Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evolutia ADN-ului

Creat de leo17, 13 Februarie 2008, 23:49:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

leo17

Un experiment , un studiu mai bine zis efectuat de doctorita Berrenda Fox este doar unul dintre cele care pune in evidenta evoluare dna-aului si legatura etero-energetica a acestuia..

Arckadii

Care este scopul acestui topic? Titlul nu il inteleg si nici continutul.
Te rog, explica ce si cum sau topicul va ajunge la recycle bin.



Ark

snapisrl

O noua forma a Fiintei Umane?
ADN-ul, abgradare celulara?



Dr. Berrenda Fox furnizeaza dovezi ale modificarilor ADN-ului si a celulelor in acest interviu acordat Patriciei Resch.....

Dr Fox este un practician holistic de la Centrul de Bunastare din Avalon din Mt Shasta, California. Clinica Avalon isi propune revenirea la utilizare a idealului de vindecare asa cum a fost el practicat in insula originara Avalon.
Dr. Fox a dovedit prin teste de singe ca unele fiintze au dezvoltat noi lantzuri in ADN.

Patricia Resch: Berrenda, spune-ne ceva despre back-ground-ul tau.

Dr. Berrenda Fox: Am doctorate in psihologie si neuropatie. In timpul perfectionarii mele in Europa, am lucrat si cu media, iar acest lucru continua inca printr-o serie de filme si management. Cum stitzi, lucrez cu Reteaua de Televiziune FOX, asupra subiectului: "Sa intzelegem Extraterestrii si rolul lor in ceea ce se intimpla cu omenirea in acest moment". Cele mai cunoscute productzii sunt: "Sightings"(Viziunile) si "The X File" (Dosarele X).

PR: Care sunt schimbarile ce se petrec in momentul acesta pe planeta, si cum sunt organismele noastre afectate?

Dr.Fox: Exista schimbari majore, mutatzii care nu s-au mai petrecut, dupa geneticieni, de cind se presupune ca viata s-a ivit din apa. Citziva ani in urma, in Mexico City a fost o conventzie a geneticienilor din toata lumea, si subiectul principal a fost legat de schimbarile care se produc la nivelul ADN-ului. Ni se intimpla cu sigurantza o transformare evolutiva, numai ca inca nu stim in ce anume ne transformam.

PR: Cum este aceasta schimbare de ADN?

Dr.Fox:  Fiecare are o spirala dubla de ADN. Ceea ce noi aflam acum este ca EXISTA SI ALTE SPIRALE CARE S-AU FORMAT. In interiorul spiralei duble exista doua filamente (lantzuri) de ADN rasucite intr-o spirala. In intzelegerea mea, noi vom dezvolta douasprezece spirale. In aceasta perioada, care pare ca ar fi inceput cu 5 pina la 20 de ani in urma, am fost transformatzi prin mutatzii. Aceasta este explicatzia stiintzifica. Este o MUTATZIE A SPECIEI NOASTRE in ceva nou pentru care REZULTATUL FINAL NU ESTE INCA CUNOSCUT.

Schimbarile nu au fost facute publice, deoarece comunitatea stiintzifica se teme sa nu inspaiminte populatzia. Totusi, oamenii se schimba la nivel celular. Lucrez copii chiar acum cu trei care au 3 spirale de ADN. Mare perte dintre oameni stiu si simt asta. Multe religii au vorbit despre aceasta transformare si acum ea devine realitate, in moduri diferite. Stim ca este o mutatzie pozitiva chiar daca fizic, mental si psihologic poate fi intzeleasa gresit si poate inspaiminta.

PR: Acesti copii prezinta caracteristici diferite de ceilaltzi copii?

Dr.Fox:  Acestia sunt copii care pot muta obiecte in camera doar concentrindu-se asupra lor, sau pot umple pahare cu apa doar privindu-le. Sunt telepatici. Potzi sa te gindesti ca acesti copii ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Eu cred ca ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie, in citeva decade.

PR: Crezi ca asta ni se va intimpla tuturor?

Dr.Fox:  Sistemele noastre imunitare si endocrine sunt cele mai bune evidentziatoare ale acestor schimbari. Acesta este unul dintre motivele pentru care lucrez cu cercetari din domeniul testarii si terapiei imunologice. Citziva adultzi pe care i-am testat au de fapt inca o spirala de ADN in formare. Citziva o au chiar si pe a treia. Acesti oameni trec printr-o multzime de modificari majore care se petrec in constiintza si in organismul lor, pentru ca de fapt cele doua sunt una. In opinia mea, Pamintul si orice exista aici isi inaltza vibratziile. Multzi dintre copii recent nascutzi au trupuri care sunt luminatori magnetici. Aceia dintre noi care sunt mai invirsta si aleg sa se schimbe trebuie sa treaca prin multe transformari fizice.

PR: Ce anume cauzeaza transformarea in organismele nascute cu cele doua lantzuri normale de ADN?

Dr.Fox:  Cel mai usor mod de a produce mutatzia ADN-ului nostru este printr-un virus. In consecintza, virusii nu sunt neaparat rai. Virusii traiesc doar in tzesuturi vii. Virusii ADN-ului, cum ar fi Epstein Barr sau Herpes #6 schimba structura celulara. Virusul Hiv nu este un virus al ADN-ului. In loc sa transforme organismul, el il devora. Cei mai multzi dintre oamenii care trec prin acest proces si ies de partea cealalta a valului, cum s-ar spune, au o noua profesie, un nou mod de a gindi, sau cel putzin un inceput al unui nou mod de viatza...

Chiar daca ei se pot simtzi bolnavi, obositzi, sau deznadajduitzi la un moment dat, acesta e un dar. Li s-a acordat o sansa de a-si schimba structura ADN-ului si organismul intr-unul mai sanatos, mai luminos, ceea ce-i poate integra in noua generatzie. Ingerii care au fost vazutzi sunt semne ca noi ne transformam. Asa cum intzeleg eu, VOM PUTEA DESAVIRSI ACEST PROCES PIN A IN 2012.

PR: Ce alte schimbari ne putem astepta sa vedem?

Dr.Fox:  Nu va mai exista nici o boala, nu va mai fi nevoie sa murim. Vom fi aptzi sa ne invatzam lectziile nu prin suferintza ci prin bucurie si prin iubire. Vechiul sistem va trebui sa se prabuseasca si asta nu se va intimpla fara o lupta majora. Si astfel vom avea toate razboaiele: o multzime dintre metodele de vindecare ale medicinii alopate nu mai functzioneaza, guvernele nu mai functzioneaza. O multzime din vechile paradigme nu mai pot exista, desi se lupta a fi mentzinute, nu exista nici un dubiu ca ele de fapt sunt in schimbare.

Aceia dintre noi care au ales sa traiasca in acest timp sunt inaintemergatorii unei specii aproape noi. Este o specie umana, insa, in acelasi timp manifestind de fapt "raiul" pe pamint. Primim acum ajutor suplimentar de la maestri si de la fiintze de pe alte planete, fiintze angelice, si invatzam sa ne indreptam spre inlauntrul nostru. Cu cit suntem mai capabili sa ne adincim in noi insine si sa ascultam vocea tacerii acolo, cu atit ne acordam mai usor la transformarile care se produc.

PR: Care sunt efectele colaterale ale unei asemenea transformari?

Dr.Fox:  Cu transformaria care se petrece la nivel celular, incepem sa ne simtzim ca si cum nu am fi aici. Ne putem simtzi istovitzi, deoarece noi chiar ne schimbam celulele si devenim o alta fiintza. Ca un nou nascut, s-ar putea sa avem nevoie de foarte multa odihna.

Confuzia mentala si incapacitatea de a ne concentra pe sarcinile de rutina pot aparea, deoarece noi suntem programatzi pentru ceva mai cuprinzator. Junghiurile si durerile in tot corpul care nu au cauze specifice pot deveni ceva obisnuit. Unii oameni se pot simtzi ca si cum ar lua-o razna. Daca se vor duce la un cabinet medical, cel mai probabil li se va recomanda tratamentul cu Prozac, deoarece nu i se va putea spune despre ce este vorba. Este dificil pentru medici deoarece nu au obiceiul sa lucreze cu energia organismului.

Pentru ca chakrele noastre sunt legate de sistemul endocrin, femeile vor trece prin transformari hormonale. Pot plinge fara motiv, fiindca plinsul elibereaza hormonii. Multe femeii vor intra in menopauza mai devreme, pentru ca suntem acceleratzi.

Barbatzii se pot simtzi frustratzi datorita epuizarii, pentru ca in mod obisnuit ei sunt destul de activi. Isi pot simtzi partea feminina a fiintzei manifestindu-se deoarece aceasta este partea intuitiva. Terapia emotzionala care a luat proportzii In ultimii 20 - 30 de ani, a fost imbogatzita cu noi tehnici tocmai pentru a face fatza acestor transformari. De fapt noi facem o munca emotzionala uriasa intr-un timp foarte scurt care, in mod normal, ar fi durat mii de ani.

PR: Cum tratezi pe cineva care trece prin aceste transformari?

Dr.Fox:  Abordez situatzia din punctul de vedere al lucrului cu fiintzele individuale in loc de a trata o boala, "doctor" in latina inseamna educator. Singurul serviciu eficient pe care il potzi desfasura ca vindecator autentic este acela de a imputernici persoanele cu instrumentele necesare si de a le reasigura ca ceea ce li se intimpla este real, si ca se pot vindeca, eliberindu-se de simptomele negative in timpul vindecarii.

Mai intii cer un test imunologic care nu se efectueaza in mod traditzional. Acesta este un test de singe realizat de un laborator de cercetare inalt specializat. Apoi dau pacientzilor informatziile despre rezultate. Acestea sunt mai mult ca o harta/diagrama a transformarilor, astfel incit ei sa poata avea puterea de a se vindeca. Eu nu sunt vindecatorul, ci doar un instrument in procesul individual de vindecare. Exista fortza intr-o persoana care-si priveste testele de singe si vede harta/diagrama a ceea ce urmeaza sa se petreaca in organismele lor, cauzind citeodata declicu-uri in subconstient.

Cheia reala este ca persoana isi asuma responsabilitatea si face propria munca. Ceea ce utilizez ca instrumente nu sunt instrumentele obisnuite. Folosesc foarte mult organoterapia, care este un tratament glandular din Europa, ca sa fortific sistemul hormonal spre a accepta schimbarile ce survin la nivelul AND-ului.

De asemenea, folosesc homeopatia, pentru a lucra asupra corpului energetic, vitamine, plante si terapia cu laserul rece. Terapia aplicata depinde in intregime de nevoile fiecarei persoane. Din ceea ce fac, multe lucruri sunt preluate de la cei pe care i-as numi surorile si fratzii mai virstnici care au trait inaintea noastra aici. Ei sunt din alt sistem solar de unde am venit totzi ca sa ajutam aceasta planeta in tranzitzie.

PR: Cum itzi vezi munca desfasurindu-se?

Dr.Fox: Ma uit la munca mea ca la un pod sau ca al o tranzitzie. Este si stiintzifica si artistica. Vindecarea este atit o arta, cit si o stiintza. A folosi doar stiintza sau doar arta vindecarii nu este destul pentru o sanatate deplina. Nu cerd ca voi fi un vindecator toata viatza deoarece cred ca bolile vor fi eliminate. Noi, ca fiintze constiente, vom elimina boala si suferintza.




TRANSFORMARILE AND-ului SI ALE ORGANISMULUI
REMEDII PENTRU SIMPTOMELE CARE LE INSOTZESC

Extrase dintr-un articol "Viziunea extinsa" de Suzana Thorpe-Clark.


Am fost transformatzi fizic din fiintze organice - compusii organici sunt compusi bazatzi pe carbon - cu doua lantzuri de AND, in fiintze cristaline cu 1 024 lantzuri de AND (cel mai probabil), deoarece doar substantzele cristaline pot exista pe nivele superioare multidimensionale. De fapt, organismele noastre AU FUZIONAT CU SPIRALELE AND-ului SIRIAN (al fiintzelor de pe Sirius), dat fiind ca acest format este destul de aproapiat de cel care ne este propriu, pentru ca acesta sa fie capabil sa integreze transformarea cu relativ putzine efecte secundare.

Nu doar noi, oamenii, ne schimbam, ci toate formele de viatza de pe Pamint devin cristaline. Totzi pestii din mare, toate florile din gradina, pasarile de pe cer, chiar si ciinele sau pisica ta. Totul se schimba. Nimic nu va muri si nu va fi distrus, pentru ca noi toti ne deplasam impreuna spre O NOUA STARE DE A FI. Aceasta noua stare de a fi reclama ca fiecare dintre noi, mental, fizic si emotzional, sa lasam la o parte conceptele lumii tridimensionale.

Exact ca si in moarte, a lasa deoparte este partea majora a procesului de transformare, precum cineva nu poate lua cu sine vechile valori si vechiul fel de a fi intr-o viatza de apoi cu totul diferita. Deci, pe masura ce inaintam in aceste transformari, suntem silitzi sa renuntzam la relatziile obisnuite, la slujbe, la cariere, la camine, la proprietatzi si asa mai departe, daca acestea sunt incapabile sa ne sustzina noul mod de a fi.

Prin urmare, poate sa ne surprinda aparitzia unei stari de anxietate si de teama care se simte deoarece aceste transformari se afla deja in progres, chiar daca majoritatea oamenilor nu sunt constientzi de ele. De asemenea, schimbarile de la nivel fiziologic sunt, in mod curent,  acacelerate si exista MULTE SIMPTOME FIZICE TEMPORARE care se manifesta in corpul nostru in consecintza. Citeva dintre acestea ar fi:
- simptome ca de gripa: temperatura ridicata, transpiratzie, dureri de oase si incheieturi, etc., dar care nu raspund la antibiotice;
- migrene - dureri severe de cap, care nu trec cu nici un analgezic;
- diaree ocazionala;
- ocazional, curge nasul - cu stranuturi care dureaza 24 de ore si nu e o raceala sau o alergie;
- ametzeala;
- zgomote in urechi;
- palpitatzii;
- ne simtzim intregul corp vibrind- mai ales in timpul noptzii cind suntem in stare relaxata;
- spasme musculare intense - plus dureri in trup, mai ales in spate;
- furnicaturi - in miini, bratze, picioare sau talpi;
- pierderea puterii musculare - in  miini, cauzata de schimbarile care se produc la nivelul sistemului circulator;
- dificultatzi ocazionale de respiratzie - si/sau observarea unei respiratzii mai puternice sau mai zgomotoase cind ne aflam in stare relaxata;
- schimbari in sistemul imunitar;
- schimbari ale sistemului limfatic;
- oboseala - chiar epuizare in urma unor eforturi minore;
- nevoia de a dormi mai mult si mai adesea decit este normal;
- accese de depresie fara motiv real;
- alunecare in trecut - cercetarea relatziilor, obtzinerea unei clarificari a problemelor personale;
- simtim o uriasa epurare;
- tensiune, anxietate si stres la cele mai ridicate niveluri - deoarece simtzim ca ceva se intimpla si nu stim ce.

Unele dintre aceste simptome sunt resimtzite de o mare parte dintre oameni. Multzi se grabesc impanicatzi sa mearga la doctor, la terapeut, la psiholog si asa mai departe, dar li se spune de obicei ca nu e nimic in neregula cu ei. Si acesta este adevarul. Deoarece toate aceste simptome sunt doar temporare si indica pur si simplu ca aceste transformari fiziologice chiar se petrec.

Citeva dintre REMEDIILE DE USURARE A ACESTOR SIMPTOME sunt:
- lasa-te in voia valului (nu te imotrivi curgerii), nu te lupta cu ele, cu simptomele.
- Daca te simtzi obosit sau epuizat, dormi mai mult.
- Bea multa apa, pentru ca procesele de detoxifiere care au loc prin deshidratare sunt accelerate.
- Pentru a elibera tensiunile emotzionale si stresul ia valeriana. Schinduful elibereaza stresul sistemului limfatic si ajuta detoxifierea.
- Pentru a usura spasmele musculare, foloseste tot valeriana si incearca baile de namol, sau cufundarea intr-o indelunga baie la care adaugi o ceasca cu sare Epsom (marina, sau grunjoasa). Fa asta zilnic.
- Recunoaste ca si daca ai palpitatzii sau dificultatzi de respiratzii, acestea sunt datorate chacrelor de la nivelul inimii sau a gitului care se deblocheaza si ca aceste simptome sunt temporare. Nu mori, doar te transformi!

Totusi, nu lua vorbele mele de bune. Consulta-tzi medicul daca esti nesigur. Daca nu shtii de unde sa iei valeriana sau schinduf, mergi la orice magazin de produse naturiste, sau pur si simplu spune in gind numele plantei cind ai nevoie de alinare.

Toate energiile vindecarii sunt transmise via sunet, deci prin rostirea numelui. Ele sunt la fel de eficiente daca le rostesti numele in gind sau cu voce tare, pe cit sunt si atunci cind le foloseshti in forma fizica. Incerca si vezi! Cere ingerulor tai pazitori sa te ajute sa-ti alini durerile. Ei abia asteapta sa li se ceara ajutorul! Multe dintre simptome pot dura vreo citeva saptamini si apoi trec. Unele pot reaparea din timp in timp. Aceste transformari nu sunt in mod necesar experimentate de totzi oamenii simultan. Un procent foarte mic de adultzi au realizat intreaga trasformare in forma cristalina si acum au 1 024 lantzuri de AND.     

Se cunoaste cazul unei femei care a crescut 3 inchi in inaltzime si un numar in marimea piciorului. Totzi copii sub virsta de 7 ani au de asemenea completa aceasta schimbare de structura, sau in foarte scurt timp o vor completa. Bebelusii nascutzi in ultimii doi ani s-au nascut cu totzii cu intreg setul de AND. O parte din oameni se afla la inceputul acestei transformari si multzi altzii parcurg deja procesul de transformare.

Acest proces de transformare este cunoscut ca Procesul de Trezire sau de Ascensiune, sau mai este cunoscut ca Procesul de dobindire a Merkabah, adica a corpului luminos.

E nevoie sa ne transcendem fricile si sa invatzam despre dragoste, despre adevarata dragoste, care trebuie sa inceapa cu sine. Deoarece, pina nu ne iubim si nu avem incredere in noi insine, nu putem iubi cu adevarat si nici avea incredere reala in altcineva.


http://www.soulutions.co.uk/np_humaneve-8.htm


Evidence Of DNA & Cellular Changes

http://www.homestead.com/_allaboutlife/files/Dr._Berrenda_Fox.htm

DNA Changes (by various authors)

http://www.luisprada.com/Protected/dna_changes.htm

Shadowman

#3
Citat din: snapisrl din  14 Februarie 2008, 18:37:03
PR: Ce alte schimbari ne putem astepta sa vedem?

Dr.Fox:  Nu va mai exista nici o boala, nu va mai fi nevoie sa murim. Vom fi aptzi sa ne invatzam lectziile nu prin suferintza ci prin bucurie si prin iubire. Vechiul sistem va trebui sa se prabuseasca si asta nu se va intimpla fara o lupta majora. Si astfel vom avea toate razboaiele: o multzime dintre metodele de vindecare ale medicinii alopate nu mai functzioneaza, guvernele nu mai functzioneaza. O multzime din vechile paradigme nu mai pot exista, desi se lupta a fi mentzinute, nu exista nici un dubiu ca ele de fapt sunt in schimbare.

Aceia dintre noi care au ales sa traiasca in acest timp sunt inaintemergatorii unei specii aproape noi. Este o specie umana, insa, in acelasi timp manifestind de fapt "raiul" pe pamint. Primim acum ajutor suplimentar de la maestri si de la fiintze de pe alte planete, fiintze angelice, si invatzam sa ne indreptam spre inlauntrul nostru. Cu cit suntem mai capabili sa ne adincim in noi insine si sa ascultam vocea tacerii acolo, cu atit ne acordam mai usor la transformarile care se produc.

O noua specie ? Raiul  pe pamint... ?
Probabil un "rai" fara barbati...! :lol:

http://news.softpedia.com/news/1/2004/January/6803.shtml
http://www.genomenewsnetwork.org/articles/2004/09/03/adams_curse.php
http://en.wikipedia.org/wiki/Bryan_Sykes
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

sevastase

ADN-ul este un microchip ca sa spun asa care e incodat cu matrita vietii....o mare parte ( cea mai mare parte ) nu e activat inca .

Corpul uman e ca un imens de complicat biocomputer care are o unitate centrala ( creierul ) si un microchip fantastik...ADN-ul.

askey

Nu mai retin unde am citit  :-D ca ADN-ul defapt s-ar asemana cu o colectie de retete (recipes) , atat si nimic mai mult. Responsabile cu executia "retetelor" sunt celulele, iar acestea la randul lor sunt comandate de creier prin intermediul neuropeptidelor. Deci daca creierul nu constientizeaza aceste schimbari, celulele vor primi comenzi doar de la "subconstient", si vor suferi o transformare partiala sau incetinita. Topicul este foarte interesant, felicitari lui snapisrl pentru articolele postate.

snapisrl

merci pt aprecieri askey :-D :-D