Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

ANTIGRAVITATIA

Creat de Skywalker, 17 Iulie 2005, 17:04:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ryn

Ei ba da dar nu toate ne sunt disponibile. Marile idei nu ajung la utilizatorii de rand in mod direct.
Ei beneficiaza doar de asazisele produse colaterale, aplicatii ieftine si banale ale unor mari inventii Eu insami folosesc acum un PC dar intreg procesul prin care il folosesc imi este in mare parte necunoscut.
Ideea care a stat la baza aparitiei acestei masinarii nici inventatorul ei nu o putea justifica initial. La fel s-a intamplat si cu celebrele viaamana pomenite de tine.
Ele erau ceva normal si faceau parte din cotidian de aici si banalitatea descrierilor.
Se vorbeste mai mult de maretele cuceriri si fapte din viata personajelor dacat despre aceste mijloace de transport.
Din cate stiu exista doar o singura descriere ceva mai amanuntita in vede.
Cat priveste turboreactorul era folosit doar ca un fel de compresor. important era ca gazele sa aiba o presiune mare si sa "scape" in mediu de pe o suprafata la un anumit unghi.

monk

Citat din: Skywalker din  10 Aprilie 2006, 17:38:49
   Vom putea creea vreodata astfel de aeronave cum au creeat indienii antici? Cred ca nici aparate ca Haunebu n-am mai sti sa construim.
Sigur se poate.

Interesent

Eu ma intreb, daca este bine sa cunoastem o asemenea tehnologie la momentul actual.
Nu ma intelegeti gresit, dar daca ma gindesc la tehnica atomica si la ce se face din notiunile cistigate ...(Hiroshima, Nagasaki, ...)  :evil:
Sintem noi in stare sa folosim o tehnologie inalta pe planeta noastra, fara sa distrugem omenirea si pamintul unde traim? Ginditi-va, ce ar insemna, daca tehnologia de nave disc, cum au avut Germanii aproape gata, sau cum poseda extraterestrii, ar cadea in miinile administratiei Bush, sau al altelor natiuni "alese" sau grupe teroriste!  :evil:
Poate este bine intai sa invatam sa folosim cea ce stim sub forma de prosperitate - nu numai materialistic, ci si spiritual. Poate ne ajuta citeodata mistificarea unelor lucruri, ca ele sa ramina inca in intuneric, si sa ne ocroteasca totodata de greseli ireparabile.  :?
Astazi avem descoperiri si stiinte avansate pe baza materiala, dar in cap si felul cum noi gindim, nu sintem in stare sa le folosim constructiv ci mai mult destructiv. Eu nu vreau sa schimb tema si sa fac polemica, dar cite miliarde de dolari (euro) se investesc in industria de armament si militare? Aici se fac cercetari si cauta sa se inventeaza, se fac patente la multe tehnologii noi. Si ce cade ca gunoi de aici, se recicleaza in industria civila!  :cry:  Atita timp, cit cultura noastra de astazi se manifesta in acest fel, gindesc, ca unele descoperiri de miine ar fi bine sa le aminam pe poimiine sau mai departe in viitor.
Ce parere aveti voi?

toma

Citatdaca tehnologia de nave disc, cum au avut Germanii aproape gata, sau cum poseda extraterestrii, ar cadea in miinile administratiei Bush
Nu trebuie sa ne gindim prea mult: uitati-va ce a facut cu F-117 si B-2!

S-ar parea ca Arthur Clark avea dreptate: greu ca o civilizatie sa treaca de pragul tehnologic!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

Skywalker

CitatAstazi avem descoperiri si stiinte avansate pe baza materiala, dar in cap si felul cum noi gindim, nu sintem in stare sa le folosim constructiv ci mai mult destructiv. Eu nu vreau sa schimb tema si sa fac polemica, dar cite miliarde de dolari (euro) se investesc in industria de armament si militare? Aici se fac cercetari si cauta sa se inventeaza, se fac patente la multe tehnologii noi. Si ce cade ca gunoi de aici, se recicleaza in industria civila!    Atita timp, cit cultura noastra de astazi se manifesta in acest fel, gindesc, ca unele descoperiri de miine ar fi bine sa le aminam pe poimiine sau mai departe in viitor.

  Bine zis, Interesent. Ai pus punctul pe i.

Deci mai intai trebuie sa evoluam spiritual. Insa nu prea vad cum s-ar putea face de vreme ce exista masonerie, iar marile puteri nu promoveaza asa ceva. Zic ca pentru moment ajunge pana unde am ajuns cu tehnologia. Dupa ce vom fi indeajuns de evoluati spiritual, atunci vom putea sa trecem mai departe. Iar atunci oricum ni se vor deschide alte usi.

Interesent

Halo.
Eu nu vreau sa incep iara cu filozofia, deoarece uni dintre voi s-ar putea sa se revolteze.
Dar eu vad aici o legatura mare intre procesul evolutiv mental (sau spiritual) si procesul de evolutie material. In centrul evolutiei omenesc este evolutia spirituala cea mai principala. Fara idei, ginduri si puterea logica nu functioneaza nimic. Noi incercam in acest forum sa intelegem unele fenomene supranaturale care momentan apar ca niste minuni. In citiva ani aceste minuni (mai bine spus numai unele minuni, pentru ca celelalte vor fi intelese mai tirziu) vor fi realitate banala. Ca sa se poate intelege unele reguli si legi ale naturii, trebuie ca omul sa cerceteze,  sa-si deschida mintea si sa accepte aceasta ordine de cauzaliate care se manifesta si influenteaza unitate superioara a naturii. Omul gindind si intelegind aceaste logici ale naturii prospera imens. Cu experienta si cunostintele cistigate se poate materia folosi in mod evolutiv (nave disc pentru cercetarile cosmosului) sau destructiv (pentru razboaie si asuprirea altor oameni.)
Toate grupele create, care tin unele manifestari, cunostinte si reguli logice al fortei naturii ascunse, sau impun un cult si injosirea omului, nu ajuta cu nimic la evolutionarea omenirii. Aici se cauta perfid pe om s-al subjuge si sal subordoneze intr-un sistem nelogic si destructiv.
Cum se poate iesi afara din acest sistem?
Fiecare dintre noi este un om individual cu mintea lui si cu puterea lui de gindire liber si logic - oricind! Fiecare dintre noi merge drumul lui de evolutie singur zilnic invatind si facind tot timpul experiente noi, devenind inteligent si intelept. Cine gindeste logic si evolutiv nu are nevoie si nici nu accepta dogme. Natura are legi si reguli bazate in logica. Ele trebuiesc fi cautate, intelese si folosite in viata de zi.
Unui om i se poate lua tot ce are el material: camasa, haina, banii, casa, masina, etc. Ceea ce el stie si are in cap nu-i poate lua nimeni. Singurul lucru ce i se poate intimpla, este, sa fie izolat de "hrana mentala" sau dus in eroare intentionat, deci tinut prost. Nestiinta este arma tuturora sistemelor autoritare si de dictatura. Nu este nevoie de Masonerii sau alte grupuri "aparte", care mai mult fac reclama pentru ele insasi si pseudo-filozofiile lor, decit de a avea interes sa-l evolutioneze pe om. Logica naturii este simpla de recunoscut si nu are nevoie de asemenea scoli mistice.
Nu vreau sa jignesc cu cea ce am relatat sus pe nimeni.
Dar adevarul este mai simplu si usor de inteles, decit unele grupe si adepti alesi vor sa te invete. Fiecare din noi avem puterea, obliagtia si libertatea sa invatam si sa ne evolutionam intii spiritual, ca atunici cind un gind sau o idee se vizualizeaza in materie, sa se bazeze in logica si sa fie folosit evolutiv.
OK, v-am obosit destul cu monologul de sus. Am vrut numai sa arat, ca aici vorba "spiritul deasupra materiei" are valabilitate neinfinita. Va salut !

NeOm

      Io cred ca suntem o specie foarte dificila ,dar fara sa ovoluam din punct de vedere tehnologic putem sa disparem foarte usor ,si altii au facut-o ,si dinozaurii ,iar de propulsie ,de acest motor ,cu siguranta vom avea nevoie ,trebuie gasit ceva ... macar in secret (si unii poate fac bine ).
      Intradevar o astfel de tehnologie ar putea fi foarte periculoasa ,la o scara mai mare dc controlezi aceste uimitoare forte ,poti muta si planetele de pe orbita ,dc o super civilizatie ,ar avea astfel de arme ,noi trebuie sa avem un "antidot" iar pt a avea asta trebuie sa cunoastem multe ,trebuie poate sa avem si tehnologia necesara .Dar ce om o sti ce legi guverneaza prin randul unor asemenea entitati ,presupun ca unele destul de respectate . 8-)
     
       Trebuie sa evoluam ,si dc stam sa ne gandim totusi parca suntem destul de primitivi ...

assiris

Daca aceste aparate folosesc antigravitatia pentru a se ridica de la pamint, presupun ca au un generator "antigravitational care este indreptat in jos. Ori daca mai are si unul indreptat lateral, poate produce si deplasarea laterala. Chestia cu motorul bazat pe antimaterie mi se pare putin de domeniul SF, deoarece la intilnirea unei particule de materie/antimaterie se degajeaza o cantitate de energie foarte mare care ar produce si efecte colaterale ori aceste masinarii se deplaseaza in liniste absoluta si doar uneori biziie. Dar apropo de materie/ antimaterie. Oare nu s-au intilnit niste corpuri de acestea si au provocat "boom-ul" de la Comanesti?

apokryphos

Citat din: assiris din  30 Aprilie 2006, 14:11:21
Daca aceste aparate folosesc antigravitatia pentru a se ridica de la pamint, presupun ca au un generator "antigravitational care este indreptat in jos. Ori daca mai are si unul indreptat lateral, poate produce si deplasarea laterala.

Gravitatia nu functioneaza in felul asta. Un generator gravitational ar fi echivalent cu o masa gravifica. Daca e pozitiva e atrasa de cea mai mare masa gravifica din apropiere, in cazul nostru pamantul. O masa negativa (antigravitationala) ar fi respinsa de pamant. Fortele au efect pe axa centrelor de masa. Nu au cum sa fie laterale decat in spatiu, unde, sa zicem, gravitatia lunii sau a soarelui ar fi comparabila cu cea a pamantului.

Citat din: assiris din  30 Aprilie 2006, 14:11:21
Chestia cu motorul bazat pe antimaterie mi se pare putin de domeniul SF, deoarece la intilnirea unei particule de materie/antimaterie se degajeaza o cantitate de energie foarte mare care ar produce si efecte colaterale ori aceste masinarii se deplaseaza in liniste absoluta si doar uneori biziie. Dar apropo de materie/ antimaterie. Oare nu s-au intilnit niste corpuri de acestea si au provocat "boom-ul" de la Comanesti?

O cantitate foarte mica de antimaterie nu ar fi trecut de paturile superioare ale atmosferei. O cantitate suficient de mare cat sa ajunga deasupra Comanestiului ar fi produs efecte care nu au fost observate (blocarea temporara a comunicatiilor radio, puls electromagnetic etc).

A.

Skywalker

CitatGravitatia nu functioneaza in felul asta. Un generator gravitational ar fi echivalent cu o masa gravifica. Daca e pozitiva e atrasa de cea mai mare masa gravifica din apropiere, in cazul nostru pamantul. O masa negativa (antigravitationala) ar fi respinsa de pamant. Fortele au efect pe axa centrelor de masa. Nu au cum sa fie laterale decat in spatiu, unde, sa zicem, gravitatia lunii sau a soarelui ar fi comparabila cu cea a pamantului.

Wow, in sfarsit, inca cineva care a inteles antigravitatia. Da, exact asa e cum scrii.

Cat despre antimaterie, intreruperea telecomunicatiilor, etc, multi martori oculari ai OZN-urilor au relatat ca in momentul trecerii lor peste o localitate, curentul a fost intrerupt. Sau cel mai des, soferii au observat intreruperea brusca a curentului electric din masina, cand peste aceasta zbura un OZN.

Am reusit sa gasesc undeva, o scurta descriere a navelor folosite de locuitorii planetei Talen.
Textul apartine unui, se pare anonim, care a fost contactat de Talenieni:

"Navele pe care le folosim noi sunt coordonate cu ajutorul cristalelor. ca o imagine mai clara, in centrul fiecarei nave se afla un cristal sferic inconjurat de alte forme diferite, care au diferite roluri si sunt coordonate prin cristalul principal. Genul de calatorie pe care il realizam noi este diferit de conceptul de deplasare pe care il asociati voi cu cel de calatorie.Intr-o formula mai clara, noi deplasam spatiul in timp, fata de imaginea cu care v-ati obisnuit, si anume aceea de a va deplasa in spatiu..."

assiris


CitatWow, in sfarsit, inca cineva care a inteles antigravitatia. Da, exact asa e cum scrii.


Gravitatia/antigravitatia este asa cum spuneti doar ca este valabila doar in sistemul de referinta unde exista/coexista (un corp ceresc mare ca sa nu spun pamint, luna, marte, venus etc)
Ce ne facem atunci daca obiectul este nevoit sa se deplaseze intre doua corpuri prin portiunea de spatiu unde una din aceste forte este nula? In aceste cazuri unde nu exista materie nici antimateria nu face mare lucru. Dualitatea face ca aceste forte sa devina contrare iar efectele lor sa se materializeze prin ceva (deplasare, explozie etc.) Sar parea ca e altceva la mijloc. Chestia cu cristalele am vazut-o de mai multe ori discutata dar... deocamdata pe pamint nu am vazut nici o combinatie de cristale care sa produca o forta pur si simplu din "natura lor" (fara a fi incarcate cu electricitate statica sau piezo-vibratii)

Skywalker

Bine ai observat. Sistemul antigravitational nu poate fi folosit in spatiul dintre 2 planete. Acolo e nevoie de un alt sistem de propulsie:fotonic, tahionic, etc.  Insa acele placute antigravitationale pot sa produca in acel timp gravitatie in interiorul navei, pentru a nu slabi muschii echipajului, si dupa acea sa nu se mai poata ridica in picioare:lol:

Iar despre cristale, poate ca inca nu am gasit cristalele potrivite.


NeOm

      Anumite frecvente cred ca pot influenta structura vidului cuantic ( frecvente foarte mari ,lungimi de unda f. scurte asa presupun io) ,pot influenta structura spatiului ,forta gravitationala ce se presupune ca nu se propaga doar in cele 3 dimensiuni ale noastre spatiale poate fi controlata ,ea se propaga si in timp .
     
     Efectele ei (F. gravitationala ) in dim. temporala (cred ca este mai mult de una ) si in restul dimensiunilor spatiale are efecte destul de stranii ,pt a construi un astfel de motor ar trebui sa luam in calcul si aceste efecte .

    Aceste frecvente pe care noi inca cu greu le intelegem poate alte civilizatii le-au obtinut cu ajutorul unor "cristale" de mai multe tipuri aranjate ,pt a controla materia spatiul si timpul:
     -care sa aiba o anumita rezonanta
     -care sa aiba rol de amplificare
     -care sa aiba doar rol de control
     -.........
   
    Cu aceste "cristale" (mai folosesc si alte materiale) poat avea multe roluri .Si sunt ceva de domeniul sf pt noi ,dar pt alte civilizatii pot fi "motorul" tehnologiei lor. 
             :roll:


NeOm

     Imi cer scuze pt anumite greseli de ortografie dar mai tot timpu scriu in graba. :wink:
     In fine :-D

      Cine stie poate anumite cristale produc undele de care avem nevoie pt a influenta aceste forte ,nici nu stim exact ce este f. gravitationala (dar avem voie sa formulam teorii ,nu...??? :wink:)
      Cum o fi o "rezonanta inversa" ,apropo de "cristale" ,a fortei gravitationale (nu prea gasesc cuvintele necesare ) +o amplificare corespunzatoare + un sistem de control ?
      Prin "cristale" nu cred ca trebuie sa intelegem ca se folosesc simplele cristale cu care ne-am obijnuit ,ci un aranjament de materie si energie cu o structura bine pusa la punct .
   
     O sa incerc dupa ce termin cateva proiecte sa fac niste scheme de principiu ale ideii mele. Sper sa reusesc.
                    :|

Skywalker

Bravo, NeOm!
Cred ca daca toti ar gandi asa, i-am depasi deja si pe extraterestri in tehnologie.  :-D

  Iti doresc bafta la proiectele tale si... astept sa vad primele tale scheme ale ideilor inovatoare de care ziceai.
  Intr-o zi le vom da de capat si acestor cristale...