Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

ANTIGRAVITATIA

Creat de Skywalker, 17 Iulie 2005, 17:04:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Skywalker

Am vrut sa descriu antigravitatia in cadrul tehnologiilor extraterestre, dar se pare ca a fost creeat in afara... :(

Skywalker

Cu totzii stim ca OZN-urile au viteze superioare rachetelor noastre cosmice. Si dupa cum am descris mai inainte, se pare ca OZN-urile nu au
nici motoare cu reactie sau orice motor care emite jeturi. Bine, am lamurit ca pe verticala ele se deplaseaza prin antigravitatie, insa acum intrebarea e cum se deplaseaza pe orizonala?
 Specialishtii presupun ca pe orizontala se deplaseaza cu ajutorul unui motor care functioneaza cu antimaterie.
Si acum ce e antimateria?
Aceasta antimaterie este compusa din niste atomi, dar la care electronii au sarcina pozitiva si protonii au sarcina negativa. Se presupune ca ar exista in univers electroni pozitivi. Cand un atom este ciocnit de un "antiatom", atunci se produce o energie uriasa, capabila sa propulseze navele.

annuki

Skywalker--Noi,pamantenii inca doar banuim ce tehnologie ar avea acele OZN-uri si ne gandim oare cand vom fi si noi capabili de a creea astfel de tehnologii



recent am citit despre o astfel de tehnologie sf, dezvoltata de o societate secreta(pamanteana) si ca sa va facei o ideie expun cate ceva din filozofia ei:
1)legile pamantesti ale naturii au fost declarate unice. Totusi exista lumea cealalta si in consecinta legile lumii celelalte care sunt deasupra celor pamantesti insa in stransa legatura unele cu altele
2)totul se bazeaza pe vibratii,universul nostru are o anumita vibratie iar universul exterior,paralel(lumea cealalta)o alta.Ozn creazaza o vibratie egala ca intensitatea vibratiei universului exterior si conform legii afinitatii care spune ca orice lucru asemanator se atrage ,ozn dispare din universul nostrua jungand in sfera vibratiilor inalte a lumii celelalte (transmutatia).trnsmutat astfel el nu mai depinde de legile pamantene ci de cele din lumea cealalta, unde viteza maxima nu e a lumini ci a spiritului, a gandului, facand astfel nula notiunea distantei.ajungand la destinatie revine la sfera vibratiilor pamantene respectiv in universul pamantean.Asa se si explica aparitia/disparitia instantanee a acestor obiecte.

Skywalker

ANNUKI, am auzit si eu cate ceva despre vibratiile Pamantului, dar foarte putin. Cica acuma Pamantul are vibratii joase, iar lumile paralele ar avea vibratii inalte. Si ca prin 2011 se va scimba nivelul vibrational al Terrei!
Despre aste, totusi nu ma pot pronunta, o sa vedem ce va fi atunci!
Si am mai auzit ca sunt 4 planete Terra, aflate in 4 universuri paralele si ca pe una din aceste planete Germania nazista castigase al 2-lea razboi mondial (!)
   Lumile paralele totusi exista ! Oare cand le vom cunoate!

annuki

Teoria cu 4 planete care ar exista in alte 4 universuri paralele sau in alt timp mi'se pare ilogica si suna a fabulatie sf eftina. Despre universurile paralele insa exista chiar referiri in cartile apocrife asa numitele carti pirdute ale bibliei printre care amintesc "cartea secretelor lui Enoh" insa deja asta e subiect pt un alt topic,eu voiam sa evidentiez ca tehnologia ozn se bazeaza pe vibratie.
SA fiu si mai exact si sa revin la subiect, ozn'urile folosesc tehnologia imploziei iar masinile noastre tehnologia exploziei.In univers guverneaza doua principii:lumina si intunericul,bine/rau, creator/distrugator asa cum curentul electric are doi poli,plus si minus. Orice tehnica bazata pe principiul exploziei sau al arderii poate fi denumita "tehnica satanica"cazul nostru . Astfel degeaba se chinuie sa explice "savantii exploziei" de care aminteai cu teoriile lor de 2 lei,pardon doi bani, niste lucruri care din start ii depasesc.

Timax

Referitor la vibratii am citit si eu niste chestii destul de fascinante nu mai stiu situl acum,cica unde la anumite frecvente,sunetele mai joase sau mai inalte pot influenta adn-ul,de altfel asa se explica si starea de hipnoza.Mai scria despre cum au reusit niste cercetatori rusi sa schimbe sexul unui mormoloc de broasca  prin vibratii (unde). De altfel se stie ca Pamantul emite unde la diferite frecvente datorita campului sau magnetic care difera de la o zona la alta astfel explicandu-se prezenta stafiilor in anumite regiuni....

scrotwalker

mah baieti, recunosc c-am ris de m-am tinut cu mainile de burta de utopiile citite in forumul asta!  ( asta e partea POZITIVA). Acum aia NEGATIVA: mai bine ati pune mina pe carte si ati incerca sa abordati subiectul "stiintific", nu ca diletantii de 2,50 lei, zis si autori de romane "science-fiction" de categ. 4. NOTA: sfatul meu este 100% gratis si daca sinteti in realitate la fel de destepti cum vreti sa pareti, l-ati urma ! :-)

Skywalker

Da, sunt de acord cu Blacky! De fapt nimeni nu stie adevarul despre ce tehnologii folosesc extraterestrii, asa ca nu stim care teorie e adevarata.
Poate nici o teorie formulata de vreun pamantean nu e adevarata, insa asta nu ne impiedica sa nu ne punem imaginatia in functiune. Si eu zic la fel ca asta e locul potrivit pentru asa ceva.
  Iar despre ce a zis Timax, referitor la vibratii, chiar am invatat la faculta
despre vibratiile care pot tine la distanta insectele daunatoare. Si asta e
dovedit stiintific!

Skywalker

Stiati ca unele OZN-uri emit fascicule de lumina... curbe?
Intr-o carte, autorul incerca sa explice fenomenul. Nu mi-l amintesc, parca era ceva de genul ca fotonii sunt trimisi cu o viteza foarte mare, peste cea a luminii, daca bine imi amintesc. Dar, nu stiu daca mai conteaza acum explicatia. Conteaza ca au fost martori care au vazut lumini curbe

PaulR

Parerea mea este ca OZN-urile extreterestre folosesc antimaterie pentru ca este combustibilul cu cel mai mare randament(se transforma 100% in energie),ocupa foarte putin volum,si degeja o energie inimaginabila.Ai nevoie doar de materie+antimaterie si de o tehnologie care sa controleze reactia.Oamenii au demonstrat (produs) recent antimaterie si i-au studiat in parte proprietatile.deocamdata omenirea nu are tehnologia necesara producerii ei pt combustibil,este nevoie de f. multa energie.Dar ce spuneti daca am lua-o in loc sa o producem? Se stie ca in univers gaurile negre produc antimaterie.Daca oamenii ar putea aduce antimaterie de acolo s-ar rezolva problema energiei.Deocamdata savantii studiaza proprietatile antimateriei si afla lucrui uimitoare chiar si pt sesolul XXI.
Voi reveni cu amanunte despre alte tehnologii revolutionare. :roll:

Skywalker

Nu e necesar sa ne deplasam pana la o gaura neagra ca sa luam antimaterie. Asa am citit intr-o carte ca si in spatiul din sistemul nostru solar exista atomi de antimaterie, evident, nu in cantitati prea mari. Dar,
pentru inceput ar ajunge si antimateria "de langa noi".  
 PaulR, gaurile negre produc continuu antimaterie sau au o cantitate limitata? De fapt, indiferent de ce cantitate de antimaterie ar exista in gaurile negre, intr-un viitor tot ne vom alimenta de acolo. Si atunci combustibilii fosili(benzina, motorina,etc) vor exista doar in legende.

Skywalker

Chiar daca antimateria nu este totusi cel mai bun combustibil, totusi, daca am incepe sa o folosim, am face un adevarat salt tehnologic.

Skp

Niciodata nu o sa avem o tehnologie...''identica'' cu teh. altor  lumi:))   intrebare    ''cand vom avea ceva asemanator??''  peste  zeci sunte sau chiar mii mde ani....:)  ''de ce??'' pt ca ozn-urile care ne tot viziteaza...ar putea venii de pe o lume care...exista de  miliarde de  ani inaintea planetei noastre :wink:

Skywalker

Pana sa cream ceva asemanator, vom parcurge un foarte lung drum, insa
daca nu punem in practica noile idei, atunci asa vom ramane cum suntem acuma. Folosirea antimateriei pe scara larga ar putea fi un pas inainte,
pardon, un salt inainte.

baaron

NOI NU VOM AVEA NICIODATA TEHNOLOGIA DE CARE DISPUN ALTE CIVILIZATII pentru pur si simplul fapt ca acele civilizatii la ora actuala evolueaza iar noi Pamantenii regresam ceea ce cat de curand va duce la un crash total....(vezi razboi...distrugere....ura...si asa mai departe)

O civilizatie poate EVOLUA numai in cazul in care se detaseaza de anumite obstacole aparute pe parcursul ciclului evolutiv.
Ori noi la ora asta imbratisam tot ceea ce poate fi mai rau la o civilizatie....Deci nici nu poate fi  vorba ca vom avea vreodata acces la vreo tehnologie pe care o au acum alte forme inteligente de viata avansate.
Sau poate ma insel si ar trebui sa am mai multa incredere in rasa careia ii apartin....Oare?