Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Prunariu: Existã extratereºtri, dar secretul este bine pãstrat

Creat de spooky, 23 Aprilie 2008, 09:02:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

Inca o confirmare Prunariu: Exista extraterestri, dar secretul este bine pastrat
23.04.2008

Inca o confirmare Prunariu: Exista extraterestri, dar secretul este bine pastrat
Astronautii cred ca exista nave extraterestre care monitorizeaza Pamåntul, dar se feresc sa vorbeasca deschis despre aceste subiecte. Dezvaluirea unui astfel de caz i-ar exclude din programele de zbor. Birocratii si militarii mentin secrete rapoartele despre OZN-uri pentru ca nu pot explica si controla fenomenul. Raportul privind un incident OZN la Aeroportul Kogalniceanu a fost ingropat, ne dezvaluie Dumitru Dorin Prunariu, primul romån care a zburat vreodata in spatiul cosmic. Prunariu este de profesie inginer aeronautic si conduce Oficiul Romån pentru Stiinta si Tehnologie. Face parte din echipa internationala de cercetatori care va propune Consiliului de Securitate al ONU planul de interventie in caz de impact cu un asteroid, care ar putea declansa catastrofe la nivel planetar. Comisia se reuneste, chiar in aceasta saptamåna, in Costa Rica, zona in care se presupune ca ar putea lovi Pamåntul, in 2029, asteroidul Apophis.

- Cine se ocupa de interceptarea OZN-urilor?
- La nivel stiintific, este acceptata ideea ca nu suntem
singuri. Sa recunoastem insa ca suntem intr-o faza tehnologica prea putin dezvoltata pentru a putea patrunde adanc in Univers. Exista o organizatie internationala civila, numita SETI, practic o retea de telescoape care supravegheaza cerul. Se cauta viata inteligenta aflata la mare departare: mii de ani-lumina de Pamant. Practic, se urmareste orice semnal care ar putea sa aiba o anumita logica si care ar putea fi emis de fiinte inteligente. In unele tari au existat si probabil ca mai exista inca institutii care se ocupa efectiv cu identificarea OZN-urilor, care sunt deja obiecte palpabile, ajunse in imediata apropiere a Pamantului si care pot fi vizualizate. In timpul Razboiului Rece, orice descoperire in acest sens era tinuta la secret, pentru ca putea fi vorba despre o tehnologie mai avansata decat cele pe care le folosim noi, tehnologie care putea fi utilizata apoi impotriva adversarului. Chiar si in prezent, unele rapoarte, clasificate pentru 40-50 de ani, sunt tinute la secret. Probabil ca abia generatia urmatoare le va cunoaste. Intre timp, au mai iesit la suprafata diferite informatii, care au fost rapid decredibilizate de cei interesati. Este relativ usor sa distrugi increderea publicului in astfel de informatii. Desi nu am vazut OZN-uri, eu sunt convins ca acestea exista.

- Cum se deplaseaza acestea la distante atat de mari?

- Inca de pe vremea lui Einstein se vorbeste despre interactiunea campului gravitational cu cel magnetic. Prin anii '50, un om de stiinta german a reusit sa definitiveze aceasta teorie, iar acum cativa ani s-a reusit sa se demonstreze experimental ca un camp electromagnetic extrem de puternic poate sa modifice campul gravitational. Astfel, daca ajungem la o tehnologie care sa produca camp electromagnetic puternic, putem modifica local campul gravitational si putem calatori in Univers cu viteze mari, pe distante extrem de mari, fara a simti acceleratia. Cu tehnologia din prezent, am avea nevoie de generatii intregi pentru a calatori in afara sistemului nostru solar. Cu noua tehnologie... Putem banui ca OZN-urile care vin pe Pamant stapanesc de mult aceste legi ale fizicii, pe care noi abia le descoperim, si ca le utilizeaza. Sa nu uitam ca marile descoperiri, in mai toate domeniile, au fost facute in ultimele sute de ani. Daca ne gandim ca o civilizatie ar putea fi cu doar 5.000 de ani inaintea noastra, ceea ce inseamna o clipa, la scara istoriei, din punct de vedere tehnologic s-ar plasa la un nivel inimaginabil pentru om, in prezent.

- Se fac pregatiri pentru intalnirea cu o civilizatie extraterestra?

- In mod evident nu. Fenomenul se considera suficient de rar si de aleatoriu pentru a nu necesita o pregatire pentru intalniri de gradul 3. Nu exista planuri pentru asa ceva, nu exista o conceptie unitara la nivel mondial. Daca va fi cazul, se va aduna un grup de specialisti, in special din armata.
- Armata functioneaza dupa o logica a confruntarii. Nu este riscant sa o lasi sa atace o civilizatie mult superioara tehnologic?
- Orice intruziune in spatiul aerian sau terestru al unui
stat, de catre un vehicul necunoscut, constituie o amenintare la siguranta nationala, iar de acest lucru raspunde armata. Mijloacele de detectare ale armatelor puternice sunt suficient de sofisticate sa determine despre ce este vorba si daca este nevoie de o interventie ofensiva. In orice caz, daca extraterestrii ar fi avut vreo intentie ofensiva, am fi "simtit-o" pana acum.
Omul ar putea fi o incrucisare intre maimute si extraterestri
- Care este implicarea lor in viata pe Pamant? Care ar putea fi intentiile acestora?
- Exista teorii conform carora noi am fi cobai pe propria noastra planeta si ca aparitia vietii pe Terra nu s-a realizat conform teriei evolutioniste a lui Darwin, ci a fost nevoie de un "sambure", de o interventie din exterior, care sa transforme maimutele in fiinte inteligente, cu aspectul nostru. Interventia ar fi venit din alta parte. Se pune problema ca viata ar fi putut ajunge pe Pamant ca structura ADN, vectorizata de o cometa. Insa teoria merge si mai departe si vorbeste despre aducerea aici a unor fiinte care, incrucisate cu cele de pe Pamant, sa fi dat nastere la populatia umana. Sa nu uitam, ca in toate descrierile, fiintele care ar cobori din OZN-uri sunt exact partea care ar continua transferul de la maimuta la om.
- Ne puteti relata vreo experienta legata de acest fenomen?
- Va pot relata o intamplare a unui coleg rus, care in timpul unei expeditii a vazut doua OZN-uri care au zburat paralel cu nava, apoi au disparut. La intoarcere, a relatat sefilor, dar acestia au avut o reactie negativa, spunandu-i ca el a fost trimis in cosmos pentru misiuni stiintifice, bine determinate de la sol. Practic, a fost convins sa nu mai povesteasca nimanui acest incident. Daca vrei sa mai zbori, ocupa-te de zboruri, nu de interviuri, i s-a spus. Omul neaga, de fiecare data cand este intrebat de reporteri, intalnirea cu acele obiecte.

OZN-uri detectate oficial in Romånia
- Pot fi detectate OZN-urile de radar?
-Unele da. Am avut si in Romania un caz, in cadrul aviatiei militare, inainte de '89, cand ofiterul de serviciu de la baza de la Kogalniceanu a relatat ca pe cer este o formatie de 9 obiecte zburatoare, care se deplaseaza cu o viteza foarte mare. Comandantii puteau ordona celula de alarma, adica ridicarea avioanelor de lupta si urmarirea lor, dar nu au cerut decat observarea lor de la sol. Masuratorile radar au aratat ca viteza lor era de aproximativ 6000 de km/h, ca erau obiecte fizice, luminoase si care au disparut undeva pe Marea Neagra, spre Rusia. La 6000 de km/h nu putea fi un avion, nici o racheta care se dezintegra, pentru ca viteza nu ar fi fost constanta. S-a facut un raport, nu i s-a gasit o explicatie si problema a fost abandonata. Este o atitudine, as zice... normala, in orice institutie de tip birocratic, asa cum e armata. Astfel se explica, intr-o oarecare masura, de ce raman secrete astfel de intalniri: daca tot nu poti interveni, daca nu ai mijloace comparabile cu ale urmaritului, mai bine pretinzi ca este o eroare, ca fenomenul pe care nu il intelegi nu exista.
- Ce combustibil folosesc?
- E greu de spus, dar cu siguranta sunt multe fenomene fizice pe care noi inca nu le cunoastem. Este posibil ca batalia pentru resurse, care pe Pamant este in plina desfasurare, in cazul civilizatiilor mai inteligente sa fie deja depasita. Probabil ca Pamantul, permanent monitorizat din afara, este observat de civilizatii mai inteligente, dar acestea o fac discret, fiindca nu vor sa interfereze cu viata de aici.
Batalia
pentru cucerirea Lunii
- De ce nu se realizeaza un zbor international pe Luna?
- Exista o abordare dintr-o perspectiva noua, economica, a Lunii. Japonezii au demarat deja un program de studiere aprofundata a astrului, chinezii au anuntat ca in aproximativ 15 ani vor pune un om pe Luna, iar indienii au anuntat ca pregatesc misiuni lunare. Concurenta economica este foarte inversunata. Este vorba, practic, de un nou razboi, unul economic. Iar Luna incepe sa fie vazuta ca un potential economic suficient de mare pentru tara care incepe sa o exploateze. Concurenta este prea mare pentru a se uni fortele. Impreuna nu se fac decat misiuni pur stiintifice.

Filmele artistice sunt fictiune
- Au trecut peste 60 de milioane de ani de la ultimul impact cu un asteroid mare. Ce s-ar intampla daca s-ar repeta istoria?
- Sunt aproximativ 65 de milioane de ani de cand, in urma impactului cu un asteroid mare, ale carui urme se pot vedea in Mexic, au disparut dinozaurii si s-a lasat loc dezvoltarii mamiferelor. Daca ar avea loc un impact cu un asteroid asemanator, s-ar periclita existenta omului pe Pamant, pentru ca ar crea modificari majore la nivelul scoartei terestre, sa nu mai vorbim de cutremure, tsunami, vulcani reactivati.
- Putem preveni un astfel de incident?
- Deocamdata nu avem capacitatea de a preveni, in schimb, avem capacitatea de a prevedea un eventual impact. Diferenta dintre impactul cu un asteroid, fata de orice alt dezastru natural, este ca acesta poate fi prevazut cu ani inainte. In momentul de fata, NASA are sarcina de a cataloga cel putin 90% din toti asteroizii cu potential de a ciocni Pamantul si care au diametrul mai mare de 40 de metri, pana in 2020. Pericolul a existat permanent. Numai ca acum incepem sa il constientizam.
- Se apropie vreun asteroid periculos de Pamant?
- In momentul de fata, este determinat si se afla
deja in atentia opiniei publice asteroidul Apophis, care in 2029 va trece la o altitudine de aproximativ 40.000 de km deasupra Pamantului. La 36.000 de km sunt satelitii geostationari, ceea ce a dat nastere speculatiilor conform carora NASA nu ar fi luat in calcul o eventuala ciocnire a asteroidului cu acestia, care
i-ar schimba orbita si ar putea produce un eventual impact cu Pamantul. Ipoteza este numai teoretica, iar NASA a asigurat ca Apophis nu va ajunge la nivelul satelitilor geostationari, a caror ciocnire accidentala
l-ar putea, teoretic, indrepta spre Pamant. Traiectoria asteroidului Apophis, in cel mai rau caz, ar putea intersecta Pamantul undeva in zona Siberiei, va taia Oceanul Pacific, iar posibilitatea maxima de impact va fi in zona Pacific-America Centrala. Ar putea deci lovi tot acolo unde a lovit asteroidul care a dus la disparitia dinozaurilor. Apophis are un diametru de aproximativ 320 de m. In caz de impact in Pacific, va provoca un puternic tsunami care ar putea matura California, iar daca va cadea pe continent, pierderile pot fi chiar mai mari.

Tehnologiile pentru evitarea impactului nu sunt gata inca
- Cum ne pregatim de salvarea Pamantului?
- In prima faza, cea in care ne aflam in prezent, se fac calcule pentru a prevedea impactul. S-a constituit un grup de lucru, din care fac parte si eu, care analizeaza toate obiectele ceresti care se apropie de Pamant. Se elaboreaza scenarii de interventie, prin dezbateri cu personalitati din diferite domenii, inclusiv cel juridic, social sau psihologic, pentru ca un eventual impact cu un asteroid are implicatii importante si in aceste domenii. Se va elabora un document care va fi supus spre analiza Adunarii Generale a ONU. Acesta va contine responsabilitati si posibile masuri pe care le poate lua omenirea. Saptamana aceasta se organizeaza in Costa Rica - tara care ar putea fi afectata in cazul unui eventual impact cu Apophis – cel de-al treilea grup de lucru, iar in toamna, la San Francisco va avea loc ultimul seminar, dupa care se va realiza raportul care se va trimite la ONU si la sefii de state, in primavara anului viitor. Deciziile vor fi luate de Consiliul de Securitate ONU, fiind vorba despre o problema de securitate la scara planetara.
- Care sunt posibilele scenarii ale evitarii impactului?
- Masurile trebuie luate cu ani inainte ca asteroidul sa ajunga in preajma Pamantului. Incepem cu masuri de prevenire, care includ intr-o prima etapa dezvoltarea unor tehnologii de deplasare pana la asteroid si deviere a orbitei acestuia.
Ne-ar trebui o nava cosmica cu motoare care functioneaza cu energii neconventionale. Se dezvolta in acest moment motoarele cu plasma, de 10 ori mai puternice decat cele traditionale. O solutie ar fi ca nava sa intre in contact cu asteroidul si sa-l impinga, schimbandu-i traiectoria. Sau sa exercite o influenta gravitationala. Pentru aceasta, nava ar trebui sa aiba o greutate de cateva zeci de tone, cel putin.
- Este utila bombardarea?
- In caz ca aceste masuri nu au avut efect sau in caz ca nu s-au putut pune in practica, iar asteroidul se afla la cateva luni de Pamant, ultima varianta, riscanta, de altfel, este trimiterea unei incarcaturi nucleare, prin explozia careia sa se schimbe orbita asteroidului sau sa se sparga in multe bucati mai mici, care nu vor provoca un impact cu consecinte majore. Din pacate, nu sunt concepute nave sau tehnologii pentru niciunul din aceste scenarii, in momentul de fata. Pentru incarcatura nucleara ne-ar trebui o racheta capabila sa o transporte la distante mari, dar aceasta nu este nici macar in stadiul de proiect. Cele mai mari pagube in cazul unui impact cu un asteroid de dimensiune medie nu sunt cele umane, caci zona afectata poate fi evacuata din vreme, ci pagubele materiale. Statele respective trebuie sa poata muta rapid si fara convulsii sociale populatii mari, sa le asigure cazare si rezerve de hrana suficiente si sa mentina ordinea in saptamanile de dupa impact, atunci cand comunicatiile sunt intrerupte, iar fortele de ordine covarsite de amploarea interventiei.

Un asteroid mare va sparge scoarta terestra
Un asteroid care are un diametru de la 500 de metri pana la un kilometru poate sa duca la disparitia vietii de pe Pamant. La aceasta dimensiune, impactul sparge scoarta terestra pana la zona magmatica. O gaura de cateva sute de metri, intr-o zona in care exista gaze la temperaturi de cateva mii de grade va evapora oceanele, un nor puternic de gaze fierbinti va inconjura Pamantul, ceea ce va duce la distrugerea vegetatiei si oricarui fel de viata, ca intr-un razboi atomic. Este posibil ca un impact cu un astfel de asteroid sa duca si la ruperea unei bucati din planeta noastra, exact asa cum se presupune ca s-a format luna.

Florin Pupaza, Gardianul, 23 aprilie 2008
http://www.gardianul.ro/2008/04/23/eveniment-c2/inca_o_confirmare_prunariu_exista_extraterestri_dar_secretul_este_bine_pastrat-s112951.html
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Serban M

nu prea e in mod evident nu,el nu poate stii mai mult de 5% din informatiile elitei deci,in mod evident este posibil.

sevastase

Vad ca a inceput programuloficial deinformare a maselor in Romania via Prunariu care chipurile ofera credibilitate. Mie mi-a placut partea cu asteroidul cel mai mult.  :roll:

Titlul ma face sa ma tavalesc de ras : " exista extraterestri ! " ...." dar secretul ebine pastrat "  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca e asa de bine pastrat cum a ajuns pagina 1 la Gardianul ?  :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll:

Sunt asa de penibili si mint asa de slab ca nici nu merita mare atentie. Poate doar ca sursa de amuzament.

Bravo Spooky. Sper sa nu inceapa o isterie in masa acum ca ai adus vestea de la oficialitati  :lol:. ( G.O. 1984 )

Nox

Datele despre asteriodul Apophis din articolul de mai sus nu concordã cu cele din articolul de mai jos:

Un tânãr de 13 ani corecteazã calculul fãcutã de NASA cu privire la asteroidul "Ucigaº" - ºansele de coliziune au fost cu mult subestimate

LE: Informaþia din articolul de mai sus a venit pe AFP în 15 aprilie. Dar pe 16 aprilie NASA face o declaraþie oficialã despre aceste calcule:

http://www.nasa.gov/home/hqnews/2008/apr/HQ_08103_student_asteroid_calculations.html
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

spooky

cat despre titluri si exactitatea articolului da-mi voie sa mari dubii... titluri si articolele sunt comerciale iar continutul de multe ori interpretat si dupa ureche.

e de remarcat totusi pasul facut in fata de Prunariu care s-a ferit sa vorbeasca despre astfel de subiecte pana acum.

@sevastase... [...no comment...]

probabil li s-au spus lor ceva ca pot incepe a ciripi... si totusi nu e suficient... dar sunt la inceputul perioadei de dezvaluiri... ceasul bate tot mai tare.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Deanna

Cred ca interviul era ca o prefata la articolul care urmeaza cu dezvaluiri in "gardianul",nu invers,cum se sugereaza, sau or fi citit cum se comenteaza pe forumul nostru articolul?:-D
http://www.gardianul.ro/2008/04/24/stiinta-c54/nasa_cauta_extraterestrii_in_desert_iar_ozn_urile_apar_in_direct_la_televizor-s113036.html
NASA cauta extraterestrii in desert, iar OZN-urile apar in direct la televizor
24.04.2008

NASA cauta extraterestrii in desert, iar OZN-urile apar in direct la televizor Interviul in exclusivitate oferit de cosmonautul roman Dumitru Dorin Prunariu ziarului "Gardianul" a starnit dezbateri aprinse despre existenta si intentiile extraterestrilor. In domeniul stiintific este acceptata ideea existentei unei civilizatii inteligente in afara Pamantului si a sistemului nostru solar. Daca existenta extraterestrilor poate fi negata, cea a OZN-urilor este deja o realitate, mai greu de combatut. Rapoartele stiintifice si informatiile oficiale sunt tinute la secret. O explicatie ar putea fi reprezentata de faptul ca cel care descopera tehnologia superioara folosita de OZN-uri - cunoscute ca aparate de zbor extrem de rapide – va deveni o puternica forta economica si militara. Cu toate acestea, exista numeroase rapoarte, realizate de diverse persoane, de la amatori pana la specialisti, care confirma existenta OZN-urilor si ofera chiar si imagini ale acestora. Mai mult, exista informatii oficiale, conform carora specialistii NASA cauta indicii despre viata extraterestra in oaze dintr-un desert mexican, iar OZN-urile si-au facut aparitia la televizor, in direct, in timpul unui reportaj filmat in Spania, aproape de Barcelona. Z
iarul "Gardianul", va prezinta o parte din cele mai importante evenimente de acest fel.

In tara noastra, exista doua organizatii care se ocupa cu studierea OZN-urilor. Acestea sunt Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) si Romanian UFOnetwork (RUFOn). Acestea colecteaza informatii despre "navele extraterestrilor" si monitorizeaza toate evenimentele notabile din tara noastra. Ultimul eveniment inregistrat de RUFOn s-a produs la 29 septembrie 2007, cand, incepand cu ora 20:30, o camera de supraveghere montata in incinta unei spalatorii din Bucuresti a inregistrat timp de 6 ore o sfera luminoasa. Pe site-ul acestei organizatiei RUFOn puteti gasi rapoarte detaliate despre evenimentele interceptate in tara noastra.

NASA cauta indicii despre viata extraterestra in oaze dintr-un desert din Mexic
Teoria aparitiei omului cu ajutorul unei bacterii venite de la o civilizatie extraterestra este confirmata de cerecetarile specialistilor NASA. Un grup de 170 de oaze din desertul mexican Chihuahua, care au culoarea cobaltului si contin formatiuni asemanatoare cu cele de corali, sunt investigate de specialistii NASA, care presupun ca apele acestora ascund bacterii primitive care ar putea furniza indicii despre viata extraterestra. Gruparea de oaze a i-a uimit timp de decenii intregi pe biologi, care au incercat sa le studieze originea. Studiul micro-organismelor care traiesc aici i-ar putea ajuta pe specialistii NASA  sa identifice conditiile atmosferice ale vietii primitive care a existat pe planeta noastra inainte de aparitia animalelor si a oamenilor, dar si a celei de pe alte planete. Descoperirile ar putea da raspunsul la intrebarea daca suntem singuri in Univers sau nu. Poate exista viata si pe planete apropiate de noi, numai ca exista pozibilitatea ca aceasta sa fie de-abia in etapa microbiana, sustin specialistii NASA.

Reporterii televiziunii nationale spaniole filmeaza un OZN in Montserrat
In timp ce faceau un reportaj in zona, reporterii TVE (Televiziunea Spaniola) au reusit sa filmeze un obiect zburator neidentificabil in muntii Montserrat, in apropiere de Barcelona. Evenimentul a avut loc pe 11 noiembrie 2007. Coincidenta sau nu, este vorba despre acelasi loc si aceesi data in care avioane comerciale au fost urmarite de obiecte zburatoare neidentificabile, in anii 1979 si 1980, pe data de 11.11.

Autoritatile americane nu recunosc existenta OZN-urilor
In ianuarie 2008 mai multe persoane au relatat existenta unor obiecte zburatoare gigante deasupra Texasului. Autoritatile americane au declarat in prima instanta ca nu era vorba despre aeronave militare, dupa care au revenit si au spus ca era vorba despre zece nave militare de tip F-16. Cu toate acestea, obiectele zburatoare pe care le-au observat martorii erau mult mai mari de cativa metri, cat masoara navele militare mentionate. Problema a ramas nerezolvata, iar multi specialisti au consderat ca autoritatile americane au avut intentia decredibilizarii evenimentului prin crearea unei confuzii generale.

Serban M


Urban

Citat din: spooky din  23 Aprilie 2008, 09:02:26

....Inca o confirmare Prunariu: Exista extraterestri, dar secretul este bine pastrat....

...asa de bine pastrat ca de aia discutam noi aci despre el.....

AdiM

Citat din: Sirius13 din  24 Aprilie 2008, 10:35:15
repet,nasa nu exista asa cum o stim noi si in nici un caz in scopuri benefice

Marea problema e alta: cum existam noi? Tu, eu, fiecare om.
NASA n-a venit niciodata la mine acasa sa imi spuna cum sa-mi traiesc viata.
Daca eu cred sau nu cred ce spune sau este NASA, e optiunea mea.
La fel si pentru tine.

In rest, viata fiecarui om e asa cum si-o face el insusi.

Cautatorul

Cred ca mai degraba a vrut sa spuna: Exista extraterestri, dar nu se doreste inca sa se recunoasca oficial, pana ce oamenii nu vor fi pregatiti sa accepte aceasta realitate.

Din cauza ca spatiul cosmic nu mai este monopol al guvernelor si din ce in ce mai multe companii private au acces in spatiu (sateliti, etc), sunt nevoiti sa recunoasca cel putin existenta unor fenomene inexplicabile.

Sa nu uitam ca premiul X-PRIZE a fost deja castigat, companii private fac planuri pentru calatorii de agrement in spatiu (turism spatial), asa ca publicul larg o sa aiba acces in spatiu si secretul existentei cel putin a unor fenomene inexplicabile nu mai poate fi ascuns.

:ufo:

Cautatorul

Daca vreti sa vedeti o parte dintr-o emisiune de la Antena 2 cu tema: "Exista extraterestri, dar secretul este bine pastrat", in care participa si Dumitru Prunariu.

http://video.google.com/videoplay?docid=-1564006782569485149

Din pacate n-am vazut emisiunea de la inceput... n-am prins decat aproape 19 minute (fara publicitate).


OzN_HunteR

am o singura chesti de spus......minciuna ( secretele ) are picoarele scurte !
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy