distruge complet, a nimici; a ucide, a masacra, a stârpi în masã. – Din fr. exterminer, lat. exterminare.

DEPOPULÁRE, depopulãri, s.f. Acþiunea de a depopula ºi rezultatul ei; reducere a populaþiei unei þãri, a unei regiuni etc. – V. depopula.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

LupinThe3rd

@bluemoon8250: Multumesc. Ai pus punctul pe i.
@Urban: O sa incerc sa urmaresc filmul cu atentie.

LupinThe3rd

--- din pacate am ajuns la timeout la modificare...
@Sirius13: Nu reprezint pe nimeni si incerc sa stau pe subtirea linie de mijloc. Din pacate raspunsul dumneaovastra se refera mai mult la persoana mea si nu la cele spuse de mine, necontinand nici un arugment ci lamentari de genul "strigator la cer de inuman" si afirmatii  neargumentate de genul "aduceti si niste argumente care se bat cap in cap". Va rog data viitoare incercati sa va argumentati nu impotriva persoanei ci impotriva argumentelor (mi-am adus aminte de o anecdota in care un personaj din lumea aristocratica fiind palmuit intimpul discutiei a spus ceva de genul "Acesta nu este un argument (valid)" ). Iar celalte lucruri care sunt de spus, spuneti-le cu finite.  Multumesc anticipat. Cu stima...