Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

chemtrails

Creat de extrateresru_ro, 23 Ianuarie 2008, 02:39:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Citat din: ciuciulete din  24 Ianuarie 2008, 22:33:56
Daca e ceva util de extras de aici, este in ce masura aceste dare afecteaza natura, atmosfera, mediul, si in ce masura poate reprezenta indicii utile asupra poluarii, climei etc.

Pentru asta vedeþi documentarul BBC Horizon: Global Dimming (ro. întunecarea globalã).
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

extrateresru_ro

am revenit,uitati si fotografiile,prima e facuta la 13.40 ora spaniei directia sud
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

a doua,e tot inspre sud dar 100m mai sus(satul unde locuesc e undeva pe munte) e ora 14.10 directie sud-vest
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

a treia,directia sud dupa 10 minute adica 14.20
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

a patra,directia nord nu se vede prea clar deja par ,,,,,,,,,,,,ceva ,nu pot zice nor imprastiat caci as jigni natura numindul nor.decideti si voi.
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

#20
ori la noi nu se intampla nimic,ori nui dati importanta,fratilor e lucru serios.

http://www.youtube.com/watch?v=Tzbz9NPmpUA
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

Offff,cand eram in Spania credeam ca nu am sa vad asa ceva si in ROMANIA,credeam totus sa gresesc,dar nu fratilor e real,ne otravesc.
In drumul meu spre casa nu mi-am luat ochi de pe cer,am vrut sa vad,oare se intampla dopar pe youtube,doar in spania,etc? Dar nu,din Barcelona pana in Brasov a fost vreme proasta,era inourat,dar cand am inceput sa ma indepartez de zona muntoasa,mai exact cam din judetul PLOESTI cerul era senin,insorit. Ploesti,Buzau,Braila,Galati si in jos spre Slobozia,Bucuresti,etc,se vad aceste blestemate chemtrails,acesti blestemati nori asa zisi nori,aceste blestemate avioane care imprastie cu moarte.Ieri seara in jurul orei 23.00,in ROMANIA se da si noaptea,am vazut mai multe avioane care imprastiau cu aceste toxicitati.
Am facut foarte multe fotografii,dar nu voi afisa nici una,gata esiti si voi afara si priviti,uitativa cu atentie si veti vedea.
Curios faptul ca nimeni nu zice nimic in ROMANIA,chiar sunt singurul care...oooffff ma doare capul.
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

lylyt_ice

 Bine...! "drumurile" de care aduse-si vorba e... cu totul alta balta...! Dar norii de otrava care sunt deasupra noastra(?)...de ce(?!?) toti ii privesc si nu-si pun intrebarea; despre ce este vorba de fapt(?) si de ce nu n-e spune nimeni ce se intimpla cu vietile noastre si ale copiilor nostrii? Nu cumva ar fii cazul sa fim putin mai reali si sa incercam a pricepe in ultima secunda, ce se intampla cu noi de fapt ?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

extrateresru_ro

vad o gramada ce certuri,o gramada de "tst"fara rost,pe acest "forum" nu e nimic rau asa e peste tot.
Dar cand mergeti pe strada chiar nu va aruncati privirea in sus,chiar nu va uitati dupa "extraterestri",daca o faceti eliminatii din gand si uitativa dupa aceste bestii.

http://got-chemtrails.com/node/24

E o amenintare vizibila pentru viata si sanatatea noastra si nimic in tara noastra chiar nimic.

bine zice Pink Floyd-Goodbye Blue Sky

http://www.youtube.com/watch?v=_0v07InoFiU
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

extrateresru_ro

am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

Sirius13

#26
Citat din: ciuciulete din  24 Ianuarie 2008, 22:33:56
de acord cu Stardust...
ma indoiesc tare ca chemtrails astea nu sunt altceva decat jeturi de avioane si nimic mai mult. Am vazut si eu la Braila dinastea, desi nu trec asa multe avioane ca la americani, am si pozat mi-aduc aminte, si sa nu-mi ziceti ca si guvernul nostru ne intoxica cu substante, mai ales ca am vazut si (unele) din avioanele respective... Daca se intampla sa fie o zi cu conditii propice, pai orice avion vedeam in ziua (orele respective), lasa acelasi gen de urme persistente. Doar nu le apuca pe toate cursele aviatice obisnuite nebuneala...
Dar e bine ca putem conspira din orice face parte din stiinta, meteorologie sau alte fenomene fizice, vizibile usor omului de rand dar nu si situate in limita cunostintelor sale obisnuite.
Poate e bine de inventat o noua stiinta, "studiul urmelor de avioane in conditii specifice"..dar hei, nu ar interesa pe nimeni. (nu face rating)  :-D. Ca dovada, se stie principial ce e cu darele astea, dar nu si la nivel de mase, care, vorba aceea, e mai interesata de ce sa mai barfeasca (conspire)
Daca e ceva util de extras de aici, este in ce masura aceste dare afecteaza natura, atmosfera, mediul, si in ce masura poate reprezenta indicii utile asupra poluarii, climei etc.domnule ,sa-ti fie ascultata vorba,insa vorbim peste cativa ani cand o sa ai dovezi asa cum cereti voi scepticii care datorita voua se intampla toate astea.nu mai vreau sa scriu absolut nimic,deja mi-e sila si astept cu nerabdare ziua in care va veti aduce aminte de randurile scrise aici,in ziua in care deja va fi prea tarziu.

internetul e o mascarada si vorba aia sistemu e drept iar aici se strang scursuri digitale cu mentalitati anarhiste asta e explicatia ? totusi nu cred ca suntem chiar prosti cei care credem in ''conspiratii'' ;eu chiar cred ca viata oamenilor de pe pamant e o conspiratie,sa fiu impuscat cu iluzii? ramane de vazut.


spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

jackie28t

#29
Citat din: spooky din  19 Iunie 2008, 19:36:41
http://www.infocon.ro/stiri/2008/06/video_chemtrails_-_dare_chimicale_uniformi_deasupra_japoniei-20080619-127.html

http://www.youtube.com/v/b8teaUuU26c&hl=en

Pe InfoCon.ro scrie,citez:
''VIDEO: CHEMTRAILS - Dâre de chimicale uniform dispuse deasupra Japoniei
Aceste dâre (nori chimicali) nu sunt naturale, nici condens al avioanelor, ele sunt parte a unui program la scara planetara''Spooky acelea nu cred ca sunt ''chemtrails'' nicidecum ci mai degraba formatii de nori care s-au produs intr-un proces natural.Uneori se pot produce formatii gigantice de nori in atmosfera iar dupa cum prea bine stim natura poate produce fenomene rare si unice ce ne da ocazia sa vedem pentru prima oara lucruri de necrezut.Noi ''oamenii'' nu stim nici macar pe jumate din toate fenomenele naturale care exista pe aceasta planeta.De acea se fac si  multe confuzii.Am vazut de mai multe ori astfel de tipuri de nori ca din acel clip japonez.Formatii rare cei drept dar si impresionante.

Uite cateva imagini pe care le-am avut la indemana acum de ex:Imagini preluate din colectia de NORI LENTICULARI


Iar imaginea de mai jos se numeste Morning Glory cloud

A cloud forms in the remote Australian outback of northern Queensland which offers some of the most dramatic and exciting gliding conditions in the world.By Gavin Pretor-Pinney SURSA: http://www.cloudappreciationsociety.org/mg1/