Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Piramidele

Creat de draculasblood, 22 Ianuarie 2006, 17:36:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Skywalker

AdiM, acum nu-ti pot scrie prea multe, ca nu sunt acasa in fata calculatorului. Pe scurt, este vorba de niste revelatii ale unor persoane, care au fost contactate pe cale telepatica de Reprezentantul celor 9.

  Daca citesti cartea "Conspiratie Stargate", vei gasi mult mai multe explicatii, ca de acolo am si scris acel fragment.
   Daca mai astepti putin, voi detalia ce am scris. Cat despre cartea de care am amintit, acolo se analizeaza aceste contacte pe toate partile, precum si modul de constructie a piramidelor(ca de fapt asta e tema principala a cartii).
            Mai vorbinm despre asta.

AdiM

Citat din: Skywalker din  30 August 2006, 12:48:36
AdiM, acum nu-ti pot scrie prea multe, ca nu sunt acasa in fata calculatorului. Pe scurt, este vorba de niste revelatii ale unor persoane, care au fost contactate pe cale telepatica de Reprezentantul celor 9.

  Daca citesti cartea "Conspiratie Stargate", vei gasi mult mai multe explicatii, ca de acolo am si scris acel fragment.
   Daca mai astepti putin, voi detalia ce am scris. Cat despre cartea de care am amintit, acolo se analizeaza aceste contacte pe toate partile, precum si modul de constructie a piramidelor(ca de fapt asta e tema principala a cartii).
            Mai vorbinm despre asta.

OK, mai astept.
Daca ai un link unde pot gasi aceste texte pe web, chiar si in engleza, no problem, nu mai e nevoie sa le postezi aici, posteaza doar linkul.

pri3st3ss

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

pri3st3ss

cele doua "usi" din lateralele Sfinxului si piatra de granit dintre labe
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.


Interesent

Halo Baaron.
Ai pus o fotografie buna la dispozitie. Sa speram ca aceasta descoperire ramine autentica si presa o sa scrie ceva mai mult despre acest caz.
Intradevar se vorbeste in multe legende, ca ar fi existat pe pamint diferite rase de oameni (hominden), care aveau statura pitica ca si statura uriasa. Multe din aceste rase au provenit din spatiu acum sute de mii de ani in urma si au trait pentru un timp pe planeta noastra. Existenta lor a ramas remaracta in unele legende sau artifacte arheologice, dar cu asemena descoperiri se poate rescrie istoria omeneasca in unele parti din nou.

Referitor la Piramidele din Egipt se poate spune ca acestea auf fost construite acum 73.000 (!!) de ani in urma, dupa planul si cu ajutorul unei rase extratereste. Piramida mare din Gizeh avea destinul si functia de adapost pentru oameni la catastrofe cosmice si de natura. Dimensiunile piramidei contin multe legi de matematica si fizica care totodata permite ca constanta Pi (3,14...) sa fie resocotita corect. (Aceasta constanta este in ziua de astazi neprecisa si va fi in viitor corectata). Piramida (mare) avea la constructia ei noua o inaltime de 156 de metri. Si locul ales de constructie al piramidei ca si locul celorlalte piramide din imprejur arata o constelatie care indica ca o harta cosmica locul de unde acei extraterestrii veneau. Daca nu ma insel, se vorbea de sistemul Sirius. Intre timp s-au demontat parti (blocuri de caramida) din piramida si s-au refolosit ca material de constructii pentru alte lucruri. De acea piramida nu mai are inaltimea de 156 de metri ci este astazi mai mica.
Despre tehnica folosita la timpul de constructie nu s-a spus pina acum inca nimic. Intr-una din camerele inca negasite din piramida se afla multe relichii din acel timp ca si notite si informatii despre multe legii naturale, astronomince, matematica si alte domenii. Aceasta camera se va deschide la un timp in viitor, cind in sistemul nostru solar prin indeplinirea mai multor manifestari cosmice, o raza de lumina va patrunde print-un tunel intr-un perete al piramidei si va declansa un mecanism de a deschide acea camera. Aici vor gasi savantii paminteni multe informatii despre istoria omenirii si alte domenii de stiinta.

pri3st3ss

interesanta fotografie, baroon..
oricum, am discutat teoria asta...si eu cred la fel; piramidele erau acolo inainte sa se formeze egiptul ca stat....
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

akinakai

cateva raspunsuri si mult mai multe intrebari  :roll: aici:
http://www.perceval.netfirms.com/sessions/970816.html

si toate sesiunile:

http://www.perceval.netfirms.com/sessions/sessions.htm

la o cautare rapida cam 40 dintre (sesiuni) au cuvintul "pyramids" in ele,deci sper ca setea de cunoastere sa invinga plictiseala...


knowledge protects,ignorance endangers...

Interesent

Buna dimineata.
Multi dintre noi au luat de bun si ca autentic poza afisata de la 01.09.06 cu skeletul urias descoperit in Arabia.
Pina la urma trebuie sa recunaostem ca am fost pacaliti si aceasta poza este lcurarea buna de fotomontaj al unui artist. Printr-un link  pe aceeasi pagina unde se afla fotografia, se poate ajunge la locul:    http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://info.org.il/irrelevant/giant_skeleton.jpg&imgrefurl=http://info.org.il/irrelevant/item.php/108914260885387921&h=367&w=477&sz=20&hl=ro&start=8&tbnid=jqL1pJsH6ssJyM:&tbnh=99&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dgiant%2Bskeleton%26svnum%3D10%26hl%3Dro%26lr%3Dca la care se explica acest fapt.

Alte exemple de "Anomalii Arheologice" si falsificari:
http://www.worth1000.com/cache/contest/contestcache.asp?contest_id=447&display=photoshop

Sint eu singurul care a remarcat asa tirziu ca am fost dusi in eroare? A stiut cineva mai devreme ca aici s-au facut glume?

Va salut si doresc o zi buna - Interesent

DepthOfField

CitatSint eu singurul care a remarcat asa tirziu ca am fost dusi in eroare? A stiut cineva mai devreme ca aici s-au facut glume?
nu stiam ca se fac glume nici eu. Oricum, eu tratez informatia la modul reticent, si oricum e un domeniu la care sunt afon. Si oricum, as inghiti cu greu informatia asta, pana nu as vedea pe site-uri mai de incredere, sau pe la televiziuni, deci din mai multe surse totuisi considerate serioase.
Intrebarea e: cum ia nastere astfel de eroare? O facut-o cineva intentionat? Sau neintentionat, luam o informatie de undeva de pe net, si o postam la randu-ne de buna, pe post de "raspandaci"? :D
Cat de mult se propaga si cati oameni raman cu informatia luata de buna? Oricum, sunt mai multe falsuri si confuzii decat credem noi!

Si ca sa fiu on-topic, am vazut la TV dimineata o stire, pe care am prins-o din zbor si partial..se pare ca in Ucraina (sau alt stat sovietic) a fost descoperit recent un ansamblu de piramide mari, se pare mai vechi decat cele din Egipt! De urmarit stirile (cine poate).
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Skywalker

Interesent a scris:
CitatReferitor la Piramidele din Egipt se poate spune ca acestea auf fost construite acum 73.000 (!!) de ani in urma
Eu am auzit o alta ipoteza, cum ca ar fi fost construite in 10500 i.e.n. Nu putem fi siguri de anul constructiei, insa e clar ca egiptologia clasica e ceva fals si trebuie rescrisa.

CitatPiramida mare din Gizeh avea destinul si functia de adapost pentru oameni la catastrofe cosmice si de natura.
Piramidele au fost construite special pentru a ramane pe vesnicie. Si nu erau tocmai mormintele faraonilor, pentru ca nu s-au prea gasit mumii de faraoni inauntru. Iar Kheops a fost inmormantat langa piramida, nu in piramida. Deci piramidele nu au fost morminte. Sa fi fost locuri de adapost in caz de catastrofe, asa cum zici? Intrebarea va ramane deschisa mult timp.

Pri3st3ss a postat trei planuri ale unor incaperi de sub Sfinx, care sunt exact cele la care m-am referit cu ceva timp in urma. Bravo, Pri3st3ss!

Si acum, cate ceva despre incaperile secrete.

     Exista niste legende, cum ca in Egipt s-ar afla Sala Arhivelor, adica o incapere subterana secreta, unde sunt pastrate toate documentele, incepand de la aparitia primilor oameni pe Pamant, a civili\zatiilor disparute(ex. Atlantida) si multe altele.
   Legendara sala a arhivelor, daca exista, avem toate motivele sa credem ca existenta ei este deja manipulata in fata maselor de catre acei alesi care isi vad de scopurile lor cu mult inainte de dezvaluirea publica, in fata presei.  Daca s-ar descoperi, ar fi fara indoiala, cea mai mare descoperire arheologica din istorie.
    Si totusi exista aceea sala a arhivelor? Cu siguranta, ideea unor inregistrari din timpuri stravechi poate fi intalnita intoata istoria Egiptului. Poate ca cea mai importanta dintre aceste numeroase surse este papirusul Westcar, care contine o legenda despre insusi Keops. In el se spune cum Keops, constructorul Marii Piramide, dorea sa ajunga la anumite secrete descoperite in sanctuarul lui Toth, din Heliopolis, pentru a le utiliza in construirea piramidei. Fiul lui Keops, Hardadaf, i-a istorisit despre marele mag Ded'e, care stia unde "au fost ascunse secrete din casa lui Toth". Keops a trimis dupa Ded'e, care i-a marturisit ca lucrurile dorite se afla la Heliopolis.
   Mai tarziu, mai ales in timpul stapanirii arabe, au aparut o sumedenie de legende privitoare la ascunse in Egipt.

     In Gods of Eden, Andrew Collins dezvolta ideea unui complex de galerii si incaperi sapate in platou, subliniind ca este vorba de calcar, care apare in mod natural in pesteri.
     
      Mediumul american Edgar Cayce a avut niste viziuni cu privire la aceea sala a arhivelor. Refugiatii din Atlantida au ajuns in Egipt, dupa scufundarea insulei, in 10700 i.e.n., aducand cu ei, arhivele civilizatiei lor. In anul 10500 i. e.n., aceste arhive au fost depuse in Sala Arhivelor, o piramida subterana. Acolo se afla :cronicile poporului Zeului Unic inca de la sosirea omului pe Pamant". Sala Arhivelor, ascunsa in piramida subpamanteana, se afla intre Sfinx si Nil si este accesibila printr-un tunel ce porneste de langa laba din fatza dreapta a Sfinxului-dupa Cayce.

      In anii '20, mediumul britanic H.C. Randall-Stevens a aparut cu informatii de sorginte spiritualista spre Marea Piramida si Sfinx. Iata ce spune:

  In prezent, numeroase papirusuri si relicve inca mai sunt ascunse sub Sfinx, in numeroase coridoare. Vor fi gasite in curand si oferite spre lectura lumii intregi.

   Va fi descoperit un templu sub Sfinx, aflat in legatura directa cu alte temple si incaperi si cu unh templu sau o sala uriasa sub Marea Piramida.

    va urma

darkness

pai se spune intr-adevar ca au fost construite in 10.500 ( la fel si celelalte piramide); argumentul simplu este ca in anul 10.500 constelatia orion era "punctul" aflat cel mai aproape de pamant,astfel ca cele 3 priramide principale sa coincida cu centura lui orion si celelalte 2 sa corespunda  "trupului" .
in plus, s-a luat in calcul si pozitia nilului fata de piramide conform pozitiei caii lactee cu centura lui orion si constelatia insasi;s-a constata ca pamantenii au facut o imagine exacta a universului pe micul platou...

In 1989,cercetatorul Robert Bauval a publicat in ,,Oxford Journal''un articol intitulat
,,Discussions in Egyptology''in care demonstreaza ca Marile Piramide si pozitia lor relativa fata de Nil sunt o,, harta cereasca'',reprezentand cele trei stele ale Centurii lui Orion,fiind respectata cu strictete si pozitia lor relativa fata de Calea Lactee,a carei proiectie terestra este albia,,Marelui Hapi''.Dar potriveala ,,intre Nil si piramide,pe de o parte si Centura lui Orion si Calea Lactee pe de alta parte,afost maxima in jurul anului 10500 i.e.n.,in era astrologica a Leului,cand in Egipt ploua,nu ca acum...Iar Sfinxul are capul unui om si trupul unui leu si,ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns,acum 12 milenii si jumatate el vedea constelatia Leului ,,rasarind''in fata sa,cu putin inaintea Soarelui.
  Daca ne reamintim ca Orion este constelatia lui Osiris,zeu si totodata unul dintre primii faraoni ai Egiptului,nu numai ca nu mai putem crede in nici o coincidenta,ci parca il auzim pe Sfinx spunand-,,Acolo era Osiris in ceruri atunci cand complexul de la Giseh a fost construit''.Pentru ca tot atunci,stelele constelatiei Orion se aflau la inceputul ciclului precesoral,iar cronicele si miturile vechiului Egipt vorbesc de Zepi Tepi - ,,timpul inceputului'',cel de dinaintea istoriei,cand,,Osiris se afla la inceputul drumului sau''.Osiris,adica Orion,care parcurge ,,un drum''pe bolta cereasca,miscare aparenta cauzata de fenomenul de precesie.Ceea ce in opinia cercetatorilor Robert Bauval si Graham Hancock,inseamna ca Sfinxul avea rolul de a marca epoca in care ansamblul arhitectonic de la Giseh a fost construiot sau macar proiectat.Inca o ,,coincidenta''-in vremurile de demult,Giseh era numit si Rostan sau Sokar,dupa numele unui zeu cu cap de soim identificat fie cu Osiris,fie cu fiul postum al acestuia,Osiris.


( imi pare rau ca nu pot atasa pozele pe care le detin...au peste 300 kb)

darkness

cercetand mai bine pozele postate de priestess, am observat ca seamana in mare cu o poza pe care eu o detin....
si anume poza ointitulata orion1,din postul priestessei de pe 1 sept.

cu putin efort imaginativ ( nu trebuie multa imaginatia ca sa seobserve destul de usor ) veti vedea cum nilul  "coincide" cu calea lacteea, iar cele 3 piramide importante cu stelele centurii lui orion de asemenea postate de colega noastra.( o mai postez si eu inca o data, impreuna cu o alta imagine...

se spune ca exista si asemanari cu sirius..
"..Robert Bouval and Graham Hancock suggested that three pyramids of the Giza Plateau represent three stars from the well known Orion belt. Geometric properties of a pyramid confirm a possible association of Giza plateau with celestial Orion. If we unfold the pyramid's surface as illustrated - marking the crossing of the lines and corners with dots - we find an abstract image of the constellation of Orion accompanied with the sacred star of Egypt, Sirius.This planar figure(fig 3 ) of an unfolded pyramid's surface also resemble the kabbalistic representation of the Universe called the Tree of Life or Sephiroth, meaning 'numbers' in Hebrew. The last, tenth sphere Malkuth is considered by the qabalists as 'a pendant' to the Tree of Life, suggesting an association to Orion and 'pendant' Sirius. The constellation of Orion consists of nine bright 'spots', which together with nearby Sirius equal the 'Ten Spheres' of the Tree of Life. The center of the Tree of Life is the sixth sphere called Tiphareth, Beauty and it co-relates with Sun, and in mythic context with all 'dying gods', especially Osiris, whom Egyptians saw in Orion.


Skywalker, oamenii au ideea ca faraonii erau ingropati acolo datorita piramidelor din nubia care serveau acestui scop...dar,daca si cele din egipt ar fi adapostit trupurile faraonilor, ce facem cu valea regilor?

fig 3: I. Constellation of Orion with Sirius.
        II. Unfolded surface of a pyramid resemble Orion with Sirius
        III. kabbalistic Tree of Life originates from the two cubes and 'pending' Malkuth, Kingdom



lory

Citat din: paleoastronaut din  21 August 2006, 22:14:47
Lory..parca imi cereai sa-ti explic ce este cu relatia intre faraoni si calmari...ti-am explicat.....esti edificata?

nu,paleoastronaut...si eu imi pot pune pe mine o haina de piele de nurca,asta fara sa insemne ca idolatrizez nurca!!!daca nu imi dai argumente solide si nu imi explici de ce crezi tu asta.....


darkness, ce inseamna/este regatul Malkuth?inca nu am auzit de asa ceva...e un fel de shambala?