Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu cu Leo Zagami,fost francmason de grad 33

Creat de SinapX, 03 Februarie 2008, 12:23:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SinapX

Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojei Propaganda Due

Dezvãluiri despre Noua Ordine Mondialã din vârful "Iluminaþilor" italieni


traducere de Daniel Petrescu

Leo Zagami a fost, pânã de curând, membru al Francmasoneriei, având gradul 33. Aparþinând aºa-ziºilor "Iluminaþi" italieni prin tradiþia familiei sale, el a fost iniþiat în anumite secrete oculte încã din copilãrie ºi a fost membru în diferite loji secrete italiene ºi britanice. Fiind un privilegiat al lojii Propaganda Due, ar fi trebuit sã urmeze la conducerea acesteia, dacã nu s-ar fi retras din masonerie. Acest interviu ne introduce în lumea societãþilor secrete ºi confirmã încã o datã, din interior, planurile "Iluminaþilor" de a instaura Noua Ordine Mondialã, care se referã de fapt, la un stat global de tip fascist.

Datoritã poziþiei ºi educaþiei sale, Leo Zagami a avut acces la cele mai întunecate secrete ale Francmasoneriei ºi "Iluminaþilor". El a fost martor la ritualuri satanice de magie neagrã, experimente de control mental ºi torturã, care se petrec frecvent în interiorul lojilor masonice. El s-a hotãrât sã pãrãseascã Francmasoneria ºi început sã facã dezvãluiri zguduitoare privind adevãrata faþã a acestei secte satanice.

A fost apoi hãrþuit, ameninþat, rãpit ºi torturat. A început sã îºi publice dezvãluirile pe Internet, iar pagina de web i-a fost închisã. A continuat însã sã facã aceste dezvãluiri, pe care le publicã acum pe pagina de web "Illuminati Confessions".
http://www.illuminaticonfessions.webfriend.it/index.htm.
În afarã de intenþia sa de a face aceste dezvãluiri pentru ca planurile criminale ale Francmasoneriei mondiale sã poatã fi stopate, el considerã ºi cã aceasta este, în cazul sãu, strategia care îi oferã cele mai multe ºanse de supravieþuire.

Vã prezentãm transcrierea unui interviu cu Leo Zagami postat pe Internet, accesibil de exemplu aici:
http://www.illuminati-news.com/2007/0720a.htm
sau aici: http://www.illuminaticonfessions.webfriend.it/index.htm

Noua Ordine Mondialã, fascism deghizat

Leo Zagami: Numele meu este Leonard Zagami, am 37 de ani ºi aceasta este povestea mea. Conform tradiþiei familiei mele, am devenit pe parcursul vieþii membru al mai multor societãþi secrete, fiind implicat în ceea ce se numeºte Noua Ordine Mondialã.

Noua Ordine Mondialã este, pentru anumiþi indivizi, o modalitate de a introduce în toatã lumea fascismul, iar pentru a face aceasta ei vor sã foloseascã mijloace tehnologice (de exemplu microcipurile) pentru a putea supraveghea întreaga populaþie ºi pentru a controla toate aspectele vieþii noastre. Totul este în mâinile "Fratelui cel mare" – Big Brother – inclusiv poliþia, poliþia militarã, serviciile secrete civile ºi militare. În acest moment, toate aceste instituþii nu slujesc interesele naþiunilor, ci sunt în slujba corporaþiilor care se ocupã cu menþinerea acestei mari afaceri, împreunã cu anumite familii importante ºi anumite bãnci care sunt implicate.

Întrebare: Cum puteþi dovedi existenþa acestei Noi Ordini Mondiale?

Leo Zagami: Vã pot vorbi despre aceasta din experienþa mea personalã. Am fost "iniþiat" pe data de 13 aprilie 1993, în Roma. Era o perioadã mai neobiºnuitã pe vremea aceea în Italia, deoarece izbucnise un scandal al lojii P2 (Propaganda Due) ºi întreaga francmasonerie era în crizã. Marele maestru Giulliano di Bernardo, care acum este marele maestru al Academiei "Iluminaþilor" din Roma, tocmai pãrãsise Loja francmasonicã italianã Marele Orient ºi forma Marea Lojã Regularã a Italiei, care era singura recunoscutã de Marea Lojã Unitã a Angliei.

Eu am fost "iniþiat" de cãtre prinþul Alliata di Monreale, care este un aristocrat italian ºi a cãrui familie avea legãturi de sute de ani cu famulia mea. Decedat acum, acesta era ªeful Ordinului masonic a Sabiei ºi al Vulturului, din care am ajuns sã fac parte ºi eu. Tot el m-a îndrumat cãtre ceea ce urma sã devinã în anul 1999, Loja Monte Carlo, un fel de Comitet Executiv Masonic. Acesta urma sã reuneascã persoane aparþinând tuturor riturilor masonice ºi societãþilor secrete, pentru a lucra deasupra tuturor, ca o suprastructurã în structura "iluminaþilor", cu baza în Monte Carlo. Ezio Giunchiglia, care era trezorierul lojii P2, avuse acest plan. Poziþia lojii P2 era foarte importantã, deoarece aceasta avea legãturi cu Banca Vaticanului ºi cu domnul Marcincus, un personaj important, care era implicat în scandalul Bãncii Vaticanului. De acest scandal, care a explodat acum mai bine de 20 de ani, era legat ºi numele lui Roberto Calvi, care a sfârºit asasinat sub podul Blackfriars în 1982.

Propaganda Due este o lojã masonicã de propagandã

Propaganda Due este o lojã veche, care existã de mai bine de 100 de ani, încã de pe vremea lui Garibaldi. În anii '60, ea a intrat sub conducerea lui Licio Gelli, care a primit-o de la CIA, cu scopul de a controla prin aceastã lojã toate "vip"-urile italiene care nu doreau ca numele lor sã aparã pe lista masonicã oficialã. Propaganda Due folosea o listã de rezervã secretã, a cãrei componenþã nu era fãcutã publicã. Astfel, Loja P2 avea ca membrii ºi reprezentanþi ai Lojii Ecleziastice (loja francmasonicã din interiorul Vaticanului).

În P2 activau mulþi membri ai Lojii Ecleziastice, iar loja funcþiona ca o monedã de schimb între iezuiþi ºi planurile care le aveau americanii din CIA în cadrul operaþiunii Gladio (gladius=sabie, Gladio=operaþiune clandestinã dupã cel de-al Doilea Rãzboi Mondial, promovatã de serviciile secrete italiene si de NATO, pentru a contracara o eventualã invazie sovieticã în Italia. În timpul Rãzboiului Rece, aproape toate þãrile din Europa Occidentalã organizau operaþiuni de "rãmânere în urmã" sub controlul NATO. Existenþa operaþiunii Gladio a fost recunoscutã de fostul prim ministru italian Giulio Andreotti în data de 24 octombrie 1990. Operaþiunea Gladio a fost acuzatã de a fi intenþionat sã influenþeze politica internã, prin folosirea "strategia fricii").

În cadrul P2 erau înscriºi scriitori, jurnaliºti, muzicieni, oameni care puteau sã promoveze scopul lojii în lume, deoarece aceasta, dupã cum îi spune ºi numele, era ºi este o lojã masonicã de propagandã.

În templele masonice fotografa lui Bush ºi imaginea lui Satan, sunt aºezate una lîngã alta

În lojile OTO (Ordo Templi Orientis) din Moscova, fotografia lui Bush ºi imaginea lui Satan sunt alãturate, iar membrii acestui cult masonic le aduc omagii amândoura; s-ar putea spune cã ei sunt fericiþi cã George Bush este un personaj malefic.

Intenþia acestei secte satanice este aceea de a crea un imperiu, de aceea existã ºi salutul "Heil Imperium". Când mergeam la diverse loji, oamenii obiºnuiau sã ne salute cu "Heil Imperium", deoarece P2 devenise un imperiu. Deºi loja fusese distrusã de scandal, elementele care supravieþuiserã ºi Comitetul din Monte Carlo erau în continuare foarte puternice, având în continuare foarte mulþi oameni implicaþi.

Sãbiile masonice (prezentate în film) - Boaz (B) ºi Iachin (Y) - le-am folosit pentru a primi primul ºi al doilea nivel în masonerie. Mai existã apoi simbolul compasului si al pãtratului care semnificã uniunea pãrþilor sexuale masculine ºi feminine. mai jos se vãd iniþialele MB; pãtrãþelele din imagine reprezintã pavajul lojii Mach Benak (MB), care este ultima fazã (n.n. mach benak înseamnã ,,carnea pãrãseºte osul") în care este iniþiat un maestru mason pentru a recunoaºte alt maestru mason.

Aceasta este o sabie masonicã care poate fi folositã pentru diverse acþiuni în cadrul lojii, în timpul unei iniþieri. Mai existã banderola ºi emblema de mare ofiþer, cãci eu am fost Mare Ofiþer în Londra, iar aceasta este medalia din Londra. Atunci când iniþiam un nou mason utilizam aceste accesorii. Dacã era sificient de supus, putea primi ºi o medalie; Aceasta este o medalie pentru venerarea maeºtrilor, de la reuniunea Marelui Orient al Italiei din data de 12 -13 noiembrie 1994.

Când ajungi la un grad înalt în masonerie afli de existenþa puterii oculte

Francmasonii încep la nivelul inferior, ca instituþie caritabilã. Dupã ce treci de primele trei grade, intri într-un rit care poate fi ritul scoþian sau oricare altul, în funcþie de locul în care te afli în lume. Pe parcurs, atingi grade din ce în ce mai mari, alãturându-te ºi având activitate într-o lojã mare, în calitate de ofiþer. Ajungând apoi Mare Ofiþer, conducãtor al unui întreg grup de francmasoni, devii tot mai conºtient de faptul cã începi sã ai contact cu anumite forþe oculte din spatele scenei.

Ele influenþeazã politica, religia ºi toate acele subiecte care nu ar trebui sã fie discutate în francmasonerie, dar care, de fapt, sunt discutate în secret. Chiar ºi în ritul scoþian, de la un anumit nivel în sus, este permisã abordarea temelor politice. Noi doream, în Comitetul de la Monte Carlo, sã realizãm un echilibru între membrii organizaþiei Opus Dei, care exercitã o influenþã specialã în aceastã epocã - mulþi dorind sã li se asocieze - ºi ceilalþi membri ai francmasoneriei ºi ai altor societãþi secrete.

Opus Dei ºi satanismul

Pentru mine, experienþa cu Opus Dei a fost destul de interesantã. Obiºnuiam sã particip la reuniunile "Iluminaþilor" care se þineau la sediul central al Opus Dei în Bologna, Villa Leone. Propietarului, Carlo Maria Baserga, nu îi era fricã sã ne arate adevãrata lui faþã, deoarece noi eram "bãieþii cei rãi". Acesta era cunoscut ca fiind un excentric ºi ieºea adeseori cu iubitul sãu cel tânãr, sã ia prânzul.

Toate aceste întâlniri între sataniºti ºi luciferici aveau loc la sediul central al organizaþiei Opus Dei ºi acest lucru mi se pare foarte semnificativ (n.n. Opus Dei este o organizaþie secretã din interiorul Bisericii Catolice).

În aceasta perioadã, organizaþia Opus Dei este mai puternicã decât masoneria, mai ales în Italia ºi mulþi francmasoni au legitimaþie dublã, pentru ambele grupãri. Înscrierea în organizaþia Opus Dei este o afacere foarte bunã, care aduce foarte mulþi bani, deoarece majoritatea membrilor ei sunt afaceriºti.

Conflictele fac jocurile "iluminaþilor"

Eu, prin faptul ca mã expun în felul acesta, prin dezvãluirile pe care le fac, probabil cã nu voi mai putea avea niciodatã în viaþa mea o slujbã într-una din marile corporaþii. Este foarte greu pentru mine sã-mi duc existenþa, deoarece mã finanþez singur, nu am pe nimeni care sã mã susþinã, în timp ce îi avertizez pe oameni asupra unui duºman pe care de obicei ei refuzã sã admitã cã existã. Dacã eºti ocupat sã ai grijã de familie, de copii, de slujbã, este dificil sã te mai focalizezi ºi asupra unei Conspiraþii Globale, este dificil sã te opreºti, chiar ºi numai pentru un moment, din ceea ce faci ºi sã te gândeºti la asta. Exact asta urmãresc ei: ca noi sã nu gândim. Atunci când gândim, începem sã devenim periculoºi.

Iluminaþii au fãcut experimente de-a lungul anilor, în special în ceea ce priveºte Controlul Minþii ºi Strategia Fricii. P2 este o lojã foarte importantã, deoarece aplicã aceastã strategie a fricii (fiind implicatã ºi în afacerea Gladio). Aceastã operaþiune (Gladio) este o operaþiune care s-a aflat în spatele conflictului aparent dintre comuniºti ºi fasciºti, aºa cum alte conflicte ulterioare dintre comuniºti ºi Europa Occidentalã au avut rolul de a ascunde alte jocuri murdare ale "iluminaþilor". "Iluminaþii" inventeazã întotdeauna conflicte pentru a-ºi ascunde propriile jocuri de interese. Astãzi este vorba despre conflictul dintre creºtini ºi musulmani, mâine probabil vor inventa un conflict între pãmânteni ºi extratereºtri.

Întrebare: Daþi-mi câteva exemple de francmasoni care sunt activi în politica mondialã.

Leo Zagami: George H. Bush, tatãl, împreunã cu fiul sãu, George W. Bush, ambii iniþiaþi în ordinul Skull & Bones, John Kerry, iniþiat în acelaºi ordin. Kissinger, care aparþinea lojii P2 din Monte Carlo ºi care este în continuare o persoanã foarte influentã. Gordon Brown (n.n. primul ministru al Marii Britanii) ºi Tony Blair (n.n. fostul prim ministru al Marii Britanii). Se hotãrâse ca Gordon Brown sã fie prim ministru, când eu eram la Loja Kirby. În octombrie-noiembrie 2003 eu deja ºtiam cã Gordon Brown va deveni prim ministru. Masonii s-au folosit de Tony Blair o perioadã de timp, atât cât au avut nevoie, pentru ca apoi sã se debaraseze de el, înlocuindu-l cu altcineva, care li se pãrea mai potrivit. Loja Kirby este o lojã fondatã de Banca Angliei ºi de aceea majoritatea membrilor ei sunt bancheri. printre multe altele, am aparþinut ºi acestei loji o perioadã de timp.

Masoneria englezã ºi Noua Ordine Mondialã

Mentorul meu, prinþul Alliata mi-a spus cã din cauza faptului cã francmasoneria italianã este divizatã în mai multe ramuri, cel mai bun lucru pe care l-aº putea face, ar fi sã merg în Anglia ºi sã devin membru al Marii Loji Unite a Angliei, pentru a-mi stabiliza poziþia.

Loja Kirby 2818 are o istorie lungã ºi bogatã. A fost o experienþã interesantã pentru mine sã mã alãtur acestei loji pentru o vreme. Chiar dacã am fost ºi membru al unor Loji italiene pentru perioade mai mari de tim (cum ar fi Loja Minerva, Loja Garibaldi), totuºi am considerat experienþa mea în Londra ca fiind una dintre cele mai importante. Acolo am aflat despre faptul cã Noua Ordine Mondialã are în Londra unul din cele mai importante centre ale sale.

Aceasta este diploma mea de Mare Maestru Absolut de grad 33 al Ritului Egiptean Antic ºi Primitiv, de gradele Memphis95 ºi Misraim90, diplomã semnatã de Dr. Nicholai Friswhol cu ocazia oratoriului de la Oslo.

Ordinele "cavalereºti" ºi serviciile secrete

Cei care manipuleazã totul sunt de obicei familiile de "iluminaþi" pe care le susþine Vaticanul. Cei care vor sã înfiinþeze Noua Ordine Mondialã sunt "cavalerii" recunoscuþi de Vatican: Cavalerii Sfântului Gral, Cavalerii de Malta, Cavalerii Sf. Ion. Aceºti "cavaleri" fac toþi parte din serviciile secrete americane, CIA, MI6, MI5 în Anglia. Cei care aparþin ºi serviciilor secrete au "loialitate dublã"; deºi ar trebui sã fie loiali þãrii lor, ei fac totuºi jurãminte de loialitate faþã de "Ordinul Sfânt" din care fac parte. Aceste "Ordine Sfinte" sunt sub controlul Papei ºi al numeroºilor lideri ai sãi.

Existã multe Ordine Cavalereºti în afara Vaticanului, care controleazã multe ramuri ale aristocraþiei: în Anglia, Ordinul Regal al Jartierei - care conþine membri ai tuturor liniilor genealogice aristocratice europene, care sunt toate, mai mult sau mai puþin, înrudite intre ele -, în Austria, de exemplu, existã ordinul Cavalerilor Teutoni.

Putem spune cã toate aceste ordine cavalereºti funcþioneazã ca o structurã invizibilã militarã, pe care o pot vedea numai cei care cunosc semnificaþia diferitelor simboluri folosite în francmasonerie tocmai în acest scop. Francmasoneria înglobeazã oameni din toate aceste ordine cavalereºti ºi ea a luat fiinþã ca o necesitate de a implica ºi nivelurile mai joase ale societãþii vestice în structura piramidalã a Iluminaþilor.

Aºa se explicã faptul cã în Marea Britanie existã aproape 500.000 de francmasoni, deci nu putem vorbi de o societate de elitã, ci de o mare societate cu O Singurã Elitã, care existã în centrul ei ºi care o conduce.

Sursa: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5050

Arckadii

Pentru cei ce se intreaba: "Cum arata domnule un francmason de grad 33? Are 3 maini? Sau cum?", va propun sa va uitati la urmatoarea poza a domnului Leo Zagami.

Astept pareri

Ark

lylyt_ice

 pacat ca nu se vad si coarnele in poza...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Arckadii




Lone Ranger

Citat din: lylyt_ice din  04 Februarie 2008, 16:21:58
pacat ca nu se vad si coarnele in poza...
I agree with you. Ma-ntreb însa cum & de ce de l-a apucat "boala" sinceritatzii...

Arckadii

Eu unul nu stiu cat a fost sau nu de mason insa boala sinceritatii la care te referi se poate traduce prin mai multe variante:

1.Nu a fost mason, caz in care totul cade iar tipul nu vrea decat reclama.
2.A fost mason, a fost fraier si l-au exclus, s-a ofticat si a inceput sa turuie.
3.E inca mason si le face un serviciu raspandind informatii false.
4.A fost mason dar le face acum un serviciu raspandind informatii false.
5.Tipul nu stia in ce se baga, a vazut, si da tot pe gura ca sa ne fie noua bine.

Cred ca am acoperit toate variantele.


Ark

Lone Ranger

Poate ca m-a influentat postul lui Lylyt_Ice (chestia cu coarnele), dar, IMO, cea de a cincea varianta propusa de tine este încadrabila în categoria '"rea frumos ca sa fie adevarat". Cînd e vorba de faze de soiul asta, eu, unul, prefer sa suflu si-n iaurt...

antoniu

pacat ca este doar traducerea unui singur interviu ,m-ar interesa mai multe amanunte despre traducator ,cine este el ,,... pe cine reprezinta si cine a platit traducerea...cititi interviuril date in media de ai nosti ziaristi,ca difera de la ziar la ziar din sursa direct ,nu indirecta prin traducator.

elena78

il apreciez mult  pe LEO ZAGAMI,este foarte sincer ,Divinitatea sa-l protejeze .