Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Reptilienii

Creat de sevastase, 26 Martie 2008, 23:32:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Lone Ranger

Citat din: Khaarsha din  27 Martie 2008, 01:21:52
Interesata expunere. Astept cu nerabdare sa citesc si despre istoria girafienilor, bizonienilor, si a sobolanienilor. Sa fie indicata si sursa materialelor...hm, parca gugustucienii detineau unele izvoare istorice legate de asta. Trebuie contactati lemurienii si rugati sa faca legatura cu gugustucienii, acestia fiind de negasit intrucat au o misiune secreta ce nu le permite sa se arate omului.
Mishto de 2 lei (vechi). Chiar daca nu eshti de acord cu Sevastase (în fond, fiecare are dreptul la propria sa opinie) potzi sa foloshshti alt gen de argumente.

askey

Citat din: ciuciulete din  27 Martie 2008, 11:19:09
pai cum vrei sa fie descris raul, sau personajele rele, vrei ceva de genul ingeri? Sau figuri de pisoiasi sau catelusi pufosi?
Normal ca se aleg personaje sau figuri demonice, urate, grotesti, animalice.

De ce-ti plac catelusii sau pisoiasii, dar sobolaneii sau crocodilasii nu?

Urat/frumos sunt perceptii psihologice umane. Iar reflectarea, deascrierea realitatii se eticheteaza dupa notiunile  despre urat si frumos.
Vlad Tepes, care-i treagea in teapa pe oameni era si Vlad Dracul. Trebuia sa fie Vlad motanelul?

fat frumos e personajul pozitiv, iar zmeul monstruos sau baba-cloanta cele negative, Trebuia invers?

un crocodil, reptila iti exprima ceva frumos?
un nou-nascut diform datorita unor defecte, il asemui cu ceva frumos si placut sau cu ceva grotesc si diabolic?

Eheeei, ce ti-e si cu psighologia perceptiei...

Faptul ca noi percepem o reptila ca pe ceva rau, e ceva ancestral (campurile morfice ...same idea) ... mai pe scurt, tu te-ai nascut cu o repulsie fata de reptile din cauza ca, candva la inceputurile omenirii s-au intamplat niste lucruri teribile ...
Ciuciulete, daca poti sa vii cu niste argumente demne de luat in discutie, inca mai astept parerea ta.
Multumesc

sevastase




Peste tot numai serpi si serpi si serpi...probabil coincidente nu ? 







piele desarpe pe bancnota de un dolar /


ochi de reptila pe bancnote ?


sevastase

Citat din: askey din  27 Martie 2008, 11:50:03
Faptul ca noi percepem o reptila ca pe ceva rau, e ceva ancestral (campurile morfice ...same idea) ... mai pe scurt, tu te-ai nascut cu o repulsie fata de reptile din cauza ca, candva la inceputurile omenirii s-au intamplat niste lucruri teribile ...
Ciuciulete, daca poti sa vii cu niste argumente demne de luat in discutie, inca mai astept parerea ta.
Multumesc
ai facut o observatie de nota 11....caram cu noi in subconstient traume profunde de care nu scapam. Ne vaneaza existenta. Vorbesc ca rasaumana. Nu numai atat : dar ne este reamintit la fiecare pas de cine trebuie sa ne fie frica....uitate lapozele mele...PESTE TOT GASESTI SIMBOLISM REPTILIAN. Ochiul a tot vazator din varful piramidei care ne supravegheaza.

          Am mai mostenit inca CEVA ce ne impiedica sa ne ridicam din mizeria asta, CEVA ce ne face sa ne certam si sa ne uram unii cu altii, CEVA ce ne impiedica sa avem compasiune fata de cei din jur, CEVA  ancestral de care trebuie sa scapam pentru a ne ridica la nivel de constiinta.....acel CEVA  este EGO-ul.


          Problema de care vorbim cu totii seafla in interiorul nostru, si tot acolo exista si solutia....acolo au fost  ascunse cele mai mari secrete. In propria noastra fiinta. Pentru ca niciodata nu cautam cu adevarat inlauntrul nostru pentru a face o schimbare....Oricate poze si statui as prezenta, oricate materiale si referinte as traduce, nu se schimba nimic, PANA NU NE LASAM EGO-UL LA O PARTE, DESPRINZANDU-NE DE ACEASTA MOSTENIRE REPTILIANASINISTRA. ( credeti ca partea de creier care ne guverneaza comportamentulinstinctiv se numeste " creier reptilian " din intamplare ?? )


          Stiu ca asta e material de glume pentru unii, dar fie ca ne place sau nu, DRAGOSTEA SI APROPIEREA SI ACCEPTAREA TUTUROR CELOR DIN JUR ASA CUM SUNT, ESTE CHEIA ELIBERARII DIN INCHISOAREA INVIZIBILA IN CARE NE DUCEM EXISTENTA. DEBARASANDU-NE DE EGO, NE DEBARASAM DE CEA MAI SINISTRA AMINTIRE A MII DE ANI DE SUFERINTA.

          O datoram macar parintilor nostri care au trecutprin viata fara sa isi dea seama de ce a fost nevoie de atata suferinta si vise neimplinite.

         Referitor la acest subiect recomand sa il cititi si sa il ascultati pe Michael Tsarion, unul dintre geniile timpului in care traim.

sevastase

#19
http://video.google.com/videoplay?docid=8360601521310929801&q=origins+of+evil&total=2753&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0


Daca nu ati vazut acest documentar, aveti sansa de a urmari una dintre celemai stralucite minti ale timpurilor noastre, intr-un expose despre originile raului in civilizatia umana.

DepthOfField

#20
CitatFaptul ca noi percepem o reptila ca pe ceva rau, e ceva ancestral (campurile morfice ...same idea) ... mai pe scurt, tu te-ai nascut cu o repulsie fata de reptile din cauza ca, candva la inceputurile omenirii s-au intamplat niste lucruri teribile ...
Ciuciulete, daca poti sa vii cu niste argumente demne de luat in discutie, inca mai astept parerea ta.
Da, si am vazut copii mici, care pana nu s-au fript la flacara, s-au intepat in urzici, sau au fost muscati/atacati de catei, nu aveau nici o teama. Dupa aia, teama a devenit "ancestrala" pentru toata viata lor. A devenit  o regula.
Normal ca, poate si genetic, sunt transmise urmasilor unele din experientele de viata ale parintilor. Deci, reptila e ceva rau si care msuca. E bau-bau. Probabil ca a devenit ancestral intre timp.
Si argumentul meu este on-topic, doar nu vrei doar sa participi NUMAI la discutia imaginativa de aici, si sa nu iau in seama si elemente REALE si mai ales, confuziile?

Cat despre pielea de reptila sau ochiul de reptila de pe bancnote...
Sevastase, iar o dai in pareidolia? Hai ca exagerezi.

daca te uiti, mai toate bancnotele au desenul facut din liniute, deci este ceva texturat si nu continuu, fond uniform. Orice ochi, sau figura va iesi..texturat. Asa cum, la ziare, imaginea e facuta din punctulete ordonate. Sa nu-mi zici si ca punctuletele alea sunt din piele de gugustiucean ?!?
Asa e tehnologia probabil. Hai ca sunteti culmea cu exemple de genul acesta. Neseriosi chiar.

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Lone Ranger

Citat din: ciuciulete din  27 Martie 2008, 11:19:09
Vlad Tepes, care-i treagea in teapa pe oameni era si Vlad Dracul. Trebuia sa fie Vlad motanelul?

fat frumos e personajul pozitiv, iar zmeul monstruos sau baba-cloanta cele negative, Trebuia invers?
Vezi ca Vlad Tepes era fiul lui Vlad Dracul. Care era un fiu nelegitim al lui Mircea cel Mare....
Iar existentza zmeilor din folclorul românesc (reptilieni, dupa descriere) ar trebui sa te puna pe gînduri. Prea multe reprezentari de personaje reptiliene prin mitologiile diverselor popoare... Ceva trebuie sa le fi inspirat - nu iese fum fara foc! Trebuie, totushi, sa mentzionez ca nu toate reprezentarile de reptilieni stîrnesc repulsie. Sharpele Glykon (a carui statuie se afla la Muzeul de Istorie si Arheologie din Constantza) nu stîrneshte deloc repulsie, dimpotrivã!

prosecco

sevastase din cate tin eu minte aici nu suntem la galeria nationala de arta

daca tot vii cu poze explica si tu ce semnifiatii au...ca unii nu mai inteleg nimic

de exemplu :



poate explici si tu ce semnificatie are ca eu personal nu inteleg



aici nu am inteles ce legatura ai gasit tu intre sarpele kundalini si reptilienii malefici



asta ce e?incas,mayas,roman,bulgar?...nu stiu..



astept explicatii si aici.stiu ca se spune ca avem o parte "reptiliana" in creier,dar cel care nu stie ce te astepti sa inteleaga?



aici m-ai bagat in ceata rau de tot.....

deci in concluzie.....asteptam niste explicatii la pozele mentionate de mine,ca daca iar vii cu alte poze,e clar :mrgreen:

DepthOfField

"Vezi ca Vlad Tepes era fiul lui Vlad Dracul. Care era un fiu nelegitim al lui Mircea cel Mare...."

ma rog, sunt cam afon la istorie.

"Sharpele Glykon (a carui statuie se afla la Muzeul de Istorie si Arheologie din Constantza) nu stîrneshte deloc repulsie, dimpotrivã!"

pai tine de psihologia perceptiei, frumos-urat. Si sarpele din animatia "cartea junglei", era destul de simpatic. daca sculptorul sarpelui de la muzeu ii deforma mai urat fata, ti-ar fi starnit repulsie, da' probabil nu asta voia sa transmita. Desigur, probabil ca sculptorul era un reptilian care voia sa insele privitorii. Cum nu am dovada ca nu este asa, inseamna ca aceasta ipoteza este adevarata. LOL.

"Iar existentza zmeilor din folclorul românesc (reptilieni, dupa descriere) ar trebui sa te puna pe gînduri."
veneau ulii si le mancau pasarile din ograda. Deci uliu = ceva rau. Si urat. Liliacii pot fi la fel. urati, rai si le place intunericul. Deci ->vampri. Cineva, undeva, a imaginat si a DEFORMAT realitatea. Si a devenit legenda, sau mit. Desigur, oamenii nu exagereaza, nu gresesc, nu fac confuzii, ei sunt ca niste masini, apreciaza corect TOTUL, si, orice iti spune un om, o descriere a unui fenomen, obiect, EXACT asa a fost.  Aiurea.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

sevastase

#24
           Daca intelegi de ce simbolismul este asa de important pentru reptilieni, de ce sunt absolut obsedati de simboluri specifice si de influentarea subconstientului.....vei intelege ca e vorba de CONTROL. Iar 6 miliarde jumatate nu le tii in frau cu dulai, pentru ca e imposibil...ii tii in frau cu manipulare mentala, cu FRICA ce ii impiedica sa iasa din tiparele cotidiene, CONTROLEAZA MINTEA, si apoi controlezi si CORPUL.
   
           Mesaje subliminale pe care tu nu le observi, dar subconstientul le inregistreaza. Si orice informatie la care esti expus in viata de zi cu zi, fie o melodie, fie un film, fie o reclama, are doua valori disatincte: una vizibila si logica, cea de a distra, de a delecta, si alta ascunsa, care iti comanda subconstientul influentandu-ti comportamentul.

   Exemplu:

 
 
 
 
 
 
 


sevastase


DepthOfField

inteleg, Sevastase. pareidolie, pareidolie, pe care tu o REFUZI TOTAL. Din pacate ea exista in REALITATE dincolo de refuzul tau subiectiv.

CitatSi orice informatie la care esti expus in viata de zi cu zi, fie o melodie, fie un film, fie o reclama, are doua valori disatincte: una vizibila si logica, cea de a distra, de a delecta, si alta ascunsa, care iti comanda subconstientul influentandu-ti comportamentul
.
Adica desenatorii aia care au facut animatia, erau reptilieni. Si in mod deliberat, au facut coloanele de la castelul din "The little mermaid" ca sa semene cu un penis, ca sa-l inghita masele de privitori, in speta copii?? LOL . Sau Gigel  - angajatul de la studioul de productie cinematografica si reclama este reptilian si el?!? Asa o fi si angajatii de la ProTV, Antena1 si celelalte TV..or fi reptilieni si ei? Si eu sunt reptilian?
LOL. LOL LOL. Nu te supara, dar cred ca ... mai bine ma abtin. Du-te la specialisti psihologi sau cei care se ocupa cu psihologia perceptiei, si afla-le parerea PRACTICA despre "pareidolie"..sau ti-e teama ca ei sunt reptilieni? si deci, numai ce stii tu este ADEVARUL ?
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Lone Ranger

Citat din: ciuciulete din  27 Martie 2008, 12:33:47
"Iar existentza zmeilor din folclorul românesc (reptilieni, dupa descriere) ar trebui sa te puna pe gînduri."
veneau ulii si le mancau pasarile din ograda. Deci uliu = ceva rau. Si urat. Liliacii pot fi la fel. urati, rai si le place intunericul. Deci ->vampri. Cineva, undeva, a imaginat si a DEFORMAT realitatea. Si a devenit legenda, sau mit. Desigur, oamenii nu exagereaza, nu gresesc, nu fac confuzii, ei sunt ca niste masini, apreciaza corect TOTUL, si, orice iti spune un om, o descriere a unui fenomen, obiect, EXACT asa a fost.  Aiurea.
SIMPLIFICI pentru a minimaliza. Legendele nu se nasc din nimic - ceva le-a generat. Repet, nu iese fum fara foc. Daca tzie tzi se pare ceva aiurea, asta nu înseamna ca asha stau lucrurile shi în realitate!

DepthOfField

#28
CitatSIMPLIFICI pentru a minimaliza. Legendele nu se nasc din nimic - ceva le-a generat. Repet, nu iese fum fara foc
daca eu simplific, pentru a minimaliza, atunci Sevastase, EXAGEREAZA ENORM pentru a face din tanztar armasar, adica CREEAZA.

Si ma leg de exagerarile de tipul celor pe care le-am exemplificat. Pareidolia.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Lone Ranger

Poate ca entuziasmul lui e cam exagerat, dar nu creaza. Toate aceste chestii - ma refer la legende shi reprezentari - la care face Sevastase trimitere exista. CEVA le-a generat.