Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Arhivele secrete de la Vatican

Creat de adipop, 26 Februarie 2008, 21:26:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

adipop

Sa formam o echipa de Oameni, care sa ceara acces la forurile competente, pentru a descifra informatiile aflate in arhivele secrete ale Vaticanului.

adi

Sidney

Citat din: adipop din  26 Februarie 2008, 21:26:51
Sa formam o echipa de Oameni, care sa ceara acces la forurile competente, pentru a descifra informatiile aflate in arhivele secrete ale Vaticanului.

adi

Bine   ai  venit,
   Am  impresia ca esti    un  idealist...no offence

adipop

Asa-mi spunea cu multi-multi ani in urma, un mare om de afaceri din Germania. Ulterior, dupa 1989, imi spunea ca sunt cel mai pragmatic om pe care l-a vazut...
adi

CHIP

@Adipop
Cred ca vor mai trece cateva sute de ani pana cand Vaticanul va face publice secretele lor bine pazite si ascunse prin hrubele catedralelor.

adipop

Depinde.
Si ce sa facem, sa asteptam? Nu cred ca este cazul...

adi

CHIP

Dar ce crezi tu ca se poate face concret in acest sens?oricum Vaticanul are un sistem de securitate foarte bine pus la punct ,iar de cooperare din partea lor,nici vorba.

adipop

Sa inteleg, ca nu vrei sa faci parte din aceasta echipa ? Esti prea pesimist. Sunt atatea informatii acolo, incat nici ei nu stiu cu ce se manaca...
Noi, putem sa-i ajutam.
adi

CHIP

Stii ce raspuns se va da la o eventuala asemenea cerere ,nu?Nimeni nu detine nici un secret!

Rayden

maxim 10 ani...si o sa se faca lumina..

you'll see...  :-D

romulus

CitatSa formam o echipa de Oameni, care sa ceara acces la forurile competente, pentru a descifra informatiile aflate in arhivele secrete ale Vaticanului.
----Nu ma pot abtine sa nu comentez un pic pe textul tau adipop( de, ce sa-i faci, deformatie....):  precizarea facuta de tine, referitoare la ce fel de echipa sa facem adica "de Oameni " cu "O" mi-a atras atentia si ma duce cu gandul la o idee nastrusnica ! Adica : o asemenea precizare nu ar face decat  o entitate care in mod intrinsec nu se identifica (cu) acea categorie respectiv cu " oameniii".  Faptul ca scrii cu "O" denota  o deosebita consideratie pentru acea categorie, incat este neaparata scrierea cu majuscula , rezultand logic faptul ca tu te consideri........ altceva !!
---Acum vorbind serios: sa presupunem ca facem o asemenea echipa de "Oameni". Care va fi urmatorul pas? Cu ce identifici tu " forurile competente" ? Cu UNESCO, cu ONU, cu Papa (de la Roma)? Eu cel putin, presupunand ca vreau sa ma alatur tie in mod neconditionat, as vrea sa stiu (macar atat, chiar daca  vor rade si curcile de mine ori ca Oamenii isi vor da coate cand trec pe langa ei pe strada....) si care va fi urmatorul pas ! Deci , ce va urma dupa ce facem echipa si vom dori sa ne adresam? Incotro? Cum vezi tu continuarea? Ca , la sanse de a face oaresce "ceva" concret.... slaba nadejde.....
---Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

antoniu

am mai lucrat in echipe,si cunosc protocolul,asa ca hai sa ne vedem si sa facem un brainstorming.....si daca este posibil si o planificare strategic,operational,tactica pe subiectul-obiectiv   ...dar trebuie sa ne vedem -fata in fata

adipop

Citat din: romulus din  27 Februarie 2008, 20:48:46
----Nu ma pot abtine sa nu comentez un pic pe textul tau adipop( de, ce sa-i faci, deformatie....):  precizarea facuta de tine, referitoare la ce fel de echipa sa facem adica "de Oameni " cu "O" mi-a atras atentia si ma duce cu gandul la o idee nastrusnica ! Adica : o asemenea precizare nu ar face decat  o entitate care in mod intrinsec nu se identifica (cu) acea categorie respectiv cu " oameniii"

Ra di : ....

Faptul ca scrii cu "O" denota  o deosebita consideratie pentru acea categorie, incat este neaparata scrierea cu majuscula , rezultand logic faptul ca tu te consideri........ altceva !!

Sunt Oameni si oameni. Unii stiu ca stiu si altii nu stiu ca nu stiu....

---Acum vorbind serios: sa presupunem ca facem o asemenea echipa de "Oameni".

R adi : Sa presupunem c-o facem...Nu ajuta la nimic.
Ori o facem, ori n-o facem. Punct. Ca sa ne aflam in treaba, nu se merita...

Care va fi urmatorul pas?

R adi : Sa-l facem noi pe primul, neconditionat, si se va dezvalui si-al doilea. Este simpla treaba, daca pastram o anumita conduita de bun simt....

Cu ce identifici tu " forurile competente" ? Cu UNESCO, cu ONU, cu Papa (de la Roma)?

Radi : Direct. La Vatican, ne adresam, numai daca daca largim echipa.

Eu cel putin, presupunand ca vreau sa ma alatur tie in mod neconditionat,

Radi : cel mai slab din echipa, da tonusul echipei. Daca te-ai alatura noua, si-ar venii un altul, care se face ca face....ce facem cu el ? Ne incurcam unii pe altii...nimic mai mult.

as vrea sa stiu (macar atat, chiar daca  vor rade si curcile de mine ori ca Oamenii isi vor da coate cand trec pe langa ei pe strada....)

R adi : Exista si risc din acesta....

si care va fi urmatorul pas !

Prietene, nu-l facuram pe primul cu seriozitate, asa ca baza pentru cel de-al doilea...se cam clatina.

Deci , ce va urma dupa ce facem echipa si vom dori sa ne adresam?

Radi ; Hai mai bine sa discutam, ce trebuie sa facem ca sa ne unim fortele si sa creem o relatie inhtre noi, de bun augur. Decat aceasta relatie ne va da  " deschide " drumul....

Incotro?

R adi : oriunde, pana la capat. Indiferent unde este acesta.

Cum vezi tu continuarea?

R adi : facand primul pas, cu seriozitate.

Ca , la sanse de a face oaresce "ceva" concret.... slaba nadejde.....

Radi : dimpotriva....

O zi buna.
adi

---Howgh !

adipop

Citat din: antoniu din  27 Februarie 2008, 21:16:01
am mai lucrat in echipe,si cunosc protocolul,asa ca hai sa ne vedem si sa facem un brainstorming.....si daca este posibil si o planificare strategic,operational,tactica pe subiectul-obiectiv   ...dar trebuie sa ne vedem -fata in fata

R adi ; Se poate. O sa vina Timpul, cand o sa ne dorim sa ne vedem asa cum spui.
Eu sunt din Craiova. Deocamdata, sa vedem, impreuna, cu cine am pleca la drum nou....Si ce trebuie sa stim, pentru inceput.

O zi buna,
adi

adipop

Citat din: Rayden din  27 Februarie 2008, 19:45:06
maxim 10 ani...si o sa se faca lumina..

you'll see...  :-D

Radi : Incepand de cand ?
adi

antoniu

Citat din: romulus din  27 Februarie 2008, 20:48:46
----Nu ma pot abtine sa nu comentez un pic pe textul tau adipop( de, ce sa-i faci, deformatie....):  precizarea facuta de tine, referitoare la ce fel de echipa sa facem adica "de Oameni " cu "O" mi-a atras atentia si ma duce cu gandul la o idee nastrusnica ! Adica : o asemenea precizare nu ar face decat  o entitate care in mod intrinsec nu se identifica (cu) acea categorie respectiv cu " oameniii".  Faptul ca scrii cu "O" denota  o deosebita consideratie pentru acea categorie, incat este neaparata scrierea cu majuscula , rezultand logic faptul ca tu te consideri........ altceva !!
---Acum vorbind serios: sa presupunem ca facem o asemenea echipa de "Oameni". Care va fi urmatorul pas? Cu ce identifici tu " forurile competente" ? Cu UNESCO, cu ONU, cu Papa (de la Roma)? Eu cel putin, presupunand ca vreau sa ma alatur tie in mod neconditionat, as vrea sa stiu (macar atat, chiar daca  vor rade si curcile de mine ori ca Oamenii isi vor da coate cand trec pe langa ei pe strada....) si care va fi urmatorul pas ! Deci , ce va urma dupa ce facem echipa si vom dori sa ne adresam? Incotro? Cum vezi tu continuarea? Ca , la sanse de a face oaresce "ceva" concret.... slaba nadejde.....
---Howgh !
insfarsit ne- am inteles pe subiect si vad ca incepe deja sa se infiripe un"forum deliberativ" ca in occident...merita sacrficiul negocierii fata in fata