Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Tablitele de plumb de la Sinaia

Creat de adipop, 26 Februarie 2008, 21:22:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

contemplatorul

Citat din: noua din  25 Mai 2008, 16:11:26
contemplatorul, dl. Croitoru vorbea cu Antoniu. Eu asa am inteles.  :lol:

Noua,

invata ca sa citesti printre randuri !

ce-o sa te faci,  cand or sa-ti dea plicul inchis, adica: vei primi informatia=comanda, altfel decat in scris, adica: telepatic ?

iti dai seama,  ca proverbul " verba volant, scripta manent " isi va pierde definitiv spiritul ?

straduieste-te ca sa DE_PRINZI comunicarea ne_conventionala, deoarece toti cei care o cunosc n-au invatat-o de la nimeni altcineva, ci, asa cum am spus: au de_prins-o din zbor !

Ti-am mai spus ca: REVELATIA o ai sau nu o ai !

Toata lumea sa naste - conform Scriptului Original - cu " cel de al treilea ochi ", numai ca acesta li se va deschide, doar in functie de "complexitatea aplicatiei" necesar a fi rezolvate, si care nu-si va putea gasi solutionarea doar cu ajutorul ochilor profani !

lylyt_ice

Hai ca a iesit o salata...si pe topicul asta despre "Tablitele de plumb de la Sinaia"...toti vorbesc si nimeni nu mai intelege nimic...!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Florin Croitoru

A înþeles bine contemplatorul. Prima propoziþie a fost pt el, cã nu ºtie sã scrie.
Nu mai bate cîmpii contemplatorule ºi uitã-te cum sînt scrise mesajele mele. Nu cu majuscule de parcã þipi,nu cu pauze mari între rînduri, cu diacritice ºi semne de punctuaþie, fãrã "comunicãri neconvenþionale".
Cum, cu mult înainte de apariþia mea  ? eu am 59 de ani.Dacã eºti într-adevãr mai bãtrîn ca mine ºi nu ai învãþat sã scrii corect încã, cel puþin sã nu fii obraznic.
lylyt_iceeu am o lucrare despre una din plãcuþe. despãrþirea txtului ºi citirea lui cu Media Player le ai mai sus. Ai vãzut astea? Ce zici de ele ?

lylyt_ice

Da, am vazut...Respect si felicitari. Eu nu am cunostinte an acest domeniu si de aceea urmaresc si cu mare interes acest topic, incercind sa invat si eu cate ceva de la voi toti...numai ca s-a cam deviat de la subiect!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

antoniu

stimabile .f.c. daca ai 59 de ani si ai scris o lucare despre tablite, inseamna ca ai pus mana pe ele si te-ai intoxicat cu plumb,ca asta se baga pe unde nu crezi si in final ajunge la creier........daca vrei iti scot si eu niste tablite de plumb cu scriere pictigrafica, cu hieroglife, sau cuneiforme, poate preferi rune,sau ideograme, semne, simboluri , sigle,figuri geometrice sau ce vrea clientul matale, de ai sa faci o mie de ani hermeneutica pe ele........ma lasi  ???? [daca vrei iti fac si tablite de lut, sau de gresie pe care ai invatat alfabetul.

Florin Croitoru

Antoniule,du-te pe alte cãrãri cã vorbeºti prostii.hai scrie cu litere din alea unul tot aºa.Sã te vãd.Dacã nu,taci.Laºi tu topicul dacã nu te intereseazã.Pînã atunci exprimã-te urban ca sã nu iei fo douã capace de la mine.
lylyt_icePt un text cifrat sau scris cu alfabet necunoscut în continuu nu trebuie mari cunoºtinþe de istorie sau de lingvisticã.Dacã era aºa aceste texte ar fi fost demult citite de cãtre ligviºti sau de cãtre istorici.Trebuie sã ai cunoºtinþe în ce priveºte sistemele de cifrare ºi alte sisteme de scriere secretã.Textul respectiv nu a fost scris ca sã fie secret,dar pt noi este aºa pt cã nu cunoaºtem acest sistem.În plus acesta nu este standardizat aºa cum de pildã este un sstem de scris azi (eglez,francez,  etc). eu am vãzut încercãri de traducere a unora ºi am observat imediat cã ei îºi folosesc fantezia f mult dar cu metodele lor nu ar descifra nici un text scris de vreun adolescent în jurnalul lui secret.

adipop

Era bine daca era vazut filmul de pe B1 oea 23h00min - referitor la placutele de la Sinaia. Poate ca este salvat undeva si poate fi vazut.
adi

adipop

Citat din: adipop din  16 Iunie 2008, 23:13:12
Era bine daca era vazut filmul de pe B1 oea 23h00min - referitor la placutele de la Sinaia. Poate ca este salvat undeva si poate fi vazut.
adi

Ar trebui sa fie intrebat direct Regele Mihai de aceste placute de plumb de la Sinaia, cat si Patriarhul Romaniei. Ar fi pacat sa nu se spuna Adevarul...
adi

someone_creator

Nu se mai scrie nimic aici!?
Cine mai are noutati?
Mosul ce a mai descoperit?
Domnu'Adi Pop ziceati ca Mosul a scris ceva despre "Ce ne defineste ca neam".M-ar interesa sa citesc si eu acel document!... :-D

adipop

Citat din: one_creator din  01 Septembrie 2008, 11:41:12
Nu se mai scrie nimic aici!?
Cine mai are noutati?
Mosul ce a mai descoperit?
Domnu'Adi Pop ziceati ca Mosul a scris ceva despre "Ce ne defineste ca neam".M-ar interesa sa citesc si eu acel document!... :-D

De cateva saptamani Mosu nu raspunde la telefon. Sper sa fie in Grecia, unde mai pleaca in vara...
adi

adipop

Am fost la Mosu si l-am luat in vizita la Domnesti si la Curtea de Arges, pentru a ne intalnii cu niste cercetatori, pentru a discuta despre apa, hidrogen si electroni.
De trei luni n-a mai scris nimic. Sper sa se tina de cuvant, sa se refaca, pentru a scrie mai departe.

Referitor la placutele de la Sinaia, au aprut ceva materiale decriptate de Mosu, in cartea Istoria Universala Vol. II, la pagina 155.

adi

someone_creator

Pai cine are cartea ,este rugat frumos sa posteze aici cate ceva !
:)

adipop

Citat din: one_creator din  05 Octombrie 2008, 20:55:35
Pai cine are cartea ,este rugat frumos sa posteze aici cate ceva !
:)

Cred ca este mai bine sa fie cumpatara cartea de la editura Obiectiv Magazin.
Eu tot caut pe cineva disponibil, care sa fie angajat la una din firmele noastre, pentru a incepe sa publicam manuscrisele Mosului.
Important este ca s-a apucat sa lucreze din nou...
adi

Bogdani

Foarte interesant subiectul.
Poate cineva sa imi dea si mie un link de unde sa iau cartea lui Dan Romalo?
Am cautat-o pe torrente dar nu am gasit nimic.

obsedat_textual

ma scuzati de interventie.
sunt un neofit in domeniu de dacologie
insa...am si eu o nelamurire
de ce domnul croitoru se considera detinatorul adevarului absolut...negand valabilitatea opiniilor celorlati...mai mult combatandu-le cu argumente care pot fi utlizate si in demonstratia domniei ale
apoi...nu am citit cartea domnului dan romalo si nici pe cea a domnului bucurescu
dar....in naivitatea mea
ma intreb...exista in aceste descifrari vreo referinta la kogayon sau ranistorum?
daca teoria ca aceste tablite au fost scrise de preoti zalmoxieni si apoi crestini dar fideli filonului credintei ancestrale a locului
acesti termeni...in afara topocimelo...teonimelor si a altor termeni...sunt consacrati ca apartinand spiritualitatii geto-dace
s-a facut referire la savantul niculesci sau nicolaescu -plopsor
este cel cu hommo bugiulensis?