Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Termene și condiții acceptate de membri la înregistrare

Creat de spooky, 22 Ianuarie 2008, 13:23:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Pai am spus-o de mai multe ori Siberia, are legatura cu BANATII pt ca isi fac conturi imediat, nu are legatura cu voi/noi/ei/ele.
Gasiti o modalitate de a bana IP si vom fi fericiti pana la adanci batraneti!!!!!!!!!
Pe de alta parte daca folosesc BANATII alt IP se inregistreaza si incepe iar povestea.
Eu nu mai comentez nimic. E aiurea. Stati fratilor ca pana acum cu o 1000 de @paralune pe cap!
Cu stima si fara piruete va salut.

PS - hai sa privim cum se strange hora veseliei pe acest topic si-mi dati voturi gratis la masura propusa de catre mine :)

A si am uitat sa adaug... Mai fratilor, voi credeti ca eu am timp sa alerg dupa toti userii care se vor inregistra pe viitor? sa-i banez si apoi sa sara ca puricii inapoi pe forum?
Deci NU AM TIMP. Peste o luna dispar cu treburi ca asta-i viata, trebuie sa-mi hranesc familia si sa misc o piatra ceva pe lumea asta. Prin urmare deschideti bine ochii si intelegerea vizavi de ce anume am propus.




Nox

Citat din: Ganditorul din  17 Noiembrie 2011, 15:00:31
Domnule, cu tot respectul, sunt departe de simpatia pe care o manifesta colegii, si am sa explic de ce .

Abia asta e o ineptie (si ma intreb serios daca dvs (re)cititi ideile/regulile pe care le emiteti sau e doar o forma de a manifesta "autoritatea") si voi lua doua cazuri extreme ca exemplu
- Daca printr-o minune domnul Iustin Capra, cofondator al grupului RUFON, ar intra aici sa spuna cateva cuvinte sub un pseudonim care sa-l fereasca de atacuri directe la persoana ..."Administratia" i-ar interzice postarea timp de 6 luni ca sa "invete sa se poarte" ??

[...]

Poate îmi explici și mie de unde ai scos debilitatea asta pe care ai scris-o mai sus (sublinierea imi aparține!)?

http://ozn.ro/tiki-index.php?page=RUFOn
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

andrei

    Stimata administratie!
Din precedentele postari,am inteles ca sunteti deschisi unor eventuale sugestii,venite din partea noastra, acelor care activam pe acest forum.Ca urmare o sa-mi permit si eu sa-mi exprim punctul de vedere, vis-a-vis de eventualele masuri propuse mai sus.
   Deci de acord cu toate  aceste masuri , mai putin cu cea care prevede moderarea unui nou user, pentru o perioada de sase luni si am sa explic si de ce:  in timpul nu foarte lung de cand l-am descoperit ,eu am recomandat acest forum,mai multor prieteni si cunoscuti,oameni care au o aplecare catre subiectele care se dezbat pe aici si care in general, au si cate ceva de spus pe aceste teme.Nu stiu daca au apucat sa posteze sau nu(mai sunt si perioade de timp in care nu pot fi prezent prezent pe forum din diferite motive),dar stiu ca majoritatea urmaresc cu interes subiectele dezbatute aici.Unii ar dorii sa posteze dar din lipsa de timp sau de curaj :-D inca nu au facut pasul acesta.Probabil ca o vor face pana la urma, prinzand curaj :-D sau vor gasii timpul necesar :roll: si ar fi pacat ,ca din cauza unei reguli, pe care eu unul o gasesc oarecum fortata,sa fie descurajati din start.De acord total cu faptul ca trebuie luata o masura pentru stoparea celor care din lipsa de preocupare,proasta crestere sau alte interese, intra pe forum cu intentia de a creea dezarmonie,dar cred ca nu aceasta este calea cea mai buna.Devenind,, mai catolici decat Papa" putem descuraja si oamenii de bunacredinta,care ar dorii sa spuna ceva interesant atunci cand au timp,curaj,sau pur si simplu inspiratie.
   Parerea mea,cu tot respectul!
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Ganditorul

#18
Nox
Citat
... Dl Justin Capra cofondator al grupului RUFON
...............

Poate îmi explici și mie de unde ai scos debilitatea asta pe care ai scris-o mai sus (sublinierea imi aparține!)?


La o exprimare atat de eleganta si de elevata nu pot decat sa dau curs invitatiei de a raspunde (desi am citit repetat mesajul dvs. pentru a prinde esenta si sensul cuvantului "debilitate". Poate data viitoare o sa fiti mai clar in folosirea acestui cuvant elevat, din "bagajul intelectual" al unui fost moderator).
Da, e o gresala. Puteati usor sa observati asta pt ca am spus "grup" nu organizatie (RUFOn e organizatie non-profit) si mai puteati sa observati asta din ortografia cuvantului scris cu litere mari in intregime. Trebuia scris RUFOR, imi cer scuze pt ca v-am dus in eroare si nu am lasat inteligenta dvs sclipitoare sa prinda esenta mesajului.

Apropo, avatarul NOX reprezinta tipologia unei fiinte razboinice, puse pe hartza oricand, avand comoditatea (lenea) de a se documenta serios si placerea de a face lucrurile superficial - nu-i asa ??

Tayka

Am început să regret faptul că sânt veteran ! :|
Sânt convins că de aici începe răul... :evil:
Vedem în prea mulţi din cei cu multe stele un fel de instructori şi nu colegi . :martiansad: :martiansad: :martiansmile: :martiansad: :martiansad: :martiansad: :martiansad: :martiansad: :martiansad: :martiansad: :martiansad: :martiansad:
Pe forum se dă o luptă surdă pentru pentru etalarea gradului propriu de inteligenţă între vechii şi noii forumişti,şi se pare că victorioşi au ieşit ..cei noi. :x :lol: :-D
,,Bătrânii'' s-au bosumflat făcând greva mesajelor,în ideia că astfel vor fi rugaţi în genunchi să revină.Numai că nu se prea îi mai roagă nimeni..Căci sinceri să fim; nici prin alte vremuri nu se scria mai inteligent,ba chiar mai slab,mult mai slab,şi mult mai rar. :-( :-(
Din fericire pentru mine în ultima vreme au venit câţiva colegi valoroşi dela care se pot învăţa multe.Să te apuci să le comanzi acestora ce şi cum să scrie,mi se pare o mare greşeală.Până şi la poliţie eşti liber să –ţi scri cum crezi de cuviinţă declaraţia,dară mite pe un forum deschis să fi obligat săţi spui părerea după anumite canoane;hai să fim sinceri am mai avut vreun coleg de calibrul lui Xanadron?-eu nu cred. :wink:
Eu cred şi repet că dacă s-ar şterge toate gradele de pe avatare ar fi mai multă democraţie altfel.se ajunge la.militărie sufocantă.Intrii pe forum să te educi,să te mai şi distrezi,să înveţi,dar nu să iei poziţia de drepţi.Iar cei care într-adevăr se prostituează,trebuiesc ocoliţi,o dată de două ori apoi banaţi definitiv pe IP.(Există procedura de banare IP pe sitte; amx_addban ip/steamed) De geaba sântem scriptic aproape 1000 dacă activi sânt în medie..10.iar prin weekend 15.De geaba sântem de demult dacă scriem câte un mesaj din an în paşti,şi acela format din două cuvinte.Ar fi bine să încercăm SĂ NU NE MAI ASCUNDEM IGNORANŢA DUPĂ NIŞTE GRADE.,şi să ne supărăm ca ciobanul pe sat,măcar aici să încercăm să fim egali,că destul la serviciu sântem mereu subalterni.Abiss şterge-mi te rog totul de pe avatar,şi trece-mi doar menţiunea ,,vizitator''. :lol:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

Fara vi-o-lenta !

Multumesc pentru mesajele personale primite de la colegi pe aceasta tema, cat si pentru interesul acordat.
In urma primei discutii avute pe aceasta tema cu @spooky (administratorul forumului) am cazut deacord ca termenul de 6 luni e cam lung. Prin urmare reformulez propunerea avuta in urmatoarea forma mai clara:

1) Vizitatorii care doresc sa se inscrie vor primi in momentul inscrierii un statut special in care timp de trei luni (3) nu vor putea posta nimic pe subiectele din forum, putand in schimb beneficia de sectiunea mesaje personale si de o alta sectiune special creata pentru ei in care vor putea posta eventuale cazuri ce au legatura cu temetica forumului.
- In aceasta sectiune a noilor primiti nu vor putea posta membrii full ai forumului. Evident in aceasta categorie a noilor primiti intra si cei care au fost banati si care poate, au revenit de la tratament ori de la caseriile trusturilor sau departamentelor X.


Ce parere aveti?

PS- sustin si eu parerea lui Tayka cu eliminarea gradelor si a stelutelor. E o chestiune penibila. Personal as renunta si la contorul de mesaje. Oricum cei care suntem ne cunoastem deja...

Nicipreaprea

Citat din: @biss din  18 Noiembrie 2011, 12:31:29

forma mai clara:

1) Vizitatorii care doresc sa se inscrie vor primi in momentul inscrierii un statut special in care timp de trei luni (3) nu vor putea posta nimic pe subiectele din forum, putand in schimb beneficia de sectiunea mesaje personale si de o alta sectiune special creata pentru ei in care vor putea posta eventuale cazuri ce au legatura cu temetica forumului.
- In aceasta sectiune a noilor primiti nu vor putea posta membrii full ai forumului. Evident in aceasta categorie a noilor primiti intra si cei care au fost banati si care poate, au revenit de la tratament ori de la caseriile trusturilor sau departamentelor X.


Ce parere aveti?


Esti periculos. Era sa cad de pe scaun.  Si ma doare si burta. :lol:





Te simti pe chat cumva?
Citeste regulamentul
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

mr

Parerea mea este ca nu trebuie ingradita in totalitate interactiunea cu toate subiectele forumului noilor veniti. Doar o supraveghere mai atenta ar fi suficienta pentru ca se poate vedea usor ce si cum posteaza. Deasemeni daca userul este in regula ar putea fi scos de sub aceasta supervizare si mai devreme.
Un user daca vrea sa-si faca de cap o face si dupa cele 3/6 luni de moderare stricta.
Cred ca trebuie plecat de la acordarea increderii maxime userului urmand ca acesta sa dovedeasca daca o asimileaza raspunzand la fel ....sau nu.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

horia2008

#23
Avantaje si dezavantaje sau inconveniente au, cred, cam toate propunerile
OK ar fi moderarea, in sensul sa se poata posta dar cu supervizarea moderatorului, inconvenientul apare daca vor fi multi nou veniti cu multe postari care necesita multe resurse din partea moderatorilor (mai ales timp) pentru ca mesajele ar trebui admise in timp util pentru a nu se pierde in urma, sau a-si pierde relevanta; solutie putin viabila din motivele expuse; parerea mea
Sectiune speciala pentru noii useri - poate genera discutii paralele cu cele de pe topicurile curente; pentru a fi o solutie viabila ar trebui definita aria/tematica de acoperire a mesajelor postate pentru a nu interfera cu topicurile curente, altfel nu si-ar mai avea rostul sectiunea speciala....
Citat din: @biss din  18 Noiembrie 2011, 12:31:29
PS- sustin si eu parerea lui Tayka cu eliminarea gradelor si a stelutelor. E o chestiune penibila. Personal as renunta si la contorul de mesaje. Oricum cei care suntem ne cunoastem deja...
Sustin!

LE
CitatCred ca trebuie plecat de la acordarea increderii maxime userului urmand ca acesta sa dovedeasca daca o asimileaza raspunzand la fel ....sau nu.
Premisa de bun simt, daca avem pretentia ca suntem de un anumit nivel (de educatie), dar din pacate o pozitie de care s-a dovedit ca s-a abuzat...






abyss

Citat din: mr din  18 Noiembrie 2011, 12:50:15
Parerea mea este ca nu trebuie ingradita in totalitate interactiunea cu toate subiectele forumului noilor veniti. Doar o supraveghere mai atenta ar fi suficienta pentru ca se poate vedea usor ce si cum posteaza. Deasemeni daca userul este in regula ar putea fi scos de sub aceasta supervizare si mai devreme.
Un user daca vrea sa-si faca de cap o face si dupa cele 3/6 luni de moderare stricta.
Cred ca trebuie plecat de la acordarea increderii maxime userului urmand ca acesta sa dovedeasca daca o asimileaza raspunzand la fel ....sau nu.
De acord cu tine.
Asta presupune o prezenta activa a mai multor moderatori. Stardust este unul excelent, eu sunt temporar, mai e nevoie si de altii.

Veniti cu sugestii pentru ca @spooky sa le poata analiza.

Nicipreaprea

Citat din: @biss din  18 Noiembrie 2011, 13:08:31
De acord cu tine.
Asta presupune o prezenta activa a mai multor moderatori. Stardust este unul excelent, eu sunt temporar, mai e nevoie si de altii.

Veniti cu sugestii pentru ca @spooky sa le poata analiza.

@mr ar fi bun de moderator. Are flexibilitatea si seriozitatea necesara.  :star:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

StarDust

Pe orice forum va uitati exista grade, si calificative ale userilor. Eu am mai spus-o, "stelutele" si gradele pe forum nu au nici o impurtanta pentru mine. Degeaba esti "batran" pe forum si cu o mie de postari daca postezi doar pentru cosul de gunoi. Vad ca numai noi romanii ne cam cramponam de asemenea chestiuni, in loc sa postam la subiect, cu date concrete, sau pareri personale (mai mult sau mai putin avizate) referitor la subiectele de pe forum. Toti suntem oameni, si mai ales, toti gresim, sau putem avea opinii gresite, chiar daca esti "consacrat", "senior", "veteran", etc
Asa ca, asta fiind problema noastra, si eu sunt pentru eliminarea gradelor de pe forum, si astfel orice asocieri cu gradele "militare" :-P vor disparea si poate ca vom discuta de la egal la egal.
Asa cum scria si mr, un TROLL va sta oricum cuminte 3/6 luni apoi oricum isi va face de cap... toata treaba e ca noi moderatorii, sa starpim din radacina asemenea manifestari care din pacate exista...
Cred ca orice nou inscris trebuie directionat automat catre regulament, si sa fie avertizat cu litere mari (ca altfel nu se poate) ca in cazul nerespectarii lui va suporta consecintele chiar daca e la primul mesaj pe forum.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Ganditorul

CitatPS- sustin si eu parerea lui Tayka cu eliminarea gradelor si a stelutelor. E o chestiune penibila. Personal as renunta si la contorul de mesaje. Oricum cei care suntem ne cunoastem deja...

Nu sustin aceasta parere.
Stelutele/gradele nu reprezinta un moft ci o validare a experientei pe forum. Dorim ca userul sa apeleze la "bun simt". Ok.
Prima sugestie pentru invitatie la "bun simt" sunt exact stelutele/gradele care valideaza experienta celui care "dojeneste" un user nou pentru "iesirea din tematica forumului". Renuntarea la asa ceva va anula atuul experientei si va creea dezordine... plus intrebari de genul "Da' cine esti tu ca sa-mi spui asta ?" ...cu explicatii interminabile care urmeaza.

Deci nu cred ca stergerea gradelor/stelutelor va ajuta la ceva constructiv.

StarDust

Citat din: @biss din  18 Noiembrie 2011, 13:08:31
De acord cu tine.
Asta presupune o prezenta activa a mai multor moderatori. Stardust este unul excelent, eu sunt temporar, mai e nevoie si de altii.

Veniti cu sugestii pentru ca @spooky sa le poata analiza.

Multam' de apreciere @biss, fac ce pot, cat pot, si atat timp cat pot.
Din punctul meu de vedere, eu sper ca nu vei fi moderator doar temporar si sa iti aduci in continuare aportul, nu numai la calitatea forumului ci si la ordinea de pe aici. Si da, si eu sustin ca mai e nevoie de moderatori, si eventual  fiecare sa modereze pe sectiuni ale forumului (in functie de subsectiunile preferate) ar face treaba mult mai simpla.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

horia2008

Citat din: @biss din  18 Noiembrie 2011, 13:08:31
Asta presupune o prezenta activa a mai multor moderatori. Stardust este unul excelent, eu sunt temporar, mai e nevoie si de altii.
ryn? Kbal? inca sunt cu rang de moderator global :|; Nox si-a precizat pozitia