Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

chemtrails

Creat de extrateresru_ro, 23 Ianuarie 2008, 02:39:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

padme

Citat din: @biss din  21 Ianuarie 2011, 11:48:37
Voi de "morgellons" aþi auzit?

Da, dar nici asta nu se stie ce e, de unde vine si cu ce se mananca!

Citat din: Xanadron din  21 Ianuarie 2011, 14:53:38
Ceva in genul alora utilizate in vindecarile miraculoase :-P de SIDA a unor celebritati putred de bogate (Magic Johnson sau Elton John - doar doua exemple).

Cee??

Xanadron

#76
Citat din: padme din  21 Ianuarie 2011, 15:21:31

Cee??

Deee... :-D
Eeee... adica nu-mi cere probe, ca n-am (decit deductii extrem de logice). 8-)

Sa nu deviem insa offtopic, padme - asa ca merita luat in consideratie si proiectul "Global Dimming"- sau Cloverleaf:

They call it Project Cloverleaf. At night, giant planes with no pilots roam the sky over the U.S. Instead of a mere vapor trail, they are filling the sky with unknown chemicals designed to darken the earth. To thousands of people around the U.S., this is not a sci-fi movie or even a conspiracy theory; it is real.
Scott Stevens is a believer.
Stevens, a meteorologist and weatherman with News Channel 6 in Pocatello, said the phenomenon known as "global dimming" could be a clandestine operation by the government to slow the effects of global warming. While global dimming is a contentious scientific issue, some scientists think thicker cloud cover may be reducing the amount of sunlight reaching the earth.

http://www.infowars.com/articles/science/weather_mod_us_create_cloud_cover.htm



P.S. Si despre "morgellons" incep sa se stie destule lucruri, padme...
Trebuie doar niste ochi mai larg deschisi - si fara ochelari de soare. 8-)
Subtema asta-i oricum la fel de complexa ca si cea principala din care deriva (chemtrails) si ar merita, cum spunea si @biss, un topic separat.
De care eu cel putin nu cred sa mai am timp (ma gindesc deja sa ma opresc la postarea nr. 666). :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Ar fi culmea sa fie afectati tocmai ei, "desteptii pamantului" de propriile actiuni. Pe langa armata de doctori (bine platiti) care-i monitorizeaza si solutii antidot, in cazul in care dozele nocive cresc ... tzup in bunkere luxoase, orase subterane sau, si mai rau, urmeaza agenda 3. Oricum, in micimea lor dovedesc o inconstieta infantila ignorand sau fentand "fortele" care controleaza cu adevarat coltul asta de univers. O fac precum strutul...

Credeti ca filmele de groaza sunt creeate asa doar din spirit "artistic"? Ele planteaza multi germeni negativi in caracterele slabe, germeni care devin monstri in timp. "Morgellons" pare a fi din aceeasi categorie provocand multe blocaje in corpul energetic al subiectului provocandu-i intr-un final colapsarea. 


"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Tayka

Eu am crezut cã mã voi mai lãmurii dar am intrat mai rãu în ceaþã(în ceaþa  chemtrails-urilor) :-D,Lãsând însã gluma la o parte ceva nu se leagã vorba lui Sirius:nu avem acelaºi cer comun cu elitele?Adicã aceºtia acceptã benevol sã fie infectaþi ºi ei cu viruºi doar în ideia cã ei ar avea antidotul ºi noi nu,de parcã tratamentul lor ar putea rãmâne secret acum în era informaþiei.. :martiansad:Asta ar însemna împãrþirea populaþiei în 2 tabere,de data asta însã spre deosebire de trecut,ambele tabere acum sânt conºtiente,cea criminalã  cred cã nu îºi mai poate ascunde intenþiile,iar cealaltã iatã e pe cale de a intra în panicã ºi de frica morþii,se va organiza cumpãrând (sau confecþionând)spre exemplu..rakete sol-aer.. :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket:
Eroi mai avem încã ºi se vor mai naºte.Eroina SORINA FERARI cea care a sãrit azi în foc sã-ºi salveze colega e doar una din ei.

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

#79
Hai sa fiu atunci un pic mai clar prin ceatza :-D asta de chemtrails - desi credeam ca se pot trage unele concluzii (plauzibile, desi... teoretice totusi) si din precedentele postari:

Poate fi deci cumva credibila ipoteza optimista :roll: ca astia de ne conduc/ghidoneaza evolutia sa incerce oaresce corectari (cu chemtrails, dar si instalatii tip HAARP) ale "defectelor" aparute in ultima vreme in magnetosfera clar slabita a Terrei. A carei capacitate de protectie a civilizatiei umane n-ar fi poate eficienta in cazul unor CME solare intense (Coronal Mass Ejections) presupuse a se declansa prin 2012-13.
Ori sa combata (simultan?) incalzirea globala cu un strat "reflectorizant" de pulberi metalice etc.





Sint insa si destule semne apropo de utilizarile in scopuri militare ale chemtrails, ba chiar in scopuri eugenice (depopulare). :x Doar cineva care ar dispune de planurile exacte ale ariilor de pulverizare - dar ar fi si in posesia datelor privind tipul specific de substantze descarcate deasupra fiecarei regiuni - ar putea da un raspuns elocvent 100%.

Fiindca nu-s eu acela, nu pot decit sa incalec p-o sha... :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

#80
Sã întãreºti câmpul magnetic terrestru cu câteva emiþãtoare de unde de joasã freqv.este ca ºi cum ai încerca sã umfli roþile unui tractor cu..gura :-D
HAARP ºi GWEN.sânt doar arme climaterice,capabile sã controleze ºi sã schimbe fenomenele climaterice de pe suprafeþe f. mari.Vezi temperaturile unice din vara trecutã înregistrate doar deasupra Rusiei.Pentru cã mai nou toatã isteria cu încãlzirea globalã sa dovedit a fi complect falsã.Iatã argumentul cel mai plauzibil cã Terra NU sa încãlzit deloc ºi nu de ieri de alaltã ieri ci de acum 140 de ani!!!;În iunie 1988, dr. James Hansen de la Institutul Goddard de Studii Spaþiale din New York a informat Senatul American cã a gãsit o metodã pentru a calcula temperatura medie la suprafaþa pãmântului prin luarea în considerare a mii de date de la staþiile meteo de pe glob. Metoda implica o divizare a suprafeþei Terrei în pãtrate de 5 grade latitudine pe 5 grade longitudine, calculând pentru fiecare pãtrat temperatura medie pentru fiecare lunã, din fiecare an. S-a descoperit astfel cã pe ansamblu, pe parcursul a 140 de ani, creºterea globalã a temperaturii a fost de doar 0,6˚C ± 0,2˚C. Temperatura medie nu a crescut continuu: pe perioade scurte de timp s-au putut observa fluctuaþii – scãderi sau creºteri cuprinse între 0,15˚ ºi 0,5˚C. Prin realizarea de mãsurãtori comparative în apropierea zonelor locuite ºi în afara lor, s-a observat creºterea temperaturii globale doar în zonele locuite, dar nu cu valori care sã genereze o psihozã colectivã.
ªi atunci de ce o creºtere de doar 0,6˚C, care nu poate afecta sistemele biologice, a fost consideratã totuºi îngrijorãtoare? La acea vreme autoritãþile au vorbit în mass media despre studiile dr. Hansen ca despre un indicator al unui viitor dezastru, însã au omis sã precizeze care este valoarea creºterii globale a temperaturii. S-au fãcut ºi în continuare mãsurãtori ale temperaturii atmosferice cu ajutorul baloanelor meteo ºi acestea au arãtat cã pe ansamblu, nu existã nici o modificare a temperaturii între anii 1956 ºi 2000. Compararea mãsurãtorilor realizate de sateliþi, baloanele meteo ºi la suprafaþa terestrã, au arãtat doar foarte mici diferenþe între diferitele sisteme. Toate mãsurãtorile indicã aceleaºi modificãri atmosferice ºi temperaturi asemãnãtoare neglijabile. ªi atunci de ce se vorbeºte despre încãlzirea globalã a planetei? Ce rost are acest refren obsedant care ni se repetã de câþiva ani prin intermediul presei, televiziunii ºi radioului? Are el rolul de a deturna atenþia de la adevãratele cauze ale catastrofelor climatice care au început sã se petreacã tot mai des? Ce ºtiau cei care anticipau o încãlzire a climei în 1988 - pe baza unor studii care dovedeau contrariul?Dar ce sã mai vorbim off topic;
Cu HAARP ºi GWEN. mãcar sântem clarificaþi;sânt arme cu care se controleazã clima,în schimb chemtrails-urile dacã sânt ce se aude tot mai des,ºi anume cã sânt metode de exterminare în masã ºi nu asa cum s-ar zice cã se corecteazã unele deficienþe ale magnetosferei terestre,pentru cã în acest caz nu vãd dece s-ar împrãºtia amestecate în acele supstanþe pulverizate ºi...atenþie!
micro-cipuri,da aþi citit corect;nano-cip-uri adicã sisteme electronice cu memorie ºi procesor de date de mãrimi microscopice:Iar la ora actualã, se ºtie cã existã o evidentã legãturã între chemtrails-uri ºi declanºarea explozivã a cumplitei maladii Morgellons
La ora actualã, câþiva cercetãtori au fãcut deja conexiuni între fenomenul chemtrails-urilor, nanotehnologie ºi maladia Morgellons, ajungând la concluzia cã toate acestea sunt strâns legate între ele. Se ºtie, totodatã, cã îngrozitoarea maladie Morgellons a fost identificatã prima datã în anul 2001, la aproximativ 3 ani dupã ce chemtrails-urile au început sã aparã, iar oficial, cauza ei este un ,,mister". În viziunea acestor cercetãtori, în schimb, aceastã cumplitã maladie (Morgellons) nu este chiar deloc un mister. Simptomele înfricoºãtoare ale acestei cumplite boli includ senzaþia cã ceva ciudat se târãºte pe tine ºi totodatã includ senzaþii de înþepãturi îngrozitoare, de muºcãturi fãrã o cauzã vizibilã. Ulterior, atunci când maladia Morgellons se declarã, apar leziuni ale pielii care nu se mai vindecã, survine o stare de obosealã extremã, se instaleazã o confuzie mentalã severã, apar pierderi de memorie, la început de scurtã duratã, apar dureri ce se localizeazã mai ales la nivelul încheieturilor, se instaleazã o scãdere considerabilã a vederii, survin mâncãrimi atât de puternice, încât unele victime se gândesc sã se sinucidã ºi se instaleazã apoi, în timp, tulburãri neurologice din ce în ce mai serioase. Totuºi, cel mai ºocant simptom în cazul instalãrii maladiei Morgellons sunt leziunile ciudate din care cresc niºte filamente colorate. Aceste filamente pot fi smulse cu forþa din trup, dar acest lucru nu le va opri dupã aceea proliferarea ºi creºterea. Ele vor apãrea chiar ºi dupã aceea, generând suferinþe cumplite. În astfel de cazuri, avem fãrã îndoialã de a face cu o nanotehnologie criminalã ce face ca astfel de procese sã se declanºeze ºi sã se reproducã ºi la ora actualã nu existã nicio îndoialã cã aceastã cumplitã maladie vine din vãzduh prin intermediul chemtrails-urilor. Ceea ce este cumplit pentru fiecare dintre noi ºi pentru noi toþi este cã acum nu va mai fi vorba ca cineva sã ne introducã un nanocip într-o anumitã parte a trupului, deoarece toate acestea devin cu putinþã prin inhalarea unor astfel de nanocipuri ce sunt rãspândite în vãzduh prin intermediul chemtrails-urilor.

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

padme

Evergreen Supertanker – avion prododus de compania americana Evergreen Aviation – este cel mai mare avion de lupta impotriva incendiilor. Printre altele, se studiaza si alte intrebuintari ale acestui... super avion, cum ar fi: contaminari cu petrol, decontaminari chimice si nu in ultimul rand modificari climaterice – conform Wikipedia – Operation
http://en.wikipedia.org/wiki/Evergreen_747_Supertanker

Lucru mentonat si pe site-ul companiei si cred ca a fost mentionat undeva si mai explicit dar nu gasesc eu.
http://www.evergreenaviation.com/supertanker/mkts.html


http://www.friendskorner.com/forum/f34/evergreen-supertanker-136513/

abyss

Ok, apropos de fratziile mistico-fantastice...
A auzit careva despre SmartDust, GolemDust, DeputyDust, FlashyDust
DaftDust, CleverDust?  Ei bine nu sunt fratii lui @StarDust  :D :D :D :D :D :D :rainbow:


http://www.scribd.com/vsunny_488/d/5324258-smart-dust


daca dati cautare pe google dupa "golem dust" aflati si mai multe lucruri...

terraflorin

Poate că a mai fost prezentat acest link (video) pe RUFON, dacă nu îmi fac şi eu datoria şi-l pun mai jos:

Edward Griffin despre chemtrails

Tyanu

Un topic foarte interesant. L-am parcurs cap-coada accesand totodata si linkurile puse la dispozitie. Pot spune ca nu m-a mirat faptul ca jumatate din acele pagini nu mai exista pe net...

http://www.scribd.com/vsunny_488/d/5324258-smart-dust - Oops, page not found.

http://www.raytheon.com/contact/notfound/index.html - PAGE NOT FOUND

http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?z=3&c=4&n=1&m=-1&w=4&x=0&p=14 - This account is now closed to be removed.

Error 404 (Not Found)!!1 - 404. That's an error.


q.e.d.
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

fiulploii


Tyanu

 :? la mine nu merge  :x

Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

Xanadron

Parafrazind semnatura colegului Tyanu, chemtrails nu-s dor o teorie - ambaleaza-te deci cit mai tare! :-D (nu ca ar conta vreun pic asta-n economia situatiei).

O demonstreaza si marturia ex-tehnicienei USAF Kristen Meghan, care se ocupa cu producerea chemtrails-urilor (mai precis, pregatirea incarcaturilor de chimicale - pina si acid sulfuric se pulverizeaza din avioane :-o) fara sa fie prea constienta p-atunci de sensul real al actiunilor ei (de pe la min. 6:30 devine interesant):

Geoengineering Whistleblower ~ Ex-Military ~ Kristen Meghan, Hauppauge, NY, January 18th, 2014
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mariusvlad

Sa fie asta dovada? Sau e un fenomen normal in conditiile meteo pe care le vedem in clip?

abyss