Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Infruntarea Jidovilor (Manuscris de la 1803)

Creat de Urban, 15 Mai 2008, 21:06:12

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

LupinThe3rd

Citat din: rebelfire din  17 Septembrie 2008, 12:16:34
Si nu uitati, lasand la o parte faptul ca a fost capitanul, Codreanu a fost asasinat viclean si miseleste, in padure, la tancabesti...ca ultimul ucigas, desi nu era vinovat,departe de toti ai lui si de popor, asa ca, cine e mai moral?cei care omoara pe la spate si care i-au luat ca din oala sa-i duca undeva departe sa-i impuste sau...?hai sa vedem REAL morala...dincolo de prejudecati

Nici una nici alta. Ambele sunt la fel de miselesti. Dar daca vorbesti de crestinism si pui crestinismul pe drapel atunci e bine sa nu iti permiti sa omori, nici macar ca raspuns. Cel putin asa vad eu lucrurile. Poate gresesc.
[/quote]
Citat din: rebelfire din  15 Septembrie 2008, 17:38:20

1) Si ce n-ai da tu sa ai atta "prostie " cat au avut ei..sa auda lumea de tine :lol:
2)Da, vad ca stii istorie, asa e cum spui, Horia SIMA se pare ca a fost un tradator mai mult sau mai putin..e controversat

1. Nu stiu. Nu mi-am pus niciodata problema sa fiu un geniu, de oricare natura.
2. Am citit una, alta legat de ML. Pot sa iti spun ca am acasa: Codreanu, Mota, Horia Sima, Palaghita. Adaug la asta Adolf Hitler (fara conexiue cu discutia legata de ML). Nu m-au convins. Poate sunt eu mai tampitel sau mai sceptic sau poate mai putin interesat sa fac parte din masele ce se misca sub un steag sau poate altceva... Nu am raspuns la intrebarea "de ce nu percutez la ideologii eroice?" sau la o alta asemanatoarea...