Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

ANTIGRAVITATIA

Creat de Skywalker, 17 Iulie 2005, 17:04:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

draculasblood

CitatNOI NU VOM AVEA NICIODATA TEHNOLOGIA DE CARE DISPUN ALTE CIVILIZATII pentru pur si simplul fapt ca acele civilizatii la ora actuala evolueaza iar noi Pamantenii regresam ceea ce cat de curand va duce la un crash total....(vezi razboi...distrugere....ura...si asa mai departe)
ai dreptate...dar e imposibil sa stai si sa te uiti cum un popor te ataca iar tu te uiti...

baaron

Nu stiu cat de multe cunosti tu despre istorie si asa mai departe insa pe viitor te-as ruga sa dezvolti subiectul si sa nu mai expui doar o propozitie.....Hai incearca si tu sa fii ceva mai detailat si nu superficial....No offence.

Skywalker

Un alt element al tehnologiei extraterestre este modul lor de a lumina si aici intra:
 
- luminile navei
- fasciculul de lumina curba
- fasciculul de lumina trunchiata

Luminile navei

Pe un alt topic, era o discutie, cum ca OZN-urile nu mai folosesc banalele noastre becuri. Da, ei pentru"lumini de pozitie" nu au becuri. Lumina se produce prin ionizarea suprafetei navei in locul unde se vrea sa lumineze.
Momentan, nu pot sa scriu mai mult. Dar, promit ca revin cu detalii amanuntite, ca... am de unde.


Lumina curba si trunchiata

Unii martori oculari afirmau ca au vazut "iesind" din OZN-uri fascicule de lumina curba si trunchiata. Explicatia ar fi : ei controleaza fotonii. Unii spun ca ei ar folosi alt fel de lumina, cu o viteza mai mare si cu alte proprietati. Voi reveni.
 
 Asta a fost un fel de versiune demo pentru ce va urma. 8)

Skywalker

  Daca unii spun ca nu exista gravitatie si gravitoni, atunci nu voi mai scrie "gravitatie", ci "atractie". E bine, Sid?
Sau nici atractia nu exista, ci e o inventie a masoneriei?

   Antigravitatia(antiatractia) este o problema pe care si-au pus-o chiar si inginerii aeronautici. Zarioiu Gheorghe, inginer aeronautic a facut o referire la antigravitatie in cartea sa "Aviatia Moderna", propunand-o ca o metoda de propulsie pentru viitor. Din pacate insa, in aceea carte , despre antigravitatie s-a scris extrem de putin(doar o fraza). Insa faptul ca un inginer aeronautic a mentionat acest fapt, propunandu-l pentru a se studia, ar trebui sa ne faca sa ne gandim ca
totusi antigravitatia nu e o prostie.

   Motorul antigravitational functioneaza ca un magnet. Cand are gravitatie pozitiva, este atras de Pamant. Cand are gravitatie nula, el sta in loc in aer. Iar la o gravitatie negativa este respins de pamant. Cu cat "indicele antigravitational"- sa-i spunem asa, creste, cu atat creste si viteza cu care motorul este impins de Pamant. Iar manevrarea acelui motor ar consta in reglarea "indicelui antigravitational" in functie de necesitati (decolare, aterizare, mentinere in aer).
   
   Nu stim inca ce sisteme de propulsie au OZN-urile, daca folosesc sau nu antigravitatia, insa aceasta problema ar merita sa fie studiata cum trebuie. Daca vom reusi sa inventam motorul antigravitational, vom face un adevarat salt tehnologic. Antigravitatia nu mai tine de SF. Se poate creea!

Skywalker

   Cateva dovezi despre antigravitatie

Cu numai cativa ani in urma, chinezii au descoperit niste documente sanscrite in Lhasa, Tibet si le-au trimis la Universitatea din Chandrigarh, ca sa fie traduse. Dr. Ruth Reyna de la universitate a afirmat recent ca documentele contin instructiuni pentru construirea de nave spatiale!
Metodele lor de propulsie sunt cele antigravitationale si sunt bazate pe un sistem analog cu cel de laghima, puterea necunoscuta a eului omenesc, " o forta centrifuga suficient de puternica pentru a neutraliza toata forta gravitationala". Dupa cum spune Hindu Yoghis, este aceasta "laghima" care permite persoanelor sa leviteze. Dr. Reyna a spus  ca la bordul acestor masini numite "Astras" din text, au fost trimisi oameni pe o alta planeta, dupa ce scrie in documente, care sunt estimate ca avand mii de ani. Manuscrisele au revelat si secretul "antimei", "calota invizibilului(the cap of invisibility)" si "garima", "cum sa fi greu ca un munte de plumb".
Bineinteles, oamenii de stiinta indieni nu au luat textele foarte in serios, dar atunci au avut atitudini mai pozitive asupra lor, cand chinezii i-au anuntat ca ei au inclus cateva parti din studiul asupra programului lor spatial. Aceasta a fost prima dovada a unui guvern care pretinde ca a descoperit antigravitatia.

  Voi reveni

NeOm

      Am foarte multe teorii ,ce au o oarecare legatura cu antigravitatia ,posibile moduri de propulsie atat in apropierea unui corp ceresc cu atmosfera (sau fara) sau in imensitatea spatiului ,unele idei sunt inspirate iar altele proprii , :-D
      Voi spune mai multe dintre idei pe acest forum !
      Energia vidului ..... in legatura cu asta am o teoriie interesanta ,se stie ca este legata de forta gravitationala ,de forta centrifuga ,de inertie ,de starea universului etc. +este imensa ,iar efectele ei de la un nivel cuantic pana la cel al universului ,se simt din plin.
      Io am o teorie despre cum ar putea fi influentat acest fenomen ,imaginati-va!!!!!! Control asupra fortei gravitationale ( propulsie ,eliberarea din sforile ce ne tin acasa ,"iar odata cu casa putem cadea si noi" )
        ,control asupra fortei centrifuge (directionarea ei obtinand o acceleratie si o forta de propusie impresionanta)
       ,control asupra fortei de inertie (aducerea la zero ,sau poate chiar inversarea(pt asta nu am gasit inca o solutie ))plecari bruste cu orice viteza
     
           parca astea ar fi unele dintre caracteristicile pe care le cautati ...
                  dar Spatiul este mare si nenumarate sunt entitatile din el ,de asemenea si tehnologiile cu care calatoresc.!
         
                                    Voi reveni cu detaliiiiii 8-)
                                                                                         NeOm

Skywalker


  Bine ai venit, NeOm! Si astept sa revii cu detaliile de care ziceai. Poate vei contribui si tu la rezolvarea acestui puzzle.
    Antigravitatia este tot o "GRAVITATIE ARTIFICIALA".

Si iar am o intrebare pentru NeOm: Printre sursele tale de inspiratie s-au numarat cumva niste poeme indiene antice? Ca acolo sunt descrise niste nave care aveau proprietatile descrise de tine.
Ele functionau cu mercur.

NeOm

        Ma bucur ca am gasit si am intrat pe acest forum :-D

        Presupun ca despre acele vimana(parca asa erau denumite) parca din Ramayana ,se mai descrie astfel de nave si in Samarangana Sutradhara (tibetane-in care se mai descriu nave ce imprastiau foc si mercur) sau Tantjua si Kantjua (Perlele cerului )
        Acestea in mare parte se puteau ridica sau cobori brusc  puteau zbura cu mare viteza si puteau opri aproape instantaneu  :roll:
   
       M-am inspirat si de aici si din multe alte locuri ,din fenomene carora "cica" nu li se stie cauza ,io cred ca asta este si sper ca va fi folosita .
       
       Am studiat ceva timp fizica cuantica (cu toate ca urasc formulele) iar teoretic este posibil sa se poata influenta structura spatiului de fapt fluctuatiile dimensionale ,unii poate ca au dreptate se bazeaza pe un anumit tip de unde  ce au o caracteristica interesanta ,deci tot vibratiii ce pot modifica spatiul la un nivel cuantic ,sau cel mai bine spus interactiunea dintre spatiul multidimensional in care traim si materia (aceasta legatura este cauzatoare de anumite forte ce vrem sa le controlom)
      Puteti studia efectul "Casimir" sau efectul acela prin care o bila de Fe isi modifica greutatea atunci cand unde de o anumita frecventa se emit prin ea ,ar mai fi si efectul produs de rotatia unui superconductor prin care trece curent electric .

      Ar mai fi multe de spus .
            Dar si mai multe de facut 8-)

maya

Intreb si eu ceva aici...nu stiu daca am nimerit ...oricum...Este undeva in Ro pe langa Iasi (sau Vaslui) o zona unde se manifesta acel fenomen in care, aparent, pe o panta, un obiect lasat in miscare libera are tendinta de a se misca intr-un sens opus? are vre-o legatura cu antigravitatia?

ryn

Din pacate fenomenul la care te referi maya este doar o iluzie optica. Conformatia topografica a zonei lasa impresia vizuala ca in acel loc masinile de exemplu urca o panta clara. De fapt conformatia dealurilor si a copacilor care cresc sub un unghi anormal aparent creaza impresia generala ca panta are un unghi descrescator, dar de fapt este invers. Din cate stiu o investigatie recenta a dovedit acest lucru si a existat chiar un film difuzat la o televiziune publica.

toma

#25
CitatAceasta antimaterie este compusa din niste atomi, dar la care electronii au sarcina pozitiva si protonii au sarcina negativa. Se presupune ca ar exista in univers electroni pozitivi. Cand un atom este ciocnit de un "antiatom", atunci se produce o energie uriasa, capabila sa propulseze navele.
. Cel care a pus in evidenta antimateria  a fost Paulli stipulind principiul ce-i poarta numele. Nu sint niste atomi ci atomi dar priviti in oglinda, adica totul e vicevercea. Din pacate nici macar unicerul nu paote tine la un loc antimateria si materia!!!!

CitatSi am mai auzit ca sunt 4 planete Terra, aflate in 4 universuri paralele si ca pe una din aceste planete Germania nazista castigase al 2-lea razboi mondial (!)
    Lumile paralele totusi exista ! Oare cand le vom cunoate!
Hai sa fim seriosi! Almanul anticipatia nu mai apre demult!


Citattehnologia imploziei
Tehnologia imploziei? Stiti ce e aia? Daca, nu loviti cu o piatra un ecran de televizor. Pe urma cititi cartea de fizica!

scrotwalker, buna observatie!

Citatfotonii sunt trimisi cu o viteza foarte mare, peste cea a luminii
. Non sens. Cine emite fotoni? Ce sint fotonii? Barem stiti? Tahioni ar fi in conceptia fizicienilor relativisti acele particule capabile sa depasesca viteza luminii. Din pacate eu nu exista decit in ...virful creionului!

CitatNu e necesar sa ne deplasam pana la o gaura neagra ca sa luam antimaterie
Mai copi voi nu cititi cartile de fizica? Stiti ce este o gaura neagra? De ce vorbiti prosti? Antimateria NU se gaseste intr-o gaura negra! Gaura negra este o strea obisnuita aflata in ultimul stadiu al evolutiei, atit de presata si cu o garviatie atit de mare, incit din ea nu mai scapa nimic, nici macar lumina! Deaia e ...neagra! Antimaterie este si pe ....pamint! Sint o multime de elemete radioactive care se dezintegreaza emitind ...pozitroni!

Motor antigravitational? (oricum o exprimare aiurea!) Bun motorul este, dar ce te faci cu ...pasagerii? Cum manevrezi o astfel de nava? Inchizind si deschizint ecrane? Ce se intimpa in acele momente cu pasagerii? Ce te faci cu ...frecarea?  Din pacate nici gravitonii nici antigravitonii nu au fost descoperiti decit, eventual, in romanele SF!  Cel putin pina acum se crede ca responsabile de tinerea universului la un loc sint cimpurile electrice, magnetice, fortele slabe si fortele tari! Probabil astea toate la un loc genereaza ...gravitonii!

Citatun obiect lasat in miscare libera are tendinta de a se misca intr-un sens opus
Buna explicatie Ryn. Incerc sa va atrag atentia asupra unui fenomen optic usor de verificat de fiecare din voi. Incercati sa va explicati ce vedeti atunci cind coboriti un deal, iar in vale este o intindere de apa. Apoi mai stam de vorba!


Citatantimaterie pentru ca este combustibilul cu cel mai mare randament
Ufff, cartea de fizica......
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

Skywalker

Toma, de esti tu asa un mare fizician, atunci gandeste-te si tu la ce ar putea sa fie dincolo de legile fizicii. Daca dincolo de manualul de fizica sfant al tau nu vezi nimic, sau mai rau, daca negi tot ce ar putea exista dincolo, atunci nu pot sa zic decat ca nu vrei sa iesi din tipare.

CitatMotor antigravitational? (oricum o exprimare aiurea!) Bun motorul este, dar ce te faci cu ...pasagerii? Cum manevrezi o astfel de nava? Inchizind si deschizint ecrane? Ce se intimpa in acele momente cu pasagerii? Ce te faci cu ...frecarea?

Tu ai auzit de Sincopa G, boala primita in urma unor puternice forte G? Un astfel de motor antigravitational ar putea controla si gravitatia din interiorul navei, schimband-o in concordanta cu schimbarea pozitiei navei, astfel protejand pasagerii de sincopa G.
Nu ai deschide nici un ecran.Ar exista o maneta, aceea miscand-o in functie de manevra pe care vrei sa o faci.

   Mai Toma! Imagineaza-ti doi magneti de acelasi pol, care se resping. In fond asta e antigravitatia, dar la scara mai mare.
Pana si eu am inteles-o, care nu stiu fizica.
   
    Fotonii sunt niste particule de lumina, deci au viteza luminii. Un motor fotonic va fi posibil sa se construiasca, dar nu pentru cei care vad ca si caii cu aparatorile alea de vedere. Urmatorul pas ar fi motorul tahionic.

  Toma, cred ca ar fi util sa citesti Povestea lui Klaus de la Discutii pentru gradinita. Si tie ti-e dedicata.

toma

Pina una alta, Universul in care trai si singurul pe care il cunoastem, se guvereaza dupa aceste legi. Altele nu sint decit in imaginatia scriitorilor SF! Daca admit ca U este diferit de R*I, atunci rosu cu galben poate tot asa de bine sa dea negru sau eu pot zbura dind din picioare! Din pacate, dincolo de manualul meu de fizica nu este nimic! Nu pot nega un lucru care nu exista sau, mai mult, ma pot ghida dupa aberatii de genul randamentul ciocnirii materie antimaterie este aproape 100% Pai fratilor, in cazul, hai sa-i zicem, reactiei  materie - antimaterie intreaga masa se transforma in energie!

CitatAr exista o maneta, aceea miscand-o in functie de manevra pe care vrei sa o faci
Da simplista treaba, o maneta si treaba e gata! Poate in romanele SF!

CitatImagineaza-ti doi magneti de acelasi pol, care se resping
Atungi imagineaza un motor care sa functioneze pe acest principiu!

CitatFotonii sunt niste particule de lumina
Sorry, fotonii sint unde! Ma poti contrazice? Da, in principiu s-ar putea construi un motor fotonic, deoarece lumina creaza presiune si conform uneli legi a lui Newton de, universal valabila, actiunea creaza reactiune! Mai intii sa descoperim tahionii, apoi mai vedem noi!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

Interesent

Halo la toti.
Mi s-ar parea nou, ca savantii nostri s-a cunoasca universul nostru complet. De cind? In fiecare zi se fac descoperiri noi asupra virstei sistemului nostru solar, de la un miliard de ani, devin mai multe miliarde de ani. Si noi vorbim aici, ca si cum am cunoastem sistemul nostru ca buzunarul de la haina? Si nou vorbim de universum? Unde ramine galaxia - ce stim noi despre ea?
Fizica clasica nu accepta deocamdata toate noutatile descoperite - mai degraba numai fizica teoretica. Si aceste noi descoperiri se folosesc intii numai in modelele teoretice pentru ar fi intelese mai bine. Dupa aceea se cauta in "hardware" dupa dovezi care pot fi mentinute si dovedide cu aparaturi moderne, cind se stie la ce si unde sa se caute!
Singurul lucru ce se poate spune si are valabilitate este un proverb: cum in micro-cosmos asa se petrece si in macro-cosmos.
Multe relatii fizicale, chemice, biologice, etc. se descopera in fiecare zi nou, si incepe sa se inteleaga la general, pina se preia in materia si stiinta elementara care se invata la scoala.
Dar un lucru nu se discuta. Fiecare element, frecventa, unda exita bipolar. Una fara alta nu exista si impreuna reda ceva superior si unic. Deci daca se gaseste o parte, partea cealata cu polul opus este in apropiere. Aparatele de depistat inca nu le-am produs ca sa dovedim ca asa este.
Un barbat si o femeie exista ca o unitate, dar numai amindoi impreuna sint in stare sa produca ceva deosebit - sa creeze un corp de om nou si s-il nasca. deci numai amindoi sint o unitate superioara, care pot produce ceva mai deosebit: un alt om.
Ma intelegeti? :?

toma

Am specificat, Universul singurul pe care il cunoastem, cu alte cuvinte, cel in care traim si murim, il "vedem", il pipaim, il cercetam!
CitatFizica clasica nu accepta deocamdata toate noutatile descoperite - mai degraba numai fizica teoretica
Nimic mai gresit! Da un exemplu pertinent! Uiti ca multe descoperiri au fost facute in virful creionului, parca si planeta Pluton ,nu?

CitatFiecare element, frecventa, unda exita bipolar
Ce intelegi prin asta, fi mai explicit te rog. Te referi la princiupiul lui Paulli? Ori dualismul unda - corpuscul?

CitatUn barbat si o femeie exista ca o unitate, dar numai amindoi impreuna sint in stare sa produca ceva deosebit - sa creeze un corp de om nou si s-il nasca.
Ups, deacum o dam pe filozofie.
Din pacate acum nu am timp dar, sper eu, ca dupa amiaza sa revin cu niste lucrusi, probabil, interesante.   
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)