Sectiune pentru limba româna > 2012

11:11 digital time code si anul 2012

<< < (8/8)

Tayka:

--- Quote from: Sirius13 on  24 July 2012, 00:17:18 ---
.. Frica promovata prin aceste teorii stupide, cum ca cineva ne ataca aura, e de-a dreptul socanta...

--- End quote ---
Nu văd eu să fiu promovat vreo teorie stupidă,ci doar am încercat să-l ajut pe Tileanu să scape de o fobie,dar faptul că părerea mea personală adresată lui te-a şocat aşa de puternic încât sari direct la beregată,mă face să cred că eşti foarte pornit pe astfel de practici tocmai pentru că poate ai avut vreodată de-aface cu ele.. :evil:
-Ferească-te bunul Dumnezeu.. :oops:

Tileanu:
eh, nu e o fobie pentru ca nu am devenit "obsedat" incercand sa caut peste tot combinatia asta. pur si simplu asa se intampla. ceasul biologic cum spuneati.
mi s-a intamplat sa vad 11:11 chiar si cand priveam un meci de fotbal de la CE2012 la tv. Era un cadru cu doi jucatori aflati cu spatele (cate unul de la fiecare echipa), unul langa altul. ambii aveau numarul 11 pe tricou....
deci nu stiu in ce masura "mi-o cer". iar cu teoria conspiratiei si versiuni alternative sunt de cel putin 10 ani si vad ca in niciunul din acesti ani nu am experimentat 11:11 ca anul acesta.
o fi intr-adevar un semn al trezirii constiintei universale sau o "cheie" a matricei in care mai spun unii ca suntem inchisi. imi place sa-mi imaginez ca e ca in "the truman show", lui i se parea ciudat ca mai cadea cate o camera video "din cer", asa ni se pare noua ciudata combinatia asta. scurtcircuite ale sistemului....
exista si un grup de facebook 11:11 care are 627.000 de like-uri  :-o

fiulploii:
Acum 97 de ani , in ziua 11 din luna 11-a la ora 11:00 S-a semnat armistițiul primului război mondial .
O fi coincidenta ? Cine oare a stabilit data respectiva?

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version