Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Craniile de cristal

Creat de pri3st3ss, 24 Ianuarie 2006, 20:19:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pri3st3ss

toma,baroon a scris despre al 13-lea craniu in pagini anterioare..
si eu am auzit o legenda despre cranii si provine din india

legenda americana vorbeste despre existenta a 13 cranii care ar putea vorbi, daca ar fi reunite, despre originile si destinul umanitatii. Interesant este ca totusi exista 12 cranii de acest fel in lume, dintre care trei se afla in colectii particulare. Curatorii muzeului mai vorbesc si despre cei care cred in aceste legende si care i-au acuzat ca ascund craniile de ochii lumii si ca "ar capta energiile cosmice ale acestora".

Singura legenda referitoare la craniile misterioase isi are originea in India si ea vorbeste despre existenta a 13 cranii din cristal, cu o putere foarte mare care, reunite in forma unui cerc, ar putea schimba schimba complet lumea. Legenda spune ca ele sunt pietrele cunoasterii, obiectele fiind aduse din spatiu de 13 civilizatii diferite, care le-au dat spre pastrare diverselor popoare. Cand va sosi timpul, craniile vor fi redescoperite.
Incepand din anul 1840, in diferite regiuni ale lumii au fost descoperite 12 cranii ciudate care, in prezent, se afla in unele colectii particulare sau sunt expuse in muzee din SUA, Franta sau Marea Britanie. La inceput, ele au fost considerate adevarate opere de arta create de stramosii nostri, dar, dupa ce s-a aflat legenda indiana, cercetatorii au devenit sceptici.

Craniile din cristal nu pot fi reproduse astazi

Specialistii in prelucrarea cristalelor afirma ca felul in care au fost taiate aceste obiecte este atipic si este aproape imposibil ca ele sa fi fost realizate de mana unui om. Seful catedrei de cristalografie si mineralogie de la Universitatea din Pasadena, John Rowen, sustine aceasta idee, explicand: "Un cristal creste pe trei planuri diferite de-a lungul unor axe cristalografice. In functie de unghiul in care se afla aceste planuri se formeaza fetele pietrei. Daca un cristal e prelucrat in sens invers axelor sale, materialul se sparge pur si simplu in bucati foarte mici. Tinand cont de mijloacele tehnice existente astazi, e imposibil de realizat asa ceva". De asemenea, Rowen spune ca nici unul dintre craniile descoperite nu prezinta urme de slefuire: "Sunt facute dintr-un singur bloc de cristal si nu se vede vreo urma pe care ar fi lasat-o, cu certitudine, orice obiect care ar fi fost folosit pentru modelarea craniilor. Singura explicatie logica e ca aceste obiecte au fost realizate doar prin frecarea cu mainile, lucru posibil. Am calculat, insa, ca pentru modelarea unui singur craniu ar fi fost nevoie de cel putin 600 de ani, si asta datorita duritatii materialului si complexitatii obiectelor".




Au fost codificate cu profetii

Cea mai interesanta ipoteza privind craniile a fost aceea ca reprezinta un fel de banci de date despre o rasa superioara, care este posibil sa fi existat pe Pamant. De asemenea, se spune ca ele au fost codificate si inmagazinate cu profetii ale evenimentelor din urmatoarele milenii si cu o istorie completa a vietii pe Pamant. Pentru ca s-a crezut ca persoanele cu capacitati paranormale ar putea obtine aceste informatii din interiorul craniilor, meditand in preajma acestora, s-a recurs de multe ori la aceasta metoda. Incercarile nu au adus, insa, la rezultate concrete. Modul in care au aparut si au fost create craniile din cristal ramane insa un mister. Cei mai sceptici oameni de stiinta cred ca aceste cranii nu constituie decat incercarea de a-i pacali pe creduli ca ele reprezinta dovada unor puteri paranormale sau a existentei extraterestrilor.

http://www.world-mysteries.com/sar_6_1.htm
http://skepdic.com/crystalskull.html

In India circula singura legenda cunoscuta pana acum care vorbeste despre aceste cranii misterioase create, probabil, de stramosii nostri. "Un cerc realizat din 12 pietre, sau cranii, in mijlocul caruia se afla un al 13-lea craniu, cel mai mare dintre toate. Acestea sunt pietrele cunoasterii, iar cand vor fi reunite toate in forma amintita, vor schimba complet lumea.
Cert e ca specialistii in prelucrarea cristalelor afirma cu tarie ca felul in care au fost taiate aceste obiecte e cu totul atipic. "Un cristal, indiferent de materialul din care se compune, creste pe trei planuri diferite, de-a lungul unor axe cristalografice. In functie de unghiul in care se afla aceste planuri, se formeaza fatetele pietrei. Atunci cand un cristal e prelucrat in sens invers axelor sale, se observa acest lucru foarte repede pentru ca materialul se sparge pur si simplu in bucati foarte mici. Cele sase cranii pe care le-am studiat eu pana acum sunt prelucrate exact in sens invers axelor sale. Afirm cu tarie ca acest lucru e imposibil, avand in vedere mijloacele tehnice de care dispunem astazi", anunta intr-o conferinta de presa John Rowen, seful catedrei de cristalografie si mineralogie de la Universitatea din Pasadena.
O a doua constatare de senzatie e ca nici unul din craniile descoperite nu prezinta urme de slefuire. "Dupa ce ca sunt facute dintr-un singur bloc de cristal, nici nu se vede vreo urma pe care ar fi lasat-o, cu certitudine, orice obiect care ar fi fost folosit pentru modelarea craniilor. Singura explicatie logica e ca aceste obiecte au fost realizate doar prin frecarea cu mainile, lucru posibil. Insa, am calculat ca pentru modelarea unui singur craniu ar fi fost nevoie de cel putin 600 de ani, avand in vedere duritatea materialului si complexitatea obiectelor", a mai spus doctorul Rowen. Specialistii au incercat sa determine cu exactitate vechimea acestor obiecte misterioase. Insa fiecare metoda folosita a indicat o cu totul alta datare: de la 1.400 de ani si pana la 36.000 de ani. Tot ce pot face cercetatorii e sa astepte si descoperirea celui de-al 13-lea craniu, care ar putea face lumina in acest mister.

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

pri3st3ss

CRANIUL PARIS ESTE UN CRANIU FOARTE PRIMITIV, poate cel mai primitiv dintre toate craniile vechi. Este din cristal de cuart transparent intunecat, mai mic ca marime decat Craniul Mitchell-Hedges.
Gura si dintii nu sunt deloc bine conturati. Are o gaura care a fost taiata in
partea lui superioara, pentru a sustine o Cruce Crestina. Actualmente se afla
in Muzeul Trocadero din Paris, Franta. Dimensiunile sale sunt: inaltime 10.95 cm; lungime 14.92 cm si cantareste 2.48 kg. Se pretinde ca acest craniu a fost candva in colectia lui Maximilian [Ferdinand Maximilian Joseph, 1832-1867, arhiduce austriac, numit imparat al Mexicului in 1864]. Fusese furat dintr-un mormant, apoi fusese furat de la hoti de catre altii, si fusese luat si de la acestia de catre un ofiter francez venit in misiune in Mexic in timpul ocupatiei franceze. Ofiterul francez este probabil cel care l-a oferit imparatului Maximilian, fie contra unui pret, fie ca un dar, si a ajuns cumva la Muzeul din Paris, Franta. Se stie foarte putin despre acest Craniu de Cristal, din moment ce muzeul nu are nici o istorie inregistrata despre el. Este mentionat ca Aztec. Nu cred ca este Aztec sau Maya, ci mai curand de la o civilizatie cu mult anterioara acestor doua culturi.

CRANIUL BRITANIC ESTE UN CRANIU DE CRISTAL TRANSPARENT INTUNECAT, care pare sa fie o incercare de a imita Craniul Mitchell-Hedges ca forma si marime. Este dintr-o singura piesa, iar gura si dintii nu sunt la fel de bine conturati ca la Craniul Mitchell-Hedges. S-a speculat ca ar fi un rebut de prelucrare, pentru
a are o usoara taietura. In prezent domiciliaza in Muzeul Britanic [British Museum] din Londra, Anglia. Craniul Britanic este de asemenea cunoscut ca Aztec. Nu sunt de acord, si consider ca este mult mai vechi decat Craniul Paris. Nici despre acesta nu se stie prea mult, iar dupa cate stiu, a fost publicat doar un singur articol despre el. A aparut in editia din iulie 1936 a revistei MAN, publicata sub directia Institutului Regal de Antropologie, unde este comparat, ca marime
si forma, cu Craniul Mitchell-Hedges. Nu stiu de nici un alt document publicat. istoria lui este neclara, dar se pare ca a fost furat dintr-un mormant si a ajuns in mainile unui aventurier din Mexic, la finele secolului al XIX-lea. A fost vandut apoi lui Tiffany, un bijutier din New-York. Muzeul din Londra l-a cumparat ulterior de la Tiffany, in 1898, in schimbul sumei de 120 de lire sterline.

CRANIUL MITCHELL-HEDGES ESTE APROAPE PERFECT SCULPTAT. Este alcatuit din doua piese (craniul si mandibula detasabila) si este confectionat din cristal de cuart pur transparent, la fel de clar ca sticla inainte ca cineva sa inceapa sa o modeleze. Dimensiunile sale sunt: inaltime 13.18 cm; latime 12.38 cm; lungime 20 cm si cantareste 5.13 kg. Este proprietatea Annei Mitchell-Hedges. Ea si Craniul de Cristal domiciliaza in Canada.
Craniul Mitchell-Hedges are propria lui istorie. In 1924, la cea de-a 17-a aniversare a Annei, in timp ce se afla cu tatal ei in Hondurasul Britanic intr-o expeditie arheologica, ea a gasit Craniul de Cristal. Observase ceva stralucind, reflectandlumina soarelui printre stancile din niste ruine. Locul parea a fi un sanctuar Maya, pastrand urmele unui altar. Dupa sase saptamani de inlaturat pietre si daramaturi, au scos afara partea de sus (sau craniul) a Craniului de Cristal. In acelasi loc, trei luni mai tarziu, au gasit si maxilarul inferior.
Cand acest Craniu de Cristal a fost descoperit prima data, localnicii de origine Maya au fost cuprinsi de o asemenea bucurie, incat tatal Annei, F.A. Mitchell-Hedges nu a avut inima sa-l pastreze, si l-a dat acestora. Mai tarziu, in 1927, la incheierea expeditiei, Marele Preot Maya a inapoiat Craniul de Cristal d-lui Mitchell-Hedges,
ca pe un dar de multumire pentru toata imbracamintea, mancarea si medicamentele primite de la el in timpul expeditiei sale. Fara  aceste evenimente, Craniul de Cristal Mitchell-Hedges ar fi devenit proprietatea muzeelor de specialitate.
CRANIUL MITCHELL-HEDGES ESTE, PROBABIL, CEL MAI PUTERNIC dintre toate Craniile de Cristal pe care le-am vazutsau cu care am lucrat. Puritatea si precizia executiei lui nu pot fi imitate. Am luat cateva cranii in laboratoarele pentru cristale, ca sa vad daca le poate copia cineva. Raspunsul a fost un nu hotarat, cu comentariul ca, in primul rand, ele erau sculptate incorect (fusesera realizate nerespectandu-se axele cristalului).
Scrutarea (momentul cand cineva vizualizeaza, cu ochii fizici, tablouri/imagini vizibile) facuta cu acest Craniu de Cristal imi ofera cateva dileme foarte serioase. El prezinta imagini ale catorva societati stiintifice avansate: una care traieste sub apa, a doua care traieste in interiorul Pamantului, si o a treia care vine dintr-un alt loc decat Pamantul nostru. Se pare ca lumea si-a schimbat geografia de patru ori, cu masive miscari umane catre Est, Sud-Est
si Sud. America de Nord si de Sud a trecut prin cateva transformari foarte traumatizante. In timp ce suprafetele de gheata se mutau in interiorul zonelor tropicale, acestea din urma se mutau spre Sud si deveneau regiuni inghetate. De fiecare data cand avea loc o schimbare, apareau nave aeriene (mai obisnuit numite OZN-uri), care luau oamenii. Mai tarziu, cand Pamantul redevenea stabil, navele aeriene se intorceau, iar din ele ieseau oamenii. Multi oameni se iveau din ceva ce parea a fi o intindere mare de apa. Rar am vazut oameni care, odata intrati in interiorul Pamantului,
sa iasa din nou afara.

( am primit de curand un anumit material ce contine un interviu cu dl NICK NoCERINO..EL VORBESTE DESPRE  CRANII,ALIENI, PIRAMIDE, CANALELE DE SUB PIRAMIDE....daca merita postat, am sa il pun la dispozitia voastra cat de curand)
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Interesent

Halo.
Referitor la aceasta tema am gasit o asemena intrebare a unui cititor, pe care am tradus-o din Germana in Romana si o pun la dispozitie. O informatie interesanta, dar de alt caracter.
Sursa: www.figu.org/de/figu/bulletin/56/leserfragen.htm
---------
Intrebare de la cititor
In ultima vreme mi s-au povestit diferite lucruri, pe o parte ceva despre Philadelphia –Experiment si despre rapituri facute de Extraterestrii si contactele cu ei. Mi s-a explicat ca in spatele acestora se ascunde multa minciuna si smecherie. Pe celalata parte mi s-au aratat si poze, in care se vedeau cranii de cristal care ar fi provenit de la Extraterestrii. Din pacate eu nu m-am ocupat niciodata de asemenea teme si nu am nici o experienta cu ele, de aceea eu nu pot decide, ce pot sa cred despre ele. Un prieten a fost amabil si mi-a povestit acestea si mi-a dat si adresa din web ca sa ma pot informa, pe unde eu am putut gasi multe lucruri de uimit, care mie pina acuma i-mi erau necunoscute. Dupa cum gindesc eu acum, Dumneavoastra Billy Meier, i-mi puteti explica, cum este treaba cu aceste lucruri care le-am intrebat mai sus, si va rog in unul din Buletinele Dumneavoastra, pe care le-am gasit in Internet, sa-mi raspundeti la aceste intrebari, pentru care eu tin sa va multumesc de acum.
                                                      U. Ermann, Germania
Raspuns
Din uitare va pot Dumneavoastra abea acum in Buletinul din Junie 2006 sa va raspund la intrebarile puse, si de aceea va rog sa ma scuzati, deoarece Dumneavoastra le a-ti asteptat mai devreme. I-mi pare rau, dar eu am mult de lucru, si de aceea se mai intimpla ca ceva sa se pierda, dar mai tirziu revine inapoi.
Acum vreau ca raspuns sa folosesc un fragment din raportul contactului oficial Nr.400 din 25 Septembrie 2005 si sa va explic ce este necesar ca sa va pot satisface intrebarile.

Billy   Si eu am ajuns la aceeasi concluzie, in timp ce tu ai fost plecat si am citit interbarile. Dar uite aici, am niste notite – tot timpul sint intrebat despre acele cranii de cristal gasite in America de Sud si despre asazisul Philadelphia Experiment. Sigur ca am explicat mereu, ca acele cranii de cristal nu au cu Extraterestrii nimic deaface, deci un se pot pune in legatura cu ei, ci aceste cranii de cristal au fost produse in Germania in secolul al 19-lea. Dar tot nu se vrea ca acest lucru sa fie acceptat ca adevar ca si factul ca acest Philadelphia Experiment nu s-a petrecut niciodata. Uite aici – acest barbat, un Domn Ermann din Germania doreste, ca eu sa va intreb pe voi inca o data si raspunsul sa-l public intr-un Buletin. Poti te rog sa dai intr-o forma scurta un raspuns la aceste intrebari?
Ptaah   In mod oficial noi nu am vorbit impreuna despre acest lucru, dar de mai multe ori in fel privat. Asa o o sa-ti raspund in mod oficial cu placere, raminind la cea ce este principal. Acele cranii de cristal remarcate de tine si care au fost gasite in America de Sud, care ar apartine de Maya si ar provenii de la Extraterestrii, au fost cum ai spus tu, in secolul 19 produse in Germania in atelierele de slefuit si prelucrare de pietre pretioase si diamante in acele localitati, care in anul 1933 s-au unit la orasul Idar-Oberstein. Acela care a comandat acest lucru a fost un bogatas numit Florian Rosenfelder din Germania, care in mod personal si ca Hobby se preocupa cu arheologia, si care el a fost si acela care a dus craniile de cristal in regiunea Maya, ca dupa aceea sa le descopere intr-un caz senzational. Dar el a reusit sa plaseze craniile de cristal numai la citeva locuri, dupa care el pe urma i-si inchipuia sa le descopere cu martori, ceea ce el nu a mai reusit, pentru ca el a murit otravit de bastinasii de acolo, care la urma l-au jefuit. Ce este de spus la Experimentul de la Philadelphia, care prima data a aparut intr-o carte scrisa plina de fantezie a unui autor numit Berlitz , este: un asemenea experiment nu a existat niciodata, nici in SUA si nici in alta parte pe pamintul acesta. Aceasta poveste fantastica se bazeaza pe sustinerile inselatoare ale unui barbat numit Kal Allen in legatura cu un experiment imaginar facut cu un vapor, numit USS-Eldridge. Acest barbat gindea ca el si-ar putea ridica statutul lui cu aceasta poveste mincinoasa si sa devina bogat. In data cind el nu avut succes si situatia lui devenise precara ca el sa fie depistat ca mincinos, a disparut fara urme.
Billy   Intimplarea i-mi este cunoscuta, dar nu stiam cum s-a numit acel vapor. Se sustine ca Marina US in Octombrie 1943 in Portul de la Philadelphia a facut un experiment cu cimpuri electromagnetice extraordinare, prin care acest vapor ar fi disparut fara urma si 500 de km departat in Portul din Norfolk ar fi aparut, ca dupa aceea dupa scurt timp sa redispara si sa ajunga inapoi in Portul de la Philadelphia. 
Ptaah   Da, asta este in fragmente scurte povestea mincinoasa.
Billy   O poveste mincinoasa, ca si acele multe din toata lumea care se refera la contactele cu Extraterestrii si asaspusele rapituri de ei, care au fost si vor fi mai departe raspindite.
Ptaah   Care din pacate sint crezute fara indoiala si apreciate ca adevar si realitate de foarte multi paminteni.
Billy   Pe cind adevarul si realitatea efectiva o condamna ca minciuna si sarlatenerie.
Ptaah   Este intradevar asa, deoarece tu esti defaimat si insultat, pentru ca ei adevarul in legatura cu contactele tale cu noi in regiunea de minciuna si smecherii le alunga, pe cind toti mincinosii, smecherii si inselatorii de amindoi geni sint apreciati si se lasa dusi in eroare de ei.
Billy   Situatia asta nu o poti schimba, cum este vorba: Lumea vrea sa fie mintita si inselata. Adevaraul nu are nici o valoare, ci numai minciuna, inselatoria, sarlateneria si falsificarea. Dar sa o lasam, ca de a discuta despre asta nu ajuta la nimic. Fiecare om trebuie singur prin ratiunea si prin judecarea lui sa gaseasca adevarul.
-----------
Va salut - Interesent

toma

Interesent...interesante cele postate de tine :lol: si destul de veridice! Eu auzisem prima oara, prin anii '60, de un astfel de craniu, deci unul singur, gasit undeva in zona civilizatiei Maya careia i-a si fost atribuit. Interesant este ca in timp numarul lor a crescut fulgerator, ajungind la 13  :lol:, legendele s-au complicat si s-au invaluit de "mister", mutindu-se tot-odata si locul lor de orinine: India! Acum ma interb, asa ca un "sceptic" ce sint: mai nene, daca sint toate 13 , de ce nu se pun la un loc si sa le ascultam ce au de zis???? :?
Cristalul se poate prelucra, chiar destul de usor, cu mecanisme de viteza mica (caldura il poate distruge), suflare cu pulberi abrazive iar lustruirea se face excelent in ...baie de namol cu pulberi abrazive, fara sa ramina nici o urma de prelucrare!!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

Interesent

Halo Toma,
in textul tradus, am controlat acum inca o data, se vorbeste, ca craniile de cristal, deci la plural(!!), care au fost ascunse in mai multe locuri pentru redescoperire.
Din pacate nu se vorbeste explicit de numarul de cranii produse si ascunse.
O sa caut sa aflu mai multe detalii despre numarul de cranii de cristal produse.
Tot asa de curios sint, daca mai exista alte cranii de acest fel sau daca acelea produse si duse de bogatasul German in regiunea (regiunile?) Maya ar fi fost prin diferite circumstante raspindite mai tirziu pe glob. Asa sar putea explica povestile diferite de provenienta.
Dar, mai este relevant daca au fost 2, 5 sau 100 de piese?
Pe cealalta parte, forma aleasa pentru aceste modele, deci forma de craniu, arunca citeva intrebari, ca exemplu: care este motivul pentru aceasta forma aleasa si ce era scopul acestor modele? Ce vroia Rosenfelder sa exprime prin aceste capuri?

Dar acum,  cind misterul acestui caz s-a dat prin denumiriea omului care le-a lasat sa fie produse la o parte, si se cunoaste scopul pentru acest trucaj, gindesc ca se pierde repede interesul la aceste obiecte - sau nu?

Te salut - Interesent

blue

pot fi craniile urmele unor fiinte mult evoluate de pilda pot fi craniile unor androizi creati de aceste fiinte dupa cum stiti cuartul amplifica mult energiile subtile si nu numai deci poti comunica foarte usor telepatic in prezenta cuartului...asta pt a putea comunica mai usor considerind ca au fost trimisi pt a cerceta o lume posibil ostila...deci craniile nu trebuie sa fi  apartinut  neaparat unor fiinte vii .. nu au mai putut fi recuperati si in felul asta ne pun pe noi pe jar cautind sa aflam misterioasa lor origine...dupa un studiu amanuntit mai mult ca sigur trei dintre ele au origini ce depasesc puterea noastra de intelegere...doamne ce ma bucur ca traiesc in aceste vremuri ...pe aceasta planeta...ca mai am intrebari...carora poate nu le va raspunde nimeni...niciodata...sau cine stie...dupa cum stiti la toate intrebarile raspunsurile sint aici ..pe pamint.. dar uneori nu vedem padurea din cauza copacilor...oricum va iubesc pe toti cei ce inca va intrebati si mai mult ca sigur ve-ti face asta pina cind va ve-ti sti

maya

Cine vrea sa cumpere cateva sute de cranii de cristal le gaseste pe net de vanzare...http://stores.ebay.com/Blue-Star-Traders
(asta ca argument pentru cat de inapoiata este "civilizatia" in care traim") :mrgreen:

pri3st3ss

nu cred ca merge idee ta,blue,desi e super interesanta...

1.tesut biodegradabil pe craniu/schelet de cristal?unde e scheletul? unde era locul pt "creierul" androidului? pt ca nu sunt goale in interior,blue,totul e cristal...cu ce "aparat" prindeau undele telepatice/comenzile?..sau craniul era doar ca sa nu fie altfel decat altii,adica era doar un "accesoriu",si aparatura era in alta parte...

2. mi se pare mai logic sa pui o placuta de cristal, sau niste cristale mai micute sa umpli "craniul", nu sa faci aiurea un craniu de cristal,ca sa stam noi acum sa ne intreb ce inseamna.. :lol:...e o risipa sa pui cristal..adica e o risipa pt mine :-D..in fine...

deci nu vad logica:de ce sa faci craniu de cristal si schelet din material biodegradabil?!!! :?
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

maya

un alt site cu poze frumoase si descriere a unui craniu de jad descoperit in Mongolia...
http://www.crystal-keys.com/jade/jade_hp.htm

pri3st3ss

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

toma

Ma tot intreb, vazind poza de mai sus, de ce nu se pun cele 13 cranii la treba, daca tot sint in numar complect (sa nu-mi raspunde-ti cu trburi gen dialectica, pardon teoria conspiratiei :lol:). Cred ca s-ar lamuri lucrurile destul de simplu, iar beneficiul ar fi mult mai mare decit, sa zicem, orgoliul celor citiva detinatori care nu vad de ce nu ar fi si ei extrem de interesati!!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

pri3st3ss

pai daca stii,de ce mai intrebi?! :-D :-P
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

toma

CitatMa tot intreb, ..., de ce nu se pun cele 13 cranii la treba...
Pai aia e, ca ....NU stiu  :-o
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

AdiM

Citat din: maya din  28 August 2006, 20:11:10
Cine vrea sa cumpere cateva sute de cranii de cristal le gaseste pe net de vanzare...http://stores.ebay.com/Blue-Star-Traders
(asta ca argument pentru cat de inapoiata este "civilizatia" in care traim") :mrgreen:

Slefuitori de cristal exista si azi, si ei pot sa faca, din cristal, cranii umane. De aceea se gasesc multe cranii de cristal de vinzare in lume.
Singura diferenta este ca toate aceste cranii de cristal moderne, in general mai mici decit cele antice, nu ating perfectiunea formelor, claritatea, anumite proprietati mai stranii si anumite efecte psihice si energetice, pe care le au craniile de cristal antice. In acest sens, tehnologia umana de azi nu a reusit sa reproduca identic craniile de cristal antice.


pri3st3ss

dar toma,ai raspuns frumos...

Citat din: toma din  30 August 2006, 11:56:55
Ma tot intreb, vazind poza de mai sus, de ce nu se pun cele 13 cranii la treba, daca tot sint in numar complect (sa nu-mi raspunde-ti cu trburi gen dialectica, pardon teoria conspiratiei :lol:). Cred ca s-ar lamuri lucrurile destul de simplu, iar beneficiul ar fi mult mai mare decit, sa zicem, orgoliul celor citiva detinatori care nu vad de ce nu ar fi si ei extrem de interesati!!

sunt prea orgoliosi si tematori probabil si neinteresati de legende si mituri..pt unii oameni astea sunt simple legende fara un sens...de ce sa isi dea craniul din  colectia proprie,pe care probabil a dat mii de euro, ca sa le pui tu in cerc?!
din cate am vazut,nici macar muzeele si curatorii nu au lansat o astfel de incurajare,macar pentru satisfacerea unei curiozitati, sa ne confirme sau nu ca legendele sunt /nu sunt adevarate...

si chiar crezi ca le-ar aduce  si le-ar aseza?crezi ca nu ar  pune si un fals,ca sa iti demonstreze contrariul?
imagineaza-ti apoi isteria creata, multimea de curiosi si "medium-uri"(false sau nu), persoane de contact, channel-eri etc, care ar putea da o reprezentatie superba in fata unei multimi pe de-o parte curioase,pe de-o parte indignate, sau acuzand de practici diavolesti!

daca acest lucru s-a intamplat ( pozitionarea craniilor in cerc ), atunci cred ca s-a facut in secret...daca se va dori o incercare,sunt sigura ca tot in secret va fi facuta, doar cu cateva VIP-uri bine alese...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.