Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Craniile de cristal

Creat de pri3st3ss, 24 Ianuarie 2006, 20:19:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pri3st3ss

ce shtitzi pana acum despre cele 13 cranii de cristal?
Singura legenda referitoare la craniile misterioase isi are originea in India si ea vorbeste despre existenta a 13 cranii din cristal, cu o putere foarte mare care, reunite in forma unui cerc, ar putea schimba schimba complet lumea. Legenda spune ca ele sunt pietrele cunoasterii, obiectele fiind aduse din spatiu de 13 civilizatii diferite, care le-au dat spre pastrare diverselor popoare. Cand va sosi timpul, craniile vor fi redescoperite.
Incepand din anul 1840, in diferite regiuni ale lumii au fost descoperite 12 cranii ciudate care, in prezent, se afla in unele colectii particulare sau sunt expuse in muzee din SUA, Franta sau Marea Britanie. La inceput, ele au fost considerate adevarate opere de arta create de stramosii nostri, dar, dupa ce s-a aflat legenda indiana, cercetatorii au devenit sceptici.Specialistii in prelucrarea cristalelor afirma ca felul in care au fost taiate aceste obiecte este atipic si este aproape imposibil ca ele sa fi fost realizate de mana unui om. Seful catedrei de cristalografie si mineralogie de la Universitatea din Pasadena, John Rowen, sustine aceasta idee, explicand: "Un cristal creste pe trei planuri diferite de-a lungul unor axe cristalografice. In functie de unghiul in care se afla aceste planuri se formeaza fetele pietrei. Daca un cristal e prelucrat in sens invers axelor sale, materialul se sparge pur si simplu in bucati foarte mici. Tinand cont de mijloacele tehnice existente astazi, e imposibil de realizat asa ceva". De asemenea, Rowen spune ca nici unul dintre craniile descoperite nu prezinta urme de slefuire: "Sunt facute dintr-un singur bloc de cristal si nu se vede vreo urma pe care ar fi lasat-o, cu certitudine, orice obiect care ar fi fost folosit pentru modelarea craniilor. Singura explicatie logica e ca aceste obiecte au fost realizate doar prin frecarea cu mainile, lucru posibil. Am calculat, insa, ca pentru modelarea unui singur craniu ar fi fost nevoie de cel putin 600 de ani, si asta datorita duritatii materialului si complexitatii obiectelor.  
Cea mai interesanta ipoteza privind craniile a fost aceea ca reprezinta un fel de banci de date despre o rasa superioara, care este posibil sa fi existat pe Pamant. De asemenea, se spune ca ele au fost codificate si inmagazinate cu profetii ale evenimentelor din urmatoarele milenii si cu o istorie completa a vietii pe Pamant. Pentru ca s-a crezut ca persoanele cu capacitati paranormale ar putea obtine aceste informatii din interiorul craniilor, meditand in preajma acestora, s-a recurs de multe ori la aceasta metoda. Incercarile nu au adus, insa, la rezultate concrete. Modul in care au aparut si au fost create craniile din cristal ramane insa un mister. Cei mai sceptici oameni de stiinta cred ca aceste cranii nu constituie decat incercarea de a-i pacali pe creduli ca ele reprezinta dovada unor puteri paranormale sau a existentei extraterestrilor.
O legenda americana vorbeste despre existenta a 13 cranii care ar putea vorbi, daca ar fi reunite, despre originile si destinul umanitatii. Interesant este ca totusi exista 12 cranii de acest fel in lume, dintre care trei se afla in colectii particulare. Curatorii muzeului mai vorbesc si despre cei care cred in aceste legende si care i-au acuzat ca ascund craniile de ochii lumii si ca "ar capta energiile cosmice ale acestora.

ms de sfat , draculasblood
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

draculasblood

:D  :D  :D  cu placere...
_____________________________________

acu intrebare on topic : sa inteleg ca mai e un craniu nedescoperit ? :shock:

Skywalker

  Deci, sa inteleg ca inca nu a sosit timpul, ca sa fie descoperit si al 13-lea craniu. Insa, cred ca se apropie, din moment ce numai unul a ramas nedescoperit.
Citez:
Citat
Rowen spune ca nici unul dintre craniile descoperite nu prezinta urme de slefuire: "Sunt facute dintr-un singur bloc de cristal si nu se vede vreo urma pe care ar fi lasat-o, cu certitudine, orice obiect care ar fi fost folosit pentru modelarea craniilor. Singura explicatie logica e ca aceste obiecte au fost realizate doar prin frecarea cu mainile, lucru posibil. Am calculat, insa, ca pentru modelarea unui singur craniu ar fi fost nevoie de cel putin 600 de ani, si asta datorita duritatii materialului si complexitatii obiectelor. 


  Am scos in evidentza citatul tau, ca sa fac o paralela cu un alt obiect misterios, dar de data asta, mult mai mare.
  Sfinxul si Babele din Bucegi au venerabila varsta de 26 000 de ani. Au fost construite de o civilizatie avansata, dar nu cu mana, ci prin puterea mintii. Sfinxul din Bucegi are aceeasi provenienta si tehnica de constructie cu Piramida lui Kheops si, ma gandesc ca si cu Sfinxul din Egipt. El ascunde in interior un cristal si impreuna cu Babele, cele doua stanci alcatuiesc instalatii extraterestre.

  Asa cum Sfinxul din Bucegi a fost facut prin puterea mintii, e foarte posibil ca si acele cranii de cristal sa fie facute dupa acelasi procedeu. Si mie nu mi s-ar parea ceva imposibil de crezut si de realizat. Din moment ce poti misca si ridica obiecte prin puterea mintii(asta-i clar, aici nu incap suspiciuni. Vezi telekinezia), atunci urmatorul pas ar putea fi realizarea de obiecte prin puterea mintii. Sau, daca nu urmatorul, atunci al treilea pas, sau al patrulea.

baaron

                Al 13-lea Craniu de Cristal

Cercetatorul Raymond Spinosi afirma ca s-a descoperit miticul al
13-lea craniu de cristal in Franta, in Var, si a fost transportat
intr-un loc secret ,la adapostul zidurilor antice ale orasului Carcassonne.
In 1924, Anna Le Guillon Mitchell- Hedges, atunci in varsta de 17
ani, se gasea in Hondurasul britanic ( denumit Belize dupa decolonize
are) impreuna cu tatal sau care era un antropolog renumit.
Impreuna ei descopera o stranie sculptura dintr-o roca de cristal
in forma de craniu feminin in ruinele unui vechi oras mayas, in
siteul Lubaantun.


Unele proprietati ale acestui craniu, atestate de expertii in
Cristalografie de la societatea Hewlet Packard, cativa ani
mai tarziu , sunt categoric uimitoare :

- el este constituit dintr-un cuart natural extrem de pur si rar; dioxidul de siliciu piezo-electric anizotrop.
- cele 2 parti care-l compun provin din acelasi bloc de cuart.
- nu are nici o urma a vreunei unelte de prelucrare, nici chiar microscopic. Este deci imposibil sa fie datat pentru ca , cristalul nu imbatraneste.
- cand este iluminat dedesubt, lumina iese prin orbitele sale.
- cand este atins in spate de razele de soare, un fascicul luminos intens, susceptibil de a da foc vegetatiei, lumineaza orbitele, nasul si gura.
- fabricarea sa manuala, daca ea ar fi posibila, ar necesita numai putin de 300 de ani de munca continua. Cu tehnologia moderna a diamantului ar fi fost necesar o munca mai mult de un an fara a se putea ajunge la un rezultat riguros identic
.


Frederic si Anna Mitchell-Hedgers au devenit pasionati de acest obiect si au petrecut multe luni studiindu-l. Ei au aflat ca exista o traditie oculta mostenita de la vechii mayasi dupa care alte 12 cranii cu proprietati similare celui descoperit in Belize se gasesc raspandite in diferite locuri ale planetei noastre. Mayasii afirmau de asemeni ca  atunci cand al 13-lea craniu de crystal, Cristalul-Maestru, va fi descoperit, se va inscauna "Noua Era a umanitatii.
Dupa descoperirea lui Mitchell-Hedgers, cel putin 8 cranii de cristal feminine dispersate prin lume au fost oficial identificate si numerotate ( ceea ce lasa posibilitatea supozitiei c-ar putea exista in realitate 12, asteptand sa se vada cel de al 13-lea asa cum spune legenda). Cinci din aceste cranii au fost deja studiate ( din care celebrul Max detinut de Jo Ann Parks).

Trei dintre ele au fost mai ales pregatite de cativa ani pentru o analiza a unei echipe de cercetatori de la British Museum.
Ori, autoritatile de la Brithish Museum refuza cu obstinatie nu numai sa spuna la ce concluzii au ajuns ci si pentru ce !
Inca o data a fost necesara intoarcerea la mediumuri pentru a proiecta o lumina asupra originii si finalitatii acestor cranii.
Fiind cercetatori, nu puteau sa inteleaga unele lucruri, fie nu voiau sa le admita, fie refuzau sa le divulge.
Mediumurile au avut ocazia sa lucreze pe unul sau altul din aceste cranii vechi de cristal si toti au afirmat ca au simtit o energie puternica ce era emanata de la ele ( energia permitand de altfel vindecarea diferitelor persoane atinse de boala sau cu tumori declarate incurabile). Unii dintre ei au raportat chiar ca datorita vizualizarii psihice, au determinat istoria completa a regiunilor , si civilizatiile unde aceste cranii au fost depozitate, si toti sunt de accord cand spun ca aceste cranii inainte de toate sunt extraordinare banci de informatii.

Astfel, canadiana Carole Wilson a primit in 1990 urmatorul mesaj dupa ce a captat energia din craniul lui Anna Mitchell-Hedgers:
...Cautati sa cunoasteti originile acestui receptacul pe care voi il numiti craniu de cristal??..Eu va spun ca  a fost fasonat de mii de ani de catre entitati de o inteligenta superioara ?.El a fost format de catre o civilizatie care a precedat-o pe cea pe care voi o numiti Mayasa. Din numeroase puncte de vedere, nivelul nostru de civilizatie era la acea perioada, cum spuneti voi, foarte avansat fata de cea pe care o aveti voi astazi...
Acest receptacul contine multe spirite si nu a fost facut prin mijloacele pe care voi le numiti materiale. El a fost modelat in forma sa prezenta de gand. Gandurile si cunoasterea sunt cristalizate in acest receptacul ..Acest receptacul este cristalizat prin intermediul gandului .Astfel a fost cristalizata informatia in acest receptacul..
Noi am plasat o forma gand in limbajul pur in acest craniu.
O mare parte din lumea pe care noi am creat-o , noi am creat-o cu Spiritul.
Spiritul creeaza material.
Voi veti intelege aceasta si tehnologia de cristal va oferi mult mai ample detalii celor care o inteleg.Caci cristalul este o substanta vie si se poate infuza Spiritul in materie.

Alte mediumuri au afirmat ca al 13-lea craniu de crystal, Cristalul-Maestru, singurul craniu masculin, cand va fi descoperit, va activa si chiar va realiza toata informatia inchisa si stocata in toate celelalte 12 si va da astfel omului posibilitatea sa calatoreasca fara limite prin spatiu si timp si va accede la o noua forma a realitatii, in acelasi timp la o noua forma a civilizatiei, civilizatia multidimensionala.
Or, aceasta descoperire are loc pe pamant provencal.


Imaginea de sinteza arata Cristalul-Maestru masculin inconjurat de 12 cranii de crystal feminine, se gaseste in centrul unei dodecagrame simbolice (steaua cu 12 brate).
Pentru a prezenta descoperirea celui de al 13-lea craniu, iata marturia celui care este autorul si expertul in obiecte si site-uri sacre, Raymond Spinosi :
Traditia Maya ne invata ca atunci cand cel de al 13-lea craniu va fi descoperit va fi relevat Secretul Vietii.
Acest lucru exista de un an si jumatate si datorita documentelor de origine templiera care dateaza din sec XIII, eu am fost martorul ocular al descoperirii unui Craniu de Cristal ingropat in pamantul provencal.
Aceste documente apartin unui grup de persoane care formeaza un cerc foarte secret si eu am pastrat o foarte mare rezerva asupra identitatii lor. Pana in prezent, din diverse ratiuni, aceasta informatie nu a circulat decat prin filtrul restrans al acestui cenaclu. In acelasi timp, urmare a unor recente descoperiri, timpul pare sa fi venit ca aceasta sa fie impartasit cu publicul larg.
Este important sa se stie ca, craniul recent descoperit este Al TREISPREZECELEA.
Efectiv, dupa descoperirea sa, foarte importante revelatii la nivelul geografiei sacre a planetei noastre, initierii cu invatatura Entitatilor Stelare, au fost puse in evidenta.
Aceasta geografie sacra a facut sa apara ca un vas vibratoriu a integrarii pamantului provencal si aceasta existand de foarte multe secole, iar prin efectul de proximitate, a provocat o inductie initiatica generand un effect Genesis.
Astfel se poate face instalarea programata a unei grile christice prin munca spirituala a inimilor deschise pentru ca Planul de Lumina sa se stabilizeze pe Terra Mama ( ceea ce ar putea sa explice venirea in Provence a marei initiate Sfanta Maria- Magdalena).
Se poate gandi ca un Plan atemporal a fost pregatit de Initiatori nascuti de universurile paralele si aceasta in vederea realizarii sale pe durata Erei Varsatorului, de unde si profetiile Mayase, popor initiat care trebuie sa cunoasca fara nici o indoiala aceasta veritabila Apocalipsa- Revelatie.

                                                                                                                                                                                                        Raymond Spinosi.

Prezumtivul craniu de cristal al 13-lea a fost descoperit in 2003 la Blauvac in Var la cativa metri de Notre Dame des Neiges nu departe de Notre-Dame des Anges.
Pentru ratiuni de securitate, adresa precisa a site-ului din Carcassone unde actualmente este depozitat prezumtivul craniu de cristal nu poate fi pentru moment relevata.
De altfel unele din caracteristicile sale nu trebuie sa fie cunoscute de marele public.
Aceasta este ratiunea pentru care nu sunt decat 2 fotografii care au primit autorizatie sa se publice si unde neclaritatea a fost voluntar accentuata.
Semnalam in acelasi timp ca acest craniu masoara 22 cm si cantareste 6,100 Kg.
El este compus din 2 bucati; partea de sus a capului cu maxilarul superior pe de o parte, si maxilarul inferior pe de alta parte ; aceste 2 bucati sunt taiate din acelasi bloc de cristal si se imbuca perfect una in alta. Tot ca si la celelalte cranii, deja listate, nici acesta nu poarta vreo urma de unealta .

Dupa Raymond Spinosi, care se duce regulat la Carcassonne pentru a participa la studierea acestui craniu, acesta poseda proprietati subtile extreme de particulare, permitand influentarea de la distanta a tuturor celorlalte cranii de crystal ; aceasta l-a condus sa afirme ca el actioneaza ca al 13-lea craniu, Craniu-Maestru.
Echipa sa de lucru a inceput sa puna la punct o tehnica de sprijinire, intre altele, pe influenta unor constelatii susceptibile sa influenteze avantajos calitatile mediumice ale participantilor reuniti in jurul craniului , care pare el insusi sa beneficieze de aporturile cosmice ale acestor configuratii .
Cand, la ultima intalnire (aprilie 2005), fluidele subtile au inceput sa se manifeste prin craniu, toti membrii echipei au fost ferm convinsi ca la termen, mesajul incorporat acestui receptacul atemporal de catre Entitati foarte evaluate va fi revelat.
Raymond adauga ca, de cand a participat la descoperirea acestei minuni uluitoare,schimbari spirituale foarte fericite au intervenit in existenta sa si ca memoriile stelare au inceput sa tasneasca din cea mai profunda constinta ancestrala a sa.


AdiM

ceea ce stiu despre Craniile de Cristal este mai ales din cartea "Misterele Dezvaluite ale Craniilor de Cristal" (in original "Mysteries of the Crystal Skulls Revealed", de la http://www.amazon.com/gp/product/0929781260/102-2026850-8403363?v=glance&n=283155) primita in original de la o prietena romanca din Canada, care a si vizitat-o pe Anne Mitchel-Hedges si a vazut craniul la ea acasa. Eu am tradus toata cartea in romaneste, dar nu a mai fost publicata fiindca autorii, cind i-am contactat ca sa le cerem acordul, au declarat ca deja acea carte este depasita fiindca ei tocmai publicau o a doua editie, serios revizuita si completata cu informatii noi, si nu erau de acord toti (unii erau, altii nu) sa publicam in Romania o traducere a primei editii a cartii lor. Asa ca a ramas ca o traducere de uz personal, pe care nu o voi publica, si eventual o pot oferi prietenilor, pentru uz propriu.




maya


maya


AdiM

Mai am si acum traducerea cartii despre Craniile de Cristal. Nu am tiparit-o, si nu o public larg pe net, dar daca o vrea cineva, i-o pot da. Este un fisier HTML de circa 600 MB.

paleoastronaut

#8
superbe misterioasele cranii.......multumim MAYA

//bluemoon8520 [fara bold integral]

pri3st3ss

multumesc pt poze,maya,le aveam si eu,dar pe mine ma intereseaza informatiile ...deocamdata nu am acces decat la supozitii,legende etc....
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

maya

Sunt hipnotice aceste cranii...
Am inteles ca ar acumula in ele toata informatia despre aparitia omului pe Pamant.
Probabil, daca se spune ca ar fi 12 cranii feminine si 1 masculin ar putea reprezenta , cele 12 aspecte feminine universale (vidia) si 1 aspectul masculin universal (siva).
Poate ar fi ca un "dvd" si ar mai trebui "descoperit" si "player-ul" sa aflam ce informatii sunt stocata in cranii...
O sa vad daca gasesc undeva pozele fiecarui craniu in parte...le aveti cumva?
@AdiMVreau sa citesc si eu traducerea despre cranii...

pri3st3ss


craniul mayas

Craniul Mitchell-Hedges  cintareste aproximativ 6 kilograme. Exceptind unele anomalii de la oasele pometilor, acest craniu este structurat din punct de vedere anatomic la fel ca un craniu uman. Din cauza dimensiunilor sale s-a ajuns la concluzia ca modeleaza, mai degraba, craniul unei femei. Craniul Mitchell-Hedges a fost indelung studiat, una dintre cele mai amanuntite analize efectuindu-se in 1970, la laboratoarele Hewlett-Packard. Cercetatorilor li s-a parut cu atit mai misterioasa originea si modalitatea in care ar fi putut fi realizat acesta, cu cat toate indiciile le intareau convingerea ca acesta fusese sculptat impotriva axei cristalului. Cercetatorii au concluzionat ca singurele unelte utilizate pentru cioplirea craniului au fost diamantele, iar finisarea s-a facut cu ajutorul unei solutii obtinute dintr-un amestec de nisip de siliciu si apa. Aceasta presupunere nu a devenit totusi certitudine, pentru simplul fapt ca ar fi fost nevoie de vreo 300 de ani pentru a finaliza lucrarea cu asemenea ustensile. Concluzia expertilor a fost ca realizarea de catre fiinta umana a unei forme atit de complexe si intr-o maniera desavirsita precum Craniul Mitchell-Hedges era practic imposibila. Ei au afirmat ca, in timp ce craniul era luminat, acesta parea ca a luat foc, isi schimba culoarea si emana imagini si sunete stranii. Pe linga Craniul Mitchell-Hedges, printre cele mai celebre se numara Craniul de Cristal Britanic si Craniul de Cristal Parizian, istoricii sustinind ca ambele au fost aduse in Europa, in 1890, de catre mercenarii mexicani. Cele doua cranii se aseamana ca dimensiuni si forma si s-a presupus ca, de fapt, unul dintre ele reprezinta o copie a celuilalt. Spre deosebire de Craniul Mitchell-Hedges, acestea doua nu sint sculptate cu o finete la fel de mare, unele trasaturi fiind superficiale si incomplete.
Alte exemplare cunoscute sint reprezentate de Craniul de Cristal Mayas si Craniul Ametist, descoperite in 1900 in Guatemala, respectiv, Mexic si aduse in Statele Unite de catre un calugar. Cele doua sint foarte asemanatoare, singura deosebire constind in faptul ca Craniul Ametist este realizat din cuart purpuriu. ET este un alt craniu de cristal ce a trezit interesul cercetatorilor, el fiind descoperit la inceputul secolului XX in America Centrala. Realizat dintr-un cuart cenusiu, ET face parte dintr-o colectia particulara a unei femei care crede ca acesta are puteri miraculoase, putind vindeca orice boala. Ea a afirmat ca acest craniu a ajutat-o sa se vindece de o tumoare pe creier. Craniul care este cel mai aproape ca structura si realizare de Craniul Mitchell-Hedges este cel cunoscut sub numele de Craniul de Cristal din Cuart Roz, descoperit in apropiere de Honduras. Craniul este mai mare decit cel Mitchell-Hedges, insa tradeaza aceeasi finete a lucraturii si are, de asemenea, mandibula mobila.
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

blue

dupa perfectiunea lor e posibil sa fie craniile unor fiinte foarte evoluate ce au trait cindva pe terra sau au fost doar in trecere si au sfirsit aici

pri3st3ss

chiar crezi asta?ce te face sa ai aceasta parere,ne poti argumenta?
si totusi e cristal..
eu una nu cred ca sunt craniile unor personaje,indiferent ale cui ( et sau craniu uman transformat in cristal),e totul prea bine finisat si  craniile sunt incarcate energetic...
poate un fel de "pietre filosofale"...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

ryn

chimic viata se poate dezvolta si pe structura de silicati