Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce ne defineste ca Neam ?

Creat de adipop, 16 Aprilie 2008, 17:59:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

adipop


sevastase

Mie imi place sa spun totul direct si in termeni cat mai simpli....stii ce intrebari mi se pun ? Cate clase ai ?  :lol: :lol: :lol:
Decat sa pap caca timp de 10 paragrafe si sanu spun nimic,eu prefer o exprimare mai simpla si la obiect. Insa dupa cum ati fost obisnuiti la scoala de asazisii academicieni, cu cat mai pompos si complicat cu atat mai ...etc.

Simplitatea e o arta care nu e la indemana oricui. Cred ca Einstein a spus ca e usor sa complici lucrurile, dar adevarata arta este sa le faci mai simple. Si apropo de Einstein, ca tot se agatza multi pe forum de suspensorul meu:" O tipa vine la el la o petrecere/serata si il roaga saii explice in cateva cuvinte teoria relativitatii. Einstein se uita la ea si ii raspunde :

- Dv vreti sa va explic cum sa faceti supa de pui dar nu stiti ce e aia pui "

Mergeti si faceti-va temele. Invatati ce e ala pui si atunci o sa va pice fisa ( nu generalizez pt ca sunt si oameni inteligenti si openminded aici pe forum )

Florin Croitoru

Citat din: LupinThe3rd din  23 Aprilie 2008, 00:20:22
Domnul meu, conform dictionarului de pe net, faceti o confuzie. Din pacate nu sunt in tara pentru a cauta intr-un dictionar scris. Este foarte posibil ca sa faceti o confuzie inre cuvinte, va rog cititi definitia plachetei:
(nu am nevoie sã citesc definiþia plachetei în dicþionar. Nici alþi termeni nu sînt folosiþi ca în dicþionar de ex "locaþie".E adevãrat cã eu folosesc acest cuvînt influenþat fiind de termenul german "Plakat" (care poate însemna ºi pancardã) aºa cum ºi în Romînia de azi se foloseºte "locaþie" sub influenþa termenului englezesc "location".Aºa fiind acest termen pt plãcuþele dacice ieste introdus de mine.

Conform acestei definitii, posibil incompleta, faceti o confuzie.(evident aºa ieste; dar numai conform acestei definiþii)

Domnul meu, T este deasupra lui F pe tastatura germana, care o folosesc eu(corect  ieste "pe care"); . M este langa N. Greseala mea este la fel ca  a dumneavoastra. Domnul meu, alegeti dumneavoastra de care este acest tip de greseala. (da, ieste greºealã de tastare; nimic grav)

Domnul meu, am o rugaminte. Incercati sa nu mai folositi ieste, ie. Suna prost. Le mai foloseste(corect "le mai folosesc " cã sînt mai mulþi) Basescu: Uniunea Ieuropeana, Ieuro. E agramatism curat. Iar din punctul de vedere al fagaraseanului e jenant. (greºiþi : În limba romînã pronunþia corectã nu ieste:
eu sînt ,tu eºti etc(sunã prost) ,ci ieu sînt, tu ieºti.Vedeþi îndreptarele scrise în timp; cel al lui Al Graur sau ultimul ºtiut de mine al Mioarei Avram.Se gãsesc ºi pe net.
Da, Uniunea Ieuropeanã ºi Ieuro constituie greºeli; nu se pronunþã cu i ci cu e ca în elefant.
Repetaþi ca un puºtan obraznic "domnul meu" deºi ieste f clar cã expresia aparþine altor limbi ,iar în lb romînã poate avea o conotaþie peiorativã.Ieste folositã de obicei de semidocþi care au citit vreun roman scris de Dumas.
Ieu sînt printre primii (am mai vãzut pe net) care scriu aºa cum se pronunþã corect în romîneºte: "ieu","ieste",iele","iea"
Ghici?

LupinThe3rd

Citat din: Florin Croitoru din  23 Aprilie 2008, 13:27:46
Ieu sînt printre primii (am mai vãzut pe net) care scriu aºa cum se pronunþã corect în romîneºte: "ieu","ieste",iele","iea"
Domnul meu, este incorect sa se pronunte asa si la fel de incorect e sa fie scris in felul acesta. Este dovada de necunoasterea limbii romane. Daca la varsta dumneavostra, domnul meu, scrieti intentionat gresit si sunteti printre primii ma gandesc la ce mi-a spus profesorul meu de Istorie:
Citatoamenii la tinerete nu au minte iar la batranete o pierd.
Mare dreptate a avut.
Este specific celor fara prea multa scoala sa scrie in acest fel.
Mare e Gradina Domnului si multi nebuni sunt ea....
Am gassti urmatorul fragment scris pe dacia.org
Eu, Florin Croitoru vorbesc prostii si agresez lumea.
Sunt nebun si periculos.
http://dacia.org/forum.php?homeinclude=editreply&forum_id=5&category_id=13&post_id=2&reply_id=132&thispos=&start=0.
Domnul meu, era vorba de un moment de auto-analiza sau  cineva rau intentionat v-a folosit numele?  Gura pacatosului adevarat graieste...

DepthOfField

#79
@ Sevastase
CitatMie imi place sa spun totul direct si in termeni cat mai simpli....stii ce intrebari mi se pun ? Cate clase ai ?   
Decat sa pap caca timp de 10 paragrafe si sanu spun nimic,eu prefer o exprimare mai simpla si la obiect. Insa dupa cum ati fost obisnuiti la scoala de asazisii academicieni, cu cat mai pompos si complicat cu atat mai ...etc.

Simplitatea e o arta care nu e la indemana oricui. Cred ca Einstein a spus ca e usor sa complici lucrurile, dar adevarata arta este sa le faci mai simple. Si apropo de Einstein, ca tot se agatza multi pe forum de suspensorul meu:" O tipa vine la el la o petrecere/serata si il roaga saii explice in cateva cuvinte teoria relativitatii. Einstein se uita la ea si ii raspunde :

- Dv vreti sa va explic cum sa faceti supa de pui dar nu stiti ce e aia pui "

Mergeti si faceti-va temele. Invatati ce e ala pui si atunci o sa va pice fisa
 

Legat de activitatea ta de pe forum, si impregnarea capului tineretului neslefuit si usor influentabil de catre specialisti, cu bau-bau si zmei, ma rog, reptilieni, si legat de indemnul tau de adineaori (boldat), as intreba:

- trebuie sa iau de bune tot ce-mi spui, chiar si minciunelile si falsurile evidente, (pe care le-am mai punctat sporadic, dar, fluxul de informatii cel postezi, un adevarat flood, ineaca orice demers logic argumentativ punctual), ca si deformarea voita a unor elemente firesti (pareidolia, perceptii, firescul functionarii imaginatiei umane etc)? La cat de expert te autoconsideri, si cu ani de studiu in spate in domeniu asa cum spui, parerea mea este ca  NU AI VOIE SA FACI CONFUZII SI GRESELI SI SA PERSISTI IN ELE, decat daca asta e in intentia ta. Mi-e teama, ca cine iti urmeaza linkurile si indicatiile, si aprofundeaza suficient de mult, dublat cu o suficienta doza de MATURITATE in gandire, va vedea multe din intoxicatiile pe care le turui tu pe aici. Nu cred ca lor i te adresezi tu. Repet, posibil sa ai dreptate in unele chestii, dar amestecul de FALSURI si INTERPRETARI TENDENTIOASE pe care EVIDENT le faci, NU AU VOIE SA APARA IN DISCURSUL TAU DE EXPERT, care "stie cum se face supa de pui". De acord, la nivel SUPERFICIAL, pseudo-logica exista in constructiile tale, iar pentru tinerii in formare si neslefuiti, (ce formeaza marea masa a cititorilor de forumuri) este tipul de discurs exotic sugestiv dar si alunecos, in stare sa creeze fani si pe orator in vedeta. Mai multa promovare, mai multe valuri, mai multe guri cascate inocente, mai multi posibili clienti (vizitatori pe site-uri, cumparatori de carti, documentare etc ). Clienti pt ce?

Deci ce site-uri sa citesc? Se vand si documentare? Spuneai ca ai facut niste traduceri. Cat ma costa sa citesc si eu cartea sau sa vizionez DVD-ul? sau totul este gratuit? pai daca eu, ala si al-laltu' citesc sau vizionez GRATUIT documentarele lui David Icke, David Sereda, probabil si Pavel Corut si toti_ceilalti_specialisti, ei din ce traiesc saracutii?

Deci Sevastase, spui
Citat"Simplitatea e o arta care nu e la indemana oricui"
Ce te face sa crezi ca e la indemana ta? Propria ta parere? Dupa cum vezi (sau nu vrei sa vezi), simplitatea de care spui, te face sa expui linkuri si imagini insuficient comentate sau verificate de tine insuti, pentru ca pe tine te intereseaza cantitatea, nu calitatea, te face sa pozezi in deschizatorul de drumuri pentru copii astia novici, bine-inteles nefiind important ca sa raspunzi punctual la critici sau anomalii, pentru ca tu nu raspunzi in fata nimanui, tu doar ne indrumi sa fim consumatori de informatie scrisa de altii, informatie de calitate indoielnica de multe ori.
Asa ca simplitatea de care spui, amestecul de adevar, falsuri si fictiune tendentioasa, superficialitatea, este generatoare de ambiguitate in mintea necoapta a tineretului caruia i te adresezi. Si eu am avut varsta mintii necoapte suficient pe undeva la adolescenta si inca destul dupa 20 ani. Bineinteles ca am colectii de poze si citeam misterele vandute in reviste si unde mai apucam. Inregistram emisiuni la radio sau TV despre UFO daca apucam. Intre timp, reptilienii au pus stapanire pe constiinta mea, asa ca am ajuns sa spun numai ineptii. Si alti fosti utilizatori de calitate, au fost, la fel, amutiti de reptilieni, din cate se pare.


bineinteles ca sunt off-topic, dar intregul topic, vorba lui Lupin:

Citat"cu parere de rau dar acest thread are de a face cu ufo cum are de a face ... cu prefectura!"

Uite, Sevastase isi auto-sugereaza subtil cunostintele si experienta vasta din care ne reda simplist si foarte artistic franturi de adevar amestecate cu fictiuni tendentioase, eu, mai necioplit, critic demersul sau incorect, manipulator  si
alunecos, alti utilizatori nu mai zic nimic pe forum de ceva vreme (s-or fi saturat de atatea SF-uri si manele mentale) etc.

p.s. Recycle bin, nu te-am mai vizitat de mult :-D
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

LupinThe3rd

@bluemoon, am o rugamimte: discuta cu spooky si cu ryn si vedeti daca acest thread are legatura cu subiectul UFO. Daca ajungeti la concluzia ca are legatura cu subiectul ca sula cu prefectura, aruncati-l la RecycleBin. Acolo ii e locul.

LupinThe3rd

Citat din: Thunami din  22 Aprilie 2008, 23:14:49
Am vazut tot felul de pareri. Fiecare isi defineste neamul prin prisma a ceea ce este el insusi.
Inainte de a defini un neam trebuie sa stim despre ce neam e vorba. Bineinteles ca aici e vorba de asa-zisul neam "romanesc". Neamul asta e o facatura a istoriei. De fapt suntem neamul DAC. Acel neam care a infrant Imperiul Roman si care a creat Imperiul Roman de Rasarit.
Ce debitezi tu aici straine? Armata romana la Sarmisegetuza. Capul luii Decebal? Imperiul Roman a fost distrus de migratii si de propriul desfrau. Noroc ca ne-au ocupat romanii: temple, strazi, apeducte, canalizare, buda in casa. Altfel inca te duceai in fundul curtii si de stergeai cu coceanul de cucurz.
Citat din: Thunami din  22 Aprilie 2008, 23:14:49
Acel neam care a permis patrunderea crestinismului in Europa si care si-a codat propria religie in mesajul crestin. Acel neam care a stat in picioare in fata invadatorilor si imperiilor barbare si care a renascut astazi in inima fostului sau imperiu.
Petru s-a dus la Roma, destept ce estí. Doar Andrei a ajuns la Marea Neagra.
Amice cred ca ai  batut topul de prostii debitate pe forum. Sau de fapt esti la concurs cu reproducerea asexuata a zeilor
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1319.msg31462.html#msg31462

LupinThe3rd

De fapt ambele tampenii au fost debitate de tine. Intraterestrii se reproduc asexuat. Din pacate pot sa scriu adevarul despre aceasta reproducere asexuata doar cu puncte puncte: facuti din l... si carati de muste in p.....

Florin Croitoru

Citat din: LupinThe3rd din  23 Aprilie 2008, 14:43:34
Domnul meu, este incorect sa se pronunte asa si la fel de incorect e sa fie scris in felul acesta. Este dovada de necunoasterea limbii romane. Daca la varsta dumneavostra, domnul meu, scrieti intentionat gresit si sunteti printre primii ma gandesc la ce mi-a spus profesorul meu de Istorie:  Mare dreptate a avut.
Este specific celor fara prea multa scoala sa scrie in acest fel.
Mare e Gradina Domnului si multi nebuni sunt ea....
Am gassti urmatorul fragment scris pe dacia.org
Eu, Florin Croitoru vorbesc prostii si agresez lumea.
Sunt nebun si periculos.
http://dacia.org/forum.php?homeinclude=editreply&forum_id=5&category_id=13&post_id=2&reply_id=132&thispos=&start=0.
Domnul meu, era vorba de un moment de auto-analiza sau  cineva rau intentionat v-a folosit numele?  Gura pacatosului adevarat graieste...(vorbiþi cu rãutate; evident nu am scris ieu aºa ceva)
Ieu constat cã dv nu aveþi prea multã minte acum ºi nici educaþie.
Se pronunþã aºa (ieu) ascultaþi cu atenþie dacã auziþi bine.Asta spun TOÞI lingviºtii romîni ºi strãini de azi ºi de ieri.Dv susþineºi cã se zice corect "eu" cu e de la "elefant"? Parcã nu-mi vine a crede.
Nu ie scriere greºitã,ci nestandardizatã; netul e plin de alte exemple de care însã nu vã mai ofuscaþi atîta ºi nu mai scrieþi acelora mizeriile pe care (nu "care") mi le scrieþi mie.

Nox

Domnilor, sunt corecte ambele forme, atât eu cât ºi ieu (conform http://dexonline.ro/search.php?cuv=eu).

Iar scrierea ºi pronunþia unui cuvânt sunt douã lucruri diferite.

Aºa cã acum vã rog sã reveniþi la topic...
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

adipop

Aºa cã acum vã rog sã reveniþi la topic...
[/quote]

96,3 % din romani, avem grupe sanguine A2 si O1, preponderent A2.
Asta inseamna altruism.
Rusii preponderent B3.
Cele mai sangeroase lupte duse in istorie, s-au dat intre cele doua grupe sanguine A2 si B3.
adi

lylyt_ice

 Ce fel de oameni sunt cei cu grupa sanguina AB, (din care fac si eu parte) ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Florin Croitoru

Citat din: LupinThe3rd din  23 Aprilie 2008, 17:13:37
De fapt ambele tampenii au fost debitate de tine. Intraterestrii se reproduc asexuat. Din pacate pot sa scriu adevarul despre aceasta reproducere asexuata doar cu puncte puncte: facuti din l... si carati de muste in p.....

Ba nu a bãtut de loc topul,ce a scris el (Thunami) e f logic.Ce scrii tu "amice" bate topul.Romanii or fi fãcut ei ceva strãzi ,apeducte,canalizari,bude in casa,dar pt ei, nu dacilor .Acestia nu au urmat exemplul roman.Faptul cã unii mai au buda în fundul curþii ºi folosesc încã cucuruz pe post de hirtie igienicã dovedeºte cã sintem f sãraci.Oricum facilitãþile moderne nu s-au introdus în oerioada modernã din cauza romanilor; ele s-au introdus cam în aceeaºi perioadã ºi în Polonia de ex,unde nu au fost romani.
Bateþi cîmpii ºi jigniþi pe ceilalþi uzeri care scriu lucruri logice.
Cer moderatorului sã fie suspendat  dl Lupin pe vreo 3 zile,ca sã se mai rãcoreascã.

Urban

#88
Citat din: adipop din  23 Aprilie 2008, 18:07:02
96,3 % din romani, avem grupe sanguine A2 si O1, preponderent A2.
Asta inseamna altruism....Rusii preponderent B3....
Cele mai sangeroase lupte duse in istorie, s-au dat intre cele doua grupe sanguine A2 si B3.

Boon...si ca sa revin la chestiunea de la inceputul subiectului....ce legatura are intrebarea si neamul cu Noua Ordine Mondiala...?
Sau ai aruncat pastila la plezneala...? 

spooky

cred ca acest subiect trebuie sa se opreasca aici...
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984