Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Hitler ?

Creat de sevastase, 25 Martie 2008, 20:33:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

@Lex

tayka, yo nu pot sa sufar ideea si  sa accept ca ei ''ne-au creat''.intre  creat si manipulat genetic e o maaare diferenta si tocmai d-asta poate intr-o zi putem spera ca va venii si timpul sa scapam din sclavia asta mizerabila si stadiul de ''containere'' . si sa fiu putin off da cu ''baietii'' care zboara prin spatiu ce se intampla daca sa zicem unul din ei moare unde se duce

@Lex

scuzati ca nu am terminat msg(o probl. cu pcul) si cum ziceam unde se duce Spirtul pilotilor daca unul din ei moare si ei fiind  aflati la un moment dat sa zicem in afara sistemului solar aici vorbind de lista de piloti care ''fac rute'' pan spatiu si nu aici ma ref. la piloti umani nu e.t.

Tayka

#47
@Lex -Spiritul cosmonauþilor care mor în timpul unei misiuni merg tot la marele turn de pe Lunã.ªi asta pentru cã aºa a fost proiectul vieþii de pe Terra.Oile nu se pierd de turmã doar pentru cã vor ele aºa,ba dinpotrivã odatã pierdute cautã mereu ºi revin singure în turmã,chiar dacã aceasta e în drum spre ..abator.Odatã eliberat spiritul aude un semnal,o chemare cãreia( în mod normal )nu i se poate opune.Scarlat Demetrescu vede actul morþii ca pe ceva romantic ºi tragic:
http://sanatate.findtalk.net/t1124-actul-morþii
Pe când D-nul TVM îl vede ca pe o afacere înfloritoare în domeniul..zootehniei;
http://www.procarti.ro/articol/programul-terra-de-dr-toni-victor-moldovan
Eu personal nu cred ca cineva ar putea face excepþie dela regulã,nici chiar Hitler. :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

#48
Da Tayka, sint tare obosit in ultima vreme :| (sper ca n-a venit deja "Destrupatorul" lui Scarlat Demetrescu sa-mi slabeasca corpul vital :lol:) - nu cred ca mai conteaza insa prea mult subtilitatile de exprimare (suflet / corp spiritual) cindva puricate-n interesantele discutii cu dl dr TVM - in care nu faceam confuzii d-astea.;)

Nu ma pot abtine sa nu-mi reamintesc insa ultimele intrebari ramase fara raspuns de la domnia sa:
...Sa revin insa la 666: :evil: ipoteza atit de minutios documentata a decriptarii semnificatiei genetic-ingineresti a "numarului Bestiei" 666 (toti omuletzii fiind insa... bestii dupa textele vechi studiate,  inclusiv evreii, nu?!) mi se pare deci si ea f. plauzibila. Chiar daca nu vad (nici aici) logica necesitatii imperioase a Zeilor  de-a lasa informatiile respective (fie ele criptate exclusiv pt. initiati) scrise-memorate in Zohar. In folosul cui? Al cobailor?! Cui prodest deci? Poate doar... dictaturii rabinilor, ca sa constientizeze motivele obligativitatii respectarii anumitor precepte specifice seriei lor genetice?! :roll:
Asta-i doar una din intrebarile mele retorice inca nelamurite - pe linga motivele neclare ale aminarii timp de 2000 de ani a distrugerii actualei serii genetice impur-hibridizate ori a aparentei... plafonari a Zeilor intr-un "ciclu tehnologic" cam prea repetitiv, chiar daca banuiti ca el contine targetul atingerii unei simplitati genetice esentiale (specifice Spiritului Suprem - Atman) in atit de eficient-cinicul proces reproductiv ET. In care insa tovarasii zei  se pare ca n-au atins inca arta crearii de CS (Corpuri Spirituale - traduc pentru cei care se simt "agresati subliminal" de prescurtarile din PT...)


Revenind insa ontopic, ar merita sa ne punem si intrebarea daca totusi unii dintre cei f. apropiati de ZEII-RECOLTATORI :martiansad: (categorie in care ar intra, evident, si Herr Hitler) nu au cumva unele avantaje din partea stapinilor lor directi - in timpul vietii lor, eventual prelungite "cit trebuie" daca nu si "cit vrea muschiu' lor" :-D prin eventuale clonari ori transferuri de spirite accesibile se pare "micutzilor GRI", sau inclusiv post-mortem?! :roll:

Ma-ntreb si si eu asa, aiurea-n tramvai, legat de afirmatia ta aparent logica ("Eu personal nu cred ca cineva ar putea face excepþie dela regulã,nici chiar Hitler." :evil:)... dar banuim noi macar care-o fi logica nemilos-cinicilor ZEI?!

In rest, tema "Hitler" ramine inepuizabila - constat asta dupa parasirea surselor internautice anglofone (cu date relativ limitate si repetitive cumva) si intrarea - abia de ieri - in sursele germanofone pe care nici n-am habar de ce le-am ignorat pina acum (din pacate-s accesibile doar putinilor vorbitori de lb. germana).

P.S. final (deocamdata): neseriozitatea crasa a superficialilor "bloggeri anglofoni"  - cei mai multi avizi doar dupa senzational si mult trafic - am constatat-o mai demult. Un singur exemplu aleatoriu: iata 3 variante ale "fotografiei originale" cu Maria Orsic (Orsitch) - enigmatica sefa a mai vechii "Babylonische Gesellschaft" ("Societatea Babiloniana") si apoi initiatoarea ocultei "Societati VRIL", care in anii 1920 a stat de fapt - putini stiu asta - chiar la baza constituirii NSDAP (Partidul National-Socialist German).



...Crede deci vreunul dintre voi ca pozele astea ar reprezenta una si aceeasi persoana?!  :-D
(Un pic offtopic - compadre @biss, care dintre ele ti-ar placea sa te... conduca un pic pe calea Iluminarii?! :lol: - pe Tayka nu-l intreb, fiindca banuiesc deja raspunsul ;))

Nu mai intru (acum) in detaliile ordinului final al disparutei (prin sistemul Aldebaran :star: zic unii) Mariei Orsic transmis membrilor Vril Gesellschaft pe 11 martie 1945 ( "Niemand bleibt da" = "Nimeni nu mai ramine aici" :roll:), evolutiei paralele si apoi divergente a Vril-ului cu organizatia templiera germanica "Die Herren Vom Schwarzen Stein" (DHVSS), la fel de influenta organizatie Thule si ai sai Schwarzen Ritter ("Cavaleri Negri") sau Die Schwarze Sonne (confreria "Soarele Negru" al SS-ului) ori transformarea din anii '30 (oficiala cel putin) a VRIL-ului in societate industriala de producere a propulsoarelor mai mult sau mai putin aviatice. 8-)

Dar uite cum s-a inchis iar cercul spre tema Wunderwaffen si-a "farfuriilor zburatoare naziste", :ufo: la care renuntasem cindva. Poate ca nu definitiv insa... :wink:
Revin deci cit de curind, aici sau pe un nou topic.


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

#49
Citat din: Xanadron din  15 Aprilie 2011, 09:39:35

iata 3 variante ale "fotografiei originale" cu Maria Orsic (Orsitch) - enigmatica sefa a mai vechii "Babylonische Gesellschaft" ("Societatea Babiloniana") si apoi initiatoarea ocultei "Societati VRIL", care in anii 1920 a stat de fapt - putini stiu asta - chiar la baza constituirii NSDAP (Partidul National-Socialist German).



Haida de! Asta e Vala Mal Doran din Stargate toata ziua si toata noaptea, daca vrei mah Xanadron!

Se pare ca prietenele tale de mai sus nu arata la fel pt ca nici nu sunt una si aceeasi persoana ci sunt "vril damen"

http://www.ufodigest.com/news/0208/aldebaran-mystery3.html

In orice caz eu am gasit ca referitoare la MO numai fotografia din mijloc.

rontzo

mda este 100% Vala Mal Doran http://www.imdb.com/name/nm0085227/
(aka Claudia Black in viata reala, actrita de origine australiana) - era sa zic ca e gluma de 01 Aprilie- dar e nitzel cam tarziu pt asta

Xanadron

#51
Of, iar ne pierdem in digresiuni... :lol:
Eu le-am gasit pe fiecare pe situri "dedicate" damelor vrilezoaice si implicit Mariei Orsic.
N-are rost sa recaut siturile respective - era doar o mica demonstratie (si pe actrita australiana n-aveam de unde s-o stiu, ca nu urmaresc Star Trek - (later edit) scuze, se pare ca episoadele din Stargate in care apare nu le-am vazut).

Astept deci inca replici (inclusiv polenizante :-D) macar pe tema posibilitatii clonarii de catre sefii lui galactici :-( a lu' nea' asta, cu tot cu mustacioara lui penibila. :lol:
(serios acum, Hitler a fost totusi un tip carismatic si destul de "bine" - cu exceptia mustatii, dupa JE)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Citat din: Xanadron din  15 Aprilie 2011, 14:41:30
Of, iar ne pierdem in digresiuni... :lol:
Eu le-am gasit pe fiecare pe situri "dedicate" damelor vrilezoaice si implicit Mariei Orsic.

Pai n-am sesizat exprimarea, ce vrei?! E adevarat ca pe tanti australianca am gasit-o si eu pe un site dedicat Mariei Orsic, de aici banuiesc 2 lucruri: cine a pus fotografia, ori nu stie (ceea ce este foarte grav), ori vrea sa vada cine se prinde - si a facut-o la misto.
Tocmai d'aia informatiile de pe net sunt foarte, foarte "sensibile".


Xanadron

...Ce vreau, draga padme?  :roll:
Nu ti-am mai spus?
Doar sa vii c-o dovada a clonarii lui Hitler !!!  :-D :martiansmile: :mrgreen: :ufo:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#54
Citat din: Xanadron din  15 Aprilie 2011, 09:39:35
(Un pic offtopic - compadre @biss, care dintre ele ti-ar placea sa te... conduca un pic pe calea Iluminarii?! :lol: - pe Tayka nu-l intreb, fiindca banuiesc deja raspunsul ;))

Eh...ya, asta sehr gut la mine, mein Freund... "Und sie (Maria) war das schönste Bild, das ein Mensch je sah. Und sie selbst war durchscheinend und von gar nicht menschlicher Art"
Ma tot gandesc de mai mult timp la ultimele cuvinte ale Mariei Orsic :"niemand bleibt hier" adica "niciunul nu va ramane aici".

Dupa cum se poate observa, hitler, prefera fetitzele...profane si mai putin batatoare la neuroni.

Adolf Hitler cu »cameristele« in Führerhauptquartier
»Tannenberg« din Schwarzwald, sfarsitul lui iunie 1940

O scurta introducere despre societatea vril si haunebu



@Lex

buuuun. sa o luam pe partea cealalata.sa incepem cu manipularea genetica de catre ''ei'' astia de pe luna , deci vorbim in primul rand de manipulare genetica adica dupa ce ca ''ei'' ne au modificat ale noastre ''containere'' au ''intoxicat'', prostit si Spirtul care vine de la ''The Boss'' sa se reincarneze la infinit in ''containerele astea de oi'' pe acest Pamant.adica mai pe scurt nu avem scapare din ciclul asta sclavagist.dupa cum am citit pe forum (PARCA) ei ne-au implantat in SPIRIT un fel de ''cip'' , cip care ne face de fapt pe noi sa revenim mereu la reincarnare si sa ne ''atraga'' prin chemarea aceea sau semnal dupa cum ai scris mai sus. yo acum stau si ma gandesc , uite asa intr-o zi (poate 2012, 2059, 2302 sa zicem) vin ''neste'' baieti muuuult mai evoluati fata de amaratii astia care inca nu stiu cum sa creeze Spiritul si se baga in treaba la ''lunatici''( SA NU UITAM  nu suntem, proprietatea lunaticilor 100% vorba aia sunt un fel de intrusi in evolutia noastra) si incep ''baietii'' mai evoluati sa inceapa si ei sa umble cu acordul nostru (asta daca s-ar dovedii ca vor cu adevarat sa ne ajute si sunt ''the good guys'') in ADN ul si la corpul Spiritual uman.adica sa le dea la ''lunatici'' jucaria peste cap,mai pe scurt  sa ne scape de asa zisul ''cip'' care ne tot indeamna la reincarnare pe Terra si poate chiar sa se produca un ''accident intentionat'' cu turnul de pe Luna.ei si atunci?? yo nu pot sa  accept ca scopul meu pe Pamant e sa fiu bataia de joc a lunaticilor. :-)

Tayka

#56
Citat din: Xanadron din  15 Aprilie 2011, 09:39:35
..Ma-ntreb si si eu asa, aiurea-n tramvai, legat de afirmatia ta aparent logica ("Eu personal nu cred ca cineva ar putea face excepþie dela regulã,nici chiar Hitler." :evil:)... dar banuim noi macar care-o fi logica nemilos-cinicilor ZEI?!
Existã un rãspuns, care însã din pãcate este absolut incompatibil cu logica noastrã actualã.Dar care cu riscul de a fi trimis la psihiatru,voi încerca sã-l enunþ pe scurt:Despre ceiace sântem noi acum convinºi ca fiind cele mai onorabile preocupãri ºi obligaþii din viaþa noastrã;iubirea de pãrinþi,de fraþi,apoi iubirea dintre bãrbat ºi femeie,cãsãtoria,procreerea,iubirea pentru copilaºii tãi,construirea cãminului,asigurarea hranei ºi a necesitãþilor familiare,într-un cuvânt tot ce e mai ''sfânt''vieþii omului sânt de fapt...iluzii strict necesare acestui sistem de viaþã,ele fiind asimilate prioritar în lanþul genetic ºi care împreunã cu instinctele animalice ne produc iluzia unei vieþi mereu diversificatã ºi atractivã.În lumile superioare aceste ''sentimente '' nu existã.Pentru cã analizate la rece ele sînt o barierã de netrecut în calea civilizaþiei,lanþuri grele pentru omul matur,obligaþii care îi rãpesc practic întregul timp,întreaga viaþã,îl þin mereu încordat,într-o luptã continuã,ºi de aceia au desfiinþat de mult aceste obstacole;
Au depãºit copilãria ºi tinereþea nãscându-se direct adulþi total pregãtiþi pentru viaþã,au desfiinþat sistemul
bisexuat,familia,ºcoala,averea,banii,politicile,partizanatul,trãiesc cu toþii ca adevãraþi fraþi,au desfiinþat justiþia,nu existã legi scrise.ªi acum atenþie mare:
Deºii credem cu tãrie cã sântem sclavii lor,EI nu se amestecã absolut deloc în viaþa noastrã,ºi nu ne-o influenþeazã în vreun fel lãsându-ne libertate absolutã(liberul arbitru) ºi de aceia ziceam eu cã nu îºi permit sã facã excepþie nici mãcar cu taica Adolf, iar faptul cã dupã moartea noastrã ei se folosesc de ceva de care noi ori cum nu ne mai putem folosii,nu mi se pare prea condamnabil,considerând ceva asemãnãtor cu prelevarea de organe practicatã în lumea noastrã.Deci EI folosind o logicã muuult superioarã celei pe care o folosim noi acum,ne vine foooarte greu chiar imposibil sã-i înþelegem dece gândesc ºi acþioneazã altfel decât noi.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

@Lex

Tayka,scuza-ma dar  dupa mine e cea mai gresita afirmatie pe care ai facut-o pe subiectul asta. DE CE GENERALIZEZI ca toti E.T sunt la fel ca astia de pe Luna care ne-au insclavit pe noi si au ales sistemul asta benefic pt. EI.cum poti sa spui ca pt.a evolua nu ai nevoie de ''sentimente'' si tot ce ai afirmat mai sus(iubire ,procreere, parinti... etc)da, astea sunt iluzii impuse de ''EI''asta e jocul pe TERRA.CALEA ASTA a ales-o civilizatia care ne-a insclavit pe noi adica ''lunaticii'' astia(asta e modul de viata pe care EI IL VOR pt. ca asa le este LOR bine. poi daca ar fi asa cum ai spus tu Universul asta chiar  ar fi pierdut pentru totdeauna.Restul de rase E.T milioanele din Universul asta chiar crezi ca au urmat ACEEASI cale.?!?!?  asta ar fii cu adevarat sfarsitul , sfarsitul , sfarsitul evolutiei in UNIVERS .NU TREBUIE sa generalizam. :-)

Interesent

Buna seara.
Am citit aceasta tema acum si ma intreb de unde se stie cum un om si spiritul lui sint alcatuite, cum functioneaza si care sint relatiile intre aceste componente si de unde provin acestea.
Lex scrie in mesajul lui anterior de o "manipulare genetica" extraterestriala, de spiritul (omenesc?) provenit de la "Big Boss" (alta denumire pentru dumnezeul cunoscut din religii?) si implantat un "cip" in acesta , de reincarnare in "containere" (corpul material human?), de "scaparea din ciclul sclavagist" al reincarnarii ....
Se poate afla mai multe despre aceste legaturi, de unde provin aceste filozofii, ce rol are omul in acest mecanism cosmic? Exista in acest sistem o "evolutie" - daca da, pentru cine?
Cit de cit, pentru conceptiile si realizarea unor nave spatiale de disc, au fost oameni necesari cu unele aptituni telepatice si de stiinte ale naturii (phizica matematica, metalurgie, chimie...).
Dar cum functioneaza acestea si de ce s-au transmis oamenilor aici asemenea tehnologii inalte, daca paminteni numai "sclavii unor extraterestrii" ar fi?
Ce interes au "stapinii extraterestrii" ca pamintenii inapoiati si manipulatii, sa obtina notiuni de tehnologie inalta (de a construi nave de disc spatiale), ca acestia la rindul lor sa fie in stare si sa poata mai tirziu sa-i combata pe extraterestrii?
Pe undeva nu inteleg logica din ultimul mesaj cu legaturile la navele de disc de prototip....
Logica nu este superioara sau inferioara (de nivel jos), ci ramine intotdeauna insusi constanta si neschimbatoare. Relativ este stiinta si concluziile gindite intr-o situatie care sint confirmate si devin sigure prin logica respectiv prin legiile de actiune-reactiune.
Va doresc o seara buna - Interesent

Tayka

@Lex-eu am încercat sã rãspund unei intrebãri puse de Xanadron-atenþionând-ul în prealabil asupra expunerii fãcutã dupã o altã logicã,convins fiind cã EL va înþelege mesajul-sorry.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).