Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Hitler ?

Creat de sevastase, 25 Martie 2008, 20:33:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Schneider

#30
Hitler a fost ales cancelar în ianuarie 1933.În martie 1933 în ziarele occidentale a fost anunþat cã "Judea declares war on Germany".Nu a fost nici o glumã.Organizaþiile evreieºti au declarat rãzboi Germaniei.În pozã puteþi vedea un facsimil din ziarul englezesc Daily Express.Remarcaþi  ºi felul literelor cu care a fost scris titlul ziarului,litere numite uneori greºit ca fiind germanice.Acestea au fost eliminate din Germania în urma unui ordin al lui Adolf  Hitler.Dupã rãzboi  nu s-a mai revenit la ele.
Aºadar cei care au declarat primii rãzboi Germaniei au fost evreii.

OM

#31
Citat din: Xanadron din  13 Aprilie 2011, 20:52:52

FBI CONFIRMS HITLER ESCAPED TO ARGENTINA
FBI confirma ca Hitler a reusit sa fuga in Argentina


este fff interesanta asta!!!
Dar parca era in Antarctica, fugit cu OZN-urile naziste!!!!
Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea.

Xanadron

#32
Un topic care zic ca merita "resuscitat", fie si doar prin prisma dezvaluirilor din documentele recent facute publice de FBI, din care rezulta ca Hitler a reusit sa fuga in Argentina la finele WW-II  !!! :-o
O ipoteza pe care am subliniat-o in repetate rinduri prin zona asta. ;)

"Page file 165" confirma ca Hitler a locuit la o adresa precisa.
Dupa ce a sosit in Argentina impreuna cu alti nazisti importanti, la bordul a doua submarine, la cca. doua saptamini dupa asa-zisa capitulare a Germaniei.
Fiind, evident, ajutat de inalti oficiali ai guvernului argentinian.

http://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adolf-hitler-part-01-of-04/view

Pe tema conexiunilor naziste cu fostii, dar si cu actualii conducatori ai lumii, :evil: recomand, pe linga lucrarile f. documentate ale lui Joseph Farrell, si materialele lui John Loftus

John Loftus, is a former U.S. Department of Justice Nazi War Crimes prosecutor, the President of the Florida Holocaust Museum and the highly respected author of numerous books on the CIA-Nazi connection including The Belarus Secret and The Secret War Against the Jews, both of which have extensive material on the Bush-Rockefeller-Nazi connection.

http://www.rense.com/general26/dutch.htm

http://radio.rumormillnews.com/podcast/2010/12/14/johnloftus/

...etc etc
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: OM din  13 Aprilie 2011, 21:10:21
este fff interesanta asta!!!
Dar parca era in Antarctica, fugit cu OZN-urile naziste!!!!
A ajuns mai mult ca sigur si-acolo... ;)
Cred oricum ca discutia merita mutata pe topicul dedicat ex-dictatorului german (sau nu chiar "ex", dac-o fi fost clonat cumva?!)  :martiansmile: :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

Am mutat mesaje, dar deoarece sunt listate în ordine cronologicã au ieșit... așa!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

#35
OK si-asa, Nox.

Circulau mai demult diverse ipoteze (aparent fanteziste, dar nimic n-ar trebui exclus din start mai ales acum, dupa aparitia dezvaluirilor din documentele FBI) pe tema "Hitler".
Care dupa unii ar putea fi chiar in viatza si-acum. 8-)
Sint pareri ca data de 20.04.2010 (a exploziei platformei petroliere din Goful Mexic, dar si ziua de nastere a Fuhrerului) n-ar fi doar o simpla coincidentza.

http://lecanadian.com/2010/06/22/gulf-oil-spill-suggests-adolf-hitler-may-be-alive-and-well/

Imaginea-i o reprezentare grafica a unui ipotetic Hitler de vreo suta de anisori. :-D


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

daca ar fi adevarate contactele naziste cu ET de aiurea..si dezvoltarea tehnologica la care ajunsesera spre finele ww2, cu vril-uri si haunebu-uri ..chiar nu cred ca Hitler s-ar fi sinucis..
in conditiile de mai sus..si eu l-as vedea bine merci dupa finele ww2 sorbind un martini cu umbreluta pe undeva intr-un paradis sud american..
nu stiu insa daca ar trai el si pana azi..doar daca nu o fi dat vreo tura pe la ET pe acasa.. dar deja devine prea SF povestea asta plina de "daca"..dar, totusi, cine stie ?  :mrgreen:

Xanadron

#37
Eu zic ca sint, din pacate, adevarate numitele contacte nazi-ET-istice, Rayden... :-(
In mare, am expus deja p-aici - imprastiate pe diverse topicuri - unele idei pe tema asta.
Idei care ar fi fost mai bine sedimentate poate intr-un topic dedicat puricarii serioase a "misterelor nazismului" si nu doar expunerii "copy/paste" a simplistelor opinii circulante pe tarlaua netului despre OZN-urile Haunebu, Vril, Andromeda-Geraet, Coanda ori Schauberger, proiectate si chiar testate de nemti in WW-II - topic pe care n-as avea insa timp sa scriu decit superficial (si nici n-as aduce ceva nou fata de alti autori cu timp si resurse pentru documentare solida, calatorii etc).

O asemenea intreprindere dificila ar implica continuarea firului ipotetic al unei istorii posibile nazistilor, care (dupa mine, evident :-P) nu doar ca sint bine-mersi printre noi in continuare - chiar daca mai mult prin America de Sud si Antarctica - ci chiar joaca un rol decisiv in actualele scenarii globale insidioase. :evil:
Asta, dupa o doar aparenta capitulare (niciodata oficializata de fapt realmente) si un "troc ocult" de prin 1957 dintre Puterile Aliate si Martin Bormann in principal (care-ar fi acum doar un pic mai batrin decit bunul lui prieten Bush Senior, by the way :lol:) - "tirg" ignorat de istorie, dar sesizabil prin consecintze, fiindca isi arata coltii abia acum.

Citeva surse interesante pe tema asta (desi trebuie evident consultate cu justificate rezerve, ca majoritatea informatiilor netistice):

http://hitlermystery.blogspot.com/

http://homepages.ius.edu/rvest/skorzenydr2.htm

... plus, evident, cartile lui John Luftus, Peter Levenda, Jim Marrs sau mai ales Joseph Farrell.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Luck

Apropos Xanadron, si ce urmaresc vechi-noii nazi in colaborare cu ET?
Ai un scenariu ipotetic?


Xanadron

#39
Citat din: Luck din  14 Aprilie 2011, 16:28:38
Apropos Xanadron, si ce urmaresc vechi-noii nazi in colaborare cu ET?
Ai un scenariu ipotetic?

Eiii... poveste lunga si asta, Luck...
Pe scurt insa: sint mai multe versiuni de explicatii ipotetice - cea mai simpla fiind instaurarea unui gen de socialism corporatist cu accente fasciste din interese pur economic-elitiste - chestie care se-ntimpla de pilda in China (tara "comunista" - sanchi - :-D cu cei mai multi noi miliardari pur capitalisti intr-o mare de saracie fals egalitarista) si care-i cumva in curs de constructie si pe alte meridiane inca aparent capitaliste (inclusiv SUA).

Problema EUGENICA (crearea unei noi rase, din multiple motive - si nu toatele de sorginte general-umana, depasind si interesele meschine ale sforarilor PTB) e insa dupa mine cheia strategiillor vechilor/noilor nazisti, careia ii e subordonata orice alta operatiune cu aparentza politica, militara, de inginerie financiar-economica, sociala etc. Combinata cu depopularea de multi predictionata si cumva accelerata-n ultima vreme.

Ei bine, taman in zona asta cred eu c-au fost nazistii - inclusiv, evident, unii ca dr. Mengele -  :evil: "cureaua de transmisie" a anumitor baieti gri-verzui de prin OZN-uri. :ufo:
Zic "anumitor" fiindca mi se pare clar ca-s implicate aici pe Terra, de citeva milioane de ani, mai multe tabere de Watchers si nu doar "The Small Greys" :moon: in lunga istorie a manipularii biosferei cristalizate-n final in inteligentza si simtire complexa, asa cum pare la fel de evident ca exista la fel de multe grupuri de hibridizatori ai raselor umane.

De-aici incolo intram insa intr-o zona realmente nebuloasa, :crescentmoon: care-n slaba mea minte depaseste cu mult aria ipotezelor oricum abracadabrante din carti precum cunoscuta si ingenioasa lucrare "Programul Terra" a lui Toni Victor Moldovan...
Autor minutios si documentat, dar care deduce eronat din anumite texte vechi (repet, dupa mine) c-am fi "containerele de suflete" pe care le-ar recolta o singura breasla de Gradinari. :martiansad:
Nici vorba sa fie doar atit.
Just my 2 cents, of course. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tzipi

Dar d-l Moldovan spune clar ca sunt mai multe "bresle" de ET implicati. Si i-a denumit generic drept " LI " ( lumea intraterestra ) : compusi din rase carora nu le stim numarul, un soi de confederatie. Oponentul direct al LI este D-zeul evreilor, pentru ca si-a facut up-grade genetic la cultura de oameni.
   Desigur, chiar si in confederatia LI, exista rivalitati, razboaie, ( o spune tot D-l Moldovan ), doar ca noi nu avem o dare de seama a evenimentelor respective, ci doar s-a mai scapat cate o vorba, pe ici pe colo, prin textele sacre.   

Xanadron

#41
Mea culpa, Tzipi - din motive de oboseala, n-am mai nuantzat... chiar deloc :-D ce voiam sa zic (corect ar fi fost "suflete pe care le-ar recolta preponderent o singura breasla de "Gradinari"), in sensul rolului deloc minor al LI-ilor in hibridizari de rase intregi si nu doar de grupuscule minore cumva experimentale, cum apare-n PT. Si implicit rolul deloc dominant al D-zeului evreilor, care ar merge dupa unii taman acum pe principiul "eu v-am facut, eu va omor".:lol:
Adica "ar stinge lumina" actualei linii genetice impurificate.
Si normal ca toate scrierile vechi sint full de rezbeluri inter-zei, unele chiar fratricide.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

As putea pune pariu ca Hitler sau o clona de-a lui nici macar nu mai e pe Terra de ceva ani buni.... Cel mai posibil ar putea sa fie pe Luna (ca doar nu ne plimbam noi - oamenii de pe Pamant - pe Luna cand vrem si pe unde vreau muschii nostri) sau poate pe Marte... dar inclin sa cred mai mult ca pe Marte... si mai pot sa pun pariu ca acest Hitler e pe-o mana cu minunata natie care vrea sa puna in scena Apocalipsa Biblica pentru cei credinciosi. Pe de alta parte, aceeasi natie minunata colaboreaza cu seriful lumii pentru a pune in scena si o invazie E.T. pentru cei mai dezghetati la minte, astfel impuscand toti iepurii deodata: credinciosii vor ramane cu buza umflata in asteptarea unei salvari care n-o sa vina (cel putin scenaristii n-au nici un interes sa apara vreo salvare, nici macar vreo trezire a naivilor, dandu-le cu spray-ul pe deasupra capetelor pentru a-i tine cu mintea-n sclavie) iar fanii clanurilor cosmice pleiadiene, andromediene, draconiene, etc. vor fi deziluzionati in mare parte vazand ca cei pe care-i credeau prieteni de fapt vor sa le traga 2 lasere-n freza.
Si uite-asa se vor rezolva toate problemele noastre :)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tayka

#43
Citat din: Xanadron din  14 Aprilie 2011, 19:24:33
Mea culpa, Tzipi - din motive de oboseala, n-am mai nuantzat... chiar deloc :-D ce voiam sa zic (corect ar fi fost "suflete pe care le-ar recolta
...................................................................................................
D-zeului evreilor, care ar merge dupa unii taman acum pe principiul "eu v-am facut, eu va omor".cheesy
Într-adevãr cu respect trebuie sã recunosc ºi eu cã pari cam obosit dacã încurci sufletul (corpul astral)cu spiritul(Marele ATMAN)pe care nici EI nu au reuºit sã-l cunoascã îndeajuns,ºi eventual sã-l reproducã,acesta fiind de fapt ºi motivul pentru care ne-au creat, noi fiind singurii(deocandatã) care le mai putem furniza încã aceastã ''marfã inteligentã'' mult superioarã lor,dar atât de necesarã sistemului lor de reproducere..semi-artificialã. :-(
Cât despre principiul''Eu v-am fãcut eu vã omor''personal consider cã ne aºteaptã totuºi sã murim de moarte bunã,ºi nu de alta ci doar pentru cã strãlucirea Perlei pe care EI o culeg dela noi se face cam greoi,doar din experienþa unei vieþi trãite cât mai intens,cãci altfel,fi sigur cã ne creºteau ei ''la pachet'' ºi ne sacrificau pe bandã rulantã... :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

@Lex

foaaarte bine spus siberia.exact asta am spus si eu acum 2 zile despre o falsa invazie e.t (cu referire la fbi si e.t)care este mult mai probabila decat sa vina ''baietii buni'' si sa ne destupe la minte. semne incep sa apara pe cer. proiectul blue beam e foarte activ de cateva luni . :-)