Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Piramidele

Creat de draculasblood, 22 Ianuarie 2006, 17:36:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


lory

ma dezamagesti,doar atatea linkuri spre "Atlantida"?
sau ce e mai bun pastrezi pt tine? mai da-ne,stiu ca ai...mai ales ca esti ajutata si de altii in domeniu...pls :-D
eu una as vrea mai mult despre atlantida..are cineva  mai multe linkuri?

cristi

despre piramidele descoperite recent sub niste dealuri din bosnia ce credeti sunt totusi piramide sau sunt create natural.

parerile specialistilor se contreaza un specialist din egipt a spus ca sunt cu adevarat piramide insa alti specialisti din anglia au infirmat spunand ca sunt formate in mod natural..
mai multe info despre ele sunt 3 la numar(a lunii a soarelui si a dragonului) si fac un triunghi echilateral.

dupa parerea mea daca arata ca o piramida e facuta ca o piramida atunci o fi piramida.. dar cine stie..

topicul original e aici : http://www.abovetopsecret.com/forum/thread204351/pg1

alte info:
http://english.pravda.ru/news/world/09-06-2006/81816-Bosnia-0
http://science.monstersandcritics.com/news/article_1171453.php/European_archaeologists_do_not_believe_in_pyramids_in_Bosnia

poze:
http://img359.imageshack.us/img359/8019/tunel1mt.jpg - tunel
http://img66.imageshack.us/img66/2527/nesto2ke.jpg - tunele in piramida vazute cu un satelit radar daca traduc bine :)
http://img73.imageshack.us/img73/4568/trogo6px.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/5334/m29hf.jpg
http://www.bosnian-pyramid.com/gallery/Pyramid/973199mjesec1.JPG
http://img315.imageshack.us/img315/9381/zidsun0zd.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/3167/piras4iq.jpg
http://piramidasunca.ba/news/11060602/DSCF7303.jpg
http://piramidasunca.ba/news/110606/pljesevica_s1_1.jpg
http://piramidasunca.ba/news/11060602/DSCF7301.jpg

maya

Eu tot uitandu-ma la pozele astea nu m-ar mira sa aud ca si Tampa din Bv sau Pietricica din P.Neamt sa fie niste piramide

IONUT

Se pare că-s piramide !!! Doar asta e forma lor. Şi mai au şi laturile comune a 2 feţe prea crepre cu unghiuri egale.

Nu contrazic nici un specialist din cele 2 găşti. CIne ştie de când or fi fost construite s-a "naturalizat" piatra modelată şi folosită.
Prea au laturile corecte ptr a fi doar fenomen natural. De atâtea milenii e ff posibil ca intemperiile vremii să fi acoperit destul de consistent piramidele cu sol şi implicit  cu vegetaţie.
Important e să se găsească TUNELELE şi vestigiile interioare ca atestările arheologice să fie clare.

Nedumerirea mea este de unde se ştie că aceste piramide au denumiri clare:  P Soarelui, P Lunii, şi P Dragonului. Dragonul nu este un element al antichităţii europene.


maya

Nu inteleg de ce tot se vehiculeaza ideea ca piramidele din Egipt au fost construite de niste maimute si nu se spune verde in fata ca civilizatia care a construit acele piramide ne era nett superioara si au folosit tehnici pe care noi nici nu ni le imaginam azi. Oricine vede cu ochii (fizici) piramidele din Egipt si felul in care sunt taiate placile de granit de arata netede ca sticla, intelege intuitiv ca acolo este "mana unor extraterestri" cel putin.
Daca mai vezi si oamenii care traiesc azi in Egipt, intelegi fara indoiala, ca , au fost cel putin cateva rase total distincte de "umanoizi"...statuile reprezentand fiinte cu capetele foarte alungite sunt cu siguranta "alt tip de umanoizi" altii decat oamenii comuni de azi.
Noroc ca prin alte zone, piramidele au fost "bine camuflate" de pamantul si plantele care s-a asternut deasupra lor si asa, "desteptii planetei" nu mai sunt nevoiti sa ne mai spele creierele cu tot felul de explicatii sterile despre cum au fost "construite" acele piramide.
Tunelurile care tranziteaza piramidele conduc in variate si importante puncte focar energetice ale planetei si apar ce niste suisgeneris retele care strabat suprafata planetei .In anumite "centre" aceste tuneluri chiar deschid "porti" gen "gaura de vierme" prin care se poate translata in alte universuri paralele.

udar

Nu a spus nimeni ca oamenii de atunci erau niste maimute. Erau la fel de destepti ca si noi, doar ca nu aveau supercomputere si nici mecanisme hidraulice, deci trebuiau sa se descurce cu tehnologia (daca o putem numi asa) de atunci.

Raman la parerea ca ideea interventei extraterestre pentru realizarea acelor piramide este deplasata.

Referitor la fiintele cu capete alungite, am mai mentionat intr-un articol pe acest forum ca acele sculpturi si poze aratau membrii ai familiilor regale cu capetele alungite. Acestea se datorau unei maladii genetice transmise din cauza faptului ca acesti oameni se casatoreau deseori in familie, cu rude de sange apropiate.

Despre existenta piramidelor in Romania, trebuie sa spun ca este o idee foarte interesanta pe care nu am mai auzit-o acum, dar raman la ideea ca nu tot ceea ce are forma de piramida astazi este contructie umana...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

cristi

Citat din: IONUT din  14 Iunie 2006, 23:26:43
Se pare că-s piramide !!! Doar asta e forma lor. Şi mai au şi laturile comune a 2 feţe prea crepre cu unghiuri egale.

Nu contrazic nici un specialist din cele 2 găşti. CIne ştie de când or fi fost construite s-a "naturalizat" piatra modelată şi folosită.
Prea au laturile corecte ptr a fi doar fenomen natural. De atâtea milenii e ff posibil ca intemperiile vremii să fi acoperit destul de consistent piramidele cu sol şi implicit  cu vegetaţie.
Important e să se găsească TUNELELE şi vestigiile interioare ca atestările arheologice să fie clare.

Nedumerirea mea este de unde se ştie că aceste piramide au denumiri clare:  P Soarelui, P Lunii, şi P Dragonului. Dragonul nu este un element al antichităţii europene.

nu mai stiu sigur dar tipul care lea descoperit spunea ca ele corespund unor constelatii/planete(don`t kill me daca nu e chiar asa :) )

pri3st3ss

cristi,corespund constelatiei Orion din cate stiu eu....cele 3 mari piramide,corespund "Centurii lui Orion"...
maya, si eu cred in interventia "zeilor" in egipt,probabil ca piramidele erau acolo mai de mult,inainte ca egiptenii sa se constituie intr-un popor unitar,iar faraonii  doar le-au refolosit....
faptul ca aveau capetele alungite era altceva...pe de-o parte,este ceea ce a spus udar- se casatoreau cu surori,frati,veri apropiati ( nu uita ca Osiris si Isis erau frati - lor nu li se parea aberant sa te casatoresti in familie....asta au practicat si englezii si francezii pana de curand...) - dar mai era si "semnul" aristocratiei si al frumusetii....asa cum si in zilele noastre la  unele triburi femeile isi pun nu-stiu-cate inele pe gat ca sa si-l lungeasca, asa cum in alte triburi barbatii isi agata de penis pietre ca sa si-l lungeasca sau isi pun cercei in nas, asa faceau si egiptenii...si mi se pare ca si mayasii aveau acest concept:ei infasurau capul bebelusului cu fase late si lungi,astfel incat craniul sa se alungeasca si sa dea acel aspect..
am sa mai caut pe net poate gasesc fotografii ale "frumusetii"
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

IONUT

Oricâte faşe ai pune unui bebeluş nu-i oiese capul aşa de aliungit, asta e clar, nici măcar vizibil nu iese. Întradevăr mai degrabă e imaginea aristrocraţiei , sau poate, cine ştie,  a ET.

cristi

nu cunosc despre ce fel de "alungeala" este vorba totusi din cate stiu la bebelusi capul este foarte moale si ar putea fi modificat printr-o metoda sau alta dar totusi probabil ca adultul ar avea probleme fizico/psihice.. sau cine stie :P :mrgreen:

ryn

De acord, practica era destul de raspandita in antichitate, la chinezi, ameriindieni, la noi (legatul picioarelor practicat inca), egipteni, minoici etc

lory

#43
Atunci cand se naste, craniul copilului e f moale...fantele din crestet inca nu sunt sudate pt a facilita o nastere cat mai usoara...ele se inchid,daca imi aduc aminte din ce am invatat....pe la 6 luni...sa ma corecteze cineva in caz ca memoria mea ma lasa :-D :lol:
iti spun eu ca iese alungit, Ionut...chiar si mayasii practicau...iar chinezii practicau legarea picioarelor,pt ca fetele sa poarte numere cat mai mici,nu ca mine,sa traiasca pe picior mare, cu 39.
nu,cristi, adultul nu avea niciun fel de probleme psihica si nici fizica...

IONUT

Da lory, am copil, şi cunosc faza cu capul unui nou născut de mult, dar practica  actuală la naştere modelează uşor capul bebeluşui, şi nu îl lungeşte/măreşte, precm arată desenele antice , în special cele egiptene. Păi fraţilor, în acele fresci capul arată cel puţin odată şi jumate, cum să modelezi capul copilului în aşa fel, căci trebuie să-l măreşti. Probabil oamenii din acele timpuri aveau creierul mult mai mare, ar fi una din variante, fapt datorită căruia au ajuns la un nivel de civilizaţie mult înaintat nouă, după anumite scrieri ( de ex. THOTH).