Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

“The Vatican’s Holocaust”

Creat de Ronin, 11 Aprilie 2008, 16:27:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

LupinThe3rd

Citat din: Florin Croitoru din  04 Mai 2008, 22:42:58
DDT e mult mai slab ºi totuºi mici cantitãþi ucid pãduchii în timp ce tu susþii cã trebuie cantitãþi MARI de Cyclon pt uciderea lor(!!!???). Ai o mare  problemã de putere de judecatã.Mai întrebã ºi pe alþii sau mai bine un chimist.
Nu are nici o legatura. Conteaza substantele care exista in respectivele otravuri si daca sunt sau nu periculoase pentru paduchi/om. E posibil ca o substanta sa omoare rapid omul si sa omoare foarte greu paduchii. Viteze de actioneare a unei substante nu are legatura cu marime cand vorbim de specii.
In rest am o rugaminte mare la dumneavoastra: incercati sa va controlati limbajul: faci pe nebunu, cacat, prostalai de soiul asta. Aveti o varsta respectabila si mai sunt copii pe forum. Incercati sa va abtineti si sa discutati civilizat si la obiect fara epitete pentru alti userii.

Nox

Vã rog sã reveniþi la subiect, iar alt fel de conþinut va fi ºters.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Kymosabe

Citat din: Florin Croitoru din  04 Mai 2008, 22:42:58
*** Ai citit raportul pe deasupra ºi nu poþi înþelege nici cã DDT ºi cianura aia sînt 2 subst chimice aºa cã se POATE face comparaþie cã nu compari mere cu pere ori cu perje.
DDT e mult mai slab ºi totuºi mici cantitãþi ucid pãduchii în timp ce tu susþii cã trebuie cantitãþi MARI de Cyclon pt uciderea lor(!!!???). Ai o mare  problemã de putere de judecatã.Mai întrebã ºi pe alþii sau mai bine un chimist. ***

Nu am apucat sã citesc insultele dv. deoarece au fost cenzurate . Blue tocmai v-a fãcut un serviciu . :wink:

Eu am prezentat ce spun experimentele , teste medicale ºi toxicologice , deci nu aveþi niciun drept sã mã jigniþi pe mine , ar fi  trebuit sã spuneþi în cel mai rãu caz cã  cei care au obþinut aceste rezultate sunt niºte idioþi ,proºti s.a.m.d .
Eu în schimb pot spune despre cineva cã este un idiot dacã face analogii de genul :  din moment ce  DDT-ul nu ucide , atunci nici Zyklonul B nu este mortal  .
Eu nu ºtiu ce Raport aþi citit dv. , deoarece Leuchter nu se îndoieºte niciun moment de proprietãþile letale ale Zyklonului B . Dv. susþineþi niste aberaþii care vã aparþin în totalitate .
Leuchter criticã doar modul în care erau construite camerele de gazare ºi anume :
-modul ºi timpul în care se fãceau aerisirea camerelor ºi scoaterea cadavrelor
-lipsa unui sistem de încãlzire , deoarece , am mai spus , pentru ca Zyklonul B sã elibereze HCN este nevoie de o temperatura  de aproximativ 25C .

Ar fi fost penibil ca el, în calitate de pseudo-inginer ,  sã contrazicã teste medicale ºi toxicologice .
În schimb dv. , îmi pare rãu sã vã spun , spuneþi niºte aberaþii daca susþineþi cã Zyklonul B nu este letal . 

PS Dacã vreþi sã mã jignþi vã recomand sã folosiþi PM-ul , acolo nu vã cenzureazã nimeni .  :wink:
Doar aºa am ºi eu posibilitate sã folosesc întreg arsenalul de înjurãturi ºi jigniri fãrã a fi sancþionat.

PS2 Am vãzut ca pe alt forum aþi scris greºit nick-ul meu . Nu cred cã v-ar plãcea sã vã pocesc ºi eu numele  ºi în loc de Croitoru sã scriu Coitorul . Deci vã rog sã nu se mai întâmple .  :wink:

Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Florin Croitoru

Citat din: Kymosabe din  04 Mai 2008, 19:41:29
De aproape 9 luni de când sunt pe acest forum am avut ocazia sã întâlnesc tot felul de persoane , unele inteligente , raþionale , coerente  în exprimare  ºi în gândire ,  dar am întâlnit ºi indivizi al cãror IQ rivaliza cu cel al unei conserve de peºte .
Astfel am descoperit cã o simplã discuþie în contradictoriu cu un singur prost  îþi poate provoca o durere de cap mult mai mare decât ar putea sã o facã 10 beri bãute într-o zi toridã de varã .
Dacã dv. comparaþi DDT-ul cu o cianurã , atunci sincer nu  are rost sã mai continuu ºi voi pune punct acestui dialog  .
Mã duc sã iau o aspirinã . A început sã mã doarã capul . :wink:

Aveþi dreptate, corect este D-le , a fost o scãpare din partea mea. Am scris aºa cum se vorbeºte  în N þãrii , noi moldovenii avem probleme cu cazul vocativ  :wink:.
Probabil aþi avut un mini orgasm intelectual atunci când m-aþi corectat .
Cât despre expresia din latinã, cred în continuare cã se potriveºte ca o mãnusã caracterului ºi intelectului dv.
Dacã folosirea unor expresii latineºti învãþate în clasa a 8-a reprezintã pentru dv. o formã de snobism , atunci sunteþi de-a dreptul penibil .
Iatã un proverb neaoº, românesc  care se potriveºte perfect situaþiei în care vã aflaþi dv. acum :
Atunci când eºti în rahat pânã la gât e bine sã iþi þii gura închisã .
Domnului cenzor al forumului îi atrag f serios atenþia cã umblã cu 2 mãsuri. Dacã eu la ultima frazã a lui (proverbul) rãspund cu alt proverb(mãnînci rahat ºi popã nu ti faºi !) pe al meu îl scoateþi iar pe al lui,nu.Vã rog sã reveniþi:NU E CORECT CE FACEÞI:

Kymosabe

Citat din: Florin Croitoru din  05 Mai 2008, 14:23:15
Domnului cenzor al forumului îi atrag f serios atenþia cã umblã cu 2 mãsuri. Dacã eu la ultima frazã a lui (proverbul) rãspund cu alt proverb(mãnînci rahat ºi popã nu ti faºi !) pe al meu îl scoateþi iar pe al lui,nu.Vã rog sã reveniþi:NU E CORECT CE FACEÞI:

Blue , omul are dreptate.
Tocmai l-ai privat de un mega-orgasm intelectual . Nu e corect . Fãrã nicio urmã de ironie, te rog ºi eu sã revii asupra acestui fapt . 

PS Sã moarã Moº Crãciun , dacã am mai auzit acest proverb . :lol:
    Oricum vã mulþumesc , sunt un mare fan al proverbelor româneºti . 
(Adam Smith)

Nox

Domnule Florin Croitoru, sã vã explic cã sã înþelegeþi. Existã o anumitã toleranþã la ironii ºi subtilitãþi, dar când într-un mesaj sunt mai mult de 50% treburi care nu au legãturã cu subiectul... se ºterge tot. Totuºi ar trebui sã fiþi recunoscãtor cã nu am ºters tot mesajul.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Florin Croitoru

nu se poate ca doza letalã de Cyclon B sã fie f micã pt oameni (300) iar pt pãduchi f mare (16.000)
Asta pt cã pãduchele e destul de slab la toxice în orice caz cu mult mai slab decît un om.

LupinThe3rd

Citat din: Florin Croitoru din  05 Mai 2008, 15:06:54
nu se poate ca doza letalã de Cyclon B sã fie f micã pt oameni (300) iar pt pãduchi f mare (16.000)
Asta pt cã pãduchele e destul de slab la toxice în orice caz cu mult mai slab decît un om.
Depinde de toxice. Intreaba un chimist sau mai degraba un toxicolog

Florin Croitoru

Citat din: LupinThe3rd din  05 Mai 2008, 16:22:03
Depinde de toxice. Intreaba un chimist sau mai degraba un toxicolog
De unde ai scos asta ? De ce sã întreb acum un toxicolog?Tu pe cine ai întrebat ? Te pricepi la toxice ? La logicã ,nu ? Cum ,adicã o vietate micã moare de mult toxic ºi una mare (un om) moare de acelaºi toxic chiar dacã e de 30 de ori mai puþin decît pt vietatea aia micã (pãduche) ?
ªi cînd intrãm în amãnunte o daþi cotitã cã s-au fãcut teste.... cã depinde de ce toxic e....Voi aveþi ceva logicã?
Cum poþi sã afirmi aici cã insectele rezistã mai bine ca oamenii la Cyclon B.? DE 30 de ori mai bine !!! E culmea!! Credeþi cele mai mari aberaþii scrise în pãdurea internetului de hoþi ºi iresponsabili.

LupinThe3rd

Citat din: Florin Croitoru din  05 Mai 2008, 17:32:59
De unde ai scos asta ? De ce sã întreb acum un toxicolog?Tu pe cine ai întrebat ? Te pricepi la toxice ? La logicã ,nu ? Cum ,adicã o vietate micã moare de mult toxic ºi una mare (un om) moare de acelaºi toxic chiar dacã e de 30 de ori mai puþin decît pt vietatea aia micã (pãduche) ?
ªi cînd intrãm în amãnunte o daþi cotitã cã s-au fãcut teste.... cã depinde de ce toxic e....Voi aveþi ceva logicã?
Cum poþi sã afirmi aici cã insectele rezistã mai bine ca oamenii la Cyclon B.? DE 30 de ori mai bine !!! E culmea!! Credeþi cele mai mari aberaþii scrise în pãdurea internetului de hoþi ºi iresponsabili.
Daca substanta activa din Cyclon B nu are efect asup: paduchelui? Pentru ca insectele nu au sange cald si au o total alta structura interna:
CitatZyklon-B was a commercial rodenticide and pesticide in common use before World War II.2 The active lethal ingredient in the product is hydrogen cyanide, which is deadly to warm-blooded animals in very low concentrations, and to insects in considerably higher concentrations.3
.
Explicatia in Lewis' Dictionary of Toxicology
Un sfat: incearca sa iti pastrezi calmul. Daca nu reusesti intreba-l pe doctor.

Florin Croitoru

Citat din: LupinThe3rd din  05 Mai 2008, 17:54:49
Daca substanta activa din Cyclon B nu are efect asup: paduchelui? Pentru ca insectele nu au sange cald si au o total alta structura interna: (aþi descoperit voi America !!Adicã la DDT se duc dracu repede iar la Cyclon rezistã domne cã au altã structurã.Iaca logica lu Gheorghe !)
Explicatia in Lewis' Dictionary of Toxicology(nu cred ieu cã scrie acolo cã pãduchelle ie de 30 de ori mai rezistent ca omul la Cyclon B)
Un sfat: incearca sa iti pastrezi calmul. Daca nu reusesti intreba-l pe doctor.(Iaca nu vreau ! Aºa rãspund ieu ãlora care scriu prostii, minciuni ºi m-au jignit)

Florin Croitoru

Citat din: LupinThe3rd din  05 Mai 2008, 11:34:12
Nu are nici o legatura. Conteaza substantele care exista in respectivele otravuri si daca sunt sau nu periculoase pentru paduchi/om. E posibil ca o substanta sa omoare rapid omul si sa omoare foarte greu paduchii. Viteze de actioneare a unei substante nu are legatura cu marime cand vorbim de specii.
In rest am o rugaminte mare la dumneavoastra: incercati sa va controlati limbajul: faci pe nebunu, cacat, prostalai de soiul asta. Aveti o varsta respectabila si mai sunt copii pe forum. Incercati sa va abtineti si sa discutati civilizat si la obiect fara epitete pentru alti userii.
Ba sã-þi controlezi TU limbajul cã dupã ce dai sfaturi ºi faci aci pe civilizatul ºi cultul îmi scrii mie sã mã duc la doctor.

Florin Croitoru

Sistemul de informaþii al Vaticanului nu a rapertat nici o acþiune germanã de gazare a unor deþinuþi.De aceea nici Vaticanul nu recunoaºte oficial uciderea evreilor sau a altcuiva prin gazare. Are dreptate !
Aceasta confirmã ce scrie Leuchter ºi spune Ernst Zundel: nu au existat camere de gazare.Asta e o invenþie a propagandei cîºtigãtorilor de dupã rãzboi.

Kymosabe

Citat din: Florin Croitoru din  06 Mai 2008, 13:59:00
Sistemul de informaþii al Vaticanului nu a rapertat nici o acþiune germanã de gazare a unor deþinuþi.De aceea nici Vaticanul nu recunoaºte oficial uciderea evreilor sau a altcuiva prin gazare. Are dreptate !
Aceasta confirmã ce scrie Leuchter ºi spune Ernst Zundel: nu au existat camere de gazare.Asta e o invenþie a propagandei cîºtigãtorilor de dupã rãzboi.

În aprilie 1944 , doi evrei  au reuºit sã evadeze de la Auschwitz ºi au sesizat  Comunitatea evreieascã din Slovacia cu privire la  atrocitãþile sãvârºite de naziºti la Auschwitz  .
Cei doi au întocmit un raport  , cunoscut sub numele de Auschwitz Protocol,  http://www.holocaustresearchproject.org/othercamps/auschproto.html , care a fost trimis Statelor Unite , Marii Britanii , dar ºi Vaticanului .
Raportul a fost expediat ºi liderilor organizaþiilor evreieºti din Ungaria , tocmai ocupatã de naziºti,  în speranþa cã evreii unguri vor opune rezistenþã ºtiind ceea ce îi aºteaptã .
În 23 iunie 1944 acest raport a ajuns la episcopul Roncalli , care mai târziu avea sã devinã Papa Ion al XXIII-lea .
Imediat ce l-a citit el a trimis o telegramã Vaticanului cu un rezumat al acestui raport  , în care specifica foarte clar faptul cã  lagãrele de concentrare  erau centre de exterminare .
Data la care a fost transmisã aceastã telegramã nu concordã însã cu versiunea oficialã a Vaticanului care susþine cã telegrama a fost primitã abia în octombrie 1944 , prea târziu pentru sutele de mii de evrei unguri .
Telegrama, aflatã in arhivele Vaticanului , nu a fost datã publicitãþii deoarece corespondenþa dintre Roncalli ºi superiorii sãi este, deocamdatã,  confidenþialã .

(Adam Smith)

Cyberdog

Inteleg ca se discuta despre paduchi si despre Holocaust.  Cum ca paduchele este de fapt unitatea de masura cu care se masoara Holocaustul.  In functie de concentratia de Cyclon B necesara pentru a distruge un paduche, se masoara numarul de evrei morti in camerele de gazare ale nazistilor. 
Citesc toata aceasta discutie fara noima si ma minunez care este legatura aberatiilor expuse mai sus cu Vaticanul.
Doamne, Dumnezeule!!!!!

PS :  Domnule Croitoru, stiti de ce era necesara o asa de mare cantitate de Cyclon B pentru a ucide paduchii?  Pentru ca erau paduchi lati!!!  Comentati-o si pe asta, va rog....